5 г. затвор за пиян шофьор без книжка, блъснал и убил мъж

Бургаският окръжен съд постанови ефективна присъда от 5 г. затвор за бургазлията Митко Илиев, който пиян и без книжка блъснал и убил на място мотопедист.

Обратно в новината

Коментари - 5 г. затвор за пиян шофьор без книжка, блъснал и убил мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и на този са му съкратили присъдата наполовина. аман от корумпирани и некомпетентни съдии!

Sm3hurk0

Важно, как се представят действията на съда по самото убийство... Ако разстреляте някой и изпразните 1 пълнител в него или го намушкате 30-40 пъти - се води с умисъл, лично, показност и други подобни еткети и ти давам много бонуси от съда на кредит. :))))) Ако се представят нещата така... Познавах го, беше ми познат, помагал ми е, но неволно го убих... или аз никой не бих наранил, но така се получи... и да си платите, разбира се - получавате минимума, с който се замазват очите на обществото... Ама то обществото му дреме за поредния убиец, понеже ценностната система е леко видоизменена в последните години и за това никой не вярва на съда и прокуратурата.

Защо толкова много години са дали на човека? Действително тук няма съд. С толкова нарушения плюс убийство само 5 години? Браво.

5год.на общ режим.....в Щатите минимално е 20год.

О мили боже взели че го осъдили този за това че кара пиян,без книжка и убил човек.Сега друг е въпроса че за всички тези нарушения И убийството 5 години са меко казано нищожни,но поне е по добре от обичайната присъда "глоба" до 3000лв. където всички други получават

Без книжка... Пиян ... Без основно ?? Познайте какъв е.....

Тази новина ме кара да си купя най - накрая кола и да почна да дебна пред жълтите павета. 5 години затвор ще ги изтърпя ако с тях плащам спасението на България от три - четирима изедници-дупетати. Тези пет години са подигравка и гавра, но няма смисъл да се възмущавам - все пак НПК е от адвокати за адвокати.

БРЦК

Веднъж за малко да прегазя Р.Офч. пред парламента. Не беше нарочно. Обаче сега не мога да се отърва от мисълта ,че за 2-3 години условно си заслужава да го сгазиш! Там в района има много такива!

Убийцата направо беше награден и поощрен , тъй като за убийството се дава 10-15 години. Той по-скоро няма да изкара и 5 години, освен ако и в затвора не се напие и не набие охрана.

СИСТЕМАТА Е ПОРОЧНА!! ЗАЩИТЕНИ СА САМО УБИЙЦИТЕ!! ТОЯ ПИЯН ИЗРОД, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КНИЖКА ИЛИ НЕ-ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАЗАН , КАТО ЖЕРТВАТА СИ!! САМО ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО!!

БРЦК

Проблема е в системата. 1. Наказанията не се сумират ! 2. Наказанията не са съразмерни и справедливи. Но най-големия проблем е фауната в на територията ма тази джунгла. Пълно е с оФФце и мърша. Те това ни е най-големия проблем!

след 3 години е навън, а човека го няма ...със специалното съдействие на законодателния орган - Народното Събрание на РБ, прокуратура и съдебна власт.

Вижте как е в Англия и вземете наказанията от там. Специални благодарности на съдията!!! Браво!

Малко му е, пиян, без книжка, уби човек и избяга и само 5 години.

че ще ги излежи пълни тези пет години ? Поради добро поведение и работа ще лежи някъде около 3 до 4 години. Пиян, без книжка, с превишена скорост, избягал - още какво утежняващо трябваше да е направил - 20 кила хероин, лека картечница и два трупа в багажника ли ?

Мотопедист?!?

Ето поради подобни подигравки с обществото,убийците на пътя ще са хиляди.Присъдата ще бъде обжалвана.На "по-висшата"инстанция,ще се установи,че въпросният фейс,е много свестен и добър чиляк.На мравката път прави....освен,когато кара пиян и без книжка.И когато затрива невини хора.Затова,да му лепнем една условна и малко пробация.За да може,пак да се напие и да яхне колата-въпрос на късмет е,кой др.човек,ще загуби живота си,благодарение на БГ Кривосъдието.Подигравка и цинизъм.

За убийство на куче или котка 3г,а за човек 5г,ето това е,геноцида спрямо Герб,над Българският народ.

Падението на една държава !

Това добре...А защо не вкарват в затвора и дебеловратите боклуците с БМВ та и Мерцедеси? Същите дето блъскат хора, след което им се разминава..Защото си плащат на други боклуци в съдебната система-съдии и прокурори!

Не повече от 5г за предумишлено убийство по особено жесток начин! Нема такава държава!!!

ОТ ТЕЗИ ПЕТ ГОДИНИ ЩЕ ЛЕЖИ 2...

сигурно е от особено ценното за цивилизацията племе на ци..-ромите.