За година 12 800 души са получили статут на бежанци у нас

За година 12 800 души са получили в България статут на бежанци. От началото на годината властите в България са задържали над 17 хил. нелегални имигранти.

Обратно в новината

Коментари - За година 12 800 души са получили статут на бежанци у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е възможно да се проверят данните за нито един чужденец, поради простата причина, че документите им не са издадени от нашта администрация. Съмнителното е, че няма как да бъдат пускани, през границата, понеже са я преминали незаконно. Аз не разбирам, как може да се издава статут на бежанец при условие, че е влязал незаконно в страната и се води нарушител.

Освен костатациите на управляващите, аз бих искал да знам какви са плановете на България за тези 12000 емигранта, както и тези които ще дойдат през следващите години. Ще се интегрират ли? Как? С какво ще се занимават? Какво ще работят? Как ще се побългаряват? И така... това са все нормални и логични въпроси, нали колеги?

Интелегентни състрадалци врещят за местообитанието на птици и животни и не обелват и дума за емигрантите. Не защитават интересите на местното население, а европейските управници като бареков и останалите с тази псевдодемокрация и безредие излагат на опасност населението на Европа.

Сега Европейците посрещат арабите и негрите с издръжки и отстъпват леглата си. В България бутат къщички на скромни цигански семейства живели в тях 30 години, а прибират прииждащите от третия свят. Не в цялата страна откъдето идват бежанците или в съседните страни има война и европейските помощи да отиват там. С тази европейка политика ще идват наготово бежанците и от Бангладеж , Китай и т.н.

Според мен не може да става дума за преселение. Всички тези емигранти ще се обучат в Западна Европа в зависимост от образуванието си и ще се завърнат в страните си едни като куневица и чехльо, други като освободители на Сирия, трети като като лобисти на американски интереси. За останалите...алах ще каже.

В началото на 8-ми век нашият цар спасява Европа от исляма и преживе е канонизиран в Триждивеликият Свети Цар. От Рим и Цариград. Днес юдославието не смее да признае,че е български Цар, защото по гръгоманските му кондики няма БПЦ по него време. Днес българските попове продължават с "попското тото" , златните аксесоари и скъпи лимузини. Както винаги далеч от земята и проблемите на,българите. Саудитска фондации забиха над 1700 минарета в България, наводни се с азиатски и африкански бандити в репродуктивна възраст, но БПЦ мълчи вместо да поведе под хорургвите бйлгарите. От тази чужда църква винаги се,е,очаквало да изпълни това, за които се представя. Единственно което е направила , беше да уволни клисарят-студент бил камбаните на "Св. Александр Невски ". Нито веднъж не се,застъпи са милионите българи живеещи в "цветните революции" на Приднестровието, Молдавия, Украйна. Македония. Тези българи от десетилетия чакат статут на българи от Родината. Заложници на чужди войни. Нито БПЦ се,застъпи за тях, нито правителствата,им дадоха облекчен режим за получаване статут на български граждани...по кръв и произход. Тези истински българи оцеляват сами, сами строейки си черкви и училища. Днес Унгария,е залята с басмачи и изнемогва. Българското правителство и българската "християнска" църква направиха ли контакт с Орбан и администрацията му, за да се защитят правата и свободите на Банатските българи. Така се прави политика - да подадеш ръка на приятели в тежък за тях момент.

Бойко,вземи си тези 12800 мигранти и ги води у вас. Ние не ги искаме

ДОЛНИ И ОТ НАШИТЕ ЦИГАНИ,ЗА КАКВО СА НИ,КОЙ ЩЕ ГИ ХРАНИ,АМИ ЗИМАТА,ПАРИ ЗА НАЗИ НЯМА А ЩЕ ИЗДЪРЖАМЕ НЯКАКВИ ГНОМИ.

И за нас пак среден пръст! Ручаме ручаме жабета и като дойде време да вземем и ние все някой друг се появява и ни дръпва паницата...

С тоя поток от бежанци стават много странни неща. Първо - потока много прилича на преселението на гну-тата, давано по дискавъри, като минават реката. Гнутата се хвърлят, масово, който сбарат крокодилите, сбарат, който мине, мине. (Гадно звучи, но е така). Второ, уж бежанци, оставили всичко, а храната и водата която се предоставя от доброволците я хвърлят. Трето - искат само в Германия, Франция - демокрациите, не в "младите членове". Четвърто - веднага искат това, което им се полага от социалната система на страната да им се даде, сега и веднага. Пето - най-странно, старите демокрации искат бежанците, да се чудиш, а защо не искаха, българите, румънците, украинците, просто няма думи. Белгия отделяла 30 млн евро по въпроса, финландския министър, пък предоставял дама си за бежанци (представяте ли си, бате Бойко 20 бежанеца ги настани в Банкя, гу-син Президента и той към 20бр, а г-жа Кунема - тя поне 50 бр може да приеме в дама си - леле какъв сън само). И друго, качваш се на една гумена лодка и тръгваш да прекосяваш океана - в главата ти трябва да пращи от мозък, но както и да е, но има много миризма в тоя поток. Т. че по-добре, под егидата на НАТО, или ООН, в Либия на морския бряг, или на границата с Турция, да се обособят бежански лагери, там да се приемат, да се подготвят документи и направо да се превозват бежанците където искат. Иначе, ако се направят квоти, ще има разпределение, следователно някои бежанци няма да искат, няма да са съгласни на разпределението и пак ще е същия хаос. Другото, на следващи снимки на удавени деца, ще е въпрос на време.......

А същите тези хора които си изброи какво ли не направиха за да извият ръцете на гърците и да ги разсипят... Това за филандеца направо ме ...нямам думи...

Българи, този път нещата са на живот и смърт и то за децата. Този път трябва да сме като един-не на циганите. там да ходят при богатите араби на техния полуостров, те да ги спасяват.Да не говорим, че част от Европа е виновна също, а сега ние трябва да сърбаме. При това, те нас, българите ни имат за цигани , а жалят повече за истинските цигани. Е?

Бойко, с газовия хъб край Варна, КТБ, арбитражния съд относно Белене, задълженията на НЕК, задълженията на топлофикация, какво ще правим? Или викаш, това е натрупано през годините и ти нямаш отношение...?!

Ония ден около данданията с мигрантите в Унгария, съобщиха и 1 интересен факт. Нашата страна е на 1 място по удовлетворени молби за убежище - около 80% са "да". За сравнение, Германия и Скандинавските страни са 40%. Вие как мислите, дали се дължи на доброто сърце на служителите от МВР, или на големите рушвети давани от арабеските, за да останат у нас.

Бре имаш +

А тия мигранти кога ще станат гласоподаватели на дпс и дром?

Престани да се кланяш американците, те са далеко и си зхаят интереса. А ти помисли за България и за този нещастен народ! Работи за народа си, иначе лошо!

в уса има около 11 до 15 милиона нелегални беянци. ако искате, можем да изпратим няколко милиона мексиканци, гуатемалци, или други от уса в балгаря.

В момента тече масова мирна ислямизация на Европа.

Голямата опастност за България идва от факта, че ние имаме за интегриране почти милион цигани. А идват и нови кандидати за интегриране. Тъй като аз съм господин никой, което значи, че и мнението ми е никакво, моля прегледайте нещо интересно и полезно по темата. САРКОЗИ " САМО ХИТЛЕР МОЖЕ ДА ИНТЕГРИРА РОМИТЕ". Саркози го знаете кой е-нали? Значи можем да му вярваме. И отново моят приятелски съвет-преди да пишете-четете! Хев а найс дей.

Когато дойде време да се прибирам в България за да си получавам пенсията май и аз трябва да се интегрирам сред цигани и чуждоземци.

За какво са ни тези? Тук ли име мястото? Нали ще осерат/извинявайте за думата/ цяла Европа-ние 25 години ни можем да свикнем с някои неща, хем сме бяла и образована нация, а тези? Или ще кажете, че съм жестока? Ами те ще се развъдят и ще покрият всичко с мрак, като нашите цигани. Защо не помислят първо за сираците, пенсионерите, та даже и за работещите християни-просто трябва да бъдем унищожени, но никой не го казва. Големите имат информация и ще се чупят наврем. Тук ще останат бедните хора, които или ще им отрежат главите или ще ги подчинят като роби както е било едно време. това е съвсем реално. Даваха репортаж за това как се отнасят след войната един към друг албанци и сърби-ние просто не знаем какво ни чака!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пейо, ти жена ли си бил? Защо не казваш навреме бе?

Иначе е прав/а. Просто я е срам, че и казват Пейка.

Познавайки от човешката история среднита скорост на увеличаване на човешката популация въпреки войните , глада и болестите в различни точки на света, няма как човекът да не се усъумни в теорията на еволцията която говори за десетки милиони и сповече години. Ако беше вярна хората сега щяха да живеят един върху друг на тази планета. Затова те виждат измъкване от тази неудобна за тяхната митология ситуация визкаване на хипотезата за много кратни глобални катаклизми които силно са редуцирали популацият ан аживи организми и човекът по света. Продуцирането и разпространението на митове е основна дейност на средстваз а масова деинформацияна. Това са основните "уважавани" медии и другите по-малки които ги цитират. Това го казвам защото вярващите в еволюцията създават тези безумият по света в името на една невъзможна несъобразнеа с божиите принципи и порядък утопия, която ще храни тяхната суета и мания за величие.

Ей, началници, внимавайте, не ни похарчвайте. Наврамето България така е паднала под турско робство-един по един болярите не са се разбрали да действат като един. Непрекъснато ни обработват да ги съжаляваме, но защо идват в Европа? Нима няма съседни арабски и то богати страни ? Не е ли ясно, че това е нарочно, за да бъде унищожена Европа на белите хора-християните и да настъпи вечен мрак с тези мюсюлмани за които жената е не е човек и т.н.???????????? Не е ли ясно, че като се насити България с мюсюлмани, в Нар. събрание могат да сменят конституцията и да кажат, че не християнската религия е официалната и не българския език? То е ясно, просто е въпрос на време. Българи събудете си и трябва да сме единни. Иначе шепа хора ще получат много пари, за да предадат държавата под формата на хуманно отношение към враждебна нам религия, която ще ни реже главите, без да им мигни окото-това е тълпа от неграмотници, с които искат да наситят Европа и които се размножават като зайци, не мислят за култура и образование ще правят каквото им кажат по-грамотните техни събратя. Не вярвайте на никого, трябва да защитим децата си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не забравяйте, че богатите държави на запад са и силни като държави, които си влизат в ролята да защитават гражданите си, а тук ще ни продадат и ще ни оставят да ни колят.

Започнал си да мислиш като мюсюлманин.

Като тази бежанка на снимката аз съм готов да приютя 4. На вилата 10!

Сещам се, че когато Бойко искаше Бг да влиза в Шенген се хвалеше, че така охранявал границата, че пиле не можело да прехвръкне. А сега, когато се вижда, че всеки ден през границата спокойно преминават по 1000 души, забрави какво е дрънкал и ръси нови "умни" бисери.

Човекът за това е назначен. Да дрънка бисери на лековерните.

От векове България не е имала ръководител с такива индиански способности!

Абе кажи го направо - Вожд!

Не може да наречеш няколко стотинхиляди, че е преселение. След ВСВ е било далеч по-зле. Загубилите като нас е трябвало да приемат собствения си народ, защото земите ни биват подарени. Тиквата пак се е изцепил. Немция ще натовари на платноходки мюсюлманите и ще ги изпрати като подарък на Бара Банана.

Това е страхотно. Нека повече бежанци идват насам. Само така ще оправим отрицателния приръст на населението.

не си българин!

казва го с ирония и цитат от една бабка с име на диктатор

От тези хора едва ли и 90% ще останат в България.

Да, бе! Значи България ще остане едно малко островче сред морето от имигранти заляло околните страни. И така тя ще преуспее. Надявай се!

Характерно за паразитите е че се размножават в геометрична прогресия.Така че и една двойка да остане ще е проблем за държавата.

поредното тъпо изказване на тиквата....

не по-тъпо от твоето!

щеше да има значение, кой къде се преселва, ако нямаше да умрем след точно 10 години от напреващото упостошително глобално затопляне. точните изчисления за започналия процес на тотално измиране са вече общодостъпни, за да прецени всеки с колко малко време разполага.

Ние от високите надморски полета, имаме поне още +20!

успех

Около 95% от влезналите нелегално получават статут, България е държавата, която дава най-много статути от поисканите на глава от население. За сравнение, Румъния дава на 60% от нелегалните имигранти статут, Гърция под 10%, Италия също под 10%. Значи нещо в България куца! Горе-долу, който не е посикал статут, той не е получил. Браво!

> Той бе категоричен, че ... не е имало такова преселение от векове. Услужливо къса памет, господине. Засрамете се. Българите, прокудени от Беломорска Тракия, са били стотици хиляди. Дядо ми, тогава все още дете, е бил единствен оцелял от семейството. Останалите са били избити в опита си за спасение. ако можете

Като не искахте да гласувате за Волен Сидеров,сега си мъчете,единствено той мисли за Българският народ,какъвто и да го наричате.

Мисли за банковата си сметка. Волен е типичен пример за поговорката,че човек се познава по делата, а не по думите. И аз мога да кажа, че ще направа България на три морета и, че ще вдигна пенсиите десетократно, ама...

Можеш ли да ми обясниш с думи прости, какви точно са лошите дела на ВОЛЕН? Нещо около приватизацията или ограбването на банките е участвал той? Или пък той направи държавата ни безправна слугиня на запада? Скоро, ама съвсем скоро ще ви се наложи да си спомните предупреждениета на ВОЛЕН, че държавата ни е в опастност. Но ще бъде късно, много късно. Приятен ден.

Най-богатите арабски страни не са взели нито един бежанец, а ние се правим на майка Тереза. Приемеш ли змия в пазвата, си рано или късно ще те ухапе.

Бойко откри топлата вода дет се вика!

Това е Третата световно война. Окупация на чужда територия!

България не е имала за управници като днешните предатели от векове.

Боже, молим ти се върни ни свети свръх умен Сергей Станишев да ни управлява!

И С.Станишев и Б.Борисов са членове на БКП.Така че особена разлика между двамата няма.

Бреййй по всичко е компетентен нашио тиквар бе.

Защо не му го кажеш лично?

Просто на 4 очи (първоначално).

Съвсем скоро пак ще се оглеждаме за дядо Иван. Само че няма да сме единствените в Европа.

За дядо Иван или дядо Исмаил говориш? Я виж първо броя и раждаемостта на мюсюлманите в Россия и тогава говори!

От БНР: Полският премиер заявява, че Полша може да приеме не повече от 2000 души бежанци. Всеки може да направи сравнение с България - площ, население и прочие.

според меркел, оланд и другарката сталинка от ек - баш майсторите колко души годишно трябва да према българия, за да бъде унищожено местното население, което и без това е на изчезване. или това не е интересен въпрос за "демократите" въвеждащи шария на стария континент.

Ама каква мутра-историк си имаме,а!

И колко има в момента в България?Сигурен съм, че никой не знае. Защо са получили статут на бежанци, а не хуманитарен статут? Защо не се казва какво са направили с ония, на които е отказан статут. Върнати ли са по родните им места? И сега какво? Да очакваме бурен разцвет на престъпността, пардон, на икономиката, тия като се "влеят" в нея? Тези ПРЕСТЪПНИЦИ от Агенцията по бежанците, трябва да спрат да одобряват 100% от молбите.

Какви векове ....какви простотии говори този Патологичен лъжец ТРЯБВАШЕ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ ДА ИЗСЕЛЯТ ЦИГАНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ А НЕ ТРУДОЛЮБИВИТЕ ТУРЦИ .....БОРИСОВ АКТИВНО УЧАСТВАШЕ В Делиюрмана когато от България изгониха за дни 360 000 души

Колкото и да са шпиони и неинтегриращи се предпочитам руснаци след проверка за опасност за националната сигурност. Те са близки културно и не са камикадзета и машини за изтърсаци. Спиране на издаването на нови документи ида вървят където искат циганите.

Нима нашите властуващи, а и техните шефове от ЕС и зад океана не виждат реалната опасност от тотална ислямизация на Европа? Това е панислямската доктрина, да завладеят без война християнския свят, за го претопят с мнозинство и да наложат шириата и в Европа. Нещата вървят устремно в тази посока и недоумявам как това не се разбира и защо не се вземат контра мерки. С тези темпове до няколко години мюсюлманите в Европа ще са повече от християните. И нека не пропускаме факта, че с тях навлизат спящи клетки от терористи, които рано или късно ще се активират. Спим и ще се окайваме за това...

Зад океана приветстват тази доктрина и я финансират. Започнаха от Балканите с Босна и Косово.

Така е. А нас подмамиха в ЕС и сега ще д.хаме супата. Щото подмамиха и т.нар. ни политически елит да се държат като алчни безродници. Господ да ни е на помощ с деб.или като ББ.

що мамка му мюсюлмани бегат при християни?

Г-н Борисов, май и на вас ви е време да се преселито от Дондуков 1

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ВИНОВНИТЕ ЗА ТАЗИ КРИЗА С БЕЖАНЦИТЕ - А ВСЕКИ ГОВОРИ ЗА САМИТЕ БЕЖАНЦИ - КОЙ КОЙ КОЙ Е В ОСНОВАТА ДА СТРАДАТ ВСИЧСИ ТЕЗИ НЕВИННИ ДЕЦА ЖЕНИ И СТАРЦИ ...............

Защото управниците ни са с тях

САЩ отцепиха Косово от православна Сърбия и създадоха резерват за мафии и албански ислямисти. САЩ задвижиха провокацията срещу Кадафи, подкрепени от Франция и Великобритания. САЩ водят и изгубиха безсмислени войни в Афганистан и Ирак. Пробваха в Египет. ИДИЛ е тяхно дело, както и комплота срещу Асад в Сирия. Йемен, Йордания, Палестина, санкциите срещу Иран, Майдана в Украина, където за кой ли път имизлизат криви сметките. Защита на геюве, еднополови, трансполови, цигани, вдигане на джамии, толеранции, двойни стандарти. Няма равни на САЩ по низост, коварство, вероломност и арогантност. Вижте обаче исторически имало ли е досега вечни империи и наистна ли си вярват, че ще им се размине ли на тия лихвари. Ще си намерят майстора рано или късно. Както и митовските им слуги по цял свят, чрез които дърпат конците.

100 +

Какво ще ги парвим тези хора? ще искат покрив над главата, храна, отопление, рекарски грижи,лекраства и ще ги хорумават без пари за наша светка. Тези млади мъже стоейки без работа ще пълнят кръчвите, ще изнасилват и вършат други престъпления на глутници- Като добавим и положението на ромите,което е сходно направо ние бГ ще сме ва Ада в собствената си държава и ще има война. ББ да подаде незабавно оставка след като не може да каже това на ЕС от наше име. Явно не е свободне човек.

Сега е момента, никакви документи, никакви статути. Австрия и Германия приемат всички дошли, само да ги извозим нагоре до Румъния, а те до Унгария. И без това никой от т.н. бежанци не иска да остава в България. Да се възползваме от създадената ситуация. Иначе спазвайки процедурата харчим едни пари за разглеждане на документи, за издръжка и охрана, а като станат документите тези изчезват към Запада.