Коментари - Шофьорка, прегазила 12-годишно дете, поиска условна присъда | Днес.dir.bg

Шофьорка, прегазила 12-годишно дете, поиска условна присъда

33-годишната Надя Иванова, която миналата година блъсна и уби на пешеходна пътека в Бургас 12-годишната Валентина Димитрова, обжалва ефективната си присъда от 1 година и 2 месеца пред апелативните магистрати и поиска условно наказание, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорка, прегазила 12-годишно дете, поиска условна присъда | Днес.dir.bg

Коментари

Умри , боклук долен. Да мине тир отгоре на децата ти и на близките ти дано , че да видиш какво е . И да ти обжалват едната година умрялата затвор и дали няма да ти изкъртя носа , ако та видя .. мамицата ти грозен крокодил!

Ако има справедливост поне 10 години затвор.Поставете се на мястото на родителите на момичето.

Формално подсъдимата е права.Има съдебна практика и прецеденти колкото щете.Това,че закона позволява е в нейна полза,но не тя го е писала този закон.Така или иначе тя ще си го "отнесе" по един или друг начин,но практиката ще продължи,защото законодателя спи летаргичен сън,а органите на реда само броят жертвите.Съдът е независим и нищо не е в състояние да го накара да промени начина на правораздаване който се мери с финикийски знаци или скъпо платени адвокати и безконечни процеси стигащи до погасяване по давност на деянието.Тъй,че жената има пълното право да иска това което иска и няма да се учудя ако го получи,защото така ще бъде справедливо на фона на цялата справедливост ширеща се около нас в последните години.

Много си прав, за съжаление :(

ТРАГЕДИЯ! Ама да питам шибания адвокатин: Ей дрисльо, какво значи стоп лента пред пешеходна пътека? Ако има сняг? Вий адвокатите сте АБСОЛЮТНИ ДЕБИЛИ! Не знам защо нормален човек завършва право? То е криво, криво, че чак сгънато! Баси идиотите!

Естествено, че е умишлено. Умишлено е карала с несъобразена скорост, което е довело до смъртта на дете. Това, че на всеки шофьор му се е случвало си е чисто нашенско оправдание. Пробвай се да караш в Германия с превишена скорост, да видим дали ще ти мине номерът. В Япония първия път ти пишат акт и ти праскат глоба до небето. Като те хванат втория път ти взимат книжката и вече не караш. Тази мърла се отърва твъде леко.

вярно е, че адвокатите ги чака отделен, 10-ти кръг на ада.

как възпитава своето дете? В справедливост ли? За едни може, за други не може..Дай да се газим тогава , пък който няма кола да си купи пищов.

Предлагам на адвоката и съдията по 20 години ,а на тази чайка от Бургас 30 год.! Само тогава ще потръгнат нещата !

Стига вече с тези условни присъди ! Затвор за наглата убийца !

Бял ден няма да види вече тоя миндил

Тая стринка очевидно не се чувства ама грам виновна - сигурбо си мисли, че е злощастен инцидент в който тя е жертвата. Ама докато има случаи като "Ставийски", защо и тя да не пробва да "мине метър"??!

Всеки плюе срещу жената шофьор причнила катастрофата, но никой не се замисля че вина има не само тя, а и общинските структури в Бургас, защото ако 2 жълти петънца на асфална означават че там има пешеходна пътека нещо ни се разминават схващанията за такъв тип маркировка, да не говорим че и там въобще не и беше мястото и след инцидента отговорните структури веднага промениха мястото 20 м по-нагоре сложиха огради между платната, монтираха се т. нар. "легнали полицаи" и допълнително инсталираха светлинна сигнализация, в момента няколко месеца по-късно всичко си е на мястото колите намалят принудително, но от пешеходната пътека няма и следа освен 2 жълти петънца на асфалта. Моето мнение че много неща могат да се направят за да се предодвратят такива инциденти и когато плюем физическия виновник нека да потърсим и отговорност и от чиновниците които не са си свършили работата за която им се плаща.

сега гледай сеир - всеки простак адвокат 'забравя', че е сгазено дете. а се хваща за петънцата (и знаците, които, ако ги е имало, са предостатъчни). не я съдят за неспиране на празна пътека, донке ле....

Карала е с превишена скорост. За това не са й виновни нито маркировката, нито общината.

да изгние в панделата!!! нагло животно!!!

Предлагам-да променят правилника за двиижение /и закона/-да бъде като в Германия

Естествено - око за око зъб за зъб - с варвари като теб само силово се действа. Щом е била нагла да сгази дете на пешеходна пътека, значи ще го направи отново - това са нагли и безочливи егоисти, които не заслужават да живеят. Да, щом отнемеш живота на дете не заслужаваш да живееш - сложно ли ти е бе наркоман ?

Еми най-големият престъпник е тази кифла - или е малко престъпление да сгазиш дете на пешеходна пътека ? Условна пирсъда ли - това е гавра ! Какви гробища я гоня тази смръдла - да лежи до дупка, такива изроди по пътищата трябва да ги затварят. Да си погребе и тя детето и тогава да говори за съчуствие и разбиране !

1chovek

Като я гледам тази нагла лелюня и ми призлява. Как има очи изобщо да се показва пред камери и да се изкарва едва ли не жертва тя ? Същото беше и при Стависки - оплакваше се горкия как щял сега да му пострада имиджа и сам се нарече жертва. Докато мисленето и моралните нагласи са такива в обществото ни - такива ще са резултатите... Плачевни, тъжни, плашещи! Тази женица в САЩ например, спокойно щяха да й лепнат 10-15 години ефективно и никоя медия не би я отразила, дори и тя да ги търси. А тук някой по-надолу обясняваше как видите ли всички карали с превишена скорост, така че какво толкова... Що за аргумент е това? Точно ето това мислене ни погребва! Осъзнайте се!

айде стига със стависки да оправдаваме всяка мазна кифла или мутра, която е сгазила някого. а и там не стана ясно дали сгазения шофьор не е бил и той джугара-багара.

1chovek

Ти нещо изобщо не си ми чел коментара, но отговаряш. Поне чети на какво и как отговаряш.

Говори се УМИШЛЕНО,защото щом не е спазила правилника за шофиране в населено място,-тя,умишлено върши всички нарушения.Ако,беше поне намалила, детето щеше да е живо.Казват,може да се случи на всеки.Може,но ако караш в населено място със съобразена скорост,няма да има хора в положението на Надя.Може да има счупен крайник или друго-НО ЩЕ Е ЖИВ...

За мен вашето изказване е изказване на нискоинтелектуален и разглезен младеж! Неможе да се оправдае убийцата на дете! НЕ МОЖЕ! Аз на местото на родителите на момичето, лека му пръст, ще и прегриза гърлото! Пък после каквото искат да ме правят! Именно защото такива като нея и като вас живеете бе страхах от справедливост има толкова убийства по пътя! За мен доживот и е малко на тая кифла! Да тъпа долнопробна кифла! И ако я видя ще я заплюя! Призовавам цялата общественост на Бургас, като види тази убийца да я заплюва в лицето!

Освен да си изгризеш налъмите друго няма да направиш! Случая е голяма трагедия,но в повечето случаи пешеходците са мн по-виновни от шофьорите. Не говоря за конкретния случай не съм запознат и не го коментирам. Само ми отговори бъзльо защо вие наглите пешеходци си мислите,че трябва да присичате където си поискате,не ползвате подлези,пешеходни пътеки и зелени светофари? Защо присичате магистрали,огради,давате лош пример на децата си и винаги са ви виновни шофьорите,а в повечето случай сте виновни вие пешеходците? Защо в България няма жестоки санкции срещу нагли пешеходци нарушаващи брутално правилата за пресичане? За шофьорите е ясно виновни,невиновни когато си поискат от кат могат да ги глобят и го правят. А ти пресичай където трябва,научи си детето или децата и бъди спокоен. А и недей да кълнеш като дърта циганка,че клетвите се връщат...пък и аз не вярвам в глупости....

За непредумишлено убийство не се ли полага пак затвор; или да започнем да си правим засади на пешеходни пътеки и да се оневиняваме след това?!

злобата мой човек, се генерира от безрезултатното функциониране на съдебната ни система!

Ефективна присъда???? Чудя се каква ли би била неефективната...Сега родителите да я разстрелят на излизане от съда и се приключва. ама познайте дали няма да ги осъдя с по-ефективна присъда!!!!!!!

Нещастничка. Да беше мислила преди това. Не 1г и 2 м. Присъдата ти трябва да бъде наи малко 5 години ефективна присъда. В защита могат да застанат само хора с морал, но не и убийци. Затова е по добре да си излежиш присъдата и да мълчиш.

Ти или си адвокат, или близък на шофьорката. Пак пиша, защото не съм съгласен - по какъвто искат ред да я съдят, но вината трябва да е тежка именно заради КАРАНЕ С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ и ПРИЧИНЯВАНЕ НА СМЪРТ на дете НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА! Разбира се, че всички превишаваме скоростта и не сме безгрешни, но ако няма наказание, всички лумпени ЩЕ СЕ ДЪРЖАТ ОЩЕ ПО-БЕЗОТГОВОРНО! Хайде, намали скоростта и увеличи присъдата!

Ти казваш, че шофьор който кара САМО с позволена скорост не познаваш... Точно затова трябва да има СУРОВИ НАКАЗАНИЯ! Не я защитавай, защото е постъпила абсолютно безотговорно и съответно ЖЕСТОКО с детенцето и родителите! Заслужава тежко наказание като за убиец!

Всъщност движението на пешеходци по велоалеите е абсолютно забранено. А велосипедистите са участници в пътното движение и спазват правилата валидни за всички останали.

от къде ще им плащаме заплатите и на тези пазачи на идиотите, бре, нкухр? в тая бедна държава, колко още полиция ще е нужна, за да разберат изчадията адови, че правилата трябва да се спазват? тогава няма да си говорим кухи приказки ??

Замислих се, като ви четях, за случилото ми се тази сутрин. На пешеходен светофар, на червено ни изпревари огромен, стар джип. Добре, че светофарът е автоматичен и нямаше пешеходци. На следващия светофар изпревари всички плътно от дясно, след, което се престрои в най-лява лента. На по-следващия, от платното за наляво засече третия пред мен за направо. С мръсна газ и пушек потегли напред, но след два светофара се оказах успоредно с него, въпреки напъните му. Джипът беше с десен волан, шофьорът говореше по мобилния телефон, и... беше полицай. Коментар???

За съжаление това е другият тънък момент в нашата действителност,тъй като закона /ако въобще можем да говорим за закон/не се спазва от контролните органи,как да се спазва от джигитите!!??А по въпроса за това как да се плаща на пешите полицаи,и откъде да се увеличи бройката им,отговарям:вместо да ми стоят в засада по 4 калпака в "лунохода",спокойно трима могат да обхождат прилежащите кръстовища около ловното поле,а по въпроса с заплащането им,ами че те сами ще си го осигурят без проблеми!!!Повярвайте ми,за месец ще се видят резултати ,и не само с проблемите около неспирането на пешеходни пътеки,ами паркирането и спирането на забранени за това места!!???Не вярвам някой да не е псувал за това че не може да мине по тротоара с количката на детето,или багаж в ръце,а се налага да слиза на платното,където съответно получава запитвания за здравето на майка си,и целия си род от водачите !!!

15 години са 5478 дни. Малко ли ти се виждат?

Само бой ги оправя тея свини, както се изразяваш. Ама не бой, а нещо което да си носят цял живот, примерно разкрасяване на дзурлата с нож, ама ръждив и назъбен.

Значи така, по непредпазливост тази не е спряла на пешеходна пътека ?! Ти знаеш ли, че преди всяка пешеходна пътека има знак, който предупреждава водачите на МПС. Водачът е длъжен да наблюдава обстановката на пътя и да следи не само превозните средства, но и да наблюдава пешеходците, особено когато има деца ! Шофьотът е длъжен да знае, че децата са непредпазливи и могат да излязат на пътя във всеки един момент, и той трябва да е готов за това. Още да продължавам ли ?!!!!!

Няма смисъл, как да втъплиш на някого, че да караш бавно в населени места и да намалиш още дори ако видиш хора на тротоара е Нормално??? Като отзад все някой ти бибитка, че и форсира...ей това е, хора от нас трудно става....

Вземи една пушка, излез на улицата и почни да си стреляш насам натам ей така без да искаш да убиеш някого. Автомобил тежащ над тон и летящ с превишена скорост е доста по-опасен от тази пушка

Тотално неспазване на правилата а после "смекчаващи обстоятелства". Напоследък обаче забелязвам и още един опасен факт. Направиха се много велоалеи пресичащи пътното платно, пешеходците обаче ги смятат за пешеходни пътеки и пресичат без изобщо да се оглеждат

куха лейка ще викаш на майка си

като не можеш да караш не се качвай в колата, ма мърло! изтрепахте маса народ и все квичите че са ви големи присъдите, ма идиотко мръсна! да горите в ада ти и максим стависки и всички убийци зад волана! и съдиите като пускат убийци на свобода, да не си мислят, че на тях няма да им се случи такъв инцидент за един миг само63151

++++

Дрисла. Кат че чувства виновна зако иска от 1 година присъдата да стане условна ?

А тая гад адвоката да не ми се прави на умряла лисица,че има един,дето гледа отгоре,и наказва рано или късно!!!Как спиш бе Адвокате!!!???Тази жена наистина трябва да послужи за назидание за другите нагли водачи на пътя!!!Аз също съм от Бургас,и имам наблюдения че жените ни са много самонадеяни на пътя,особенно младите,нахакани метреси с огромни джипове!!!Преди няколко месеца съпругата ми имаше подобно приключение с такава персона...пресичала пешеходна пътека с малкия ни син който е инвалид,при което въпросната персона е навлязла в насрещното движение,за да заобиколи и изпревари семейството ми,и минавайки победоносно ги изгледала,тоест:"прекарах ли ви",и изчезнала с мръсна газ!!!!!За съжаление аз не бях с тях по това време,иначе .....направо не искам да мисля какво щеше да и се случи на "свинята"!!!!!!

строги наказания за такива шофиори!!!!минимум 5 години, изтрепаха народа по патищата такива "кадарни" састезатели!!!!книжката до живот да им я взимат и да ги пращат зад решетките. ако те могат да сасипват човешки животи да сасипват и техния!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За ситуацията по пътищата огромна вина имат управляващите,и тези преди тях също.При пълния отказ на държавата да се грижи за своите граждани за здравето и имуществото им,какво да очакваме!!!!!В Испания и Португалия,във всяко населено място има пеши полицаи,следящи за спазването на правилата за движение!!И даже не си правят труда да спират нарушителя,записват му номера...и тряс 200 евро за неспиране пред пешеходна пътека!!!Направо ги теглят от сметката,или от заплатата,хич не чакат да им ги платиш ти!!!И точки им взимат,а те са само 6!!Да не ви казвам после колко трябва да се изръсиш за възстановяване на точките!!!На нашите шофьори само ако им бръкнеш дълбоко в джоба,ще има положителни резултати!!!

до кога на малоумниците все някой друг ще им е виновен? пеши полицаи- и по двама полицаи да закачат на всеки идиот, който си мисли, че е хванал горния за долния, пак няма да се оправи държавата! докато правилата не се спазват от всички, ще мрем като мухи

Познайте каква ще е присъдата, ако дето беше на съдия.

ЖЕна шофьор и негър скиор НЯМА!!!!

Има, има! На всеки може да се случи!

Доживотна или да върнат смъртното наказание какво е това 1-2 год. за УБИЙСТВО бе???

ЖАЛКО,за детето.Колкото и да я осъдят,човека няма да се върне.Всичко останало е тропане с крака и търсене на отмъщение.

Гадости се случват това е непредумишлено убийство макар и на пешеходна пътека.

Ти не си наред с главата.Ами ако е твоето дете как ще ти се вижда?

Ти какво предлагаш? Пробация?

в САЩ ако пресечеш на място на което няма обозначен знак за преминаване- и бъдеш сгазен НЯМА НАКАЗАНИЕ, но ако това стане там където има знак за преминаване и се случи когато ти пресичаш по правилата санкцията за шофьора е много тежка. Пожелавам на всичко които плюят по тази жена на тях да им се случи същото.

Гражданко, какво пожелаваш ти на хората не разбрах? Да фърчат с 100 км по пешеходни пътеки? Ако ти и тя - две мутреси с чувство на недосегаемост, то в България още има и отговорни хора, които не карат с една ръка , а с друга да говорят по телефона. Мисли, ако имаш с какво

Коментари - Шофьорка, прегазила 12-годишно дете, поиска условна присъда | Днес.dir.bg

Шофьорка, прегазила 12-годишно дете, поиска условна присъда

33-годишната Надя Иванова, която миналата година блъсна и уби на пешеходна пътека в Бургас 12-годишната Валентина Димитрова, обжалва ефективната си присъда от 1 година и 2 месеца пред апелативните магистрати и поиска условно наказание, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорка, прегазила 12-годишно дете, поиска условна присъда | Днес.dir.bg

Коментари

Умри , боклук долен. Да мине тир отгоре на децата ти и на близките ти дано , че да видиш какво е . И да ти обжалват едната година умрялата затвор и дали няма да ти изкъртя носа , ако та видя .. мамицата ти грозен крокодил!

Ако има справедливост поне 10 години затвор.Поставете се на мястото на родителите на момичето.

Формално подсъдимата е права.Има съдебна практика и прецеденти колкото щете.Това,че закона позволява е в нейна полза,но не тя го е писала този закон.Така или иначе тя ще си го "отнесе" по един или друг начин,но практиката ще продължи,защото законодателя спи летаргичен сън,а органите на реда само броят жертвите.Съдът е независим и нищо не е в състояние да го накара да промени начина на правораздаване който се мери с финикийски знаци или скъпо платени адвокати и безконечни процеси стигащи до погасяване по давност на деянието.Тъй,че жената има пълното право да иска това което иска и няма да се учудя ако го получи,защото така ще бъде справедливо на фона на цялата справедливост ширеща се около нас в последните години.

Много си прав, за съжаление :(

ТРАГЕДИЯ! Ама да питам шибания адвокатин: Ей дрисльо, какво значи стоп лента пред пешеходна пътека? Ако има сняг? Вий адвокатите сте АБСОЛЮТНИ ДЕБИЛИ! Не знам защо нормален човек завършва право? То е криво, криво, че чак сгънато! Баси идиотите!

Естествено, че е умишлено. Умишлено е карала с несъобразена скорост, което е довело до смъртта на дете. Това, че на всеки шофьор му се е случвало си е чисто нашенско оправдание. Пробвай се да караш в Германия с превишена скорост, да видим дали ще ти мине номерът. В Япония първия път ти пишат акт и ти праскат глоба до небето. Като те хванат втория път ти взимат книжката и вече не караш. Тази мърла се отърва твъде леко.

вярно е, че адвокатите ги чака отделен, 10-ти кръг на ада.

как възпитава своето дете? В справедливост ли? За едни може, за други не може..Дай да се газим тогава , пък който няма кола да си купи пищов.

Предлагам на адвоката и съдията по 20 години ,а на тази чайка от Бургас 30 год.! Само тогава ще потръгнат нещата !

Стига вече с тези условни присъди ! Затвор за наглата убийца !

Бял ден няма да види вече тоя миндил

Тая стринка очевидно не се чувства ама грам виновна - сигурбо си мисли, че е злощастен инцидент в който тя е жертвата. Ама докато има случаи като "Ставийски", защо и тя да не пробва да "мине метър"??!

Всеки плюе срещу жената шофьор причнила катастрофата, но никой не се замисля че вина има не само тя, а и общинските структури в Бургас, защото ако 2 жълти петънца на асфална означават че там има пешеходна пътека нещо ни се разминават схващанията за такъв тип маркировка, да не говорим че и там въобще не и беше мястото и след инцидента отговорните структури веднага промениха мястото 20 м по-нагоре сложиха огради между платната, монтираха се т. нар. "легнали полицаи" и допълнително инсталираха светлинна сигнализация, в момента няколко месеца по-късно всичко си е на мястото колите намалят принудително, но от пешеходната пътека няма и следа освен 2 жълти петънца на асфалта. Моето мнение че много неща могат да се направят за да се предодвратят такива инциденти и когато плюем физическия виновник нека да потърсим и отговорност и от чиновниците които не са си свършили работата за която им се плаща.

сега гледай сеир - всеки простак адвокат 'забравя', че е сгазено дете. а се хваща за петънцата (и знаците, които, ако ги е имало, са предостатъчни). не я съдят за неспиране на празна пътека, донке ле....

Карала е с превишена скорост. За това не са й виновни нито маркировката, нито общината.

да изгние в панделата!!! нагло животно!!!

Предлагам-да променят правилника за двиижение /и закона/-да бъде като в Германия

Естествено - око за око зъб за зъб - с варвари като теб само силово се действа. Щом е била нагла да сгази дете на пешеходна пътека, значи ще го направи отново - това са нагли и безочливи егоисти, които не заслужават да живеят. Да, щом отнемеш живота на дете не заслужаваш да живееш - сложно ли ти е бе наркоман ?

Еми най-големият престъпник е тази кифла - или е малко престъпление да сгазиш дете на пешеходна пътека ? Условна пирсъда ли - това е гавра ! Какви гробища я гоня тази смръдла - да лежи до дупка, такива изроди по пътищата трябва да ги затварят. Да си погребе и тя детето и тогава да говори за съчуствие и разбиране !

1chovek

Като я гледам тази нагла лелюня и ми призлява. Как има очи изобщо да се показва пред камери и да се изкарва едва ли не жертва тя ? Същото беше и при Стависки - оплакваше се горкия как щял сега да му пострада имиджа и сам се нарече жертва. Докато мисленето и моралните нагласи са такива в обществото ни - такива ще са резултатите... Плачевни, тъжни, плашещи! Тази женица в САЩ например, спокойно щяха да й лепнат 10-15 години ефективно и никоя медия не би я отразила, дори и тя да ги търси. А тук някой по-надолу обясняваше как видите ли всички карали с превишена скорост, така че какво толкова... Що за аргумент е това? Точно ето това мислене ни погребва! Осъзнайте се!

айде стига със стависки да оправдаваме всяка мазна кифла или мутра, която е сгазила някого. а и там не стана ясно дали сгазения шофьор не е бил и той джугара-багара.

1chovek

Ти нещо изобщо не си ми чел коментара, но отговаряш. Поне чети на какво и как отговаряш.

Говори се УМИШЛЕНО,защото щом не е спазила правилника за шофиране в населено място,-тя,умишлено върши всички нарушения.Ако,беше поне намалила, детето щеше да е живо.Казват,може да се случи на всеки.Може,но ако караш в населено място със съобразена скорост,няма да има хора в положението на Надя.Може да има счупен крайник или друго-НО ЩЕ Е ЖИВ...

За мен вашето изказване е изказване на нискоинтелектуален и разглезен младеж! Неможе да се оправдае убийцата на дете! НЕ МОЖЕ! Аз на местото на родителите на момичето, лека му пръст, ще и прегриза гърлото! Пък после каквото искат да ме правят! Именно защото такива като нея и като вас живеете бе страхах от справедливост има толкова убийства по пътя! За мен доживот и е малко на тая кифла! Да тъпа долнопробна кифла! И ако я видя ще я заплюя! Призовавам цялата общественост на Бургас, като види тази убийца да я заплюва в лицето!

Освен да си изгризеш налъмите друго няма да направиш! Случая е голяма трагедия,но в повечето случаи пешеходците са мн по-виновни от шофьорите. Не говоря за конкретния случай не съм запознат и не го коментирам. Само ми отговори бъзльо защо вие наглите пешеходци си мислите,че трябва да присичате където си поискате,не ползвате подлези,пешеходни пътеки и зелени светофари? Защо присичате магистрали,огради,давате лош пример на децата си и винаги са ви виновни шофьорите,а в повечето случай сте виновни вие пешеходците? Защо в България няма жестоки санкции срещу нагли пешеходци нарушаващи брутално правилата за пресичане? За шофьорите е ясно виновни,невиновни когато си поискат от кат могат да ги глобят и го правят. А ти пресичай където трябва,научи си детето или децата и бъди спокоен. А и недей да кълнеш като дърта циганка,че клетвите се връщат...пък и аз не вярвам в глупости....

За непредумишлено убийство не се ли полага пак затвор; или да започнем да си правим засади на пешеходни пътеки и да се оневиняваме след това?!

злобата мой човек, се генерира от безрезултатното функциониране на съдебната ни система!

Ефективна присъда???? Чудя се каква ли би била неефективната...Сега родителите да я разстрелят на излизане от съда и се приключва. ама познайте дали няма да ги осъдя с по-ефективна присъда!!!!!!!

Нещастничка. Да беше мислила преди това. Не 1г и 2 м. Присъдата ти трябва да бъде наи малко 5 години ефективна присъда. В защита могат да застанат само хора с морал, но не и убийци. Затова е по добре да си излежиш присъдата и да мълчиш.

Ти или си адвокат, или близък на шофьорката. Пак пиша, защото не съм съгласен - по какъвто искат ред да я съдят, но вината трябва да е тежка именно заради КАРАНЕ С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ и ПРИЧИНЯВАНЕ НА СМЪРТ на дете НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА! Разбира се, че всички превишаваме скоростта и не сме безгрешни, но ако няма наказание, всички лумпени ЩЕ СЕ ДЪРЖАТ ОЩЕ ПО-БЕЗОТГОВОРНО! Хайде, намали скоростта и увеличи присъдата!

Ти казваш, че шофьор който кара САМО с позволена скорост не познаваш... Точно затова трябва да има СУРОВИ НАКАЗАНИЯ! Не я защитавай, защото е постъпила абсолютно безотговорно и съответно ЖЕСТОКО с детенцето и родителите! Заслужава тежко наказание като за убиец!

Всъщност движението на пешеходци по велоалеите е абсолютно забранено. А велосипедистите са участници в пътното движение и спазват правилата валидни за всички останали.

от къде ще им плащаме заплатите и на тези пазачи на идиотите, бре, нкухр? в тая бедна държава, колко още полиция ще е нужна, за да разберат изчадията адови, че правилата трябва да се спазват? тогава няма да си говорим кухи приказки ??

Замислих се, като ви четях, за случилото ми се тази сутрин. На пешеходен светофар, на червено ни изпревари огромен, стар джип. Добре, че светофарът е автоматичен и нямаше пешеходци. На следващия светофар изпревари всички плътно от дясно, след, което се престрои в най-лява лента. На по-следващия, от платното за наляво засече третия пред мен за направо. С мръсна газ и пушек потегли напред, но след два светофара се оказах успоредно с него, въпреки напъните му. Джипът беше с десен волан, шофьорът говореше по мобилния телефон, и... беше полицай. Коментар???

За съжаление това е другият тънък момент в нашата действителност,тъй като закона /ако въобще можем да говорим за закон/не се спазва от контролните органи,как да се спазва от джигитите!!??А по въпроса за това как да се плаща на пешите полицаи,и откъде да се увеличи бройката им,отговарям:вместо да ми стоят в засада по 4 калпака в "лунохода",спокойно трима могат да обхождат прилежащите кръстовища около ловното поле,а по въпроса с заплащането им,ами че те сами ще си го осигурят без проблеми!!!Повярвайте ми,за месец ще се видят резултати ,и не само с проблемите около неспирането на пешеходни пътеки,ами паркирането и спирането на забранени за това места!!???Не вярвам някой да не е псувал за това че не може да мине по тротоара с количката на детето,или багаж в ръце,а се налага да слиза на платното,където съответно получава запитвания за здравето на майка си,и целия си род от водачите !!!

15 години са 5478 дни. Малко ли ти се виждат?

Само бой ги оправя тея свини, както се изразяваш. Ама не бой, а нещо което да си носят цял живот, примерно разкрасяване на дзурлата с нож, ама ръждив и назъбен.

Значи така, по непредпазливост тази не е спряла на пешеходна пътека ?! Ти знаеш ли, че преди всяка пешеходна пътека има знак, който предупреждава водачите на МПС. Водачът е длъжен да наблюдава обстановката на пътя и да следи не само превозните средства, но и да наблюдава пешеходците, особено когато има деца ! Шофьотът е длъжен да знае, че децата са непредпазливи и могат да излязат на пътя във всеки един момент, и той трябва да е готов за това. Още да продължавам ли ?!!!!!

Няма смисъл, как да втъплиш на някого, че да караш бавно в населени места и да намалиш още дори ако видиш хора на тротоара е Нормално??? Като отзад все някой ти бибитка, че и форсира...ей това е, хора от нас трудно става....

Вземи една пушка, излез на улицата и почни да си стреляш насам натам ей така без да искаш да убиеш някого. Автомобил тежащ над тон и летящ с превишена скорост е доста по-опасен от тази пушка

Тотално неспазване на правилата а после "смекчаващи обстоятелства". Напоследък обаче забелязвам и още един опасен факт. Направиха се много велоалеи пресичащи пътното платно, пешеходците обаче ги смятат за пешеходни пътеки и пресичат без изобщо да се оглеждат

куха лейка ще викаш на майка си

като не можеш да караш не се качвай в колата, ма мърло! изтрепахте маса народ и все квичите че са ви големи присъдите, ма идиотко мръсна! да горите в ада ти и максим стависки и всички убийци зад волана! и съдиите като пускат убийци на свобода, да не си мислят, че на тях няма да им се случи такъв инцидент за един миг само63151

++++

Дрисла. Кат че чувства виновна зако иска от 1 година присъдата да стане условна ?

А тая гад адвоката да не ми се прави на умряла лисица,че има един,дето гледа отгоре,и наказва рано или късно!!!Как спиш бе Адвокате!!!???Тази жена наистина трябва да послужи за назидание за другите нагли водачи на пътя!!!Аз също съм от Бургас,и имам наблюдения че жените ни са много самонадеяни на пътя,особенно младите,нахакани метреси с огромни джипове!!!Преди няколко месеца съпругата ми имаше подобно приключение с такава персона...пресичала пешеходна пътека с малкия ни син който е инвалид,при което въпросната персона е навлязла в насрещното движение,за да заобиколи и изпревари семейството ми,и минавайки победоносно ги изгледала,тоест:"прекарах ли ви",и изчезнала с мръсна газ!!!!!За съжаление аз не бях с тях по това време,иначе .....направо не искам да мисля какво щеше да и се случи на "свинята"!!!!!!

строги наказания за такива шофиори!!!!минимум 5 години, изтрепаха народа по патищата такива "кадарни" састезатели!!!!книжката до живот да им я взимат и да ги пращат зад решетките. ако те могат да сасипват човешки животи да сасипват и техния!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За ситуацията по пътищата огромна вина имат управляващите,и тези преди тях също.При пълния отказ на държавата да се грижи за своите граждани за здравето и имуществото им,какво да очакваме!!!!!В Испания и Португалия,във всяко населено място има пеши полицаи,следящи за спазването на правилата за движение!!И даже не си правят труда да спират нарушителя,записват му номера...и тряс 200 евро за неспиране пред пешеходна пътека!!!Направо ги теглят от сметката,или от заплатата,хич не чакат да им ги платиш ти!!!И точки им взимат,а те са само 6!!Да не ви казвам после колко трябва да се изръсиш за възстановяване на точките!!!На нашите шофьори само ако им бръкнеш дълбоко в джоба,ще има положителни резултати!!!

до кога на малоумниците все някой друг ще им е виновен? пеши полицаи- и по двама полицаи да закачат на всеки идиот, който си мисли, че е хванал горния за долния, пак няма да се оправи държавата! докато правилата не се спазват от всички, ще мрем като мухи

Познайте каква ще е присъдата, ако дето беше на съдия.

ЖЕна шофьор и негър скиор НЯМА!!!!

Има, има! На всеки може да се случи!

Доживотна или да върнат смъртното наказание какво е това 1-2 год. за УБИЙСТВО бе???

ЖАЛКО,за детето.Колкото и да я осъдят,човека няма да се върне.Всичко останало е тропане с крака и търсене на отмъщение.

Гадости се случват това е непредумишлено убийство макар и на пешеходна пътека.

Ти не си наред с главата.Ами ако е твоето дете как ще ти се вижда?

Ти какво предлагаш? Пробация?

в САЩ ако пресечеш на място на което няма обозначен знак за преминаване- и бъдеш сгазен НЯМА НАКАЗАНИЕ, но ако това стане там където има знак за преминаване и се случи когато ти пресичаш по правилата санкцията за шофьора е много тежка. Пожелавам на всичко които плюят по тази жена на тях да им се случи същото.

Гражданко, какво пожелаваш ти на хората не разбрах? Да фърчат с 100 км по пешеходни пътеки? Ако ти и тя - две мутреси с чувство на недосегаемост, то в България още има и отговорни хора, които не карат с една ръка , а с друга да говорят по телефона. Мисли, ако имаш с какво