”Амнести интернешънъл” критикува България заради Бююк

В доклад правозащитната организация критикува екстрадирането на Абдуллах Бююк в Турция по искане на Анкара, както и Закона за противодействие с тероризма.

Обратно в новината

Коментари - ”Амнести интернешънъл” критикува България заради Бююк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме ми на пулувера на мен и на България какво искали Амнести интернешънъл. Какви са тези американско шпионско НПО, та ще си бнавират носа във вътрешните работи на България. Какви са тези, та ще ни определят какво да правим в нашия си дом. Айде сиктир!!! да ходятр да си оправят америката. Дето само за първото полугодие миналата година в САЩ полицията беше избила 918 човека. И тия ще ми дават оценки! Някой да им ги е търсил? Турчина при турците да си оправят сметките помежду си, ние нямаме работа да се навираме в тяхното меле. И да рискуваме да ни наводнят с бежанци за отмъщение. А всъщност, соросоидалната паплач точно това иска за нас.

Турци и Араби нека да си търсят правата в Саудитска Арабия... А, ако искат да дойдат до България, трябва да кандидатстват за ВИЗА в някое българско посолство в Азия. Ако бъдат одобрени и им дадат ВИЗА, може да дойдат в България за СРОКА на Визата(1- 2 месеца), да си изхарчат парите като туристи, и след това да се ВЪРНАТ в Азия, от където са дошли.... Това са им правата. ... Обаче, тоя е дошъл в БЪлгария, без ВИЗА, нелегално, така че нормално е ВЕДНАГА да го върнат до турската граница.

Ще приема, че Амнести наистина защитава човешките права, когато изнесе факти и критикува всички български правителства, от 1944 г. до днес, че развъждат мангали, а българите са подложени на геноцид: от една страна от мангал, от друга икономически, като помощи и соц. придобивки и безплатни жилища има само за мангалите. До тогава считам, че Амнести е организация издържаща мързеливци, които се занимават с бъръ-бъра.

амнести,по-добре да критикува продажбата на деца и бебета и да не се занимава с глупости...тоя не е наш проблем..

и що да се отнясяме добре с терористи,след като те ни взривяват...заради тоя ,да си разваляме привидно комшийските отношения-от какъв зор..

На кого му пука, че разни турчоля и руснаци плачат.че България им е била шута? Браво на Борисов ,че разкара този фес от държавата ни !

А даже не забеляза че Борисов предаде този фес на гъжвите. (Фес -гражданска шапка. Гъжва, чалма -религиозен накит в Османската империя)

преместих си го направо в другия крачол... че някой нещо писал...

Русофилите плачат за турчина. Колко трогателно:))) Изобщо русофилите много взеха да разбират от турска политика:))

Т.нар. Амнести Инт. с добър интерес от Сорос, ще посмеят ло да кажат една дума СРЕЩУ Турция? Нали много ги е грижа за човешките права!

Признавам, ще е грубо и невъзпитано, но нека ги попитам все пак. С Еврогъзове ли ще спрат Ердоган, ако нападне не тях а нас?

С терористи не се преговаря! Те са животни и следва да не се третират като хора с всички произтичащи от това привилегии! Отстрел тихомълком и те така...А организацийки като АИ - марш към териториите на ИДИЛ, да си се порадват взаимно, дето се казва "като се обичат младите - да си се вземат"...

Ааа не, турция са ни доверен СЪЮЗНИК в НАТО, нали искахте в ЕС да ги вкарваме. Щом искат да си прибират боклука, трябва да им го ВРЪЩАМЕ!

Лесно е да си седиш в един офис, да не отговарящ за нищо и само да критикуваш. Освен критика това "амнести" друго нещо свършило ли е? За критика и аз мога да критикувам.

Нека когато нашият гз е наран, да не търсим кусури на критикуващите, още повече, когато те просто изтъкват ФАКТИ и са прави.

Това е уникално, нищо не правят, ежат се на такива слаби страни като България, получават яки пари! Все пак трябва да си изпечен гадняр за да правиш това, което те "правят".

Да не ми критикуват България, а натрапените от вън мутрафони, барабар с прецедента. те са двете маски на един и същ клоун.

Кога ще повдигне обвинение към Бъчварова за незаконни действия и незачитане на разпореждане на легитимен български съд ?! нека тогава обясни КОЙ и се е обадил, да я инструктира....

Що не си гледаш работата тогава?!

Амнести интернешънъл да си еб... ма... Щом няма македонски въпрос са наши врагове!

един от многото успехи на страната ни....

амнести просто казва елементарното.че все сме на колене и каквото ни казват,това правим. правата на човека,на роми и други малцинства не само са заплашени а ги няма у нас.

3-ти март се отменя , Нито сме се освободили нито сме независими !

Амнести интернешънъл са се объркали как ще критикуват държава която не съществува ? Да критикуват Република Турция , тя командва на тази територия !

ДО. У П Р А В Н И Ц И Т Е. Н А Б. Ъ. Л. Г. А. Р. И. Я: АЛО, .......(ПРОСТО НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ПОДХОДЯЩА, ОБИДНА ДУМА ЗА ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ВАС!!!!) НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ ТАЗИ И Д И О Т С К А, А Н Т И Б Ъ Л- Г А Р С К А ОРГАНИЗАЦИЯ ,,А И.. ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА И ИЗХВЪРЛЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!

Защо критикуват България след като Бойко еднолично се разпореди в случаите за екстрадиране.

няма такава държава България ! И ако има нещо да се казва България, то не е държава. Така , че критиките ти/ви не са адресирани правилно. Обърнете се към ерменския поп или радио Ереван .!.