Бюджетът на НЗОК мина на първо четене

Той бе приет със 108 гласа "за", 62 "против" и 10 "въздържал се"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бате каза 5 милиарда. Къде са още 700 милиона? Или фонда за лечение в чужбина, все пак, няма да мине към НЗОК?

С присъствието си в залата на Народното събрание БСП СА ПОДКРЕПИЛИ ДРУГАРИТЕ СИ ОТ ГЕРБ !! Тази КРУШОВСКА БИВОЛИЦАиграе един недостоен за електората й ТЕАТЪР , напомнящ ни циганските игри ТУКА ИМА ТУКА НЕМА.

РАБОТЕЩИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА СА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МИЛИОНА ДУШИ, като в тази цифра не влизат държавните хрантутници които не плащат нито ЗДРАВНО , нито ПЕНСИОННО осигуряване!!! Разделете бюджета на НЗОК на 2 мил.души и ще видите как работи една ФИНАНСОВА ПИРАМИДА наречена ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ!!!! ВСЕКИ РОБ НА СИСТЕМАТА ПЛАЩА БЛИЗО 2000 ЛЕВА НА ГОДИНА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ и накрая когато му се наложи да ползва придобивката за която е платил получава един среден пръст!! ПО РАЗУМНО Е ДА НЯМА ЗДРАВНА КАСА И ПОДОБНА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА КОЯТО СЕ ТОЧИ ОТ СТОТИЦИ ЧАСТНИ БОЛНИЧНИ ЗАВЕДЕНИЯ. По добре е парите на НЗОК да отиват САМО ЗА ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ!! ПО ДОБРЕ , НО НЯМА КОЙ ДА ГО НАПРАВИ!!

А #КОЙ според тебе трябва да го направи? Тръм? Меркел? Путин? Някой от Близкия Изток? Или все пак избирателят трябва да си опича акъла, дойде ли време за избори, а не да ходи за риба или да гласува със дирника си?

И не се дели на 2 милиона, а на 6. Защото по конституция, "Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на БЕЗПЛАТНО ПОЛЗШАНЕ на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон".

Най-обикновени гласувания, които преди не ги забелязвахме. При ГЕРБ се представят за някакви чутовни успехи.

Сговорна дружина Бюджета повдига (с 8%) и го отнася в неизвестна за гражданите посока.....

Ще мине и на второ.

Гербероидите вече точат лиги за кинтите. Ще се харчи като за последно. Дори те си знаят, че повече власт няма да видят. Каквото откраднат сега - това ще е. Пожелавам им следващите да пуснат кучетата и всички гербероидни отпадъци да заживеят по затворите.

От 10 години все на това се надяваме, ама пусто...

А ти не се ли надяваш крадците да отидат по затворите? Или си един от крадците????

Ти така си мислиш. От тук нататък, нещата са несменяеми. Освен ако няма някой голям катаклизъм, последван от външна намеса.