Шефът на Световната банка идва у нас

Президентът на Световна банка Робърт Зелик ще посети България от 9 до 11 август. Той ще бъде придружаван от еврокомисаря Кристалина Георгиева, която ще участва в разговорите.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Световната банка идва у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4удесно! A з а щ о ще идва? Dали наистина ще разбере истината или пак ще "мижем да се лажем"??? Da, голяма е трагедията над страната ни....

Като ще цензурирате темите, звъразани със Световното правителство и "Новият световен ред", не ги пускайте изобщо. Нито "те"- управниците като Робърт Зелик ще се променят в посока угодна на "простолюдието", нито пък ние ще престанем да "виждаме" във всяко едно "тяхно" дело алчността им и стремежът им към развала - корупция. А нещата за да се ОПРАВЯТ - ДА СА ТВОРЧЕСКИ, е само по силите на Господ вече. Дано по-скоро Той извземе властта на земните царе - клептократите, та да може да изгрее слънцето и на нашата улица.

Този Зелник и неговата приятелка г- жа Кристалина ще оказват ПОМОЩ на България, Молдова, Латвия. Ако същата тази помощ беше предложена на Венецуела президента им Чавес щеше да изрита с шутове през вратата тези типове с думите: "БЛАГОДАРЯ ВИ !! ФУЕРА (вън) !!!" Защо ли??? Може би знаете, че еврокомисар Кристалина отговаря за бедстващото население в Хаити. Не зная дали тази госпожа е в състояние да обясни къде са похарчени отпуснатите от европейския съюз средства за възтановяването на държавата, но филма на Генка Шикерова "Хаити...Все още в очакване" показва, че страната се е превърнала в перачница на пари, които никой не знае за какво са използвани. НАПРАКТИКА ТАМ САМО СЕ ОСЧЕТОВОДЯВАТ НЯКАКВИ ПОМОЩИ, КОИТО РАЗБИРА СЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ !!! Предлагам ви търпеливо да изгледате филма в който особенно втората му част е показателна за това как добрите намерения на всички тези "помагачи" водят Хаити към ада. Филма може да изгледате ако наберете на търсачката: ( Хаити...Все още в очакване ) . ТЕЗИ КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ЛИШЕНИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА МИСЛЯТ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ПАРАЛЕЛ МЕЖДУ СТАВАЩОТО В ХАИТИ И ТОВА В БЪЛГАРИЯ. Страните се движат по един програмиран от тези типове сценарии. Предполагам, че ще разберете какво са решили да направят от нас този Зелик и приятелката му Крисалина. След всичко което са сътворили странно защо тези две имена още присъстват в книгата на живота.

Този господин, ще "инспектира" Дянков. В Грузия Дянков успя да се справи със Сааркашвили / Насракашвили, но с Бойко НЕ МОЖЕ. Падна му детето в Бояна и се ОРЯЗАХА парите на лекарите, за дето не го умориха горкото. Като гледам самодоволното лице на Робърт Зелик, представям си как ще изглежда на Коледа / Ханука. Не завиждам на Дянков и Тотю Младенов за пенсионната и здравната реформи. "ИМПЕРИЯТА НА БЕЛИТЕ ПРИСТИЛКИ" ще измисли как да се защити от удара. Нали днес има тук в DIR - a тема: "Линейки има, лекари няма."

Не ни трябва! Заем не искаме за да идва! Видяхме държавите около нас, които взеха заем какво става при тях! На Костов много му е мерак да ни загроби с някой заем, ама няма да е неговата!

Световната банка не е просто банка. Не дава помощи, а кредити, срещу които разрушава икономиките на държавите, които са се поддали на провокацията. Заедно с МВФ са в основата на бедността по света. Определено нямат нищо против да сътрудничат със съмнителни режими като тези в източна европа или африка.Свободата на инициативата прокламират само проформа, но никога не са я защитили реално.

Притеснен е човака - негов биш кадър е министър на финансите. Идва да провери докога правителството ще изяде излишъка от бюджета и България ще иска заем от тях!!! И те трябва да си планират разходите (печалбата все пак). Що не идваха, когато М.Велчев изигра номера с дълга!!! Защото печалбата им бе гарантирана.

ето този е един от тези виновници , отговорни за големите несправедливости в световен мащаб- войни , размирици , гладуващи милиарди хора по света, рухването на соц. с- ма и подмяната и с загнилата капиталистическа , подмяната на духовните ценности с фалшиви материални ,опростачванено , низките страсти ,престъпността ,бедноста, налагането на антиморални ценности и мн. мн. др... този и такива като него гниди са главните проектанти на план РАН- ът , който цели унищожаването на българската нация ... в такива като него търсете главната вина и разбира се в нашите политици- мижитурки , които му се кланят и изпълняват безприкусловно нарежданията от него и такива като него... световната банка , мвф ,ротшилдови , рокфелерови , разните му алчни еврейски фамилии , съществуващи под формата на така наречените илюминати разпределят световното и в частност национално богатсво... в тях търсете вината за всички човешки несгоди на съвременното общество , за същесвуването на двата полюса- много богати и много бедни ...но все си мисля , че този тормоз рано или късно ще спре, хората ще се разбунтуват и ще възтържествува справедливостта .. може да не е толкоз скоро , но неможе вечно да продължава тиранията на няколко шепи фамилии , които издевателстват над човечеството ...

Оле, този каточе ли не себе си, а нас е хванал за гушата! Заем от Световната банка не можем да изплащаме с това управление и с тази никаква икономика. Това да не е ипотекиран апартамент! Ще ни затрият държавата.

Браво. А като си затръгват, да ги придружи и Дянков.

Този господин, ще "инспектира" Дянков. В Грузия Дянков успя да се справи със Сааркашвили / Насракашвили, но с Бойко НЕ МОЖЕ. Падна му детето в Бояна и се ОРЯЗАХА парите на лекарите, за дето не го умориха горкото. Като гледам самодоволното лице на Робърт Зелик, представям си как ще изглежда на Коледа / Ханука. Не завиждам на Дянков и Тотю Младенов за пенсионната и здравната реформи. "ИМПЕРИЯТА НА БЕЛИТЕ ПРИСТИЛКИ" ще измисли как да се защити от удара. Нали днес има тук в DIR - a тема: "Линейки има, лекари няма."

наблюдавайте дали ще пръскат в небето chemtrails като пристигне. Обикновенно запердват цялото небе като идват такива смотаняци да ни доограбят и последните трохи хляб.

От година-две не съм виждал "следите от самолети" над София. Може да са ги сменили с друго средство.

Само тоя индивид ни липсва. Явно ще се закрива държавата и ще се пуска на промоция. Чифутите губят търпение , оказахме се много държеливи.