Разбиха наркобанда от ММА бойци в Бургас

7 души са задържани и обвинени за участие в организирана престъпна група, занимавала се с производство и разпространение на наркотици в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха наркобанда от ММА бойци в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йордан Петков и Любен джубрилов,защо не са в затвора-където име мястото,като тартори на престъпна група?

Предполагам, че са отглеждали зелена трева. Въпреки, че не е кой знае колко опасна за здравето (според някой даже помага при определени ракови заболявания) по-добре е да не се легализира. Прави хората много разпуснати, не им се учи, не им се работи ..... Не на всякакви наркотици.

пак ми величаете някви келешчета дето ако имаше нормална държава или щяха да са в пангото да търкат нара или нямаше и да си помислят да се занимават с това , а ся това което ще се случи е да ги пускат един по един или с някви условни присъди както винаги , повече са осъждани и всичките са си навънка и си вършеят , слагайте им по един 20-так да им мине живота в затвора в най хубавите им години

Сложи черните очила и черната фланелка.

Феликс Едмундович Дзержински или Феликс Джержински (на полски: Feliks Dzierżyński; на руски: Феликс Эдмундович Дзержинский) е съветски комунист, революционер и държавник от полски произход. Той е основател и пръв председател на Всеруската извънредна комисия за борба с контрареволюцията и саботажа при правителството на Съветска Русия - болшевишката тайна полиция с първоначално име Всерусийска извънредна комисия (ВЧК), по-известна само като ЧК (Всероссийская чрезвычайная комиссия по борьбе с контрреволюцией и саботажем при СНК РСФСР), предшественичка на бъдещия Комитет за държавна сигурност на СССР (по-известен като КГБ).

Ай скрий се!Не са пили тогава наркотици,нито са продавали!Простотии!

Но когато се видя, че ще бъде зрител на много по-ужасно нещо, и когато чу, че воденчарят викаше Марийка на помощ, луд гняв и отчаяние запали кръвта му. Той досега не беше видял кръв, но турците му се видяха като мухи. Умора, слабост, колебание, всичко го остави. Ръката му машинално пресегна и взе брадвата; той машинално излезе из дупката си, машинално мина, като се сниши зад чувалите с жито; изправи се побледнял като мъртвец, спусна се въз Емексиза, който стоеше гърбом, и заби брадвата в тила му. Всичко това той извърши като насън. Турчинът грухна на земята, без да гъкне.

Ти добре ли си?Пишеш небивалици извън темата,ало?

Убийте ги всичките гадове ! Тия тровят децата ни ! Смърт за наркоразпространителите !

Ами то във Филипините нали тече акция против наркотиците на Дуерте.Директно на място.Да някой ще кажат че е прекаленос само дето ножът е опрял вече до кокала.

А да попитам, кой разправяше глупостите , че в България нямало "производство" , че не сме произвеждали нищо..., с което да се гордеем ??? Могли хората ... , произвеждали.. а па в "задния двор на ЕС", "НЕ Е ЛИ" и това е много :) СТАНАХА ДВА ВЪПРОСА :)

А какво стана с Очичките? Излязъл е от бизнеса или какво?

Значи 20 годишните наркопроизводители и дилъри са по печени от батковците колеги,не си играят на внос и канали,а директно производство,но... пречат на вносителите стари кримки!Е добре и сега ще спре ли наркоразпространението по заведенията или пак ще " охраняват' старите?

ще спре разбира се! /МВР/ хехех майтап бе уили ще спре когато цъфнат налъмите :))) /главният секретар/ :)))

Пият анаболи, за да могат да продават марихуана. Това е все едно да пиеш замърсена вода, за да можеш да продаваш чиста вода. Кучето е заровено в анаболите. Те са в основата на създаването на мутрите, те крепят целия престъпен свят в България. На Митьо Очите му откриха хормон на растежа в кръвта, след стрелбата за наркоместата. На 50 год. човека, ама се зоби, защото знае, че е пътник, ако издиша.

стига вве хормон на растежа на 50 години ташак раута ве работи ли туй нещо ? аз за дядоми питам :)

Ааа , бе ... , работи ама расте само оная работа... а на старите ако им порасте още.... , май никога няа да го "дигнат" ...понеже ще е "още по-тежък"...:))))))

е хубо де отде почва в апартамента и в колко стаи на колко реда треволяци да засееш - че и голямата акция на МВР и главният секретар плещи глупости - земеделски производител да им завиди незнам си к'во си

да не се окаже 10 саксийки викаш и предната вечер се напили се сбили и продали малко тревичка и айде свърши се с наркоразпространието в Бургас - пипнахме ги казва МВР

Това е отчитане на дейност, рапортуване! Стари комунистически методи за хвалене и заблуда на тълпата! никой не им вярва, поне от нормалните хора, останали в тази държава!

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов бе категоричен, че държавата няма да допусне ескалация на напрежението и разпределяне на територии между враждуващи банди както в Бургас, така и в региона. - Ясно и точно казано!

Интересното е, че тя не се снабдява от външни снабдители, а сама си произвежда наркотика, който разпространява - като не участват в схемата а само бият и продават така е, който не плаща на МВР той е заловен

оранжерия за канабис в апартамент !? ...ааабре аланкоолу туй са смешни количества и квартални пичлемета на фона на туй нещо дето ше пласира по морето тоя сезон ама е добра полицейска акция за пред пресата и обществото ; ако наистина искате да спрете наркоразпространението по черноморието много добре знаете къде да търсите и да правите акции ама сте продажни псета всичките и голямото куче предимно

Държавата продължава да бълва малоумни идиоти които освен с престъпност няма с какво друго да се занимават.

Това е защото обществото е гнило. Когато някой заговори, че е нужно науката да се развива и финансира, всички надават вой, че учените са търтеи и некадърни. Резултата го виждаме - тъпанари в парламента, по улиците, навсякъде.

Така е, ако бяха тренирали бадминтон едва ли някой щеше да ги заподозре? :)

Ами в крайна сметка, това е пътя да станат премиери пък! Тренировки, тренировки и групировки..

Вижте Туитър профила на един от арестуваните в тази акция - някакъв си хубавец, наречен Чорио.. ето го профила му - https://link/FChorio/following , следва Бойко Борисов и Томислав Дончев, дано му помогнат xa-xa.

ти пък чак туитъра ша му гледаме ясна раутата :) не си платил на тея дето следвал хванали го

Кой ли вярва вече, че представителните органи работят в полза на обществото, аз все си мисля, че пак става въпрос за разистване на някакви сметки, а не грижа за "чистотата" на общността, ако изобщо днес сме някаква общност. Линее ни държавицата, беж-беж към Т2.

Борко,мутрите и циганите заедно с арабите осраха китната ни Родина. МВР закриля боклуците и не ги е грижа за народа ни!

Напомпаните са си напомпани с въздух и в главата.....

що не си пласираха дрогата на чичковците, а тръгнали да се правят на земеделци

за тези важи следното: важното е да съм здрав и тъп, отколкото само тъп..............

неможе така момчета - требва да имате запазено паркомясто, обърнете се където е нужно!

СИ МИСЛЯТ,ЧЕ КАТО ИМАТ МУСКУЛИ ИМАТ И АКЪЛ.

ми не съ хептен тъпи бе - :) наивни са просто еми малки са помисли ли са че може без да се отчиташ на местния бос и на държавата - да ма не !

Има ли съмнения за някой, че зад клубовете по ММА стоят "школи" за подрастващи престъпници. Другите места за "подготовка" на престъпници са фитнес залите ...

значи по залите има само престъпници, таки ли бе помяр!

брей, каква бодра и умна смяна расте! А някои казват, че днешните младежи за нищо не ги бива?

Истинска тимуровска команда ;)

Девизът на"Младите момчета"бил "Убивай,изнасилвай,контролирай". Млади гадове са това,не момчета. Сами ли са били в"бизнеса"или са отчислявали на Очите и/или на ченгета?Или пък са се взели на сериозно и бат Митко е решил да им резне крилцата? Млади момчета-всичките криминално проявени.

Цацаратурата се е немесила срещу някакви самозванци, дръзнали да конкурират покровителстваните мрежи за разпространение на службите от лумпените ултраси.

A taka....machkaite konkurenciqta

Абе колко ли трева ще излезе от оранжерия в един апартамент па макар и високотехнологична ама хайде да отчетем акция и дейност на МВР ; а колко нещо ще продаде за един сезон организацията на един популярен бизнесмен със запазено паркомясто...тряаа се наваксва миналата година са на загуба малко ама туй лято ше се възстановят а МВР и Бочката ни мият очите с квартални оранжеристи дето искали за себе си да искарат по нещичко

В Плевен пък - рекетьори... Връщат ли се мутренските времена ?

Mutrenskite wremena,,,nikoga ne sa otminavali. Za izwestno wreme se spotaiha,no samo za malko.

До кога ще ТОЛЕЛИРАТЕ , Митьо Очите ? ЖЕСТОКО МЕРСИ !

Младоците се нагледали на американски филми и дълго изучавали наръчника на всеки наркоразпространител - сериалът "Под прикритие". Но след сигнал от утвърдените разпространители МВР реагира светкавично и предотврати неправомерната намеса на пазара. Не може десетилетни традиции да се нарушават ей така, без договаряне, без плащане на дължимите такси ! И то в самото начало на един сезон, очертаващ се като успешен за работещите в промишлеността на щастието.

Замазват сега стенограмата и фактът, че ББ е абсолютен смъртник, ако застане пред нормален съд. Макар, че той е за военен съд..

Доколкото си спомням, преди време спортният минстър похвали някакви разбойници за международни спортни успехи !!!

разбили...хубаво ,ама ще има ли вкарани в затвора.То много други бяха хванати ..и т.н. ама осъдени ...йок

Пак ли Бургас бе !

Хм, Браво на полицията?! Чудно ми е тези 'убавци нямат ли си прякори?! Прекалено са млади и не са успели да си изградят прозвища ли :):):) Както пише, искали са да се наложат, да направят монопол, да изтласкат "старите кучета", които може би са имали връзки с полицията и те са ги "накиснали"?! Добре е, че е разбита една наркобанда, но тя явно е отскоро, а какво правим с другите???!!!

Навремето имало силни и слаби. След това се появил Колт....

Ники

Тоя от снимката от бандата ли е?

Региона в Бургас открай време произвежда кадри за наркобизнеса, поддържа реномето на затворите и сенчестия бизнес, както и способства за поддържане рейтинга на МВР жертвайки собственото си бъдеще щото са натурални глупаци. Глупаци, които не се сещат, че това е чужд "бизнес" и са гепнали от говия пазар за "наши хора".

,,Разбили " са дедовия. Идете в Банкя и там разбивайте.

така е , бсп не се занимава с дрога..

ММбойци,какви са тези,защо не ги изпратят на границата.Има една жена на ММ"боец",виждал съм я да пазарува на ул.Съборна ,а там са да не ви казвам какви цени.Сигурно парите са подобни.

Така е! Има си правила! Само Митьо продава наркотици и то от 20 години! Толкова ли не го разбраха тия лапетии? Не видяха ли какво стана? Митьо и хората му щурмуваха заведение пълно с хора, имаше престрелка и виновни са НАПАДНАТИТЕ! Нормално да е така. Все пак е за паркомясто нали ? Няма проблем.Жалки политичета.

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов бе категоричен, че държавата няма да допусне ескалация на напрежението и разпределяне на територии между враждуващи банди както в Бургас, така и в региона. Ами правилно, как да допуснем да се появи конкурент на Митьо Очите.

Разбиха наркобанда от ММА бойци в Бургас Ем Ем Ей, български неандерталци.

Наложения модел на успели мутри, които са над закона отдава е идол на децата на чалга поколението!