4-ма осъдени и оправдан за убийството на боса на ”Гранити”

Бургаският окръжен съд постанови 4 ефективни и една оправдателна присъди по мегаделото за убийството на боса на фирма "Гранити" Стоян Стоянов през 2008 г.

Обратно в новината

Коментари - 4-ма осъдени и оправдан за убийството на боса на ”Гранити” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

9 години. Неокончателни присъди. Виждам два проблема: 1. Хората живеят само по 70-80 години, което не стига на Правосъдието за присъда 2. Ниски коледни премии, особено в сравнение със съдържанието на куфарчетата

поръчителите оправдани?!

- бившият съдия Галин Костов... сочените за поръчители Галин Костов... Единствено Галин Костов бе оправдан. - Eдна кратка ретроспекция и се вижда, че отново осъден съдия няма в бълХария. Умрелият в гроба, връщане назад няма, тези хубавци докато са в ареста си излежали половината от 18-те години затвор, другата половина ще се смъкне и тя наполовина като работят и айде пак здравей живот, здравей..

единствено галин костов бе оправдан! трябва да пише: естествено , че галин костов бе оправдан! сега да го възстановят като съдия, и обезщетение от 400 000 като на ония другия съдия преди седмица!

в чужбина поръчителят получава повече от изпълнителят, тук поръчителят оправдан. Сигурно съдиите в Бургаският съд са завършили Бургаският свободен като Перата ;))

Галинчо, май е изпържил останалите за сметка на своята свобода....

8 ГОДИНИ се точи дело, което на всичкото отгоре още не е приключило, а решението на тази инстанция подлежи на обжалване и ново протакане - колко ли още години?! Де факто, пък и де юре, това на практика е отказ от правосъдие... баща му не дочака решението на тази инстанция...

Съдията оправдан, а тоя, що хванал Михаля - 20 години, които никога няма да лежи! Съвсем логично - за "независимия" български съд!

като видях имената на обвиняемите, веднага се досетих кой е оправдания, но все пак реших да прочета сатирата докрай с мисълта, че може и в бг-то да има накаква промяна, но уви...

Кои са съдиите взели това решение?! Кои са адвокатите на оправданите - май са от кантората на БСП активиста Евгени Мосинов?! Те са тарторите на мафията в Бургаският Съд!

Интересно е, че първия път е бил оправдан, дори и човекът, който, като обвиняем за убийство, се укрива от властите?!?! Според законите и практиката на корумпираната държава, Дори да откажеш да свидетелстваш е административно нарушение е те глобяват с 500 лева. Този е извършил криминално деяние със самото си бягство и въпреки това са се намерили български съдии на две инстанции, които са го оправдали?! Категорично: Съдът трябва да бъде разпуснат и всички, до последния човек, включително т. нар. административни секретари, да бъдат освободени от работа. Единственият смисъл от такъв съд е да бъдат убивани още хора в България.

Бургаските митничари КРАДАТ заедно с разни варненски бандити... Само с куршуми ще ги оправят тия, както и Съдиите, които ги пускат от затвора...

За съжаление не само в Бургаския съд. Адвокатите се познават и се договарят на гърба на жертви и така правосъдие и правораздаване в България се извършва по тяхна воля. Останали са некорумпирани и морални в тази професия сигурно 10 човека в цяла България.

Съдията Галин Костов и съдийката която го е оправдала от Окръжния СЪд, заедно с оня съдия от Софийски градски СЪд- Петър Сантиров, трябва да ги застрелят или убият публично, за да я има БЪлгария !!! А имуществото и парите им да конфискуват и раздадат на бедните българи.

СААКАШВИЛИ! САМО ВАРИАТЪТ СААКАШВИЛИ МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ. ГРУЗИНИСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ УВОЛНИ ПОЧТИ ВСИЧКИ И ПРЕНАЗНАЧИ СЛЕД АТЕСТАЦИЯ ЧАСТ ОТ ПОЛИЦАИТЕ. РАЗКРИВАЕМОСТТА СЕ ВДИГНА ПЕТОРНО С ДВОЙНО ПО-МАЛКО ПОЛИЦАИ... ЕЙ ТАКОВА ПРЕЧИСТВАНЕ НИ ТРЯБВА В ПОЛИЦИЯ, СЛЕДСТВИЕ, ПРОКУРАТУРА И СЪД. НУЖНИ СА ДВЕ НЕЩА : ОГРОМНА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА И МЪЖ НАЧЕЛО С ГОЛЕМИ ТОПКИ...

Ясно е, че се самозатриваме. Да не говорим, че в 90% от случаите виновните си плащат с престъпни пари и се оправдават. А осъдените и вкарани в затвора - "лежат" и се изхранват на готово...

Постоянно се говори, за някакви диктатори в различни страни. Как избивали хора, нарушавали правата на човека, избивали цвета на нацията. Никой обаче не казва какъв е този цвят. Та логично идва въпроса : Дали пък, тези диктатори не са прави?

Всичките на доживот без право на обжалване с тежък физически труд !

Законосъобразно , морално и справедливо е магистралките от вкс да преразгледат оправдателната присъда на колегата си и да го изненадат с десетина години реален пандиз . Редно е като съучастници в тежкото престъпление да се привлекат и " съдиите " , постановявали оправдателни присъди на различните инстанции , изцяло в разрез със закона . Обаче хората на престъпното корумпе лозан панов и престава си нямат от правораздаване , за морал и справедливост едва ли са чували . Като кучето на Павлов реагират само на финикийски знаци . Да ме прощават интелигентните и симпатични създания заради бруталното сравнение с тия малоумни отпадъци ; ))) Така , че след още десетина години можем да очакваме изцяло оправдателни присъди , ако не е изтекла давността , което явно е целта на безумното протакане . А междувременно магистрал костов , поредния престъпник в тога , ще издава присъди и ще решава хорските съдби . Тарифа - по договаряне ...... Ако не сложим окончателен край на тоя театър на абсурда , тия ще ни довършат .