Галина от Бургас намушкана от гадже, не от бившия съпруг

Мъжът, намушкал почти до смърт 27-годишната Галина Георгиева от Бургас, е не бившият й съпруг, а приятелят й. Той излежава присъда за убийството на баба си.

Обратно в новината

Коментари - Галина от Бургас намушкана от гадже, не от бившия съпруг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как е възможно,осъден на 11 години затвор за убийство на баба си ,да излиза на свобода в отпуска???

Сега е редно, който му е дал 11год./вместо 50год./ и този който го е пуснал в отпуска да отнесат по 20год.

няма такъв закон,няма такава държава

на жертвата се знаят имената, адрес и какво ли още, но убиецът е с прикрито лице - направо загадка и защо, от какъв зор го криете, може би съдът не му е присъдил адекватна присъда и сега става кофти - съдът с гол задник,т.е. няма поправка в поведението на убиеца, щеше да има, ако мерките бяха адекватни, поредният резил за нашето правосъдие и к,во праим сега, даааа нищо от нищо по-нищо, но я да видим що правят в САЩ - щеше да получи поне 30-50 години затвор и нямаше да е в отпуск с нож в ръка, честито на BG демокрацията ....

психолозите казват,че веднъж щом те ударят,ще го повторят,потретят и да не се даваме на насилника.Добре,това не е ли същото и за убийците-веднъж щом убият, ще продължат.Особено,ако последствията не са тежки!Защо се опитваме да превъзпитаваме изверги?Не е ли по-добре да предпазим невинните?

Уважаеми съграждани,дами и г-да,другарки и другари,хубавото на демокрацията е,че вие /ние/ плащаме курорта на лицето /гъза/ на снимката. Навремето то би се трудело в тухларна,сега е редовно пускано в отпуск,както се вижда. Мен лично ме преизпълва демократично щастие,като знам,че с моите данъци някакъв смелчага,воюващ с нож срещу невъоръжени страшни бабички и жени,бива редовно пускан за кафенце в града-нещо,което без съмнение немалка част от вас,работещите законопослушни граждани,не си позволяват.

..Гледам, чета и не вярвам на ушиите си...

TIREX

"Андонов е пуснат в отпуск " Убиец в отпуск ,съкратено производство..а жертвите и техните близки- кучета ги яли.. Прави впечатление че няма жертви сред магистрати и ченгесари защо ли?

Такае в БГ ! За убийство "лежи" в общежитие и пуснат отпуска, за да извърши друго убийство ! Преди години, пак там в Бургас, Митьо (очите) излежаваше присъдата си в бургаските дискотеки ! Така е в БГ !....

пишеш глупости без да си информирана вгерманя пускат сериини изнасилвачи и убиизи предсрочно и те са отново деини да не говорим за скандинавските страни кадето са още по либерални

не ми даваите минуси защото ас живеа в германя от 20 години и за разлика от много други пишещи тук знам какво говоря а на невярващите бих препорачал да гледат по често немска телевизя

Стига сте я коментирали Галина - най-вероятно това е видяла като отношения в семейството и това търси навън. Кой да я научи, че има нормални мъже които упражняват някаква професия, изкарват пари, създават семейства и се грижат за тях?

Защо сте му скрили лицето на този психопат? Той е обществена опасност, нищо че полицията го е хванала. Тя скоро пак ще го пусне в отпуск. Снимката му трябва да е разпространена във всички медии, за да са осведомени хората.

На Галка-тупалка не й е чиста и на нея работата май!! При наличие на толкова свободни мъже, тя да се хвани с убиец! Но както е демата - за любовта граници няма, само .....болка!

Ето доказателство, че в затвора хората не се поправят и не се превъзпитават, както се опитва да ни убеди адвокат Марковски и разни намазани като него по разните им тв изяви. Затова наказанието не трябва да е хуманно, а строго и да служи за назидание на всеки който си помисли да направи подобно нещо. Човек който веднъж е убил или е рецидивист никога няма да се промени. Забравяме за него и остава в затвора до живот. Някой сеща ли се за начин хората у нас да се организират и да принудят депутатите веднага да гласуват по-строго законодателсто?

На тази Галя сега и плащаме животоспасяващите операции, на двете и /известни за нас изгори/ пансионатния престои, а сигурно и деца има, захвърлени някъде по домовете. Тя, добре - овца ... ама, ние - защо плащаме заплати на полицаи, психолози, прокурори, съдии ... щом като допускат убийци на собствената си рода - да си излежават присъдите в общежития, че и отпуска да имат. Аз не съм криминалист, нито психолог ... ама, когато един човек е убил собствената си баба ... може пък да е психопат !?!?!? / мили "специалисти" :)))/

Галина от Бургас намушкана от гадже, не от бившия съпруг Явно тази Галина си пада по рецидивисти.

Мъжът е криминално проявен и в момента излежава 11-годишна присъда за убийството на баба си. То бе извършено на 5 декември 2008 г. ?????????????????

Абе тази Галина, според всички вас, дали е нормална българска гражданка, поне с двуцифрен коефициент на интелигентност? Не може да съжаляваме всяка утрепк на този свят. Как е въжможно на 27, с един развод зад гърба с криминално проявен и в моента с гадже, което е убило баба си? Ивинявайте, но вие можете ли да си представите начинът на мислене на това същество?

За такива престъпници,щом няма смъртно наказание,трябва да има тежък каторжен труд-да копаят с мотики и с пранги на краката.По една чорба сутрин и никакво лежане и спорт.За отпуски и дума да не става.Като за всяко нещо гледаме от американците,да вземат съдийте пример от тях .

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!ОТПУСК НА УБИЕЦ,ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА УБИВА!УЖАС !!!

Такъв не отпуск а на важето и се решава праблема.

Няма други подобни изверги на тая земя, да пускат убийци в отпуска.

Доказан убиец, с влязла в сила ефективна присъда е пуснат в отпуск! Е, не е истина просто!!! Няма такова правосъдие!

Ако не е това правосъдие, не знам кого ще обвинявате. Препоръчвам ти да се запознаеш с нормативния акт, който определя как се изтърпяват наложените наказания- ЗИНЗС. После, ако имаш забележки, може да се обърнеш към законодателната, а не към съдебната власт.

Абсолютно точно и вярно

От прочетеното.Нападателят убил баба си преди 7 год.Наказанието излежавал в общежитие.Пускали го в отпуски.Значи на практика е на свобода.Престъплението е извършено в парк.Ами като нямат пари за затвори,на доказани престъпници да им вбиват гривни и да ги следят от сателит.Технологиите ги има ,но желание за въвеждане на ред няма.Властимащите ,те не се движат пеша,не ползват автобуси,влакове.Живеят в някакъв паралелен свят,чужди им са понятията като обезлюдени села поради циганска престъпност.

TIREX

и кво като ги следят??? Сатър , каторга и смъртна присъда това е решението! в наказателния кодек цели фермани з а правата на престъпника и нищо з а жертвите...

ДИР, за чий занимавате обществото само с най-отявлените к*рви и утайките, които обслужват? За младите ни физици писахтели ?

Какво да прави момата, като скочила от Трън та на Глог и то по висок, а от него паднала на Смок ?

аз казвам-от трън та на хмел и на един по-дебел.

Защо вечно взимаме най-лошото отвсякъде, а пропускаме най-доброто?! Единственото, което наистина ми харесва във ФАЩ, е това, че те убийците ги инжектират с подходящо вещество и ги лишават веднъж завинаги от възможността да убиват още хора! А точно това положително нещо ние не сме го възприели, нито събирането на присъдите за всяко отделно престъпление, нито засилената охрана, нито високите правомощия на полицията да стреля на месо, когато един убиец-рецидивист й бяга и оказва съпротива, особено пък когато има някаква вероятност да се укрие и да извърши друго престъпление! А у нас това постоянно се случва, и тези отвратителни отрепки - рецидивисти-извратеняци, продължават да ходят по улиците, въртят някакви гаджета и любовни интриги, убиват и наръгват, душат и затриват когото стигнат ... Е, докога така?! Докога убийците и престъпниците ще си живеят както си искат, ще пребивават в дранголника като на курорт, ще ползват почивки и отпуски ... а ние ще треперим за себе си и за децата си да не срещнат някой такъв кретен в живота си ... ?! Докога?! Колко души трябва да убие един такъв идиот, за да не го пускат повече никога от затвора и да бъде лишен от възможността да убива повече?! И не е ли точно той наръгал онзи Георги в Парка срещу Радиото в София - нещо много професионален удар беше тогава - прилича ми точно на такъв някакъв, не на случайна среща!

Абе,дами-щом искате да ви чукат и бият,то потърсете си доминантен тип,който знае как се прави,разполага със средства да ви забавлява и няма да ви убие!Защо за Бога се давате на престъпници,безплатно при това!Що за влечение е това към убийци на баби???

САМА СИ Е ВИНОВНА ТЪПАТА ПАЧА

Не виждам къде е полицейската логиката да излъжат, че убиеца е нейния съпруг? За да не убиел още някой !! Ако го пускате на свобода, разбира се че ще убива докато може. Иначе няма нищо лошо ако убийците и престъпниците се самоизбиват. По малко работа за полицаите

Май ще се окажа права, че са се запознали с нея в затвора, няма друг начин. Как се става гадже с някой, който е затворник? И ако е моята дъщеря, директно я пращам да живее на майната си. Аз ще я гледам като писано яйце, тя ще ми прави любов с утрепки и затворници.

Какво прави човек с 11-годишна присъда за УБИЙСТВО в затворническо общежитие, въобще? Та той не е на почивка...

Той тоз затвор като пансион бе...дейба и педерастката държавица дейба...

Ако бяхме демократична страна и народ още след убийството през 2008г. щеше да е обесен или разстрелян. Големи демократи сме : права за престъпниците, а останалите каквото стане...

Това сигурно ли е?

Трудно ми е да я съжаля тази. Да оставим, че бившият й мъж е престъпник, но освен това тя успяла да си намери приятел, който е за кратко пуснат от затвора. Поне сега този убавец няма да илезе скоро и пречука някоя друга женица.

Toni

Сори ама тая патка какво търси с изрод убил баба си??? А, да. Харесва лошите момчета. Е честито!

"Тъй като имало възможност мъжът да извърши ново тежко престъпление, се наложило разпространяването на информацията, че Галина Георгиева е намушкана от бившия си съпруг"... Боже, докъде стигна нашата безмозъчна полиция в своята некомпетентност. Хванали "престъпника" и се похвалили за това, ама той не бил "престъпникът", та затова сега оправдават своята некадърност с приказките, че невинният бил арестуван, за да се задържи виновният??? Абе, крете.и, вие и за чеп на каца не ставате. Единственото, което правите, е да пазите циганите от народна справедливост.

Тези затвори вече и отпуски им дават. Нищо чудно скоро да им се плаща по 3 минимални заплати за лежането там, и да им се полагат 22 дни платена годишна отпуска, както и премиални за добро поведение. А стажа в затвора да им се признава за първа категория за пенсиониране.

Бивш мъж криминално проявен, настоящ приятел излежаващ присъда за убийство. Както се казва заобиколила се е с хора Галина. В този случай спокойно можем да кажем че каквото е търсила това и е намерила. Добре че все пак и се е разминало.

"...излежава 11-годишна присъда за убийството..." "...е пуснат в отпуск от затворническото общежитие..."

Убиец се разхожда на свобода, пуснат в отпуск "за добро поведение"! Извършва убийство, защото това не е опит, това е неуспешно,(все още! ) убийство! Живее си на свобода в Сливен! Има си гадже, омъжена/ разведена? жена, независимо че от 7 години би трябвало да е в затвора! Е как стават тия работи в нашата държава? Кой раздава такива присъди? Кой следи за изпълнението им? Кой определя режима за излежаване на присъдите? Това не е държава! Това е бардак!

Може да цъкаме с език и се възмущаваме до безкрай, но не станем ли и вкараме в затвор тези, които допускат сред нас доказани убийци, тези, които гласуват закони в интерес и защита на престъпниците, а не на жертвите им и тези, които сме честни и си плащаме данъците ... ГЕРБ колко години им трябва във властта, за да свършат и малко, от което обещаваха. Къде са експертите на Реформатори, за да алармират и стопират това безумие? Патриотите освен имоти, които преотдават под наем друго интересува ли ги? Празнодумстващите социалисти си го получиха - власт скоро няма за тях, но ако и сегашните не гледат друго освен ''публично-частните'' псевдопартньоства - и те ще свършат, като НДСВ.

ТЯ И БАБАТА БЕШЕ ДОЛНА КУРВА

КАКВАТО И ДА Е БИЛА БАБА МУ - КОЙ МУ ДАВА ПРАВО ТОЙ ДА РЕШАВА ДАЛИ ДА ЖИВЕЕ ИЛИ НЕ?!?!?!?!?

Е как й е гадже като от 7 години е в затвора?

ЕДВА ЛИ Я Е БОЦНАЛ БЕЗ ПРИЧИНА

то не било компютри, ами компоти.....

Ако е необходима кръв , направете акция в Бургаския затвор, явно там добре я познават тази Галя!

Браво на милицията, колко му е да разтръбиш по медиите, че невинен човек е нападател (щото не мое просто да кажат, че е задържан някой, без да споменават кой)? Браво и на правораздавателната ни система, която пуска убийци в отпуска! Абе изобщо браво на територията, на която живеем!

Територията не е виновна, виновна е плънката на нея!

Общо взето се превърнахме в неандерталска държава-с камъни,ножове се избиваме като примитивни същества. В Борисовата градина,в Бургас, на магистралата -озверяли и лишени от човещина индивиди налагат закона на джунглата. Не е ли време да кажем баста,

"Баста"!?!

Жената все такива ги избира, от луд нагоре... А тоя пък в отпуск бил... егати ненормалната работа.