Няма данни за контрабандни цигари свързани с Булгартабак

Няма данни за контрабанда на цигари, която да намесва името на "Булгартабак", са отговорили от турска страна по време на проверката на прокуратурата ни.

Обратно в новината

Коментари - Няма данни за контрабандни цигари свързани с Булгартабак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма той не лъже, данни няма, но контрабанда има.

Как да има данни, това е бизнес за милиарди, естествено, че всичко ще е по мед и масло.

Всяко оскъпяване на цигарите помага за пласирането на контрабандните.Оня ден пак повишиха цените. Има заинтересовани.

Прав е прокурора Цацаров от приятелското семейство на Цветан Цветанов .Пеевски неможе да е контрабандист на цигари.Той е от ДПС,нали? България си има върховен бивш контрабандист и днешен спец по ЕРП.

И за двамата думата "няма данни" означава пълно бездействие поради безхаберие и некомпетентност и на двамата, а за втория, и поради зависимост!

Няма данни за Булгартабак няма данни за ЧЕЗ .....не е ясно кое ще по добре нас ли да ни няма или управяващите ни

Никъде не се споменава какво ПИШЕ в Долада на Турските Специални Служби ? Преди няколко години затвориха Фабриката в София на Булгартабак , бързо и без обяснения . Тогава тръгна слух че собственик е Борисов , и Ердоган е викнал Плевнелиев в Турция - казал че той е че сина му ръководи контрабандата за цигари към Азия и Африка , и ако не затворят Завода в София ще изпрати хора да го ликвидират .

Нали затова беше шербетът.

то остана и да има данни...хахаахахаах

Тия двамата на снимката , не се ли задържаха прекалено дълго , на тези постове ?

" Най-важното е, че не са предприети каквито и да е наказателни разследвания и преследвания" Гледам и не вярвам на ушите си...

Защо нарушавате спокойствието на силовите държавни институции ? Как не вЪ й срам ?

Питайте турските власти.

Айде , ниц! Някой повярва ли ?

Срам ме е от Васл

''България най-богата и не корумпирана държава''... Просто , няма данни за беднотия и корупция !!! Много точно : --Не чух ! --Не видях! --Не бях там !

Е! Ма днес откъм цацаратурата саде благи вести ни спохождат!;) Таман се възрадвахме, че Гинка е мома почтена и тока ни е в сигурни ръце и тряс - и Шиши е момък почтен и папиросите само с бандеролче ги шиткал и нивгаш контрабанда не е пипал!;)) Айде сега - до Великден трета блага вест - и несъбраното ДДС не било 16 милиарда, а само 1,6 милиона! Давайте - барем благи вести произвеждайте, като не ви се получава с обвиненията...

,,блажна седмица,,...,,велики пости,, ..,,честни хора,, ...,,на върха,,...!!! кога ще ги ,,закачиме,, да ,,възкръстнат,,...!!! да не забравяме че другите двама до христос са били ,,разбоиници,,...??? да не обиждаме и нашите ,,такива,,...!!!

Постоянно на практика се доказва , че корупцията се увеличава , след ''уж'' преследване на някакво извършено престъпление , винаги заключението е константа , едно и също , а именно: ''СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ''ПРОВЕРКА'' , НАРУШЕНИЯ НЯМА'' .. След като си платиха където трябва ! И от ЕС се установи , че : България е родината на корупцията !

,,не чух,не видях, не казах,,...!!! има ,,фигурки,, с трите маимунки...??? тук имаме явно доказателство за ,,произхода,, на човека...!!!

България е най.богатата държава в Европа и няма контрабанда на цигари. Падам от стола ............

Те ''данните'' от небето ли ще паднат , или трябва и разузнаване , което няма ?

Не знам,не чух ,не видях . Държавата цъфти от пробойни на контрабанда-горива,цигари и кот са сетиш .........

да извикаме англииски и френски ,,експерти,,...??? те само по ,,миризмата,, ще познаят какъв е ,,тютюна,,...!!!

Три мърмота джендъристи си плюят по дупките

САМО ПО ДОКУМЕНТИ,ИНАЧЕ ....... МИЛИАРД ТУК ,МИЛИАРД ТАМ .......