Булсатком кандидатства за четвърти GSM оператор

Телекомуникационният оператор Булсатком, предлагащ цифрова телевизия и оптичен интернет, смята да разшири дейността си, предлагайки и мобилна телефония, съобщиха от компанията.

Обратно в новината

Коментари - Булсатком кандидатства за четвърти GSM оператор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде кандидатства Булсатком???? Нека първо оправи неуредиците в Атина - плащаме сметки и НЕ гледаме!Днес е 09.02.2011 а аз платих вчера на обед, но и досега телевизора ми показва-"КАНАЛЪТ Е КОДИРАН" 4 телефонни номера има в Атина, но не отговаря нито един.Странно нали ? Явно трябва да търсим сериозен кабелен оператор,който няма да ни краде парите.Защото тук,в Атина сметката се плаща в супермаркет, заедно с млякото. Не съм чувала за подобни глупости, но го видях с очите си.Отвратително и отблъскващо. Мисля,че това е последният месец,в който ползвам услугите на БУЛСАТКОМ и то НАСИЛА.

Сигурно средство против главобол от всякакъв произход: - яжте пържоли и зеленчуци за гарнитура - пийте червено вино - е.ете поне по 1 път седмично, най - добре по 3 Ако след 3 месеца такава диета още ви боли нещо, търсете си поп .

и 10ч оператора да станат,няма да има намаление на тарифите!има само в собствената (на оператора)мреja,затова доста хора имат по 2-3 телефона!зора е за кинтите,операторите печелят по минимум 15 000 000 евро на месец,това е!

Да-да, не само нямат нищо общо с 4Джи ( Хеле пък с 4G ! ), ами са и баш-таковата на бетекейците . (, е-еее онез-там дето ЕС ги отстрани от групата на Надеждните .... щото се оказа, че в джобовете на `новите`-им чорбаджии имало не-само сахарски пясък, ами-иии ... и далеч по-сериозни прелюбопитности )

Браво една Българска Фирма Дано Спечели Само Берое и булсатком и Стара Загора ))няма мое няма твое сичкое Берое ДАЖИВЕЕ БУЛСАТКОМ

Е,Стара Загора-цантъра на Вселената.....факт :)

Ти си се побъркал!Не всеки пост сложен под теб е упрек към теб(повечето са да).Питам те нещо,ти отново вкарваш идеята за световната конспирация към теб!

И сега градовете се облъчват като микровълнови печки от безброй антени, те още ще слагат. Не питайте после защо всички са болни.

ЛЕЛЕ АКО ИМ БЪДЕ МРЕЖАТА КАТО ИНТЕРНЕТ-А ВЪВ КВ.ВОЛУЯК ЩЕ Я ЗАКЪСАМЕ ТОТАЛНО. НАБУТАХА НИ НОВИ ЦИФРОВИ ПРИЕМНИЦИ И НИКАКВИ СВЕСТНИ ПРОГРАМИ. ДИСТАНЦИОННОТО-НОВОТО... БЕЗ ВАЖНА ФУНКЦИЯ ЗА ЗАПИС. ИЗМИСЛИХА ТЕЛЕФОН НА КОЙТО ДА ЧАКАМЕ ЗА ДА СЕ ОПЛАЧЕМ ОТ ИНТЕРНЕТ И ВЪПРОСИ КОГА ЩЕ ИМАМЕ СВЕСТНИ ПРОГРАМИ ЗА ГЛЕДАНЕ.В КВ.ВОЛУЯК ИНТЕРНЕТА СТАНА ОЩЕ ПО-ЗЛЕ СЛЕД КАТО ГО ПОЕХА ОТ ЛЮЛИН-НЕТ.А ТАМ ПОДРЪЖКАТА Е ТОЛКОВА ЗЛЕ,ЧЕ ВСЕКИ СЕ ПИТА -ЩО ЛИ СЪМ КЪМ ТЯХ.НЕ СТАВА САМО МАНГИЗИ ДА ВЗИМАШ АМИ И ДАЙ МАЛКО В СЛУЧАЯ КАЧЕСТВО.

това е добре. цените ще паднат за всички. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

колкото се оправят с телевизиите и интернета,толкова нефелни ще са им и мобилните услуги,бе я гърч бе

Оффф!Булсат,до колкото АЗ знам е Старозагорска фирма!Така ли е или бъркам?

лелее ... само това ни остана, тотално ще я закъсме в Булсатком-а ...

само вие останахте

Още една анонимна мафия. На някой ако се е налагало да се оплаче за нещо в Булсатком знае за какво става въпрос-фирма без адрес и пряк телефон към никой от компанията. Пази боже още емафия в мобилните услуги !

е тва изказване за Булсатком беше доста тъпо и лъжливо! Първо - за какво ти е да се оплакваш от каквото и да е на САТЕЛИТЕН доставчик ?! Да не би да ти спира през седмица сигнала като в кабеларката? Плащането - само през ипей и реално не ти и трябва връзка тях! И второ - звънял съм им за въпроси по приемника - и винаги са били много любезни ! Общо взето - големи глупости си написал ...

Сано хубави неща,любезни, дадоха истински бонус тази година - 4 месеца гратис - някой друг подобен пример ???

с тия 2 по 5мхз какво покритие ще направят? - Никакво...

Какво общо има покритието с честотата?

нека направят шом искат и могат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе като няма нищо общо с 4 Джи , кой седи зад Булсатком ? Цивилизованите държави в Европа допускат инвестиции в стратегическите си отрасли като телекомуникацията само след като са ПРОВЕРИЛИ ПРОИЗХОДА на капитала на фирмата. мам ста абе как вие журналя не се научихте да предавате новините, а само се научихте да слугувате на олигарсите които притежават медиите ви?! Отврат!

браво една българска фирма дано спечели

Дано да не е пак собсвеност но "Сибанка" и "Капитал"

Абе като няма нищо общо с 4 Джи , кой седи зад Булсатком ? Цивилизованите държави в Европа допускат инвестиции в стратегическите си отрасли като телекомуникацията само след като са ПРОВЕРИЛИ ПРОИЗХОДА на капитала на фирмата. мам ста абе как вие журналя не се научихте да предавате новините, а само се научихте да слугувате на олигарсите които притежават медиите ви?! Отврат!

Уважаеми другари,всичките така наречени мръсни капитали идват от Вашата Партия-майка.За това,не се правете на ударени с мокър парцал по главата...

Добре,ти като си проверил капитала(поне на тази фирма),запознай ни!

Не 4,а 44 оператора да има нищо няма да се промени.Пак ще има тарикатлъци с договори за по няколко години и двузначни клаузи,които да дават права на оператора в пъти повече от тези на потребителя.

не сте прав! от много години сbм абонат на виваkом /бтк/ и на глобул. доволна сам и от двата оператора. правила сbм рекламации. винаги са били коректни кbм мен,нооо винаги сам била лоялен клиент.

Що бе,Мими ,не се запиташ, а те били ли са към теблояни , след като подържат ( в обща мафия с останалите) най- високите цени на разговорите в Европа и дерат кожи?

Bob- Австрия 1мин=2 ст, Bob-България 1мин=12ст. Прави си сама изводите колко са коректни с теб операторите в БГ.