17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този престъпник е осъден на 13 години, поради лоша преценка - бил пуснат да работи на свободен режим, той трябва да е луд , да не използва този шанс. А отделно - още 700 осъдени , но в неизвестност се разхождат из страната. Е това ако не са мотиви за вота за сигурността.....?

"Отклонил се" сутринта ??????????????? Сформирана комисия на обяд ????????????????? Баси !!!!!!!!!!!

Това вече не е държава, а катун. Кой не скача....

Тоя май е набор на прадядо ми......

Само да напомня, че този главен прокурор Борисов, КОЙТО УПРАВЛЯВА ОТ 8 ГОДИНИ, СИ ГО ИЗБРА! С огромни суперлативи, като не само най-достойният, но и ЕДИНСТВЕНИЯТ ЗА ТОЗИ ПОСТ (а той преди това бе съдия!)! И като мотив изтъкна, че ... ТЕ - Борисов като главен секретар на МВР и Цацаров катп председател на Пловдивския съд БИЛИ СИ РАБОТЕЛИ МНОГО ДОБРЕ, КОГАТО СТАНАХА СТОТИЦИ ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА И НИТО ЕДНО НЕ БЕ РАЗКРИТО, А СЕ ОКАЗА, ЧЕ ЦАЦАРОВ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ Е РАЗПИСВАЛ И НЕЗАКОННИ (С ЛЪЖЛИВИ ОБОСНОВКИ КАТО ТАЗИ НА РОМАН ВАСИЛЕВ) СРС-та!!!И това е доказано ДОРИ И В И ОТ СЪДА! И това по признанията дори на шеф на Софийска градска прокуратура, макар и бивш сега, но действащ тогава! Мисля, че коментарът е излишен!

Страх ме е , хиляди цигани и изнасилвачи са пускани да работят по фабриките.Децата ни са в опастност, осъдени с тежки присъди са пуснати на свободен режим.Държава ли е или сме в Нигерия.Слаб министър, мойто дете си купува хероин свободно и никой не може да хване пласьорите.Ще бягаме на запад , там изнасилвания и кражби безнаказани.

Ако грешката е на ръководството на затвора КОЙ И КАК, И ЗАЩО съобщи, че ще бъдат наказани други трима затворници, които на всичкото отхоре са се опитали да го спрат, тоест да вършат работата на надзирателите, просто защото явно е нямало там чистачка наоколо....

Само в България има затворници с тежки престъпления на общежитие и на работа.Затворите лапат пари от фирмите където работят убийците и бандитите.Затворника взема 10 лева надник и 1 ден свобода.С 20 години за убийство рабити 10 и е навън да убива пак.Министъра лапа яко от труда на пандизчиите.1000 затворника по 500 лева на месец са 500 000 лева комисионна.Фирмите си намират работници , минидтъра си пълни стомаха с милиони левове годишно.Какъв шопар е станал.По селата бабите са изнасилвани , а полицаите пируват .

Защото в България СОВИТЕ НЕ СА ТОВА, КОЕТО СА, тоест НИЩО НЕ Е ТАКА, КАКТО НИ КАЗВАТ И БАЛАМОСВАТ ОНЕЗИ НА ВЛАС!!! Никога и нищо Защото те са много хитри. или поне се имат за такива, а хората за тях са дебили и балъци! И тези си живеят живота, щастливо и безметежно, защото ... ТЯХ СА ГИ ИЗБРАЛИ!!! ГРУПАТА КУКЛОВОДИ!!!

В България, особено на високите постове, ВСИЧКИ СА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА!!! Там празно НЯМА!!! Аз никога няма да забравя, когато преди години при разговор с един от най-едрите и известни български бизнесмени, когато искаше да прави нещо бизнес и да ме ангажира, и ми разказваше какво иска да прави и как, в един момент, когато аз му задавах няколко уточняващи въпроса как си представя нещата и как ще се справи с един или друг момент - как си ги представя, и той дори се усети, че отговорите го разкриват ясно, та той в един момент - без аз да кажа и дума за това, сам възкликна чистисърдечно и щастливо: "АМИ КАКВО ДА ПРАВЯ, КАТО МЕН СА МЕ ИЗБРАЛИ!!!" Отново - това бе един от най-популярните едри бизнесмени на времето! Разбира се тази история има предистория, ние бяхме говорили с негов близък, който между другото невинно ме попита откъде си мисля, че са му парите на този и аз пак така невинно отговорих - ами то е ясно, Луканов!

Убийци и изнасилвачи ги пускат да работят извън затвора.Тоя циганин пуснали го да работи в Сердика.Ще изтрови децата .За младите няма работа, рецидивистите се уреждат да излязат по- бързо .Затова бягат навън всички които могат.

Оставки кога? Като не се справят - да си ходят. Или в затвора.

Тоя професор от ВТУ някой слуша ли го какво говори въобще - вчера призоваваше затворниците "да обичат ръководството" за да няма бягства ! Това не е калинка , това си е една огромна ГРЕШКА ! За тия 30 години все по големи смешници започнаха да слагат на високи постове :(

глеити сигинкъ бабинити...туи и пуреднътъ долнъ хибридъ прувукация на Путин...той мноу искъ дъ затъни успехити на нашту неугасяему слънци ут Банкя кату прицидател нъ ивропътъ и зътуй съ му платили нъ тоз с рубли дъ избяга язе тъй съм сигурнъ ки

стига ва! Верно ли? оня таратупняк министъра ко ши кажи?

Само едни затворници! Други проблеми няма ли в държавата.

"В рамките на вчерашния ден 802 от тях са били на работа на външни открити работни обекти, където по принцип няма охрана, допълни зам.-министърът" Ама ще ли да проверяват къде е проблема и може би проблема бил в "грешна преценка на ръководството на затвора дали този човек да бъде пускан на работа".Но определено проблема не е в липсата на охрана по обектите от където всеки може спокойно да СИ Тръгне?! Обясненията на тоя са като от някакъв малоумен които не вижда по далеч от носа си.Който е на мнение,че НАЙ-Учевадното не е проблема в ситуацията,а обстоятелствата!

Това чичи не е в час, отклонил се бил. Ами да ти отклоним и заплатката или Боката ги отклонява?

Поредния некадърен бърборко на държавната софра. Те не могат да направят един цех за работа в затвора, ние очакваме АЕЦ и инфраструктурни проекти?! Само кражби може да ни докарат подобни държавни чиновници.

Не виждате ли,че най-големите престъпници са в парламента ,изпълнителната и съдебната власт? Тръгнали да се занимават с разни кокошкари,които откраднали нещо дребно или се сбили с някого.Тези,които крадат милионите и милиардите кога?Те вече крадат с г...вете си и не им пука.Не им пука,защото има кой да ги търпи.Т.н. български народ е с най-силно развита робска психика в света и му става по-хубаво,когато крадат от него.Даже ходи на избори и си избира крадците.

..."да наблегнем на труда и превъзпитанието на лишените от свобода или да наблегнем на изолацията на тези хора", заяви Проданов. Хайде да вземем последния пример - този, дето избяга вчера. Имаш изпечен рецидивист с 13 годишна присъда за блудство и кражби. 7 г. от тях ги е излежал , без да работи, от 2 дни е на работа, като на втория духва! Имам следните питания: - как точно се "превъзпитават" тези субекти, след като 7 г. "превъзпитание" се оказаха недостатъчни - след като предпочете да духне, вместо да прегърне идеята за честен труд; - след като "превъзпитателите" очевидно са се провалили в мисията си, ще им наложите ли поне парична санкция; - ще има ли други наказани; - оставките ви за"цялостно творчество" - кога?! Цецке, ти си министър на правосъдието - докога ще се ослушваш и ще се правиш, че зачестилите бягства не те засягат?! И системата на затворите, както и цялата правосъдна система е един голям провал! А тук вече вината не се изчерпва само с Цецка!

За минусчията: Това правят румънците: "Върховният касационен съд на Румъния осъди лидера на Социалдемократическата партия и председател на Камарата на депутатите Ливиу Драгня на 3,5 години затвор по обвинения в подстрекаване към злоупотреба със служебно положение, предаде агенция Аджерпрес." А ние движим вятъра и си задаваме "екзистенциални въпроси за правосъдието"!

Изкуфял пенсионер, защо не си гледаш пенсийката?

Той съобщи статистически данни за отклонилите се от общежития от открит тип затворници. През 2005 г. те са били 17, през 2006 г. - 27, през 2007 г. - 49, през 2008 г. - 45, през 2009 г. - 5, през 2010 г. - 8, през 2011 г. - 3, през 2012 г. - 10, през 2013 г. - 7, през 2014 г. - 6, през 2015 г. - 11, през 2017 г. - 8, през 2018 г. досега - 5... Интересно защо БСП ще внася вот на недоверие,след като по тяхно време са бягали купища затворници?!?

МНОГО ВИ Е ЗАКЪСНЯЛО "ПРЕВЪЗПИТАНИЕТО" ГОСПОДА ДЕМОКРАТИ- ТОЛКОВА ИЗМЕТ ОТГЛЕДАХТЕ ЗА ТИЯ 29 ГОДИНИ,ЧЕ ТЕЖКО И НА ПСЕВДОДЪРЖАВАТА..

Въртят, сучат, все го докарват до това да се премерят с предишните на власт! Абе не ви ли стана ясно, че след 2 непълни мандата, единственото, с което може да се мерите е самите вас! Докога бе?! Омръзни ни мантрата тия преди нас са виновни!

А защо няма оставка на вътрешен или правосъден министър например? Колко затворника трябва да избягат? Цачева защо още е покровителствена? Еми уволнявай като не става за нищо.