БВ за реципрочните мерки спрямо Нидерландия: България да започне да се държи адекватно

Единството на ЕС е поставено на карта, къде е българското лоби в ЕП, попита Надежда Самарджиева

Обратно в новината

Коментари - БВ за реципрочните мерки спрямо Нидерландия: България да започне да се държи адекватно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

EU e gubeshta I skoro shte se razpadne. Holandia ni pravi ohromna usluga Kato se protovopostavia na vlizaneyo ni. Bulgaria triabva da stoiat nastrana ot ot izpolzvachii kato EU I USA. Krsino vreme e da poumneete.

Какви мерки спрямо Нидерландия и Австрия след като сме със скъсани гащи?

Решенията в ЕС се вземат с пълно мнозинство. Гласуване против решенията, внесени от двете побъркани държави - боли много. На практика ги блокира в участието им в упралвението на ЕС. Дамата е права, че поради угодническото поведение на последните политици в ЕС ни вземат за канарчета. Ако и да сме със слаба икономика, това е държава член на ЕС и такова фриволно поведение като на тези известни с особеностите си държави - не бива да мине без последствия за тях. Но се искат политици с топки, а не нюнювци като Простото и Облещеното, които само чакаха поредните указания от посолството на САЩ и от Урсула и ги приемаха буквално.

А спрямо Австрия,?

предлагам да натоварим всички мигранти и да ги изсипем в Австрия и Нидерландия. Да ги правят каквото искат. Скапани комплексари и идиоти!

И като ти кажат да си ги държиш, кво ще ги правиш?

На нас афроамериканския рошльо ни стига! Това е нашия дар от демокрацията! Целуваме го страстно...

Всяка сутрин голапаме на нашия пожизнен бункерен цар. Да се свети Името му.

Ами за какво по-точно лоби да говорим след като: Вече повече от две години всеки божи ден цялата ви така наречена анти герб коалиция-понеже сте там десетина партии-включително и президента непрекъснато плюете срещу България? Как очаквате някой да защити България, след като самите вие непрекъснато обяснявахте пред целия свят как сме най-корумпираните с най-лошата съдебна система с корумпирана полиция с пробита граница и така нататък и така нататък и така нататък???? Наистина ли ви сте толкова глупави,??? Ами само да ви извадят изказванията и на евродепутатите на бсп, на раданка нещо на елена йончева на радев ако щете-ами те повтарят точно това, което каза Рюте вече повече от две години. Или официални български представители ще твърдят, че държавата е корумпирана пък чужда държава ще твърди че не е?

Самокритичността е част от сериозното управление. Говоренето е едно, състоянието е такова, то е одобрено от ЕС от години и се счита за годно за Шенген. Без самокритичност политическият ти процес е по-зле, пич. Липсата на самокритичност се оценява много по-негативно, отколкото самите факти, които са обект на критичност! Прочети го още веднъж, за да го разбереш. Прикриването на негативни факти се счита за много по-лош фактор, отколкото негативните факти.

само питам... а, за визите за САЩ?

Нали там било гадно

След 1944 г. в България за съжаление има недостиг на национална гордост и чест и предложението на тази депутатка ще остане като глас в пустиня. Даже си мисля, че и Стефан Янев няма да я подкрепи.

Излязоха снимки с Митрофанова и до нея се вижда шефа на АБВ. Говори се, че после тя и руски гости посетили 'царя'. Тъй като подобни субекти не са в Парламента на България си мисля, че остатъците на руската агентура са маргинализирани и не са фактор в страната. На базата на това си мисля, че ако изявим национална позиция по този въпрос, тя трудно може да се определи като 'руска'. Подобна грозна антинационална опорка имаше когато прокараха падане на ветото за РСМ - който бил за ветото бил руски агент.

Прецедента и протежетата му от ДБ, ИТН и ПП не са руски агенти, а? И Трифонов не работи открито за президентска республика, а?

Кой руски агент в България ще изгони половината дипломати на Русия? Кой руски агент в България ще продава оръжие против Русия? Кой руски агент в България ще изгони Газпром, а скоро и Лукойл? Относно ИТН, това, че някой се бори за президентска република, не го прови автоматично руски агент. По-скоро го прави проводник на икономически интереси.

Само трябва да наемем холандски прокурори и съдии за 2-3 години

ама да ги спазват другите! (за този с минуса)

Тоест нека кажем на цял свят, че не струваме като народ и да дойдат външни управници.

Още едно време сме си внесли Цар.

Разликата с вноса на цар и това да кажем, че сме неспособни да си водим държавата е огромна. - Преди да имаме цар, реално не сме имали държава, а новите държави имат нужда от налагане на международната сцена, от контакти и тн. - Ако една държава е неспособна на самоуправление, то най-вероятно тя или ще се разпадне или ще мине под управлението на друга държава.

Няма как скимтящата олигархия да се държи адекватно, защото чака следващия транш от ЕС, с който да захрани семействата си и да фалшифицира следващите избори. Олигархията по-скоро ще унищожи собствения си народ, отколкото да почне да хапе ръката, която я храни.

Ердоган го направи! И сега им извива джендерските ръчички!

Абе толкова ли сте прости, или само се правите?

Кой ми сра в гащите?!

Ето ви пример за нещо което намирисва на корупция я Нидерландия. Полицията си купува само поршета с уникални аргументи: https://youtube.com/shorts/xxVjLHDnGi0?feature=share 1. Колата да е задължително със заден мотор и въздушно охлаждане, за да може да се кара продължително на задна със висока скорост. 2. Да е кабрио, за да може полицаят да се изправи прав ба седалката за да работи с хората наоколо 3. Тук единия от водещите се пошегува, че трябва да пише отзад "911", което е полицейския телефонен номер. Е коя да е тази кола според условията на обществената поръчка? ...нямало корупция в Нидерландия....

отколкото в Нидерландия. И какво от това?

В полицията ли? Ти тъп ли си брато? Не ми отговаряй!

Ти ако не си виждал полицейско порше си е твой проблем.

Пак "вие защо биете негрите"... Това, че в Нидерландия има корупция не е оправдание да си я отглеждаме в България.

Аз ти дадох доказателства за корупция в Нидерландия. Видео доказателства. Ти имаш ли нещо подобно за корупция в България? Само не ми излизай с "Осемте джуджета" на Сливен Спилбърг моля ти се!

Това не са доказателства, а личното ти мнение , че намирисвало на корупция …

Така както мекотелото Румен Радев отговори къде е Крим, така и Европа ни показва сега къде е Шенген. Прави са холандците! Държава прогнила от корупция, управлявана от про руски продажници, няма място в цивилизацията. Скоро всичко ще се промени!

Крим си е руски, винаги е бил и ще бъде!

добре

и Херсон тоже

Ще видим март месец чий ще е

Глупости винаги е бил… преди 300 г е бил турски после руски а сега е украински…

В България имаше дълги години проруски предатели. От 2 години почти всички се преориентираха. Русия повече не е фактор в България. Защо иначе Румен Радев ще сложи Кирил Петков за министър, защо иначе Корнелия Нинова ще продава оръжие за Украйна, защо иначе не платихме в рубли на Газпром и да се върнем към тях. Не че не са останали, но те не са в парламента и сега се прочистват - видяхме водача на АБВ вчера до Митрофанова, после руските гости отишли при 'царя', скоро не съм слушал как е Сидеров, но предполагам и той още е верен. В момента има няколко процеса и единия е пълна театрална постановка, че се борят проруските сили срещу прозападните, тази битка е решена преди години, но сега трябва да се убеди обществото. Има втора по-интересна битка и това е битката за власт на партиите - от една страна те се доказват кой е най-верен на партньорите, но от друга идват още много пари от ЕС и не искат да се наредят във веригата за усвояване. Иначе смятам, че тази позиция на България е достойна. Ако имахме подобна и за РСМ, сега щяхме да имаме подкрепата и на цяла Европа, за да изясним кой е Цар Самуил и чий цар е бил, а после и кой е Гоце Делчев, Христо Татарчев, Даме Груев и т.н. и защо не е добре да се лъжат цели поколения и да се учат в омраза към държава-членка на ЕС.

Да спрем износа на проститутки за Нидерландия. Да си научат урока веднъж за винаги!

Некой нидерландец ми щракна минус. Абе да си "обгрижват" кобилите бе!

Нищо против гражданите на Холандия, но не мога да скрия колко съм разочарован от Холандските политици, които се крият зад фрази за владеене на правото и и тн...Засрамете се нидерланци във вашата дършава половин свят има кухи фирми, за пране на пари! излиза , че крадеца вика дръжте крадеца! Доста нагло!

Да престанем да изнасяме чушкопеци за Нидерландия, но да засилим износа на изкуствен интелект от ромските махали.

под патриотарски призиви - връх на безумията се крие национална измяна - вижте ни колко сме страшни, само че на гол задник....

нека предложим да изключат всички страни кото са външна граница , а в шенген да си останат само вътрешните граници... то има една две държави дето ще са в шенген само....

Червените кхмери озурпирахте властта с нежен военен преврат. Излъгахте бъгарите, но не можахте да излъжете Европа. Докато имаме комунисти на власт и руско пристанище в пределите на България, ще гледаме Шенген само през дупката на кривия макарон.

Ох, българското идиотче. Да се благодариш, че е имало социализъм, не комунизъм, умники, та сега има с какво да се оправдаваш и да си изкарваш мизерните стотинки. Стогодишните идиоти не помнят друго и все то им е виновно

Като си толкова умен, влезе ли в Шенген?

Няма да е лошо България да въведе визи за гражданите от зоната Шенген,явно за тях сме чужда държава!

Ти в шенгенските държави с виза ли пътуваш? Май трябва!

Трябва да бъде изгонен от България холандският посланник, незабавно и без обяснения!

Вето на всички решения на ЕС, тогава ще им уврат кухите тикви . Само расисти и двойни стандарти в този ЕС маскиран зад лицемерни усмивчици. Тези мини държави Австрия и Нидерландия удобно са скрити в центъра на ЕС. Предлагам на мигрантите директни полети за сметка на държавата до Амстердам

Няма ли най-накрая да излезе един наш политик и да каже в ЕП и ЕК истината за това защо ниспират и да изрази мнението на българския народ! В крайна сметка за повечето хора Шенген е само по-бързо минаване на границата с Гърция, но реално достийнството и самоуважението са безценни. Няма ли най-накрая България да блокира т.нар. Нидерландия и Австрия и всяка една държава, която е срещу нашия интерес? Да не говорил реално че дори и влезли от тък мигрантите няма как да стигнат до тези държави без да преминат поне още една шенгенска граница, е защо не изключат някой?!?

И тези всеки ден стават от жалки по жалки в напъните си да покажат как ''мислят'' за България и за това бързичко за инструктаж в сащ заминаха..

Къде са Рамаданчо и Елена Милиончева, най-кресливите ни евродУпетати? Сега е момента да спретнат един хепънинг в подкрепа решението на Австрия и Нидерландия и да понаплюят България, така както те си го могат.

Браво на БВ!

Не е ли срамно някакви евронаглеци да ни правят на дресирани животни от цирк?Мога да повторя само думите на Бай Ганьо,те са подходящи за случая-"На маймуни ни направихте,маскари с маскари!

В българския парламент има няколко евроатлантически партии и няколко руски.Но българска партия няма.

На България и трябват ръководители кото работят за националната кауза а не проводници на чужди интереси като Цвъко и Копейкин или фурнаджийски лопати и послушни пудели като Борисов които се правят на велики в колибката си.

България може да стреля адекватно по нелегални емигранти. Върнете армията и часовите по устав: " ПРИ ЯВНО НАПАДЕНИЕ СЕ СТРЕЛЯ ВЕДНЪЖ ВЪВ ВЪЗДУХА КАТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И ДРУГИТЕ В АГРЕСИВНИТЕ ТЕРОРИСТИ. " МОНТИРАЙТЕ ТЕЖККИ КАРТЕЧНИЦИ НА МОБИЛНА КОЛА И КАРТЕЧАРЯ С РЪЦЕТЕ НА ОРЪЖИЕТО. ЩЕ ВИДИТЕ ЧУДЕСА. КАК ЗАОБИКАЛЯТ БЪЛГАРИЯ.

Всички реват за този ШЕНГЕН ! Нека някой политик да каже каква е ползата от този ШЕНГЕН за обикновеният българин ! Само чуваме как не ни искат , но никой не казва защо обикновеният българин да иска да е там !

Няма да има граници между България и Гърция

Илиян Илиев

Стига с тая Гърция ! Яж говна ! Само идиотите ходят до Гърция с кола след като могат за 40 мин да отидат със самолет !

Ако знаете какво е на границите с Румъния и Унгария от проверки.. после що не сме конкурентни

Дорогая матрьошка,не пускай фитили!

Дорогой солдат кибервойска России,от Москва до Гърция вече самолети не летят затова не ни учи,пий лосион и се радвай н Вожда!

Ъъъ ползата ще е,че ще спрат да крадат бг политици от държавата и така ще нарастнат приходите на бг. Ще налеят едни милиарди за външната граница сиреч ние и така ще продължат парите да се умножават. Умножават се и политиците не крадат. Дидииии.........

Първо се попитайте защо никой не иска да се среща с вас. Кога за последно високопоставен политик на голяма европейска държава е идвал в Бг-то ?Бг политиците са прости и корумпирани. Нещата в жалката държавица го доказват.

са ваксинирани ...

Не може ли да раберете с умните си главици че европейците ни въртят курвенски номера за да правим това което е изгодно за тях а не за нас?Да не говорим за продажните родоотстъпници български депутати в Европарламента....Кога най-сетне България ще постави на място разни празноглаци които ни поучават сякаш сме от някакво училище за недоразвити и ще мислят че ние сме длъжни да изпълняваме всички техни идиотщини?Трябва да сме националисти за да започнат да ни уважават,вижте гърците!

Ей големи гадняри: карат политиците ни да спрат да крадат, ама ние - не, та не! Наглци абсолютни!

Защо само срещу холандските и австрийските предложение? Вето на всяко ЕС решение до отпадане на това унижение