КЗК разреши на БАТ да купи топ марки на ”Булгартабак”

КЗК е разреши “Бритиш Американ Табако” (БАТ) да купи едни от най-добрите марки на “Булгартабак”, става ясно от съобщение на комисията.

Обратно в новината

Коментари - КЗК разреши на БАТ да купи топ марки на ”Булгартабак” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Табекс ис дъ нейм ов дъ гейм...

Ей, продажно алчно племе! НЕ се наядоха, ей! И КАЗК и пр. Затова превърнъха БГ в колониален придатък. Вече сме на ниво африкански държави. И майките са готови да си продадат, че и с доставка ... Бедни български народе ... Капка достойнство не ти остана ...

Добре е ,че Ни информирате за търговските марки за да не гинкупуваме.Добре е да се знае,че нещо ако не се купува Тотално само за седмица Продавача синотива.За винаги.И за добро.

Мафиотските лейтенанти пеевски и борисов заработиха 100 млн. лв. чисти за 2 г. само от Булгартабак. Някои биха казали "Дай Боже всекиму", ама...

Ще затрият ,, булгартабак,,-както затриха ,, Балкан,,, , ,,, полимери,,, ,, кремиковци,,,,--и мн.други!... Пиши го бегало-бог да го прости ,, булгартабак,,!:(

костов и пеЕвски още са на власт! тези уроди продават БЪЛГАРИЯ.

не бе, само Казахстан.

Kalin

Ако четете между редовете-след 12 до 24 месеца ще изнесат производството извън България.

Най-голямата лъжа , всеки граби от България и никаква инвестиция още няма за 27 години ! България стана бананова Република !

Цигарите са вредни и са част от миналото.Отказвайте ги вече.

Щом е за Америка, няма проблеми!

Що се козите не разбирам? Това са просто имена, а не ноу-хау. От това просто да продаваш име няма по голяма далавера. Булгартабак може да измисли още сума ти имена зад които да продава тютюн. Според мен БАТ са тъпаци да дават пари за въздух под налягане. Български марки тютюни винаги е имало и ще има въпреки всякакви супер марки на пазара.

Няма лошо, но тези пари ще потънат в джобовете на нашите другари, чрез НЕ обявени обществени поръчки, без конкурс, на стойност до безкрай , без да се създаде едно работно място ! Безобразията в общините нямат край.

Определено не работите в сферата на маркетинга и търговията Всички експерти по темата ще са еинодушни, че по трудно и скъпо нещо от налагане на марка на пазара няма. Марката е пазар, а Булгартабак в момента продава най-ценното което му остана. От утре няма да има какво да продава и се оказва от водеща фирма с най-голям дял на българския пазар, фабрика с работници без пазар. За мен, следващата стъпка е фалит или изключително свиване на производството, разпродажба на машини, уволнения разбира се ..... Съгласен съм, че тютюнопушенето е вредно и че няма кой знае какво светло бъдеще като индустрия, но за България тютюнодобивът е все пак стратегически отрасъл, в който работят много българи, от които голяма част мохамедани. Какво ще стане ако утре няма с какво да се препитават...

честито на глупавите българи! ние сме си ги избрали ....

ЩО ИМА ДЪРЖАВЕН ТЮТЮНЕВ МОНОПОЛ КОГАТО ВСИЧКИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ СА ЧАСТНИЦИ ???

Ами балончето ще инкасира едни хубави кинти, но държавата изгуби. Едно време БАТ даваха повече. Всъщност сега остава да видим до кога и на кого БАТ ще продават тютюн. Това е краят на един монопол.

това е началото на монопола на бат, честито на глупаците, българия изгуби и последния бизнес които притежаваше

БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПЪРВА ИЛИ ВТОРА В СВЕТА В РАЗЛИЧНИТЕ ГОДИНИ ПО ПРОИЗВОДСТВО И ИЗНОС НА ТЮТЮНЕВИ И ЦИГАРЕНИ ИЗДЕЛИЯ / ЦИГАРИ, ПУРИ, ПУРЕТИ/.БАТ ДАВАХА НАД МИЛИАРД САМО ЗА СОФИЯ БТ...... КОЛКО ЛИ МИЛИОНА СЕГА ЩЕ ГУШНАТ ПОД МАСАТА УПРАВЛЯВАЩИТЕ?!?!

"Сделката включва и активите за продажба на дребно и разпространение в България и Босна, допълни БАТ."-ТОВА "ЛАФКИТЕ" ЛИ ЩЕ ДА СА???

Значи само за марките 100 милиона, а кой хариза целия "Булгартабак" за 100 милиона когато само в складовете му имаше тютюн и готова продукция за 250 млн. евра.

Не "кой", а ...КОЯ ???

най - великия футболист на България , художник,тенисист,генерала с научна титла,Бай конграчулейшън