17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Педалската шарка е проблем на педалите, така че не е много ясно какви спешни действия се привиждат на тая пародия, наречена СЗО.

Ми аз съм аут. Дир.бг вие сте продажници. Вижте си първата страница. Това какво е? Курви и еничари. Бедствия и болести. Циркаджии и цигани. Аре бутайте Зеленио Преход и Промяната. Боклуци долни.

Прочети плана за втората пландемия. Първо започват с педалите после ще го прехвърлят на всички и ще има пак изолация и същите глупости като с ковида.

Ако гейпарадите са инкубатора на това решение, нека ги правим всяка седмица, за фаготите не ми пука , ама пък колко политици ще си отидат!!!

Месецът на прайдовете из Еуропата дава своите плодове :)

Явно днк-то на европейците е по-близко до маймуните. Да нас българите няма страшно

Божееееее,ми тя маймунската шарка тресе Европа повече от 30 години,бре !

Тоя път не са познали. Подценяват обикновения човек. В един момент, когато няма какво да губи, ще стане СТРАШНО ...

Намалете педалите.

педалската шарка да мутира леко и да се разпространи по-обширно и сред децата, които и в момента са в групата на засегнатите. Както СПИНа едно време е тръгнал от педалите, така и сега маймунската шарка няма да остане само при тях. Но за сега просто като видите педал бягайте като от чума.

просто никъде другаде няма толкова педали като в Европа.

зтворете Кокорчо да не пламнем

Почнете да спите с жени, бе, надупейки!

Тя от маймуните тръгна и по маймуните ходи. Номалните еволюирали хора не ги лови. Да му мислят джендърите.

допринесе за разпространението на тая чума извън педалската общност.

ТОЙ И СПИН ЗАПОЧНА ТАКА. ПРЕЗ ХОМО ОБЩНОСТТА СЛЕД БЛИЗЪК КОНТАКТ С МАЙМУНИ. ХИВ ТРЪГНА СЪЩО ОТ МАЙМУНИТЕ КЪМ ХОМО ХОРАТА.

В Русия има ли случаи или само педалска Европа???

да спиш с педал е направо гнусно, коя нормална жена би го направила?

Тъпи европейци.. ако бяха забранили педерасите сега нямаше да се занимават с маймунска краста.

Не разбирам: маймунска шарка, която ходи предимно по педали? И защо нормалните хора трябва да внимават????

В началото на ковидистерията като се подигравахме на ковидистериците, че освен по пет ваксини и осемнайсет маски, ако кажат по телевизията, ще си набичат и по един вибратор отзад за всеки случай да не нахлуе и оттам някой друг вирОс, сега гледам майтапът започва да се превръща в реалност. Пак плъзнаха маскирани ковидиоти, гледам че някои ходят и по- странно, като че ли отверстието им е затъкнато. Нищо чудно, като превантивна мярка.

Ми има педали, дето се лупкат и с жени... и крият, че са педали.

Поне да си бяха сменили сценария от Ковида!

Пландемийка, позатваряне, масово ваксиниране, редуциране, печатане на хартийки без покритие наречени пари, обедняване на стадото, ех живот, шваб, сорос и били филантропа потриват доволно ръчички, идилия просто

Внимавайте какво ще ви въведат като задължителни мерки за превенция на заболяването. Срещу ковидгрипа- маски, сега не оставя много на въображението кой вход за вирОса ще пазят от загриженост за него. Още от началото на ковидистерията не са крили, че ни правят на маймуни, обаче сега съвсем през просото удариха.

да не забравяме най -известният пример в БГ Кирчо! Жени внимавайте много!

Да ева нихната мамица и боклучаците мръсни

Много гей,много нещо… Как се разпространи тази инфекция толкова бързо! Виж ти ! Да и се не надяваш на тази Европа! Гнездото на хомосексуализма!

Дирниците веднага се надупиха на СЗО мафията!

Това ли ще е новото? Или ще върви в комплект с ковида? А ваксините за това - кога? Как ще се приемат - анално, или орално?

топъл дъх във врата и силна болка отзад...

Много педали, много нещо. 99% от заболелите са хомосексуалисти.

Божие наказание за пендели! Нас какво ни еве?

Направо да казват кога да очакваме ваксините и сертификатите. ИЗРОДИ.

Нас нормалните хора какво ни интересуват болестите на педалите?

Честито на всички хомосексуалисти. Асен Василев да се пази

Еми направиха ни на мауймунки и шарката разбра

Нека позная - маймунската шарка се диагностицира със същият ПСР тест. Маските и сертификатите помагат! Модерна и файзер до есента ще имат готова РНК ваксина!

Дон Базилио, Вие сте болен - имате хрем във корема! Ръката Ви е жълта, имате температура - Вие сте болен от скарлатина! Двадест дена карантина!

направо им написа нов сценарий :)

Има много скрити педали, та не знаеш кой е педал , кой не е . Та тези скрити педали , много от тях си имат и семейства с деца или официални гаджета жени. Та такъв един педал като го на..бе друг педал с маймунска шарка и после като отиде да на...бе жена си , гаджето си, па тя като ти пусне на тебе, или на друг скрит педал, който пък на..ебе тебе, ако и ти си скрит педал..и така по веригата, ниой не е застрахован. То и СПИН уж беше педалсски вирус ама.......що рускини си го отнесоха също ...

еврогейската европа нормално е да я удари маймунската шарка...

4500 е нищо за 500 000 000 Европа! От други болрсти има стотици пъти повече болни... Събираха се на гей парадите и се изпозаразиха...

Че какво се учудвате, нали само преди седмица-две из цяла Европа имаше гей-паради. Та какво е странното, че се увеличили случаите сред "педалите"?

Няма какво да очакваш ваксините, защото ваксините за маймунска шарка съществуват и се поставят редовно в държави , където маймунската шарка е нещо обичайно кат летен грип. А педалските държави , както ти би се изразил, като Великобритания вече са закупили солидно количество от въпросните ваксини за педали. Относно сертификатите, ми то за всяка една ваксина ти дават сертификат , или поне е указано, че т е поставена в здравния ти картон или досие, Ако имаш предвид сертификат тип ковидния ..ми ще почакаме и ще видим, колко са педалите в Бълария и дали ще изникне нужда от него.

И аз се чудех защо Христо Иванов и Асен Василев некси разтревожени тия дни....а Дълбоката съвсем изчезна, този стожер на европеизъма

светата троица е фанал , ковид , спин и маймунска шарка.

Ами лято е, педалите се ебът, нормално. Те да му мислят! Нормалните хора имат други проблеми в момента, например как ще си плащат парното.

Не е лесно да си "модерен" в тея времена. Ма пък виж кво хубаво число е за нас99%

Колко му е да пръснат с нещо по големите хипермаркети и моловете, да се изринат и нормалните хора! Нищо - работа!