Николай Младенов: Имаме общо бъдеще с Турция

България има стремеж да засили икономическите и политическите си контакти с всички свои съседи, сред които е и Турция. Това е казал министър Николай Младенов на дискусия на Турско-американската бизнес асоциация и Американската търговска камара днес, съобщиха от пресдирекцията на Външно министерство. .

Обратно в новината

Коментари - Николай Младенов: Имаме общо бъдеще с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ситуацията е ясна - за да влезе Турция в ЕС трябва да реши"кюрдския проблем, тоест някаква автономия в Кюрдистан и след това кюрдска държава. Ще останат излишни няколко милиона турци от Анадола, които ще бъдат насочени към България, за да реализират общото ни бъдеще.

О,свещенна простота...

Ами ,че те турците отдавна имат такива мераци ,но ако външният ни министър има такива прозрения на време да се конкретизира и допита до народа , защото България ще му е тясна. Голям отворко се оказа.

Той е прав а ти наведен и готов да го поемеш

Божкеее, може ли така да се изкаже министър за поробител, вършил геноцид на държавата?!!! В Гърция никога няма да чуете такава антинародна позиция. Икономиката е едно, но е редно да с епочита историята.Този клоун няма ли да се махне най-накрая- прие декларация, че сме вършили геноцид над турците, сега и това изказване- по-слаб министър не сме имали. Срам ме е от този смешник

Николай Младенов да вземе да си смъкне гащичките "на букаи", да се наведе и .... с турския премиер ще имат мнооого общо бъдеще!!! Охххх ....

Общото ни бъдеще с Русия, САЩ, ЕС, Китай, Индия или Япония е по-реалистично. Това с Турция, по-добре опитай отново - кой знае, може и да познаеш кое бъдеще споделят българите.

Ама разбира се след като сме имали общо минало защо да нямаме и общо бъдеще.Само да не забравяме че това общо минало ни остави векаве назад в развитието си в сравнение с тия държави които не са имали щастието да имат общо минало с турците.До като такива плямпала като Младенов си позволяват да говорят такива глупости от името на народа такива ще са и резултатите от нашата политика.Много ще бъда спокоен ако следващото правителство бъде коалиционно и Яне или Волен бъдат на отговорни постове в него.Съгласен съм и Боян Расате да бъде експерт в него.Например по въпроса с интеграцията на ромите или пък нещо за кучетата.

някога ще се освестим и ще отрежем пипалата на синедриона, които душат българите?

Някой знае ли какво беше това ПАТРИОТ? Не е ли медицинска диагноза или исторически термин и за какво се използва?

"Имаме общо бъдеще с Турция", а дали и Турция мисли така?

Да, като Туна вилает.

Хубаво нещо е младостта, но тя трябва и да може да се учи и да знае, особено заемайки такъв пост в една една суверенна държава. Турция и "култура" са най-великият оксиморон, за който човек може да се сети. Оксиморон (Речник на чужд. думи в бълг. език): "Стилистична фигура, която представлява съчетаване и свързване на думи или понятия, които логически се изключват."

Този може да има бъдеше с някой турчин, но не вярвам ние да имаме общо бъдеще с Турция. Със сериали и съседство общо бъдеще не се гради, ако 5 века си бил обект на "присъствие". А на засмения пухльо от снимката -един общ турски.

Първата българска държава я имаше 337 години, втората 211, третата досега е навъртяла 134, но както върви няма да стигне втората ...

За това изявление нормално е Господина външният министър да бъде уволнен без той сам да подава оставка! По силата на злата съдба имаме историческо минало с Турция,но за какво "културно" минало може да говорим с тази дивашка и варварска мюсулманска държава. По силата на историята и географията ,имаме обща граница,но пък чак "общо бъдеще"??, не!,никога!!!!! И българско вето "до дупка"! за приемането на Турция в ЕС!

да си ги правим. Или ще ги поръчате извън страната ?

Гръцкият професор икономист Димитрис Кицикис още преди 20 години научно доказа че Балканските страни могат успешно да се развиват само под управлението на традиционния за региона финансово-икономически център - бизнес мегаполиса Истанбул, всичко останало е тъпо заблуждение.

На всички ни стана ясно, че мисленето не ти е силната страна. За мюфтия ставаш, за мислител не ставаш. Хайде сега се поуспокой малко и отиди да се подмиеш с Duru, че може да ти излезе късмета. Или ако вече ти е излязъл - направи си компрес отзад с калиев перманганат, препоръчва се за по-бързо затваряне на рани и по-бързото им минаване. Но най-важното е да не забравиш да отидеш на психотерапевт.

На вас ви личи колко умеете да мислите, най сте бедни, дрипави и гладни не само на Балканите но и в Африка много племена отдавна ви изпревариха.

И на мен така ми изглежда - че ще станем турски вилает

Крайно време е да се възстанови Дунавският вилает за да се отърси България веднъж завинаги от нищетата и бедността и да заживее в благоденствие и охолство както по рано под ръководството на Високата порта.

Всички вече се убедиха и почувстваха че включването на България в ЕС не само че не допринесе нищо положително, а още повече въвлече страната в дълбока рецесия и криза. Затова мъдро и реално разсъждавщите са на път да преоткрият правилният път а именно тясна интеграция с босфорският феномен, сливане на икономиките и преминаване към обща валута - стабилната и непоклатима турска лира, която с всеки изминат ден надделява над поразените от кризата западни валути.

че българинът каквото и да му бъде давано обича на баницата мекото. И то подадено под масата. Но турците не черпят всеки с рахат локум.

Пропусна: въвеждане на общ официален език и писменост, обща религия и ритуали ...

Егати стабилната турска лира!Колко пъти девалвира през последните години,а?

Общо бъдеще? За колко време - 500 г. или само след 50 няма да ни има. Този, Никито, е един от най-тъпите и небългарски министри. А фразата му "да изхвърлим боклуците от България" - как може да говори за боклуци като той е най-големият боклук!

Нашето общо бъдеще (е както и миналото) с Турция във варианта, който ни гласят, ще е - един зад друг на неприлично близко разстояние.. демек - точно зад гърба ни... Ако му харесва на министъра, да иде в Турция и да се не връща...

вау-жестоко......

Дайте да го омъжим това момче в Турция.Някой от ДПС не може ли да свърши работа?

Тоя може да е взел някакви пари от турците за това изказване. Ако продължи така, няма да гласувам за ГЕРБ

Младенов, ти може и да имаш общо бъдеще с Турция, но аз нямам. Така че си говори само от твое име и не замесвай българския народ

Николай Младенов: "Имаме общо бъдеще с Турция". Така е според гео-политическия план на САЩ. Имаме и общо бъдеще с Израел /През Турция и Сирия/

Като не ти харесва АТАКА наслаждавай се на АНАДОЛСКОТО БЪДЕЩЕ гарантирано от ГЕРБ.

Всички минали през СДС са невероятни отрепки. Нямало робство, имало присъствие. Възродителния процес бил престъпление, ама трерористичния акт на гара Буново не е престъпление. Костов ходи да им се извинява на псевдо-изселниците, Пешо Стоянов с конската усмивка им се лендзи, Никито Младенов иска общо бъдеще с тях. Плюя на вас, предатели! ВИЕ ПОГРЕБАХТЕ БЪЛГАРИЯ!

ибриците безплатно ли ще ги дават от правителството или заради кризата сами ще си ги купуваме?

Петко, не си прав. И аз съм от началото на СДС, но нямам подобни мисли. Така че - моля без обиди в това отношение. Не сте само вие патриоти, дето не знаете къде да го снесете.

Костов се прегръщаше с Тачи, Младенов също наскоро му стоя диван-чапраз! Продажници!

Всички министри, депутати и висши държавни служители да минат детектор на лъжата за да се разбере към коя чужда държава са агенти и на кого служат!!! Ясно е само едно , че не служат на България сиреч на нас, затова да излезем и да ги махнем, те не заслужават повече да са на власт!!!

Комсомолчето си е комсомолче! Живей си животчето момченце, плачи си по телевизийките, но не се вземай на сериозно! Ако имаме общо бъдеще с Турция, то няма да се казва България, поне в сегашното състояние на силите, но и ти няма да имаш време да се казваш Неждет!

Да вярно е че двете държави имат нещо общо- 5 ВЕКА РОБСТВОТО- забравихте.

...за изменниците на Родината има само едно наказание!

Кои сте ВИЕ с общото бъдеще, бе Младенов? Аз също съм част от България, но ти нито си ме питал, нито си ми казал, какво вършиш тайно, на закрито, зад гърба ми. Нямам нищо общо с ВАС!

Сега очаквам и външният министър на Армения също радостно да изкряска: "Ние имаме общо бъдеще с Турция, общо културно минало, общо ..., изобщо ...". И да се мотивира възторжено.

Младенов ефенди, кой ти дава право да говориш от мое име? Ти можеш да имаш общо бъдеще с Турция, но аз и народът ми - нямаме!!! ГЕРБ=ХУНТА!

Размечтал се Ники за рязана п-шка...:)))

Така си е - особено тежък бе шокът след като го отлюспи кака му Надка Нейнски и намери истински пичове да я утешават!!!

Като чуя фразата "Общо бъдеще" и веднага почвам да си мисля че някой е забременял .... Чудя се кой ли от правителството е бил опрашен от Ердоган Домузоглу...:)

хехехех, имаме общо минало с Турция , защото 5 века робство сме ги изхранвали. Докарали са ни тумби азиатска сган (циган) и са станали византийци с фесове.И с другите византийци с иконки и кръстчета намират доста общ език

А когато баща му беше министър по времето на бай Тошо говореше обратното.

Бъдещето което ни се предлага е отново да станем вилает на Турската Република (Османската Империя) :)))) .... А аз си мислех, че през 1878 година и по-късно през 1885 (по време на Съединението) Българският народ направи своя избор! .... В този смисъл Младенов не се посвенил открито да заяви накъде води открито русофобската политика на управляващите - към феса и джамията :)

До Патриот Както и да гласуваме, "Атака" няма членска маса, за да събере 121 депутата. Изходът е само един: ОБЕДИНЕНИЕ на всички, които се имат за националисти и патриоти под мотото "освобождение чрез национално-отговорна политика" до постигане на целта.

В България има достатъчно патриоти=националисти. Проблема е, че управляващите бандити НИ РАЗПОКЪСВАТ ВОТА и така продължават да стоят на власт и да крадат. И аз съм за обединение защото това е силата. НО ПЪРВО ДА СЕ НАУЧИМ ДА ОТБИРАМЕ ЗЪРНОТО ОТ ПЛЯВАТА. ЗАЕДНО МОЖЕМ

В момента всички българи са за националното. Няма плява, няма зърно! Националистическите партии се различават по методите, но каузата е една и си струва, всяка от тях да се примири, че не е единствената, правилната, можещата. Ако управляващата клика е в състояние да се бърка, значи тези партии не стават, методите им не работят. Говоря ти за обединение около кауза, а не около една партия!

България и Турция споделят не само общо историческо и културно наследство, но и нещо още по-важно, Априлското въстание е достатъчно.