Брутална атака на спирка срещу жена (видео)

72-годишна жена от Бургас е нападната и брутално изритана в гърба на автобусна спирка от млад мъж. Пенсионерката е със счупен таз. Няма причина за атаката.

Обратно в новината

Коментари - Брутална атака на спирка срещу жена (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той е престъпник, но се вгледайте в реакцията на 10 човека, които са около жената-апатия, никаква реакция. Страшно е. Това е Българското Общество. Добре, че е възрастната жена, която проявява някаква активност.

ТАКИВА УРОДИ ВИЛНЕЯТ НЕ САМО В БУРГАС, НО И ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ И СЕЛА В БГ. ПРИЧИНАТА ,ЧЕ ДЕМОНОКРАТИЯТА В ДЪРЖАВАТА НЕ ЩЕ ДА ХАРЧИ ПАРИ ЗА ПСИХИАТРИИТЕ,ДА ЛЕКУВА И ДЪРЖИ ЗАТВОРЕНИ ШИЗОФРЕНИЦИТЕ,А ГИ ПУСКА НА СВОБОДА ДА СИ "ПИЯТ ХАПЧЕТАТА", БЛАГОДАРИМ ТИ ЧИЧКО СОРОС И САЩ !!!

в другите страни престъпленията ги правят мигранти,а у нас собствените ни внуци и деца ни убиват,замислете се ,това е много страшно

БЕЗОБРАЗИЕ!!!!!! Как може да го пуснат този изрод! Подиграва се правосъдието с народа.

които посред бял ден тикат в кола и изнасилват, пребитите старци, шофьори наркомани - нетърпимо е вече и всичко това благодарение на крадливия преход от социализъм към див балкански капитализъм ли е, робство ли е и се влачат разни от ЕП да ни учат на толерантност към убийци и престъпници

Щом според съществуващия закон няма наказание за хулиганство и агресивно поведение, значи трябва да се промени законодателството. Днес рита безнаказано, утре пребива някого, прегазва друг и все едно че нищо не се случва . Докога ще търпим тези примати. Човек отива в полицията да се оплаче, там го разтакават докато се откаже. Докога ще плащаме данъци за бездействие и нищоправене. За да има ред, трябва да има ефективни наказания.

Абе, хора, Вие къде бяхте последните 20-25 години? Това все едно не е ежедневие и вие живеете в друга реалност! И, боже, какво възмущение! Кой възпита децата с кръчми и чалга, мутри и престъпления? ДЪРЖАВАТА? Айде, бе! Лошото е, че тези деца вече имат деца и нещата ще стават още по-зле. Така, че спокойно! Така както досега спокойно си живяхте или спокойно се възмущавахте.

И да събираме парички за реанимация, че другите хуманисти лекарите ни чакат с ....КЕШШШ. Тоя с кво в по лош от тях

Абе каква държава е това и какви хора сме станали в Българоия да се случват такива неща посред бял ден. Даже не му били и обвинение повдигнали. Ми какво чакате бе кретени да убие ли някой?

Нещо в държавата и системата куца. Абсолютно ненормално е такива опасни типове да се разхождат по улицата. Или в затвор или в психиатрия да го вземат. Още пове4е 4е е известен на властите, 4е е опасен. Ако ги нямаше там 4, 5 жени той щеше да убие горката жена с камък. И ве4е е пуснат на свобода. Това ако беше в едни други държави малко на юг, ве4е щеше да е линчуван този още на место.

изверги (правещи се на луди) винаги е имало и винаги ще има. Виновни са служебните лица -прокурори, следователи, съдии- които са го пуснали. Българите по спирката не смеят да мръднат в защита, защото същите служебни лица ще ги съдят за самоуправство.

Това ако беше Чечня или Дагестан тоя вече щеше да е осъден на място.Там за посегателство срещу възрастни хора не прощават.В тяхната култура това се счита за невъобразима дързост.И не само там.То за това сме на този хал.Преди 100 години за такава проява дупе да ти е яко като те хванат стражарите.А и при соца биха качествено....

чалма, махаи се оттука с тази пропаганда

и къде прочетохте, че е психично болен?????? пише, че е криминално проявен... тонове изписахте, сложихте диагноза, даже дадохте и присъда - смърт... да е по-лесно, що трябва да лекувате хора с диагноза

...Не знам колко случая като този трябва да има, за да разберем, че обществото ни е болно. Ритането си беше съвсем целенасочено, а младежът на два пъти се върна да репликира възрастната жена. Като оставим настрана преекспонирането на случая в медиите и организациите за реваншизъм към "извършителя", посланията на които не са по-малко вулгарни и психично неуравновесени изводът е един: Българите страдат, а случаите на ексцесии като този на спирката в Бургас са вик за помощ. Съдейки по разразилата се вакханалия по медии и сайтове - ние не съсредоточаваме енергията си към първопричината, а в последсвията. Линчът на един болен няма да реши проблемите ни.

Един като увисне на бесилото, другите ще се замислят!

Най-страшното е безразличието на зяпачите. Млад мъж на спирката пуши цигара и пъргаво се мята на пристигналия автобус. Младо момиче рови в телефона си и наблюдава от разстояние. Единствените реагирали - жени на пенсионна възраст. Къде са мъжете, кой знае колко души са наблюдавали през прозорците на автобуса! Ами шофьорът, защо не остана на място, защо не извика полиция? Масово безумие!

В клипа имаше млада жена, която ядеше закуска докато агресора се саморазправяме с възрастната жена.Нямам думи.

Най-страшно е как си спретнахте еманципация и феминизъм, а пак чакате мъжете да направят нещо.

Изключително много ме интересува - тоя Кючуков има ли шофьорска книжка и кара ли автомобил ??????? Защото ако утре реши, че чакащите на спирката са му неприятни, като нищо ще мине през тях, ей така, защото иска. А ако мине с колата си на пешеходна пътека и там е детето или майката на някой депутат, колко бързо ще се задейства системата ?

Тази жена сигурно има деца и внуци!да го барнат това тъпо и "болно" говедо и да го"оздравеят"ама кораво да го "оздравеят"!!!!!!!!!!!

В берлинското метро се оказа че е цганин, да видим дали тоя път няма да е пак цганин.

Булгар.

Държавата е мутренски! Деградацията на населението е пълна! Децата ни гледат само помиярски американски филми - детски и за юноши, родителите им нямат средства и условия за нормален живот, хората са оскотяли, а правосъднвта онзи система е цъфнала като тиква на плет! Задържали го и го пуснали, хем всичко си признал!Такъв трябва да го пъхнат в затвора по бързата процедура и там да го държат поне 10 години! Ама нали сигурно и той е човек на ГРОБ, като кмета на Галиче, така ще бъде! ЯУправляващите искат престъпността да се увеличава, да държат хората в страх и да ни яхат докато сме живи!

Абре како, ти не разбра ли, че момчето е психично болно? То е под защита на закона. Освен това какво толкова е направило? Ритнало някаква баба и толкоз. Ще се извини на жената и случаят е приключен. Защо се пеньявите толкова?

Така става когато те управляват ционисти и богоборци !!

Какво е това "богоборци"?

Що ли тези с такива фамилии са винаги зле с мозъка, брутални и нагли? Може би защото всичко им е КЮЧУК!

Този изрод не трябва да живее! Ако е психично болен да го вкарат в лудницата и оттам да не излиза, ако няма ментални проблеми то мястото му е в затвора, където да изгние! Хора, този изрод представлява опасност за всеки един от нас! Ако го пуснат на свобода той ще е заплаха и ще продължи с извратената си практика! НО ДАНО ЖЕРТВИ ДА СТАНАТ БЛИЗКИТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО ГО ОСВОБОДИХА!

Държавата е мутренски! Деградацията на населението е пълна! Децата ни гледат само помиярски американски филми - детски и за юноши, родителите им нямат средства и условия за нормален живот, хората са оскотяли, а правосъднвта онзи система е цъфнала като тиква на плет! Задържали го и го пуснали, хем всичко си признал!Такъв трябва да го пъхнат в затвора по бързата процедура и там да го държат поне 10 години! Ама нали сигурно и той е човек на ГРОБ, като кмета на Галиче, така ще бъде! ЯУправляващите искат престъпността да се увеличава, да държат хората в страх и да ни яхат докато сме живи!

За това поне 1 година ефективно.И тежък физически труд та да му дойде акъла в празната картуна.

Няма как да дойде нещо , което там то не може да вирее.

Боже, колко мъка има на тази територия наречена България... Трудно е да го призная, но се радвам че преди 6 години се махнах.

В България с такива хора живот няма. Спирка с хора и всички гледат и нищо не виждат,вместо да го пребият задружно и хвърлят пред автобуса този гологлав обратен фашист...

Шизофреник по време на криза не върши такива неща. Задържан ли е и ако не защо? Той е болен и какво преживява майка му, докато магистратите ни се грижат такива да не са си по местата. Е, няма как- този е опасен, трябва да бъде лекуван и ако не дава лечението резултат, да бъде задържан до подобрение и след това ако положението позволява да бъде съден.

Е те сега разбирате ли защо отвориха Белене на времето? Е те такива изроди като този ги прибираха на момента и ги изпращаха на превъзпитание! След година две там, ставаха по - ниски от тревата и по - тихи от водата!

и ти си за Белене, плюсовете тоже

батка в града на адидаса.Съд затвор по бързата процедура това заслужава.Стига с тия болни престъпници.

Да, ама не! "Извършителят на нападението е криминално проявеният Живко Кючуков от Бургас. Той е задържан за 24 часа и е направил пълни самопризнания. След изтичането на мярката, мъжът е освободен от ареста, уточниха от бургаската полиция. "

....не мога да си намеря място от гняв !!!!!....намерете го този нещасник и го пуснете за боксова круша на момчетата от спецIAlните части !...работата е там ,че този боклук ще се насере още преди да са го шамаросали даже !!!...и ще осмAрди всичко наоколо !!!

...веднага този помiяр да баде пуснат за издирване !...веднагаа !!!...за такива трябва да има Hароден Cад !!!

... иначе Бургас е родината на патриотите от Атака- защитници на България. А и други защитници на България имаме, ходеха по границите да пазят България! Но един мъж стред тях няма да се намери...

То на думи са велики, останали са си в 90-те години още в БУргас, града на неизживелите се мутри.

Когато един друг ГЛИСТ с човекоподобна форма, родом от нашата територия (това тук не е държава), беше изритал едно момиче в метрото в Берлин, един анонимен бизнесмен обяви 10 000 евро награда за залавянето на ПАРАЗИТА, и даде 5 000 евро жертвата да отиде на почивка за да се възстанови от стреса, а друг известен бодигард обяви 5 000 евро награда за залавянето на ТЕНИЯТА! Намериха го и го осъдиха! В Булгаристан ГОВЕДОТО го намерили, та решили да го пуснат да си ходи! Виждате ли разликата между нормалната държава и това "земно пространство" тук?

....този лаинян вашкар да баде вазрзан на площада и мало и голямо да го заплюва докато предаде богу дух !...тази отрепка не заслуява да диша !!!...по времето на тодор живков на този нещастен палячо биха му намерили подходящо заведение с подходящи условя за самоизява !...ето това е лицето на демонокрацята !...за този и една салза не бих отронила и парче по парче да го реjaт !!!...каквото повикало ..такова отварнало !

НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА БУЛГАРИСТАНСКОТО ПРАВОСЪДИЕ! ТАКОВА В БУЛГАРИСТАН НЯМА! РАЗЧИТАЙТЕ САМО НА САМОСЪ... СЕБЕ СИ!

Когато в една държава няма првосъдие, то народа преминава към самосъдие! Примера е Албания и кръвната мъст! Скоро и в България... Народа му писна да го мачкат, пребиват, газят по улиците, обират, изнасилват, а виновни все да няма! Всеки сам си е виновен, ако разчита българския "съд" да раздава правосъдие! Има си и други начини, а и ние всички знаем, че престъпленията остават безнаказани...

Ако ги нямаше другите хора, този изрод щеше да убие жената. Той така й е счупил таза и се върна на два пъти, за да я нападне пак, но се отказа, защото имаше други хора.

В нашия квартал има един такъв ненормалник, който всеки ден скача на жени и ги заплашва с побой. Въпрос на време е да влезе в затвора, но защо първо някой трябва да пострада.

Тези, които са пуснали този изверг на свобода, имат ли майки???? В Германия пуснаха ли оня, който ритна жената по стълбите в метрото, или го осъдиха? Правиха ли му психиатрична експертиза? И ако се установи, че е "психично" болен, това основание ли е да вилнее по улиците и да пребива хора безнаказано? Не трябва ли да е въдворен в специализирано заведение? Само питам? Жената страда в болница и не се знае дали и кога ще се възстанови, а вкъщи има лежащоболен съпруг! А причинителят на нейните страдания е на свобода!!!! Ровим вече дъното!

В Германия съдът (дето в това жалко подобие на държава няма) има право да назначи задължително настаняване в психиатрията за по няколко години, ако престъпника се окаже психично "болен". Ако и в нашото жалко подобие на държава съда затваря престъпниците в психиатрията, то 99% от психарите ще "оздравеят" на минутата

Ако тоя плазмодий не получи максималната присъда за деянието си трябва да се излезе на зверски протести в цялата страна. Това би било подигравка с всякакви ценности които уж градим.

Успешно премина така наречения prerequisite, сега можеш да си успешен бизнесмен, а малко по късно политик. А за цвят, запиши право за авторитет. това е БДС за това хората избягаха от Бълхария

така е, "мъжът" пръв бяга и се качва в рейса, да беше казал поне вътре, че има проблем и да повикат милиция, или ако шофера е говедо да слезе той, ама после шофера - уволнен и зад решетки, урода пак на свобода...

АКО ВИДИТЕ И СРЕЩНЕТЕ НЯКЪДЕ ТОЗИ ПАРАЗИТ, ТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГО ПРЕБИЙТЕ !!! ГАРАНТИРАНО НЯМА ДА ИМА СЪД В СТРАНАТА, КОЙТО ДА ПОСМЕЕ ДА ИЗЛЕЗЕ СЪС ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА КЪМ ЧОВЕКА РАЗДАЛ ПРАВОСЪДИТЕ НА ТОЗИ ИЗРОД !!!

как плазмодия не спря поне първия рейс, не каза на шофЕра, че е пострадала възрастна жена, как не хвана никой да се обади на милицията? ега си говедата! а тоя шизофреник една лоботомия освен да му направят, друго няма!

смърт за живко!!!

за какво да му повдигат обвинение, в тая работа пари няма...

Хората на спирката са предимно жени и един мъж, който явно не е във физическа форма да се справи с бандита. НО, трябваше да бъде пръв да помогне на жената. Учителя Петър Дънов учи да бъдем първи да помагаме в такива случаи. Ако си по-силен от бандита противопостави се, ако не и ти ще станеш жертва, може и да те убие. Оценявай обстоновката точно за да не пострадат ненужно невинни хора. Счупен таз, е много, много сериозно. Дай Боже да се оправи скоро жената.

"Изверг пуснат на свобода след брутално нападение на 72г. жена." Това трябва да е заглавието. Този бандит е опасен и е на свобода! Явно трябва да си сформираме "Народна Милиция", със собствени помещения за арести и затвори, понеже държавата не я интересува сигурността на гражданите й.

Камери навсякъде и вендета от страна на роднините. Друго спасение няма.

Къде е сега БХК?

И осъдени няма! Отново! Аз обичам България!

е пуснат на свобода да нарани и друг човек. Това е лудост!

Това е наше момче няма да го закачаме.