БВ подкрепи Габровски, но не и кандидатите за министри заради "липса на яснота и споразумение"

Разговорите, които предстоят и за втория, и за третия мандат, трябва да бъдат в този тип търсене на решение или друга конструкция, която ясно ще дава представа кой носи отговорност, заяви Стефан Янев

Обратно в новината

Коментари - БВ подкрепи Габровски, но не и кандидатите за министри заради "липса на яснота и споразумение" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този се оказа най-драпащият с нокти и зъби да е във властта. Голям продажник.

Гадев къде ги намира такива шушумиги? Да правят лицеви опори пред тулупа

Този е политическа корва. ББ го такова с 200

Слава богу, че не се подлъгах да гласувам за тия! Щеше да се окаже, че съм гласувал за мутродържатели!

Типично в курвенски стил .

От мйатериалите ви вътобе не става ясно кой какво подкрепил, кой какво не подкрепил и как сме се оттървали от ББ4!

Поредният американски резервен политически проект!

За пачаврата няма значение цвета на кухненската маса.

Още един бушон изгърмя.

Още не е разбрал, че не може да носи две гъбки на бодлите си и да спинка под две шумки.

Каква е приликата между БВ в парламента и слон на дърво? И двете не знаеш как са се озовали там, но си сигурен, че няма да изкарат дълго.

Този каквото и да говори, на таблоо ясно се вижда - 20-те продажници от БВ, гласуваха вкупом, заедно с Мафията ГЕРБ-ДПС. Нито един депутат от останалите партияи не гласува за Мафията.

Т. нар. "български възход" (?!) има само 12 депутати. В следващия парламент - 0 проститутки от бърдака на Ст. Янев.

то пък ПП и ДБ хич не са мафия - само дето за 7 месеца си напълниха сметките с евра само от далаверата с газа . Да не говорим за останалите нереализирани идиотщини - например Джемкорп - защото им попречиха на време . Иначе щяха да ебат майката на енергетиката на България.

И искам Ива Янкукува за министър на културата, А Молец за премиер. Само тогава ще се оправим. Време е артистичните и умно-красивите да спасят България.

"БВ подкрепи Габровски, но не и кандидатите за министри заради "липса на яснота и споразумение"" Янев, престани да се излагаш, така или иначе, разбра се какво представляваш! С други думи - ако ще има софра на нея щяха да ти дадат да глозгаш голия кокал, без мръвка?

Шмекерче батко!

Янев ти се оказа голяма върти опашка бе! Хем така, хем иначе, подкрепял Габровски, ама министрите не. Същата работа като изпращане на оръжия за Украйна, иска нашия Янев неутралитет, ама гласува да се пратят оръжия. Виждам как на следващите избори възхода и Янев няма да ги има в новият парламент!

БВ бяха до тук !

Ясно, нови избори. Без мадуровките "умнокрасивите" на бунището и в затвора.

На Янев ебането по американски му харесва...това е неоспорим факт. Според мен най-добре ще бъде така - Янев застанал кучешката, Макрон помпи отзад(щото с бабичката е сложно да се получи), лапа хоя на Байдън...и на бай дън му е сложно, но Янев се старае. Шолц стои на страна и си посяга яростно. Иска да омаже Янев...

Тоя ръб не съм сигурен дали и законно влезе в парламента. Май му качиха процентите в последния момент.

Прав е проф. Габровски, който каза: "Борба между доброто и злото.Злото победи!"

Това е Янев! Даже по-лошо, мастията и тя си има принципи, но тоя урод, НЕ!

Щом Яневия безличник яде бой от пияната си жена и вика сина си да го отърве, ясно е че никога няма да има мъжка позиция. Е, толкова за лидера на БВ.

''Хем гъза под наем ,хем душата в рая''

Правилната реплика е: "Не може и на дупе кеф, и на душа рай!" :)

от извора: "Не може и хуя вътре, и душата в рая?"

не може "кура докрая и душата в рая"

Шилo

Типично ковренска позиция.

Трият ме, значи улучих съвсем нарочно. НО хората не са т.ъпи. Сценарият е ясен, но кажете как ще убедите корнЪ. Макар че и на нея не и трябва убеждение - нова лимузина ще купува на мъж и, че се отнася по асистентки ;)

Янев, не става хем ху докрая , хем душата в рая..Подкрепил го , ама правителството не подкрепил , ама гласували ЗА . Тоя Янев е страшен мизерник....

Важното е, че ще има пици с кристали на корем!

И тоя се оказа една мишка безподобна....България има нужда от правителство- вие не можете да го направите, ПП са некадърни за управление, само Герб могат да управляват...А вие ги контролирайте да не крадат. Толкова е просто, но не всеки иска да управлява, ама може -неможе, няма значение И накрая България от 7 стола-на земята

Янев кога стана калайджия, кога му почерня ... Първо, че беше все тая дали БВ ще подкрепят Габровски или не - от тях нищо не зависи. Но, ако зависеше, то щеше да е все тая, че ще гласуват в подкрепа на премиера, ако бламират състава на правителството - ако не минат и двете, то мандата остава неизпълнен. Не вярвам Янев и да е чакал да го направят министър в антракта между двете гласувания, ако въобще можеше да има такъв. Значи човека просто говори някакви щуротии, за да се прави на интересен, както той го разбира очевидно.

Прегръдката с дупясе и гряп е форма на ритуално самоубийство !

Янев въобще не трябваше да говориш с ГЕРБ ! Те унищожават всичко до което се докоснат !

Цените в магазините не са съгласни с Вас.

Поредната жалка подлога на мафията. Русофил със зелени чорапи, който щял да бъде евроаталнтик. Това може да се случи само в БГ.

що бе, акушерката комунистка по-умно ли ти изглежда начело на еврогейския съюз ?

Нещо и Янев започна да става шизофреничен точно като партията на Славчо. То не може хем да подкрепяш едните, пък хем да си против тях. Хем да си неутрален, пък хем да гласуваш за оръжия. Хем да милееш за народа, ама да тичаш да изпълняваш каквото ти наредят от Вашингтон.

Тез ще приключат славно като Чалгарите преди тях. До тук бяха с измислената си партия

И тоя видя какво е в парламента, стига толко. На следващите избори отива при Мая Манолова и с-ие.

Освен генерал Янев друг човек от неговото движение или партия или от парламентарната му група не познавам. Те трябва да са поне 10-11 човека. Другите кои са?

Може ли генерал да няма твърда позиция?

Я. е политическо недоразумение.

За Янев Д(П)С се усетиха и за това активираха пак старата карта НДСВ. Ченгеджийски номерца!

Мекотело.

и накрая на земята.Този е фурнаджийска лопата.