Разбиха голяма наркогрупа в Бургас, 12 арестувани

Организирана престъпна група за наркоразпространение в Бургас е разбита тази сутрин при мащабна спецоперация на ГДБОП и жандармерията. 12 души са в арестувани.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха голяма наркогрупа в Бургас, 12 арестувани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък хванете и някой с известно име.Стига пушек и мъгла!

А сега от къде ще си взимаме?!

Я някой дилър от тия "сериозните батки" на по 16-18 годинки да разкрие тайната каква ви е мотивацията да се занимавате с простотии за 1000-1200 лв. на месец, щото на кокошкарското ви ниво повече не изкарвате. Или поръчкови побои и палежи за по 100-200 лв.? И като ви хванат, а ви хващат, защото нищо не разбирате, от това което правите, лежите в Бургаския от 3 до 5. Не говорим за професионалистите, а за вас - мишоците, които си мислите, че това е мода и някаква игра. Не е ли по-умно да поставяте дограма, да сте гумаджии, автомонтьори и т.н.? Пак ще изкарвате същите парички на месец. Ама не - всичкото високо 150 и тежащо 60 кг. трябва да е ММА боец и батка...

патриотчето динко що не отиде да се разправя с тези каналджии и да си направи клипче как ги шамари... или не му се занимава , на нашия рамбо :)...такъв клип ще му снимат , че ще чупи рекорди по Ютюб

Замислете се, в БГ няма нито един който да се опълчи на статуквото - а то е: депутатите да движат каналите на дрогата!!! Просто престъпната групировка - герб е незаменима!!! Горкия, само слави надигна глас, но нищо не става. Не става, защото вече ги няма революционните комитети от миналия век, които да организират съпротива, няма оръжие от къде да си купиш, няма ги смелите българи като Ангел Кънчев например и като много други дали животът си за своята кауза, за да ни има днес нас! За да ни има и за да ни крадат, грабят и упояват днешните управляващи.

Това не е изходът посока София, а изходът посока Слънчев бряг. И ако счупена джипка ML модел от миналия век за вас е луксозна кола сигурно карате на дядо си москвича. Иначе - похвално.

Тревичка ли търсите ве мърши? Ами кой пласира коката, а?! Или там не пипате?

Някой някъде и някому не е платил!!!

Пак много шум за нищо! Ще ги пуснат след няколко дни и пак същото.

Така е - с 6 допълнителни заплати се поразработиха службите. Браво! Много антикорупционно!

глупости, службите се пускат срещу тези които не се отчитат. кервана не спира да си върви

явно някой се е оплакал, че му тормозят дилърите и крадат от печалбите на терен...

Това, което мен лично ме радва в последно време, колкото и странно да звучи е, че делата за наркоразпространение почват в някаква степен да не представляват интерес и аз си го обяснявам с факта, че такива операции с ГДБОП вече превръщаме в рутина и се случват почти всяка седмица по няколко. Това е факт" Това може да те радва, но мене никак. Ловите дребните мишоци. Ловете големите, които са сред вас и политиците. Тогава се хввалете.

Един друг вреден бургазлия остана незадържан, казва се Валери Симеонов

Пратете ми ги сичките, ше ги шибам на смени. И ше ги тъпча с техните боклуци. Докато се насерат.

Хващайте, хващайте контингента на БСП/ДПС и техните спонсори. Спрете паричните потоци към тях и дано най-накрая се отървем от това зло!!!

А на центъра на София (Пиротска/АнтимI) търговията върви свободно!!! ТРЯБВА ДА УМРЕ НЯКОЕ ДЕТЕ НА ЧЕНГЕ, че някой полицай да прогледне!! Корумпирана пасмина от ченгета!!

Никое дете не е виновно за това какъв е баща му. Явно не си родител, щом изобщо може да ти мине през ум да кълнеш дете. А и не бива сега да се дамгосват всички полицаи заради боклуците - наркоразпространители, които заловиха преди дни. На тях трябва да им свалят кожата от гърба заради мръсотията, в която са се забъркали. Но момчетата, а и момичетата, които достойно си вършат работата не бива да страдат от това.

Аама те там сигурно ченгета пласират дрогата.

Кога ще бъде направена подобна операция в Парламента?

Големи пушилки, много прахуляк! Дано само на "баретите" да не им излезе някой като онзи дядо с ловджийската пушка

Аз пък се чудя защо Велнград се напълни с бургаски коли ????

Оня от съседната новина с колата, дето е изпреварвал и после камионът го премазал, да не е бягал от хайката?

Тези престъпници имена нямат ли?Знае се ,че няма да ги осъдите ,но поне разрешете линча.Никога няма да се управи тази държава.Все закони в защита на престъпниците.

Пак дребните рибили?Да не пречат на митьо и тези дето се водят "депутати".

ЗАЛОВЕН ЛИ Е , ПОСТРАДАЛ ЛИ Е ?

Не бе ! Тия са конкуренти на Митьо ! И НЕ СЕ отчитат редовно като него , мискините му с мискини е !

В България разбиват групи , ....НА ВСЕ ПОВЕЧЕ ГРУПИ.

Браво, добре свършена работа. Направете подобни акции във всички по-големи градове, ще разбиете и по-големи групи.

Кога ще започнат мащабните операции срещу циганите?

Продължавай да настояваш, но има ли -Кой-?!?. Всичкото нещо ама по български

Шефовете им ще си вземат процентите ще платят на дилърите и пак ще са на свобода нищо ново под слънцето.Демокрация му викат.

Точно пък в Бургас е лесно. Когото и да издърпат от БМВ 7 серия или Ауди А8, все е бандит...Един човек с костюм не съм видял да кара такава кола.Само криминални, брадясали муцуни със шушляци

Анцузи, а не шушляци! И са Адидас. То от там идва "А" в номерата на колите от Бургас.

И анцузите са няколко вида - за сватба, за погребение и за ежедневна употреба!

Елиминират конкуренцията - някой май е започнал да конкурира организираната (от полицията) престъпност в Бургаско.