Обучават 39 български учители в ЦЕРН

39 учители по професионална подготовка в областите "Техника" и "Информатика" ще преминат обучение в ЦЕРН, съобщиха от пресцентъра на МОН.

Обратно в новината

Коментари - Обучават 39 български учители в ЦЕРН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой знае колко струва това "обучение" и кои наши хора са пратени... Нима тази екскурзийка с нещо ще помогне на учителите да преподават по-добре? Разбирам да беше обучение в друго учебно заведение или пък някакво събиране на учители от всички държави с цел обмяна на опит, но това ми мирише на поредното усвояване на едни пари. Сигурно са пратили учителки по музика и рисуване да се обучават по информатика или нещо от тоя род. Виждали сме много такива безсмислици.

Какво е ЦЕРН?

еврейска измишльотина за усвояване на фондовете ни

Хора, до къде докарахме нещата та да говорите/пишете така за учители?

Дори малко се пише. Те са неграмотни, нехайни, неугледни, разплути, немарливи, невъзпитани.... Те дори не знаят защо са там /в училище/.

така е, за тези мижави пари искаш някой образован, умен и чаровен ли да се занимава с необразованите, немърливи, невъзпитани и агресивни чавета???

ама карай, там има назначени на работа и любовници на некои другари за евро-заплата.

По-добре ги запознайте с уили уонка и ги пуснете да танцуват с умпа-лумпите.

Амчи те българскити учители са руски кавали ве

Не е нужно да серете по новини, които не ви засягат, или не разбирате. Светът е доста различен, ако не го гледате през само калейдоскопа на сфинктера си...

на атомна и ядрена физика, че у нас има нобелисти по физика.

Ок

има да падне пиене там...пари ще се лапат,живот като на кино

Предполагам, че ще са млади даскали и даскалици и ще падне егати лудия секс. Даскалките ще се приберат бременни. Все е кяр. И то при тази демографска криза...

А какво ще помогнат в живота на българските ученици знанията за "Хигс - бозона"? То и простите даскалици едва ли ще разберат много за него. Заради такива глупости синовете ми докато ходеха на училище предимно биеха съучениците си и еб...ха ученичките вместо да слушат глупостите на даскалиците. Не съм ги и карал да учат.

По-добре ще бъде да изпратите даскалиците в пещерата Ласко или Съева Дупка, защото силно се съмнявам, че това упражнение ще има положителен смисъл! Ако знаете, а вие добре го знаете, че в много училища таваните дори и на компютърните кабинети капят, физкултурните салони са мухлясали,макар и завършили преди десетина години компютърна гранмотност, хал хабер си нямат от ИТ! Финансов ресурср хвърлен "на вятъра", начинание с нулев резултат и професионална ефективност! Излишни пари, прахосани напразно, като преди това са измъкнати от продънения джоб на българина! И днес 80% от учителите изтръпват само при мисълта на дигиталната ера, която ще настъпи със задължителното повсеместно въвеждане на електронните дневници! Не става въпрос за старите даскали - дори и току-що завършилите "каки" са кухи лейки, с изключение на щракането на маникУра им по клавишите на телефона - за "селфи", разбирай селска физиономия или трендване!