Откриха 2 трупа в Бургас - на плаж и в апартамент

Два трупа са открити в Бургас – единия в апартамент, другия – на брега на морето.

Обратно в новината

Коментари - Откриха 2 трупа в Бургас - на плаж и в апартамент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мама, е на Околовръсното, а баба, каза, че можело, да та пенцйонират , слет 40, за да се върнеш да ходим на Кучка защото ще вземеш 35 х. лева

ИСКАМ ДА НЕМА УМРЕЛИ!ЯСНО ЛИ Е?

..ивсе още никой не поел отговорност за двата атентат

Е как 77 годишна жена ще се удави без насилие? Едва ли в това студено време и ледени води ще тръгне да плува на тази възраст.

Представи си: 1. Че си човек на възраст, с някаква непрестанна болежка. 2. Минал си през всички възможни лекари и терапии - и нищо. 3. Изведнъж случайно попадаш на филм за моржуването - там някой страдащ от твоята болежка, казва че вече всичко му/ѝ е наред. 4. и т. н.

Откриха 2 трупа в Бургас - на плаж и в апартамент Тук в новините от два дена труповете в страната станаха повече от тези в Алепо. То не бяха изгорели при пожар, берящи душа по околовръстното и на Симеоновско шосе след катастрофи, или пък социопат убил съпругата си по "невнимание/ти да видиш/ , и всичко това за ЧНГ.

и всеки път като заклинание ,,Видими следи от насилствена смърт няма,,

Ей тука, админите могат да опорочат сезона това лято!?!? А? ..зевзекчилъци, нали....

То като гледам, в Бургас най-много хора има по апартаментите и по...плажа!?

Каой им дава право да се излежават най-спокойно в апартаменти и по плажове? А платили ли са си данъци и задължения, та си позволяват отмора край морето? Да си го броят за последна морска ваканция. Сега се замислям - а ние с вас да не би да се броим за живи?

Е, това ще донесе радост на един-двама свещеници и клисарите!

Колкото ...толкова! Лека пръст!!!