Бурята нанесе щети в Народния театър за милиони левове (снимки)

Публиката е била изведена снощи от камерна сцена по време на спектакъла "Когато гръм удари, как ехото заглъхва"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както ремонтираха театъра, така пренаредиха тия дни и жълтите павета. Некадърници крадливи!

Наследниците на шумкарите само си ме кат позициите... Едните са управляващи, другите опозиция... докато не ги изгоним с камъни от парламента и партиите им да бъдат забранени, все така ще бъде с тия рубладжии.

4 спукани вътрешни улука - това разбрах .

спектакълът НТ е бил в унисон с времето навън... Случайност? ;-)

с йеръпшани майстори, замазващи всичко с гипскартон - все така ще изглеждат сградите, без значение на милионите, наривани във фалшиви ремонти

И какво общо има бурята с дупката в дебелата 1 см. гипсова отливка, която трябва да го играе вътрешен интериор от най-висок клас.

Не може да бъде! При ГЕРБ и Фандъкова да са дадени милиони за нищо и една от най-красивите сгради в София да се руши? В Неделя пак да гласувате за тях. Докато напълно ни затрият.

Точно това, ще направя

Проблема на българите са самите българи. Нито майсторите са съвестни, нито техническия надзор е съвестен, нито приемащия е съвестен, нито клиентите накрая са взискателни (защото искат да е евтино и качествено - мечтата на идиота). Така се завъртаме в един кръг на некачествена работа, некачествен живот и държава, за които сме си виновни НИЕ.

Да прави ,каквито и да е ремонти..Направо и дайте парите,които трябва да открадне.По-евтино ще ни излезе.

За няколко милиона лева беше правен ремонт точно на покрива на НТ.Фирмата изпълнител сега да си оправи щетите..

За да се случва нещо по тия театри трябва да се назначават адекватни директори. В Народния само неадекватни МАФИОТИ като Морфов и сие. Такива не могат да привличат средства за обществени нужди, защото мислят само за себе си. Един пример с театър София, преди да бъде Ириней директор залата им имаше нормален наем и генерираха много пари от това, лично аз редовно организирах мероприятия там. Като стана Ириней започнаха да искат някакви неадекватни хилядарки ( говоря още преди няколко години, сега въобще и не ги питам колко е ). Ако имаш акъл, и най-вече желание, от едни огромни имоти в центъра на София може да генерираш много пари и не ремонт, ами и златни дръжки по вратите може да сложиш.

Корупцията нанесе щети на Народния театър. Не бурята, корупцията.

Как така само за милиони? Поне милиярд може да удари ремонта при Фнадъкова! После още няколко ремонта на ремонта и до десетина години ще е бижу!

Дайте да съберем едни пари ремонт на покрив правя , абе дет се вика ако парите са много нова къща ще направя , само давайте от сърце !

Така и не разбрах какво точно е пострадало в театъра. Много думи, малко факти.

Буря и светкавици по време на спектакъла "Когато гръм удари, как ехото заглъхва", а?! Вчера беше вторник, но в неделя ще дойде истинско ПОЛИТИЧЕСКО ТОРНАДО. Който не гласува, иска да умираме по бойните полета на Украйна.

не го пипайте! тъй има по автентичен вид,просто изберете правилните спектакли които ще играете там!

Тоя, министърчето, дето ни честити щастливия петък, що не е почнал ремонта?! Или само за читалището в неговото село може?!

Археологическите разкопки показват, че е имало по-добро строителство.

Да финансираме вашингтонската империя с покупка на нападателни истребители срещу Русия с милярди може, а няколко милиона за българската култура няма

И да има пари за културата, ще ги гепят.

това можеше да питаш и живков! козметичния ремонт е правен по негово време!

Е щом "козметичните" ремонти на Живков издържат почти 50 години, да върнат Живковото време.

Гербаджия и четене с разбиране - това са две неща, осъдени на вечна раздяла ... Цитат от статията „Основен ремонт на театъра не е правен от 46 години. Преди четири години е имало козметичен ремонт, който е глътнал няколко милиона лева, но е бил само замитане на видими проблеми под килима, коментират от трупата.“