България остава без дата за влизане в Шенген

Европейските партньори на България и Румъния ще заявят в четвъртък на двете страни, че не могат да се присъединят към Шенген, въпреки че са изпълнили техническите критерии за присъединяването.

Обратно в новината

Коментари - България остава без дата за влизане в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО ПЕДАЛИТЕ НЕ ОБИЧАТ РУСНАЦИТЕ АЗ СЪМ БЕЗПАРТИЕН НО ВСЕЧКИ МЕЧТИ МИ СЕ СБЪДНАХА ТАМ А ПЕДАЛИТЕ СЕ НАДЯВАТ НА ЕВРОПЕИСКИЯ 30-СМ-К АМА ТЕ ЕДВА ГО ДИГАТ..МЕРАЦИ ,МЕРАЦИ

Глупости. Точно обратното. Педалите обичат да бъдат "опъвани" А каде се опъва най-много - в русия разбира се. И от от Петър Първи насам. После пр исталин те пъваха директно в Гулаг. А сега Путин директно разнищи страната от опъване и свирене на един пръст на пияно. Каде ли го беше завирал преди това... ама толкова се интересуваш и ти от Русия. Само това което ти е дал КОМУНИЗМА те интересува... айде със здраве тавариш комисар.

РУСИЯ ПРИЕМА ЧЛЕНОВЕ В ОНД МИСЛЯ ЧЕ ТАКА СЕ КАЗВАШЕ НЯМА ДА СМЕЯТ ДА НИ ГЛЕДАТ ...НАС ЕВРОПЕИЦИТЕ НЕ НИ БРОЯТ ЗА ХОРА А ОТ РУСИЯ МНОГО СА ЯЛИ БЯЛ ХЛЯБ...ЕВРОПА НИ ДАДЕ ПРАВ 30-СМ К.

1. Според мен става дума за поток на наркотици. 2. Ние не сме готови за Шенген по точка 1. 3.Както каза Великият Бойко - останалото е политика.

Абе що не вземем за няколко месеца да разхлабим режима по границите за всички араби, които са се запътили към западна европа ? Да видят от ЕС какво е да имаш мангали в квартала и после да си говорим за човешките им права.

Имат ги в излишъци!!! Обаче в нашето канче им бил проблема:)))))))))))))

Живея в Брюксел. Тук е пълно с араби (тукашният цигански аналог).Не работят само мрънкат и получават помощи!!! Напоследък зачестиха кражбите нападенията разбиванията на колите, да не ти се случва да замръкнеш в техен квартал!!! Кога нашите политици ще се запънат на нещо на Белгия примерно??? Те сега ни е......т, но ние си траем, да не би само при нас да има проблеми с малцинствата( малцинства ама докога???)! Ха сега да си видим и Евродепутатите и нашите политици, независимо от коя партия, дали ще скочат реципрочно и да блокират нещо на тези които ни спъват в момента??? Защото само се заяждат и изискват от нас, но правят и страдат от същите проблеми. Да така е най-лесно да прехвърляш на по-малките и слабите!!! Полша е за пример, колко неща вече спъна напук като не и угаждат!!! КОГА ЩЕ ПРОЯВИМ СЕБЕУВАЖЕНИЕ??????

За това говоря и аз. Но от нашите политици неможем да го очакваме. Защото те се борят за властта, заради собственната си изгода. Не им пука за национални интереси и благоденствие на народа. Трябват управляващи родолюбци, а не подлоги. Защото на ЕП и на силните европейски държави им трябват послушници, не политици, готови да защитават и отстояват националните ни интереси. Но докато спим и си избираме да ни управляват лакеи на други държави, така ще е...А България има стратегическо положение в много насоки и можем да обърнем много неща в наша полза. Мисли народе, преди да гласуваш! Заради децата си, ако не заради себе си...

унижение не уважение...това обаче тъпите мангали не ги засяга.Заради тях никой не ни иска и е нормално.Мръсни,необразовани,крадливи,не желаещи интеграция/напротив,най големи потребители на социални помощи,никога не произвели нищо...така е, затова е такова отношението към /нас/.

"Нормално" го е написал толкова нормално, че останах изумен, как е могъл толкова точно да назове нещата с истинските им имена!

Права е Аврора и затова ще напомня думте й за някои, кито се првятче не разбират! "Докато не изринем поне от властта, ако не от цялата държава, последните останки от комунистическите мафиози, няма да ни приемат за свои в Европа!"

Съгласен, само че ББ се е взел насериозно и се мисли за най-великия (остатък от Ком. минало, участник във възродителния процес, напуснал МВР-пожарната за да не се деполитизира) и няма намерение да пусне властта докато не преразпредели "пазарите"

РЕФЕРЕНДУМ! За какво ни е Шенген, щом ни правят на маймуни?! Ще ни приемат, но кога? На марта сряда... Те и без това се разпадат. Проблема е, че политиците ни нямат единно становище, нямат план, нямат стратегия. Няма нито вътрешна, нито външна политика. Чуждопоклонничество и интерес на шепа продажници. Къде е Велика България на три морета?! Не сме и колкото потънала Гърция, но там пенсията стига, за да се наеме българка за 400-500Е за гледачка, а тук не стига и за лекарствата. Докато не се оправи стандарта на народа, цялата икономика ще буксува. Решението е отвътре навън, а не обратното... Но на уплавляващите не им светва тази лапичка. То няма и как да им светне, като ги виждаме всеки ден как сменят позициите си по няколко пъти. И това са политици?!

Както предвидих вчера червените кратуни злорадстват. Сбъдна се лелеяната мечта ан Москва да се забавят европейските процеси в България. Ами то от една азиатска страна какво може да с еочаква. И то поне Русия да беше в Далечния изток, като Япония. А тя, в Близкия изток, като Афганистан, Сирия, или Палестина. Всъщност, още нищо не е решено. И може би е добре отново за пореден път да се псотави въпроса за яловата съдебна система в България. от една страна това ще даде повод за натиск върху магистратите, от друга - все пак ще сме подготвени по-добре като пълноправни членове на Шенген. Но заровте са хвърлени, така или иначе ще ни приемат. Сега въпросът е не дали, а кога.

Изби рибата с това че усия в Близкия Изток. То и Желева казваше че Грузия в Близкия Изток. От една команда сте - интелектуалци?

Ти пък какво знаеш за "лелеяните мечти на Москва"? Знаеш ли откога руснаците искат да сме в Шенгенското пространство, за да могат да си идват у нас на имотите, които си купиха и на почивка направо с шенгенските визи, които другите посолства им издават по-лесно, евтино и бързо, отколкото в нашето?! Вече има договореност между Медведев и Ангела Меркел да се издават петгодишни шенгенски визи на руснаците, което ще им лиши цял куп въпроси с един удар за дълго време. Точно те имат голям интерес да сме вече приети, за да не си пълнят паспортите с визи при всяко пътуване!

е като непрекъснато през тия 20-ет години неукият народ избира в Народното събрание и после в Правителството само КГБ-йски мекерета това да се случи. Веднаж стомна за водица (влизане в НАТО), втори път стомна за водица (влизане в ЕС през задния вход) и третият път от стомната ще остане само дръжката. Край на авантата. Червен картон и дано най-накрая да се разбере за какво става въпрос и да се направи правилния избор.

Коригирахте заглавието на статията си или така ми се струва.

Проблема за шенген са ЦИГАНИТЕ!!! След влизането ни нито Саркозо, нито Берлускони няма да могат да ги мруднат от богатите си страни. Предишните случаи ще изглеждат като безобидни пикници на зелена полянка. С Полша е станало същото - на другия ден сле влизането в Шенген олските мангали, доколкото ги е имало са се изнесли за Лондон. Това е истинската причина, а не потенциалните имигранти, технически въпрос и др. алабализми.

Абе ако трябва и да ни гонят от ЕС, само и само да ни вземат всичките цигани! Тогава те ще западнат, а ние ще дръпнем напред, защото тогава няма да има кой да гласува за боко, другите комунисти или подобни боклуци!

само да ги вземат,на всичко сме съгласни...

ВЕДНАГА ДА СЕ ВЪВЕДАТ ВИЗИ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ ЗАЩОТО РАЗНАСЯТ ЗАРАЗИ! ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ САМО СЛЕД ОБСТОЕН МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД НА ГРАНИЦАТА!

И за гъркините щот са дебели и грозни...и имат мустаци и бради!

България не я искат заради многото комунисти скрити под името социалисти. Румъния не я искат заради многото цигани скрити под името румънци.

Оти ручааме жабетата ?

Свините отново се разквичаха.

да благодарим за лицемерното доверие и бързо да виведем визи за всички холандци франц. и тн.Щом не ни искат да кажат...изпълнявате всичко но не ви щем/съответно и ние тях.Скоро целият ес ще се разпадне, защото егоизма на тези държави е по силен от общите интереси в които те не вярват, както стана ясно.

Ми какво чакат, чакат Боко да се махне.

Не казват. А може да чакат да се махнат БСП и ДПС?

Какъв е този българин, който прави коментара по-горе, без да си напише даже името. Нима няма значение за него, е Европейския парламент гласува с огремно мнозинство, че сме готови да влезем в Шенген. Това не е ли постижение за нашата страна. И м. септември не е ли само след два месеца, когато ще се решава окончателно въпроса за членството ни. Защо не отчетете господа от редакцията усилията на всички досегашни правителства да влезем в Шенген. Нали всички това искаме и ето ни на прага.

Напиши си ти името първо.А от писанията ти става ясно колко си жалък и заблуден.

коку

И какво сега... Ние го отнасяме заради неспособността на Германия, Франция и Холандия да се справят с емигрантските си проблеми? Това, че съдебната система е корумпирана е ясно, но тя и в Италия е такава, но Италия е в шенгенската зона...

Цитирам сложна герберастка мисъл от вчера с оригиналния правопис: "къде са ревльовците и оплювателите, дето си оплюха брадите, че нямало да ни приемат с това правителство или с онова правителство в шенген? ми... тука са, ама сега казват " голям праз, че ни приеха" и "сега ще се напълним с либийци и тунизийци". угодия няма" Та кой вчера разбрал-недоразбрал си плюеше чак върховете на чепиците?

Вчера си дадох спестяванията за костюмче "а ла меги"и самолетен билет до Брюксел. Какво да ги правя сега? Новината последна ли е!

По вещото ръководство на пожарникаря, България се превърна от държава втора класа в държава трета класа!

След една проверка през март Борисов заяви: "Само една сграда има да боядисаме и след три дни сме в Шенген". Тоя явно не наясно с нещата за Шенген.

хаха и аз това си го спомням- явно я е боядисало момчето, бе!!

След една проверка през месец март, премиерът-мутра заяви: "Една къща има да боядисаме и сме в Шенген". Тоя явно и с Шенген нещо не е наясно.

Вместо да се вдигне (или поне да дигне глас) срещу комунистическата мафия, паплачта попържа белите хора. Смех. :) Вие давате ли си сметка изобщо в кой кучи гъ се намирате в момента и има ли изобщо излизане оттам?

link

Армия няма ме, ще се откажем и от границата си. Ще се откажем от парите си (Български лев). Документите за самоличност ще са еднакви с "техните". Кога ли ще ни кажат, че трябва и езика да си сменим : Скапана работа...

Нане Вути- Я не гледам на мен да ми е добре, Я гледам на Вуте да му е зле!

много се струпа на главата на Бойко-да навакса изоставането от правителствата на Сер-Гей Станишев и НВ Симеон ,а и да се преборе с евроскептизма след нахлуването на арабските орди от Либия и Тунис!И всичко това на фона на убииствена световна финансова криза!Бойко за мене си е един супермен!Хубаво е че го има-на фона на много пе....си в тази страна!

Ехооо Администратора на сйта!!!???:)Пиша на кирилица,спазвам благоприличен тон ,заформихме си тема на коментар,а ЗАЩО МИ НЯМА РЕПЛИКАТА????:)

ПЪРВАТА И ОСНОВНА ПРИЧИНА ДА НЕ НИ ИСКАТ В ШЕНГЕН Е ОГРОМНАТА РАЗЛИКА В СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ЗА БОЛШИНСТВОТО ОТ ХОРАТА/МАКАР И ДА НЕ ГО СПОМЕНАВАТ ОФИЦИАЛНО/.ИНАЧЕ СА ПРАВИ ЗА КОРУПЦИЯТА КОЯТО СЕ ШИРИ У НАС И ВСИЧКИ СИ ГО ЗНАЕМ,ЧЕ Е ТАКА А И ТОВА Е ПЪРВОПРИЧИНАТА ЗА ЛОШОТО ИКОНОМИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ НА ХОРАТА.

Ало, КГБ-то, четеш ли? Ето ти и едно стихотворение, което може да те накара поне малко да се замислиш, ако ти е останало с какво. Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка 11 клас Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве. На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори.

Да задължат правителството да направи заплатите ни европейски и тогава да ни приемат...

Трябва да са напълно луди!

По манипулативна статия не бях чел скоро. В текста ясно се казва :"Европейският парламент прие с 487 гласа "за", 77 "против" и 29 "въздържал се" резолюция, с която подкрепи присъединяването на България и Румъния в Шенгенското пространство.", но заглавието ни 'информира' с "ЕС казва не на България и Румъния " Браво Надежда Христова за материала !

Да си направим ние с румънците един Шенген и да не пускаме западняците и особенно милионните пълчища турци и арабюхи които могат да допъплят от Запад

--Евала Адолфо!!!Така си е!!!Ние си имаме достатъчно ориенталци,богопомазани от правителството ни/ромите/,които си ги дондуркаме като пеленачета!!!ИСКАМЕ ШЕНГЕН НА БАЛКАНИТЕ!!!:)))

И аз съм за това-затвори границите за тия лайнари, дето ни смятат за втора ръка. Направи визов режим, спри или ограници вноса от тях. Тогава сами ще ни молят и пари ще дават, а не като сега. Плащай членство, а получавай един голям к_р. Трябва твърда ръка, а не да обръщаме и другата буза, след поредния шамар. Бебето докато не ревне, майка му няма да го вземе на ръце. А ние чакаме от мащеха жалост. Няма такъв театър...

---Ние на Балканите си имаме почти всичко,но не сме дорасли за такъв съюз,и нравът ни е малко недоверчив,но животът ни е направил такива!!!Един съюз такъв ,включително и икономически би бил,доста добър ход за нас и региона.Особено този регион Балканският ,може да има един супер туризъм-планини ,красиви местности,хубаво море,прекрастни езера,хладни пещери,бе направо обединим ли се ги слагаме в краката,но......:)

Какъв внос, те не чакат пари от нас и не разчитат на вноса за нас. Ние сме загубени без тях! Помощ от Куба ли чакаш или от Северна Корея? И хляба и ножа е втехни ръце, а ти ще висиш като битолски просяк с протегната за милост ръка!

Напълно сте прав. И аз съм за това да им се удари един хубав ритник. Кога трябваше ББ да подписва споразумението в Брюксел, за да им плащаме на закъсалите шенгенски държави прекомерните разхищения бяхме пълноправни партньори, а сега к*рец. Ама нашите гъзолизци са виновни, за да ни считат за помиари и за хора без достойнство. МАЙНАТА ИМ НА ЕС !!!!

да бе -имали сме корупця ,пак те горките европеици нямат!парите са си пари навсякаде.пак и с тези ориенталци които са си прибрали и си ги отглегдат-за ориента рушветат е традиця. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То е ясно, че тия вече се подиграват с нас ... Аз пък не съм сигурен , че България ще бъде по-добре в Шенген. Добре като Гърция ли ? Мерси .....

Ти бил ли си в Гърция скоро? Имат десет пъти по-висок стандарт на живот на хората от Булгаристан!

Ами стой си там и не се обаждай !

Казал - рекал :)

Какъв ти Шенген!!!:)Та ние не ставаме и за Европейският съюз:),макар че реално погледнато от край време сме си в Европа,защото от доста години континентите си стоят така на това положение!!!:) Та по въпроса с Шенген,един от критерийте ,трябваше да бъде,за нашият доход,та той е смех за Европа-няма и 150 евро минимална заплата и то с недъгавото увеличение-резил!!!Мисля ,че поради тази причина,колкото и да не се споменава от Европейските инстанций,то тя ни спъва доста ,но изглежда че да се разисква в наш минус от Евтопейските инстанций не е регламентирано!!!Никой не би поискал ,неплатежоспособни чужденци в държавата си,то ще е предпоставка за престъпност или подбиване тамошният пазар на труда!!!Ей Герб смех сме и с вас като управляващи!!!:)))

Шенген - мечти, мечти, нека още да си мечтаят от Столипиново, а за Французите кошмари, кошмари и изядени лебеди.

чудно:)) това е добра новина.

Аз пък ако бях на мястото на управляващите като отговор на постоянните подмятания как сме втора ръка, а пък и скоро се оказа това и за храните, бих направил референдум дали хората искат да са в ЕС. Все пак като ще ни правят на маймуни трябва хората ясно да си кажат мнението.

МАРИОНЕТКА МОСКОВСКА...............ДЕРЗАЙ НАЛИ ЗА ТОВА ТИ СЕ ПЛАЩА С БЪЛГАРСКА КРЪВ

Приятелю, само в България нямаше референдум за НАТО и ЕС. Защо трябва непременно да си комунист, за да искаш референдум?

А ти си със слугински манталитет и без достойнство.

РУСИЯ ПРИЕМА ЧЛЕНОВЕ В ОНД МИСЛЯ ЧЕ ТАКА СЕ КАЗВАШЕ НЯМА ДА СМЕЯТ ДА НИ ГЛЕДАТ ...НАС ЕВРОПЕИЦИТЕ НЕ НИ БРОЯТ ЗА ХОРА А ОТ РУСИЯ МНОГО СА ЯЛИ БЯЛ ХЛЯБ...ЕВРОПА НИ ДАДЕ ПРАВ 30-СМ К.

До тези ,дето тук във този форум на наричат цигани. Аз мисля , че тия от Шенген са ГОЛЕМИТЕ ЦИГАНИ, защо ни влачат като шаран на кука-искат едно - изпълним го, искат друго пак го изпълним. А дата все няма и няма , все намират някаква причина въздушна. КОЙ ТУК Е ЦИГАНИНЪТ ! Тия лъжат повече от Муамар Кадафи. За къв хикс ни техния лъжлив Шенген.

Айде стига ,нека да покрият те нормативите за Балкански Шенген , па тогава да решим ние дали стават за Европейски Шенген.Аман от гъзолизци политици в България.То бива унижения , унижения , я хайде една голяма метла за всички1

не ми е ясно кои критерии сме изпълнили. някой да вижда нещо глобално да се е променило? кое - производство, селско стопанство,туризъм / с изключение на нарастващото емигриране на народа/ или може би образование и култура? а да - доходи - все по-ниски и по-ниски... ще се снишим съвсем докато изчезнем.

Тук си говорим за граници.

Ами така ще е, ще емигрират хората. Докато тук заплатите са 200 - 300 Евро, а на запад 2,000-3,000 Евро естествено, че ще се ориентират нататък. Няма да влезем в шенген докато не стигнем поне 2/3 от техните заплати.