Коментари - Кметът на Бургас: Кадрите на тормоз в ОДЗ са ужасяващи | Днес.dir.bg

Кметът на Бургас: Кадрите на тормоз в ОДЗ са ужасяващи

Община Бургас внесе в Прокуратурата и Държавна агенция за закрила на детето сигнал за случай на насилие над деца. Кадрите са ужасяващи, коментира кметът.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Бургас: Кадрите на тормоз в ОДЗ са ужасяващи | Днес.dir.bg

Коментари

Погледнете, че е по потник на връчване на наградата, кметът е с костюм,както трябва..Дори и това дава индикация за човека, а другото за отношениет към децата...ясно е :(

Тука облеклото й е направо садо- мазо като нея.

Грозно е да се обиждат и тормозят децата така. От друга страна е абсурдно една учителка да работи с 30 малки деца. Това не е оправдание за грубото поведение на тези учителки, но съотношението учители - деца трябва задължително да се промени. Например, в някои развити страни, на 10 четири годишни деца се пада 1 учител. Ако има някакви контролни органи, да не си стоят в офисите, а да изработят система за оценяване на преподавателите и да посещават периодично детските градини. Ако има такава система в момента, то е ясно, че не работи. Колкото до родителите, да говорят с децата си, малките обичат да споделят какво ли не. Както една детска учителка може да чуе невероятни подробности за това, което се е случило у дома, същият ефект трябва да има и когато децата се приберат у дома от градината. Друг е въпросът, че родителите все имат оправдание колко са уморени и не отделят достатъчно време за разговор с децата си. Родителят си остава най-важният учител на децата си, нека това не се забравя.

тази "другарка"-социо-Патка си е откровено луда и би трябвало да посети доктор-психолог за по-нататъшно лечение

накараи криминала на работа а тои ще те научи на акъл ................

Къде пращате децата си . В концлагери!!!!

Не мога да ги разбера такива хора, които мъчат и работата, а и себе си, не само в частност учителките.Като дадена работа не ти е присърце, ами напусни я!Вярно, може някой и друг месец да кара човек по-свито заради липса на доход, но да си намери работа, която поне не го дразни или сам да си създаде работно място.Като са завършили за учители, да не би да са омъжени за тази професия?Не ми се вярва да са дотолкова малоумни и некадърни, че да не стават за никаква преквалификация, та се налага да съсипват психиката на невинни деца, а и своята.

После да не се чудят защо децата са агресивни и защо се бият и убиват.Да не са виновни само учители и възпитатели,но те играят голяма роля в отглеждането и възпитанието на децата.Задължително трябва видео наблюдение в яслите и градините,психотест и разбира се повече персонал и високи заплати.Колко много случай на тормоз има вече?За колко изобщо никога няма да научим?Товатрябва да престане.

да си куче в Бг!

Да се съберат татковцити на тези дечица, и да се отнесеат с "уважаемата учителка"така както тя с децата им.(това е първичното) Гледайки тези кадри, дали трябва да се изненедваме зощо човеците имат лошо отношение с подобнител им? Та тези малки душици подложени на тази възраст на този тормоз, видно ежеминутно как ще повярват в доброто? А тази нещастна жена, явно ходи на работа за да си търси "щастието " Трябва да ти липсва всичко човешко да вземаш наградаза... и да посягаш на невина душица. Изумена съм. Може би психотест, и видеонаблюдение задължително.

по телевизията казаха че записа е обработван от специалист

Тая директорка е толкова в шок от действията на подчинените си, колкото е в "шок" Бойко Борисов, че някакъв от неговите кметове пак го хванали да краде. Разликата е, че директорката е бушон и ще литне.

Аре някоя умна майка да отиде като учителка, да видим колко време ще издържи да се занимава с 20 деца едновременно

Този коментар цели да оправдае учителките или да хвърли някаква вина върху майките?

Тормозът над по-слабите е израз на избиване на комплеси. Главно комплекси за малоценност. Винаги го е имало - и в детската градина и в училище, и в казармата и на работното място. Това е отвратително. Особено интересен е случая, когато насилника е поставен в подчинено положение. Тогава се вижда що за екземпляр е. Аз имам простичко предложение. Иска някой да се бие с някого. ами да с ебие срещу братя Пулеви. Да го видим там какъв "юмак" е. Или да го пуснат на ринга преди боевете по ММА. Накой да си направи тренировка с него. Тези, които с егаврят с деца да ги пуснат на родителите им - те знаят как да се оправят с тях. Защото е много лесно да си агресивен когато се чустваш безнаказан. Ама когато застанеш срещу някой като Кубрат Пулев много ще си помислиш какъв "юнак" си.

Всички родители, с децата на които е имала досег тази г-жа да я атакуват в съда. Но не с колективен иск, всеки един завежда иск поотделно. С колективния ще й сложат една глоба и едно наказание, а когато я засипят 35 съдебни иска ще е по-различно. Ако постъпите така поне с един възпитател подиграл и погаврил се с вашите деца, останалите ще започнат да се замислят какво правят... Разбира се и директора носи отговорност.

Доживотен затвор за всички. За съжаление, на децата тази травма ще им остане за цял живот.

Не разбирам защо даже тази тема са политизира? Защо пак Бойко бил виновен? Защо ГЕРБ? Нужно ли е даже и тук да се вкарва тъпата политика? В конкретния случай една комплексирана кокошка си избива на децата агресията, комплексите, идиотизма и простотията. ГЕРБ и Бойко не са я назначили, възпитавали, обучавали и т.н. Що пак те?

Уволнение и за директорката. Много добре си знаят какво се лучва и как работят подчинените им, но са си затваряли очите.Задължително е да има камери вече в градините, поради действието и бездействието на самия персонал вътре, не поради недоверието на родителите. За доброто на децата!

АКО В ТАЗИ ГРАДИНА БЕШЕ ВНУЧЕТО НА Г-Н БОРИСОВ И БЕШЕ НАВИКВАНО ТАКА И СКУБАНО КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА ПОСЛЕДВА? ДА, ЖИВОТА НИ Е ТРУДЕН НА ПОВЕЧЕТО, НО ТОВА НЕ Е ПОВОД ДА СИ ГО ИЗКАРВАШ НА ТОЛКОВА МАЛКИ ДЕЦА, СМЕНИ СИ РАБОТАТА БЕ ЖЕНА....ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРИЗОВАВМ КЪМ ЗАКОНИ КОИТО ЩЕ НИ НАПРАВЯТ ЖИВОТА ПО-ЦИВИЛИЗОВАН И ПО ПОНОСИМ....ТРАГЕДИЯ ...ИМА ЛИ КЪТЧЕ В ТАЗИ СТРАНА КЪДЕТО ДА СЕ ВИДИ НЕЩО КРАСИВО !?!

Тия двете и за метачки на улицата не стават.

за метачки не стават, учителки са

Камерите ще озъптят биячите.

те ще слисат и родителите които ще се познаят по децата си

децата я изнервяли не е оправдание, мен работата ме изморява, но ако само 1 ден не работя перфектно рискувам уволнение, тази жена има личен проблем, лично нещастие, щастлив, доволен от живота човек е усмихнат, спокоен, търпелив.

Това са гербаджийките.

Ако моето дете, беше малтретирано от тази оФСа, същата тази офса щеше да бъде дълго време в гипсово корито и никаква конвенция няма да и помогне!

Пише се "УФСЪ". Не се научихте...

много си умен

Бих предложила същата проверка да се направи и в 61-ва детска градина София, в яслената групата на леля Диди (ако все още тази вещица работи там)...

Знам та тебе!

И в 123-то ОДЗ "ШАРЛ ПЕРО" в Горубляне.Голяма проверка трябва да се направи.

И какво правим сега...? Като и жените-възпитателки, и децата са защитени от Истанбулската конвенция?!

Уважаеми изроди от ГЕРБ скрийте си боклука дето го награждавате защото до няколко дена ще е мъртъв!!! Лично предположение!!! Мерките от вас!!! Няма нормален родител да издържи на извращенията на вашата съпартийка!!!

Крайно време е жените да престанат с насилието и тормоза над децата

Болно, умиращо общество. Има ли нещо, което да работи нормално в тази държава?!

Има. Опитваме се тук - там. Но е трудно на нормалните, защото ненормалността преобладава. От горе, до долу.

В една детска градина наличието на една такава идиотка е чудна работа ???? ,......Но две, вече е уникално!

тези кокошки да не са депутати, та да се отърват само с оставки?

От детската градина до погребалните агенции в Бургас - бизнес на мутрите от ГЕРБ!!!

няма ли поне един родител които да и покаже на тая овца как да си държи краката изправени,та,че да неможе да ги свие дълго

Честно казано, в момента в който изгледах видеото, неискам да си представям какво бих и направила на тази,, госпожа,,ако я видя...Това не е човек

Няма да се учудя ако тази пача в най-скоро време отнесе кютеците на родител, видял детето си тормозено от нея. И малко ще ѝ са кютеците ви казвам!!!

Това не е пача а отровна змия.

Е, ние от ГЕРБ знаем кого да наградим.

Трябва затвор за персонала, но трябва затвор и за родителите възпитаващи такива недоразумения! Преди няколко седмици в офиса ни дойде майка с дете да получи разяснение как точно да ползва един наш продукт. Стоя повече от 20 минути . Детето беше на около 3-4 години ( момиче!).През цялото време бях ритан, плют и т.н. от въпросното "съкровище" . Единствените реакции на майката ( която се представи като преподавател), бяха, че на два пъти каза : Недей, не е хубаво така . Резултатът както се досещате не беше никакъв, детето си продължаваше, а тя си стоеше на два метра от него и не беше впечатлена от нищо.

В детските градини работят учителки, а не възпитателки. Завършвайки висше образование, в дипломата им пише учител, а не възпитател. Възпитателка е само жената, която се грижи за храненето на децата и за хигиената в групата.

помощник възпитателка е тя и би трябвало да има средно образование но дали е така

Крайно време е да се вземат мерки срещу постоянното насилие над деца от жени! Жените продължават да демонстрират, че са патологични насилници, които с готовност и постоянство малтретират зад затворени врати най-уязвимата социална група, докато в обществото се представят за жертви! Трябва да бъде ратифицирана конвенция за справяне с тези вече нормализирани в ежедневието ни издевателства!

"Нямам оправдание, съжалявам за това, което се случи!", каза МИЛЕНА ИВАНОВА ?!?! Наглите? Ето една от тях! Вероятно съжалява, че не е забелязала "оператора" на клипа!

Насилието мълчаливо се поощрява от държавата. Ползваме руската система. Правото е на по - силния, а жертвите са виновни. Така се възпитава подчинение. Иначе служителките най - вероятно са партийни членове. Така стават назначенията в държавата, тихичко ще им намерят друга служба.

Представете си, че реално в групата са над 30 деца....всякакви.И СОП , хиперактивни и т.н. Теоретично трябва да са 10/15 за да може да се грижат пълноценно за тях.Част от родителите са от чалга поколението. Заплати на госпожите са около МРЗ. И има изключителна липса на кадри.Получава един омагьосан кръг.Защо ли намаляват учителите....каквито и да са...

ако сравним съотношението в силата на "госпожите" и тези дечица и на зрял мъж и зряла жена дали жените трябва да бъдат защитавани с конвенция от насилие?! и тези са уважавани в обществото, възпитателки!

какъв ти е въпроса и тезата

явно повечето разбират

Тезата му е, че феминистките постоянно се опитват да изкарват жените беззащитни жертви на ширещо се мъжко насилие и да вменяват вина на мъжете, а се оказва, че жените са чудовищни насилници, които избират за жертви онези, които нито знаят как да се защитят, нито че дори могат да се защитават по някакъв начин.

ДЕГРАДАЦИЯ НА ВСИЧКИ НИВА. ПОСОКИТЕ НА АГРЕСИЯ И ДЕГРАДАЦИЯ ЗАПОЧВАТ ОТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, МИНАВАТ ПРЕЗ МИНИСТРИТЕ И ПАРЛАМЕНТА ИСТИГАТ НАВСЯКЪДЕ.КЪДЕТО И ДА ПИПНЕШ - ВСИЧКО Е КАТАСТРОФА,НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, НАГЛОСТ, ШУРОБАЖАНАЩИНА И АБСОЛЮТЕН НЕПУКИЗЪМ. СКАПАНА ДЪРЖАВА

Чак пък "ужасяващи"!!! Ако знаете какви родители дебили има!Всичката активизация по медии сега е заради ИК.

Там как се възмъжава - АРЕСТ, СТРИГАНЕ, НЕПОРЯД, МИЕНА НА ТОАЛЕТНИ ....

много злоба в този форум дано не ви се случи да попаднете на невъзпитани деца

Злоба е да биеш деца а не да коментираш боя.

ТОВА НЕ ОПРАВДАВА ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ ТЕ СЕ ИЗРАВНЯВАТ

Деградирала нация!!! Заслужаваме да се затрием! Такива гадове като нас няма в световен мащаб!

Не може да се крещи толкова,без директорката да чува.Това е недопустимо

верно си баба ти

Възмутително!Тези неврастенички не стават за нищо, и на друга работа да ги сложиш, пак ще са недоволни и така ще я вършат.Не обичат деца, бедни духом, и много зли.Колко ли са такива у нас?Да не си на мястото на родителите, не се издържа тази ситуация...

Коментари - Кметът на Бургас: Кадрите на тормоз в ОДЗ са ужасяващи | Днес.dir.bg

Кметът на Бургас: Кадрите на тормоз в ОДЗ са ужасяващи

Община Бургас внесе в Прокуратурата и Държавна агенция за закрила на детето сигнал за случай на насилие над деца. Кадрите са ужасяващи, коментира кметът.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Бургас: Кадрите на тормоз в ОДЗ са ужасяващи | Днес.dir.bg

Коментари

Погледнете, че е по потник на връчване на наградата, кметът е с костюм,както трябва..Дори и това дава индикация за човека, а другото за отношениет към децата...ясно е :(

Тука облеклото й е направо садо- мазо като нея.

Грозно е да се обиждат и тормозят децата така. От друга страна е абсурдно една учителка да работи с 30 малки деца. Това не е оправдание за грубото поведение на тези учителки, но съотношението учители - деца трябва задължително да се промени. Например, в някои развити страни, на 10 четири годишни деца се пада 1 учител. Ако има някакви контролни органи, да не си стоят в офисите, а да изработят система за оценяване на преподавателите и да посещават периодично детските градини. Ако има такава система в момента, то е ясно, че не работи. Колкото до родителите, да говорят с децата си, малките обичат да споделят какво ли не. Както една детска учителка може да чуе невероятни подробности за това, което се е случило у дома, същият ефект трябва да има и когато децата се приберат у дома от градината. Друг е въпросът, че родителите все имат оправдание колко са уморени и не отделят достатъчно време за разговор с децата си. Родителят си остава най-важният учител на децата си, нека това не се забравя.

тази "другарка"-социо-Патка си е откровено луда и би трябвало да посети доктор-психолог за по-нататъшно лечение

накараи криминала на работа а тои ще те научи на акъл ................

Къде пращате децата си . В концлагери!!!!

Не мога да ги разбера такива хора, които мъчат и работата, а и себе си, не само в частност учителките.Като дадена работа не ти е присърце, ами напусни я!Вярно, може някой и друг месец да кара човек по-свито заради липса на доход, но да си намери работа, която поне не го дразни или сам да си създаде работно място.Като са завършили за учители, да не би да са омъжени за тази професия?Не ми се вярва да са дотолкова малоумни и некадърни, че да не стават за никаква преквалификация, та се налага да съсипват психиката на невинни деца, а и своята.

После да не се чудят защо децата са агресивни и защо се бият и убиват.Да не са виновни само учители и възпитатели,но те играят голяма роля в отглеждането и възпитанието на децата.Задължително трябва видео наблюдение в яслите и градините,психотест и разбира се повече персонал и високи заплати.Колко много случай на тормоз има вече?За колко изобщо никога няма да научим?Товатрябва да престане.

да си куче в Бг!

Да се съберат татковцити на тези дечица, и да се отнесеат с "уважаемата учителка"така както тя с децата им.(това е първичното) Гледайки тези кадри, дали трябва да се изненедваме зощо човеците имат лошо отношение с подобнител им? Та тези малки душици подложени на тази възраст на този тормоз, видно ежеминутно как ще повярват в доброто? А тази нещастна жена, явно ходи на работа за да си търси "щастието " Трябва да ти липсва всичко човешко да вземаш наградаза... и да посягаш на невина душица. Изумена съм. Може би психотест, и видеонаблюдение задължително.

по телевизията казаха че записа е обработван от специалист

Тая директорка е толкова в шок от действията на подчинените си, колкото е в "шок" Бойко Борисов, че някакъв от неговите кметове пак го хванали да краде. Разликата е, че директорката е бушон и ще литне.

Аре някоя умна майка да отиде като учителка, да видим колко време ще издържи да се занимава с 20 деца едновременно

Този коментар цели да оправдае учителките или да хвърли някаква вина върху майките?

Тормозът над по-слабите е израз на избиване на комплеси. Главно комплекси за малоценност. Винаги го е имало - и в детската градина и в училище, и в казармата и на работното място. Това е отвратително. Особено интересен е случая, когато насилника е поставен в подчинено положение. Тогава се вижда що за екземпляр е. Аз имам простичко предложение. Иска някой да се бие с някого. ами да с ебие срещу братя Пулеви. Да го видим там какъв "юмак" е. Или да го пуснат на ринга преди боевете по ММА. Накой да си направи тренировка с него. Тези, които с егаврят с деца да ги пуснат на родителите им - те знаят как да се оправят с тях. Защото е много лесно да си агресивен когато се чустваш безнаказан. Ама когато застанеш срещу някой като Кубрат Пулев много ще си помислиш какъв "юнак" си.

Всички родители, с децата на които е имала досег тази г-жа да я атакуват в съда. Но не с колективен иск, всеки един завежда иск поотделно. С колективния ще й сложат една глоба и едно наказание, а когато я засипят 35 съдебни иска ще е по-различно. Ако постъпите така поне с един възпитател подиграл и погаврил се с вашите деца, останалите ще започнат да се замислят какво правят... Разбира се и директора носи отговорност.

Доживотен затвор за всички. За съжаление, на децата тази травма ще им остане за цял живот.

Не разбирам защо даже тази тема са политизира? Защо пак Бойко бил виновен? Защо ГЕРБ? Нужно ли е даже и тук да се вкарва тъпата политика? В конкретния случай една комплексирана кокошка си избива на децата агресията, комплексите, идиотизма и простотията. ГЕРБ и Бойко не са я назначили, възпитавали, обучавали и т.н. Що пак те?

Уволнение и за директорката. Много добре си знаят какво се лучва и как работят подчинените им, но са си затваряли очите.Задължително е да има камери вече в градините, поради действието и бездействието на самия персонал вътре, не поради недоверието на родителите. За доброто на децата!

АКО В ТАЗИ ГРАДИНА БЕШЕ ВНУЧЕТО НА Г-Н БОРИСОВ И БЕШЕ НАВИКВАНО ТАКА И СКУБАНО КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА ПОСЛЕДВА? ДА, ЖИВОТА НИ Е ТРУДЕН НА ПОВЕЧЕТО, НО ТОВА НЕ Е ПОВОД ДА СИ ГО ИЗКАРВАШ НА ТОЛКОВА МАЛКИ ДЕЦА, СМЕНИ СИ РАБОТАТА БЕ ЖЕНА....ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРИЗОВАВМ КЪМ ЗАКОНИ КОИТО ЩЕ НИ НАПРАВЯТ ЖИВОТА ПО-ЦИВИЛИЗОВАН И ПО ПОНОСИМ....ТРАГЕДИЯ ...ИМА ЛИ КЪТЧЕ В ТАЗИ СТРАНА КЪДЕТО ДА СЕ ВИДИ НЕЩО КРАСИВО !?!

Тия двете и за метачки на улицата не стават.

за метачки не стават, учителки са

Камерите ще озъптят биячите.

те ще слисат и родителите които ще се познаят по децата си

децата я изнервяли не е оправдание, мен работата ме изморява, но ако само 1 ден не работя перфектно рискувам уволнение, тази жена има личен проблем, лично нещастие, щастлив, доволен от живота човек е усмихнат, спокоен, търпелив.

Това са гербаджийките.

Ако моето дете, беше малтретирано от тази оФСа, същата тази офса щеше да бъде дълго време в гипсово корито и никаква конвенция няма да и помогне!

Пише се "УФСЪ". Не се научихте...

много си умен

Бих предложила същата проверка да се направи и в 61-ва детска градина София, в яслената групата на леля Диди (ако все още тази вещица работи там)...

Знам та тебе!

И в 123-то ОДЗ "ШАРЛ ПЕРО" в Горубляне.Голяма проверка трябва да се направи.

И какво правим сега...? Като и жените-възпитателки, и децата са защитени от Истанбулската конвенция?!

Уважаеми изроди от ГЕРБ скрийте си боклука дето го награждавате защото до няколко дена ще е мъртъв!!! Лично предположение!!! Мерките от вас!!! Няма нормален родител да издържи на извращенията на вашата съпартийка!!!

Крайно време е жените да престанат с насилието и тормоза над децата

Болно, умиращо общество. Има ли нещо, което да работи нормално в тази държава?!

Има. Опитваме се тук - там. Но е трудно на нормалните, защото ненормалността преобладава. От горе, до долу.

В една детска градина наличието на една такава идиотка е чудна работа ???? ,......Но две, вече е уникално!

тези кокошки да не са депутати, та да се отърват само с оставки?

От детската градина до погребалните агенции в Бургас - бизнес на мутрите от ГЕРБ!!!

няма ли поне един родител които да и покаже на тая овца как да си държи краката изправени,та,че да неможе да ги свие дълго

Честно казано, в момента в който изгледах видеото, неискам да си представям какво бих и направила на тази,, госпожа,,ако я видя...Това не е човек

Няма да се учудя ако тази пача в най-скоро време отнесе кютеците на родител, видял детето си тормозено от нея. И малко ще ѝ са кютеците ви казвам!!!

Това не е пача а отровна змия.

Е, ние от ГЕРБ знаем кого да наградим.

Трябва затвор за персонала, но трябва затвор и за родителите възпитаващи такива недоразумения! Преди няколко седмици в офиса ни дойде майка с дете да получи разяснение как точно да ползва един наш продукт. Стоя повече от 20 минути . Детето беше на около 3-4 години ( момиче!).През цялото време бях ритан, плют и т.н. от въпросното "съкровище" . Единствените реакции на майката ( която се представи като преподавател), бяха, че на два пъти каза : Недей, не е хубаво така . Резултатът както се досещате не беше никакъв, детето си продължаваше, а тя си стоеше на два метра от него и не беше впечатлена от нищо.

В детските градини работят учителки, а не възпитателки. Завършвайки висше образование, в дипломата им пише учител, а не възпитател. Възпитателка е само жената, която се грижи за храненето на децата и за хигиената в групата.

помощник възпитателка е тя и би трябвало да има средно образование но дали е така

Крайно време е да се вземат мерки срещу постоянното насилие над деца от жени! Жените продължават да демонстрират, че са патологични насилници, които с готовност и постоянство малтретират зад затворени врати най-уязвимата социална група, докато в обществото се представят за жертви! Трябва да бъде ратифицирана конвенция за справяне с тези вече нормализирани в ежедневието ни издевателства!

"Нямам оправдание, съжалявам за това, което се случи!", каза МИЛЕНА ИВАНОВА ?!?! Наглите? Ето една от тях! Вероятно съжалява, че не е забелязала "оператора" на клипа!

Насилието мълчаливо се поощрява от държавата. Ползваме руската система. Правото е на по - силния, а жертвите са виновни. Така се възпитава подчинение. Иначе служителките най - вероятно са партийни членове. Така стават назначенията в държавата, тихичко ще им намерят друга служба.

Представете си, че реално в групата са над 30 деца....всякакви.И СОП , хиперактивни и т.н. Теоретично трябва да са 10/15 за да може да се грижат пълноценно за тях.Част от родителите са от чалга поколението. Заплати на госпожите са около МРЗ. И има изключителна липса на кадри.Получава един омагьосан кръг.Защо ли намаляват учителите....каквито и да са...

ако сравним съотношението в силата на "госпожите" и тези дечица и на зрял мъж и зряла жена дали жените трябва да бъдат защитавани с конвенция от насилие?! и тези са уважавани в обществото, възпитателки!

какъв ти е въпроса и тезата

явно повечето разбират

Тезата му е, че феминистките постоянно се опитват да изкарват жените беззащитни жертви на ширещо се мъжко насилие и да вменяват вина на мъжете, а се оказва, че жените са чудовищни насилници, които избират за жертви онези, които нито знаят как да се защитят, нито че дори могат да се защитават по някакъв начин.

ДЕГРАДАЦИЯ НА ВСИЧКИ НИВА. ПОСОКИТЕ НА АГРЕСИЯ И ДЕГРАДАЦИЯ ЗАПОЧВАТ ОТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, МИНАВАТ ПРЕЗ МИНИСТРИТЕ И ПАРЛАМЕНТА ИСТИГАТ НАВСЯКЪДЕ.КЪДЕТО И ДА ПИПНЕШ - ВСИЧКО Е КАТАСТРОФА,НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, НАГЛОСТ, ШУРОБАЖАНАЩИНА И АБСОЛЮТЕН НЕПУКИЗЪМ. СКАПАНА ДЪРЖАВА

Чак пък "ужасяващи"!!! Ако знаете какви родители дебили има!Всичката активизация по медии сега е заради ИК.

Там как се възмъжава - АРЕСТ, СТРИГАНЕ, НЕПОРЯД, МИЕНА НА ТОАЛЕТНИ ....

много злоба в този форум дано не ви се случи да попаднете на невъзпитани деца

Злоба е да биеш деца а не да коментираш боя.

ТОВА НЕ ОПРАВДАВА ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ ТЕ СЕ ИЗРАВНЯВАТ

Деградирала нация!!! Заслужаваме да се затрием! Такива гадове като нас няма в световен мащаб!

Не може да се крещи толкова,без директорката да чува.Това е недопустимо

верно си баба ти

Възмутително!Тези неврастенички не стават за нищо, и на друга работа да ги сложиш, пак ще са недоволни и така ще я вършат.Не обичат деца, бедни духом, и много зли.Колко ли са такива у нас?Да не си на мястото на родителите, не се издържа тази ситуация...