Откриха шампион по борба мъртъв в затвора

Горан Горанов, 32-годишен рецидивист, бивш спортист и младежки шампион по борба, е открит мъртъв в изолирана килия в бургаския затвор.

Обратно в новината

Коментари - Откриха шампион по борба мъртъв в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е като бял ден, че надзирателите са убили Горан и то по собено жесток начин!! За съжаление за тях няма да има наказание, но поне роднините да заведат дело срещу държавата в ЕСПЧ!

и тук си личи почеркът на путлер.

Един боклук по-малко! Да ме прощава Господ, ама ако може всеки ден по една такава новина да четем....много ще съм щастлив! Амин!

Взе ми думите от устата ! +1000

Адвокатът му научил за смъртта му по телефона от други затворници !!!! те така си контактуват затворници и адвокати ... по телефона и поръчки си изпълняват и новини си казват !!! така е ! затвора е демократична институция .

Звучи като смъртна доза наркотици! Въпроса е, от къде е взимал наркотиците в Бургаския затвор?

ОТ НЯКОЙ КОМУНИСТ.КАК ОТ КОЙ? СМЕШНИЦИ.

Лошото е че за такива кръвници се съчиняват легенди и обществото се страхува.Бил шампион по борба за юноши и какво от това, не трябва да има толерантност към подобни типове.Доколкото се разбира цял Бургас треперил от него и едва ли не биел наред, защото бил агресивен и дрогиран.Как е възможно това?Как?В Америка която ни е като светъл пример всеки има право да носи оръжие и един такъв отдавна да са го напълнили с олово при бабаитските му изблици като не може съд и полиция да му въздействат.

и хората уплашени го подминават с наведен поглед- дано да не пребие мен.Къде го има това и ще ми говорят за избори и кой колко направил.Нищо не сте направили щом хората още с наведен поглед се страхуват да не ги пребие Горан Горанов, Маймун Маймунов или подобни утайки.

Жертва на прехода.Бил е гард на строителен бос ,който е убит в нощен бар в Бургас с нож.При опит да го защити ,самият той е пострадал.Изпратен в Ловеч,да го лекуват от наркозависимост,но толкова са и го лекували.В затвора бил в самостоятелна килия.Преди това нанесъл леки телесни повреди на надзирателя.А този млад човек е можело да му се помогне.Най вече да се излекува от зависимостта от наркотици.

Каква жертва, бил е просто изрод, такива има и при демокрация и при преход и при тоталитъризъм, въпрос на мозъчно увреждане или тежко детство, това вече е предмет на криминалистиката.Но такива изроди при тоталитаризма са бъхтили по трудовите лагери, далеч от заглавията на медиите и възможността да пребият някого за кеф.

комунизмът убива

Та кой казваш е създал комунизма като идеология?Кой го наложи с държавен преврат в Русия, а по - късно и в източна Европа?

путин

КОМУНИЗЪМ И НАРКОТИЦИ. НЕЕ..БЕЛЕНЕ!КОМУНИЗМА Е ВИНОВЕН И ЗА ЛОШОТО ВРЕМЕ,А?ТЪП КОМЕНТАР.МНОГО ТЪП.

тоя беше пълно куку. Вечно ходеше дрогиран из бургас. Крещеше и се катереше да виси по външните тела на климатиците. От време на време пребиваше по някого без дори да знае защо. От наркотиците съвсем беше откачил. Накрая го прибраха в панделата с голямо закъснение според мен. Там също изпонаби разни пандизчии и даже надзирател. въпреки, че видимо беше як, наркотиците бяха разрушили организма му от вътре. Резултата е съвсем закономерен.

И староиди си лапаше с пълни шепи. Стероиди плюс наркотици си е убийствена комбинация. Абе химик си беше човекът.

...... най-добре е да им осигуряват на всички заловени и потенциални подсъдими самостоятелни килии и по 2-3 кг наркотик дневно за потребление...... така ще спрат разпространението между децата окончателно...... няма да имат нужда от храна и други екстри.....

Това е антисоциална личност. Отишъл е точно там, където трябва! Бог си знае работата!

Още една жертва на прехода.Бог да го прости

Не Бог да го прости! Казва се Бог си го прибра :)

а адвокатчето научило тази тъжна за него вест от....други затворници!?? ми те , затворниците де , от къде имат телефончета да си гълчат с адвокатина??

А, точно. В Германия като вкарат някой от БГ, в затвора да чака за дело, защото е бил с фалшива книжка или е крал, чака по половин година. Без да има право да се обажда по телефона на някого или да получава обаждания. Може май да пише писма, но на немски, защото нямат преводачи да преведат написаното. Има право в началото на тел. разговор, за да уведоми някой близък, че е задържан. Само чрез адвокат, който идва един два пъти през тези 6 месеца. Да видите как се оцъклят задържаните като им го кажат.

Защо няма почесто такива добри новвини?

не го познавам ,но все пак ми е мъчно от тази "новина",защото ако имахме по-добри управляващи ...

..Откриха шампион по борба мъртъв в затвора.. --- европата продължава да избива най-добрите българи и да издика боклуците, натегачите, подмазвачите и подобните им предатели! гласувайте утре и европата ще продължава да краде, осакатява и убива с ускорени темпове!!!

спомних си за тоя!Първо беше набил един поп, после се сби с някакъв надзирател в затвора!Адвоката му плещеше, че бил кротък човек, но го били провокирали!Беше ясен как ще свърши!

Ей такива, ,бизнесмени в всяко голямо междучасие спират си бмвто и почват търговийка с избрани момчета. Те пък захранват школото. Намериха се пък други момчета спортисти и напердашиха бизнесменчетата. Само че кукичките се самосезираха за раздаването на незаконата справедливост и накараха спортисчетата да подпишат предопредителен протокол повече да не тормозат бизнесменчетата Сега е много весело в училището. Гледах СТОП ХАМ в русия как действа ако е тука бая бой ще ядат спортисчетата :)

ако няма чадър от куките няма да има и "бизнес""момчета" пред училищата и никой няма да трови децата! От къде мислиш толуп в униформа може да има кола и да харчи многократно повече от колкото е заплатата му?!

С две думи, тоя се е наиграл окончателно. Ами, жив и здрав!

И за Юлия Тимошенко писаха, че се разболяла в затвора от кокаинов глад, тук е подобно, но е по-незначителен и никой не му е обърнал внимание навреме, за да го лекуват.

Боклука се изхвърля на сметището!

И в нашия град има такива, ама не мрът бе мама му! Тормозят ни,мислят се за недосегаеми! Продават си веселите хапчета,карат си БМВ тата, ,,респектират"балъците!! Абе кво да ви кажа?

Всички бургазлии са боклуци, но не всички боклуци са бургазлии.

Бургазлии се делят на "бурги" и на "гъзлии"....На бургите им събориха къщите в Бургас и ги натириха по селата , а гъзлиите си направиха "кУУперации" в центъра...!

съгласен.

Дреме ми на кура за този помияр

Мен пък ме боли гъ зъ за боорчетуууу

Eй ви идея за Народен съд - всички възпитаници на Спортното училище - разстрел без съд и присъда и мафиотщината в България ще намалее с 50%. Другите 50% са антимафиотите.

Това,че си зъл не означава,че си умен.

обществото ли трябва да се чувства виновно виновно за някакъв наркозависим че пукнал от некачествена дрога в Бургаския затвор? Ако беше чел Есенин, Пушкин и Достоевский, нямаше да живее така! Нямаше да стигне до този край! Кой му е виновен на тъпака?

Има хуббава българска поговорка: ,,на зла круша,зъл прът" псевдо даскалице!!!!

по-добре така от колкото да го храним и топлим с нашите пари

Бе нали спорта, МВР, МО възпитавали в дисциплина , ред и патриотизъм? Защо всичките бандити тръгват от тези среди? Защо учител или лекар не е станал престъпник?

А защо само тях бият непрекъснато ???

явно щото не ги учат достатъчно и не им дават хапчетата навреме!

Защото побойниците са такива като него и мангали

Отиде си още едно борче.

кога ли?

не само свещеник, нападнал е и надзирател! А другите затворници откъде имат телефони, да звънят на адвокати? Иначе, дрогата е лошо нещо, води до това!

Защо се скриха коментари

в следващия живот ще се роди слаботелесен или сакат и ще изкупи греховете си.

ДО 69-В ЗАТВОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ,ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО,ЩОМ ИМАШ ПАРИ!ЗАТОВА СМЕ"ДЕМОКРАТИЧНА" ДЪРЖАВА,АМА ОТ ЗАД НАПРЕД!!!

че е нападнал свещеник... Господ забавя, но не забравя! И не си поплюва...

Който търси - намира. Честито на печелившите, да се готвят следващите.

Жал и съчувствие можем да изпитваме, когато се нападат беззащитни хора, а към този за какво да ни е жал.

Що за изрод трябва да си за да нападнеш свещеник от Католическата църква.

Изрода си намерил колая.Не е изрод който коментира адекватно абсурдната ситуация Чу ли бе ей?

чудесни коментари по повод смъртта на човек! Преди всичко, изпълнени с християнско съчувствие на Благовещение! Не сме народ....

НАПРОТИВ! АКО СТРАДАМЕ ЗА ТАКИВА "ХОРА"НЯМА ДА СМЕ НАРОД.ИЛИ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО.ТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ЖАЛИ И НЕ ТОЛЕРИРА. Р Е Ц И Д И В И С Т И

Ако лично те засегне ръката на такова недоразумение на природата ще запееш съвсем друа песен и то на друг глас.

Защо не предложиш на Радев да обяви национален траур и да отложи извънредните парламентарни избори?

Колко сте прав/а. Ако такова нещо се случеше другаде, щяха да разследват кой е виновен за смъртта на човека и, най-вероятно, директорът на затвора щеше да подаде оставка. Човекът е бил осъден на една-две години затвор, не на смърт. Ужасно лоши са станали българите. Тровят кучета, прегазват пешеходци, радват се на смъртта на затворници...Па за всичко били виновни циганите:(

Е,не баш за всичко де. И кой точно да е виновен за инфаркта на тоя разбойник, че да подава оставка? А че народът е освирепял е една друга тема.

Един престъпник по-малко.

"Адвокатът му Захари Кирилов съобщи, че е научил за смъртта на Горан по телефона от други затворници." Доста странно изречение . Би трябвало нЕкои институции също да се заинтригуват.

каквото търсило - това намерило ! така казват възрастните хора . мир на праха му .

Позволено ли е на затворниците да имат телефони в килиите??? Че даже и имат телефона на адвоката на колегата си, чудно значи!

gonzales

както се казва - починал в съня си :-) а утре можеше да гласува ...

За конспирация ли намеквате, г-н Гонзалез?