17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е военнопрестъпник и съучастник на убийци. Тя ги е насърчавала. Тази трябва да бъде застреляна на място. Ако се разреши на тази да ражда в Лондон означава, че ще роди човек, който може да отиде в тила и да извърши саботаж. Баси наглостта! Хем отрича културата на християните хем иска детето да се роди при християните!? Това е неспособност да се мисли логично.

Да си снася джихадистчето в мюсюлмания , Англия колкото и да е спорно , че още е в Европа не би трябвало да приема боклука който е избягал от нея .

Изперкала. Въобще луди има много, не трябва да им се радваме.

ай една шашка изозадзе и да оди в АДА! Ше се окучи с някое главорезче!

Тази е съпричасна а може би е и участвала в престъпления извършени на територията на Сирия - това е и държавата където трябва да бъде съдена! Каква Англия, какви пет лева?!

Растрел

Актът, че не СЪЖАЛЯВА е достатъчен!!!

Ами да си стои в Сирия, щом не съжалява за отиването си там. Англичаните трябва да са луди, за дя я пуснат обратно на остроова.

Най-тъпото е, че най-вероятно ще го направят...

що са тъпи!

ей, дираджии, научете се поне къде се слагат запетаи, бе

Стой си при главорезачите, мамицата ти долна!

Икукуригалата кукундрела иска да се върне в мюсюлманския Лондон. Що не си седи в лагера? Единственото, което заслужава е разстрел! А малоумните журналя дават гласност на такива умопобъркани индивиди.

АМИ КАТО Е ТОЛКОВА ХУБАВО В СИРИЯ - ПРИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА " - ЗАЩО ИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ И ДА РОДИ В АНГЛИЯ. АМИ ДА СИ РАЖДА В ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,

Роди там, да пораснат за радост на мама и тате и поале да им отрежат главите. И аз няма да се "смутя". Или си мислиш, че си хванала "алфа-самец" за топките и няма по"алфа" от него? ПАТКИИИИ!!!

Ахаааа а тя за какво иска да се върне не рзбрах нещо?! Иска пак на хубаво, в чиста спретната болница да си ражда, щото лошите условия и липсата на ваксинации не прощават като живееш в окопи, за да може поне едно талибанче да отгледа като хората на гърба на данъкоплатците, че други две за отишли зян. После най-вероятно ще замине пак или направо от Англия ще почне да ги трепе гадния парцал! Гнусна и много нагла! Трябва в затвора да я вкарат там да си ражда тая гнилоч!

Да я закачат на някой клон да виси за шията и там да ражда.

от кръвта вода не става нека си остане там както и е заложено генетично..

Иска да се върне, за да се взриви в болницата. А мъжа й явно е свършил тревата и иска пак в Амстердам. Досега би трябвало да са го гръмнали.

от булка на даеш не става мома англичанка

tonk11

Що бе? Да си седи там. Да роди друга булка щото тя вече е застаряла.

Децата ѝ починали докато била при ислямистите и затова отива в гадната Англия, за да роди поредното си дете, че и гадните сирийски войници ѝ запазили живота.

Ама, дааа, добре ни е дошла. Ъъ, завърнала се, милата женица. Нека народи още една сюрия талибанчета за радост на данъколатците, които ще ги издържат докато милите талибанчета пораснат не отрежат главите на милите , добри англичани, либерало-социалисти и тям подобна идиотска пасмина. Ех, къде е желязната лейди да им резне квитанцията, веднъж завинаги! Аа,да и много се радвам, че приятелките й са мъртви.

Щука

Долна утайка! Никакво връщане, да гние там, гадта. Рязани глави не я били смущавали - такива шебеци няма какво да търсят в Европа, пък било то и на Острова...

Щат не щат ще я приберат в родината, нали е гражданка на Обединеното Кралство. ПЪк и те обичат да са толерантни, така че всичко е точно.

Това няма право да е свободно в която и да е държава защото в глвата му все ще са мисли как да си достави удоволствие с някой наранен, убит, изтезаван като чета как от нищо такова не и пука..

Бе, как така непълнолетни маат гащи по света и никъде никой не ги е спрял. Изумително примитивен и несигурен свят. Безхаберници и некадърници на всяка крачка по света.

С фалшиви документи всичко може.

И в Англия имаме циганки.