Задръствания блокират всички артерии на Бургас

Големи задръствания са се получили по всички артерии на входовете и изходите на Бургас, съобщи МВР. От полицията съветват водачите, които все още не са тръгнали, е по- добре да изчакат, за да не стоят с часове в задръстванията.

Обратно в новината

Коментари - Задръствания блокират всички артерии на Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

артериите на даржавата са задрастени отдавна и тя е в клиническа смарт под управлението на бившите комунези, техните наследници, милиционерите, komsomolcite, физкултурниците и останалите мутрomafioti.

SS-Nebel

Масите се завръщат по родните места... ся ако вземе да завали... половината коли ще се нанижат на верижна катастрофа. Като на Цариградско по време на тих следобеден дъждец.

андрешковци, плачете, че бензина ви бил скап, доходите ниски, а пощрклехте с почивките на море. няма ли обшествен транспорт за вас? балгария е толкова малка, че колите са излишен лукс. караите велосипеди като гарците тиквеници балгарски!

Личи си че си емигранни , на три думи десет правописни грешки имаш! Такива неграмотниц и хора с негативно настроение не трябват! Да живее България и нейните добри хора!?

от седмицата нямам намерение да се отказвам:))като не ти изнася се прави на бизнесмен и търговец другаде. малоумната ти философия едва ли потрябвала на някого ;)) т'ва междудругото

Искаме курортисти, ама откъде да минат? Отворете стария път през Дюните.