Седем години Шенгенски миражи за България. Кой е виновен?

България и Румъния са изпълнили техническите критерии за Шенген през 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - Седем години Шенгенски миражи за България. Кой е виновен? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни приемат в Шенген защото западните държави се страхуват от допускането на отвратителната комунидната сган от Бългрия в Европа. Не им е нужна още една идиотска държава като Северна Корея. Сигурно хиляди пъти съжаляват че ни допуснаха в безвизовото пространство. Не е нормално такава гнусна комуноидна нация мразеща Европейския съюз да желае облагите от Шенген.

Абе какъв Шенген, какви 5 лева?? При тази съдебна система и тази корупция?? Луди ли сте да ни вземат??

ликвидирайте шашмата шенген! освободете балканите от евопата!

руския анклав ресенец, в който спират кораби без проверка на държавата влизат ли като изпълнени технически условия??

абе ако некой ми каже че нещо у нас е помръднало в администрацията последните 20 г. и има и ефект ще го приема веднага в Шенген системата е същата нема кво да се лъжем само де се пипа по на едро:)

И каква полза от влизането в Шенген? Хората искат да излизат вече и от него, и особено от еврозоната, а ние си дъвчем как не ни приели ... А Великобритания беше член на ЕС, но не и на Шенген, нито вкара еврото, технически още е член, но ужким излиза ... Но нямаше никакви намерения да си оставя въпросите на сигурността и базите данни на Сикрет Сървис, МИ 5 и номера на паспорти, лични данни и пр. в общия кюп, та да ровят из тях кой както си иска ... А холандците се подиграват с нас, естествено - те друго, освен престъпници и проститутки, както и най-некадърните "дипломати" от наша страна не са видели - на какво отгоре да ни подкрепят?!

Не ми е много зор за тоя шенгюн, ама да кажат що боклучак техно производство шитнаха на Българския пазар, та съсипаха толко занаят на хората, особено от великото селско стопанство в оранжерии в холандия, една страна, която даже почва нема...

специфичен проблем - анклавите Камчия и Росенец. Тук никой не зададе въпроса откъде влязоха нощните вълци на Путин и кой граничен пункт им провери европейските визи...

Изпълнили сме техническите критерии и пак не сме готови. Какво искат да кажат с това? Много просто - корупция, ниски доходи, пенсии от по 100 евро. Това че инфлацията е овладяна и външния дълг малък няма стойност, ако хората гладуват и политиците крадът, а частен бизнес почти няма. Няма нито реални възможности тези проблеми да преборим, нито воля. И да се напъваме да влезем - най много наистина да влезем, пак няма да се оправим, докато ние самите не го направим - което става бавно и започва от начина на мислене, който предаваме на децата си.

Германия ,Британия, Франция и някой други се отърсват от америчко влияние....Те не искат по-големи подлоги от себе си в Шенгеня.

готина кумонделска статия! има доста лъжоистини ! но едно не казва, дори не намеква! мойсей е водил юдеите 40 години из пустинята в търсене на обетованата земя. омръзнало им и взели да роптаят -нали си пророк, защо се губим? не се губим, народе, казал мойсей. в обетованата земя ще стигнем свободни, а роденият в робство не може да бъде свободен! дори аз ще видя обетованата земя, но няма да стъпя в нея! тази притча има много дълбок смисъл и поука. в нашият случай е: с русофилите в щенген няма да ни пуснат! там място за крепостни няма!

Тъжно и Точно. Крепостни сме

Всичко произлиза от партията, дори даренията не могат да бъдат организирани от народа

Браво!

ес да кажат кратко и ясно защо сме ДИСКРИМИНИРАНИ ! но преди това бг правителство да ни даде обяснения ,а после ще видим кой ни прави на будали (идиоти) !

И за какво ни е този Шенген ? Притрябвал ни ...

Включително и заради корумпираната г-жа Станишева от борда на директорите на dir.bg няма да влезнем в Шенген

След близо десетгодишно управление на ГРОБ, начело с Еднокнижния, България е най-корумпираната и като резултат от корупцията - най-бедната държава в Европа!!!

Има една-единствена причина, за да не ни приемат в Шенген - КОРУПЦИЯ. Докато властта е инкубатор на корупция, властимащите ще лягат и ще стават с Шенгенски миражи...

Корумпирани сме да,защото имаме добри учители!!! Корупцията в България е жалко подобие на нивото на корупцията в Германия и Холандия!

Тук има най вече закони защитаващи и обикновения човек

Корупцията е основно състояние на колониалнатадемокрация...Старателно поддържана от посолството.Троловете са малко и пряко доказателство.

Говори се, че европарламентът е решил минималната пенсия у нас да стане 300 Евро, а минималната заплата 600 Евро, но бокопеефските медии упорито прикриват този факт... Вместо това ни занимават с измислени стачки за водата...

Opitah se da prosledja kommentarite - kakto obiknoveno - nishto po sashtestvo... Molja njakoj po-prosveten po vaprosa da objasni populjarno zashto vsashtnost trjabva da sme v Schengen???

По-важно е да питаме и да ни обяснят защо има въобще Шенген? За едни държави, а за други - не! В никой дасегашен съюз не са делили отделните държави по такъв долен начин! Съветският Съюз, Бундесрепублик Дойчланд, СФР Югославия, Обединеното Кралство (Юнайтед Кингдом), Швейцария (отделните кантони), Чехо-словакия и т.н. А Вие, драги, пишете на кирилица, когато пишете на български!

''Самолетаджията'' е виновен и е крайно време да ''се приземи'' на Позитано 20 където му е мястото, а ''кормилото'' да поеме човек който разбира от тия неща, защото това не е ''самолет''.

Да ви казвам ли какво ме боли за на бсп платените статийки, или сами ще се сетите? Всъщност да не сте си сменили пиара?

-СЪДЕБНА СИСТЕМА -ЗДРАВНА СИСТЕМА -ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ -ОБРАЗОВАТЕЛАНА СИСТЕМА -ФИНАНСОВА СИСТЕМА -ПЕНСИОННА СИСТЕМА Повече няма да изброявам.Докато не заработят за ХОРАТА, а не за ОПРЕДЕЛЕНА ШАЙКА пък останалите да мрът няма да има Ш....................

За всичко което си изброил си прав!!!Но дори да ни приемат в шенген-това няма да се промени,защото става дума за развита икономически и социално Държава което България скоро няма да бъде.Познай защо?

какъв Шенген при тия безобразно ниски,залъгващи ' пенсии'?Много бедните гърци дадоха по 1000 евро за НГ на най-ниските доходи,а нашите се подиграват с пенсионерите,та да има да разхищават повече....

В Гърция се взимат и погасяват стотици милиарди,но се вижда къде отиват.В България се взимат десетки милиарди, а кажи ми знаеш ли къде отиват?

който управлява не някой който е управлявал преди 20 години.

Отговорът е прост: Като си политическа к'урва у нас, въртиш г'ъза и на вън - по-лесно е, а и така си свикнал да стават нещата ...... обаче така стават нещата само "у назе". Капиш?

Проблема е,че същите крви въртяха на Соц.блока сега на Запада.Извода какъв е: че сме дебили които търпят крви-марионетки за собствена изгода.

Едно то най важните неща, което винаги е правило впечатление на хората от "Запада" е....защо нашите политици не се грижат за народа си...а каточе ли се срамуват да се нарекат българи...? ..о неразумний юроде поради какво се срамиш да се наречеш болгарин...(Паисий Хилендарски). Вие знаете ли друго правителство да дава Коледни добавки...? Вижте гърците..независимо, че дължат толкова пари, дават на народа си 13 пенсия, та понякога и 14 или 15 заплата? Но мутрите едва ли го разбират това. Само с угодничество не се става истински европеец. Вън мутрите от политиката.

Вътре мутрите... - в Затвора...!!! Дааа...!!!

На приказки е лесно/пред компа/ по трудно е да се организираме,а нашите заводи бълват оръжие...има от къде.

S chengene Шенген не ни ще...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Добре,бе що не вземем поне пример от мамалигарите на север от нас.що не ритнем статуквото,то не може да ни спаси,а само поддържа агонията на българите!

Искам да дойдат кумунистята и да ни оправят Кат' Дилян и Цветан!

Политиците ни изпревариха и ромите ! Какво каза Меркел на Премиера Борисов , когато той я попита : ---''ЗАЩО НА ДВЕ СКОРОСТИ'' ? Меркел отвърна : ''Справете се със ПРЕДПИСАНИЯТА на ЕК , ОПРАВЕТЕ СИ КОРУПЦИЯТА и СЪД. СИСТЕМА".

Примитивизмът на управниците в България е прекалено голям , не са разбрали за какво им говори Меркел . Дали Меркел е на ясно , че и управниците в България са КОРУМПИРАНИ , КАК ЩЕ ТРЪГНАТ ПРОТИВ СЕБЕ СИ ?

Дали българите и румънците ще си показват личните карти на границите в ЕС и ще губят по десетина минути, няма да реши проблемите на нито една страна от съюза, нито пък точно това прави живота ни непоносим. Въпросът е, че това е демонстрация на истинското отношение на европейските елити към нас. Искаме ли да сме третирани като втора ръка хора? Какво правим в този така наречен съюз? Къде е свободата и гордостта ни?

Виновна е Герб и нейния лидер с големите кражби и Дерибейства ! Афера НДК и изчезнали някъде 50 милиона евра , Афера Кум Гейт , Афера Калиакра и Афера Суджук Гейт ! А гранична Ограда за 200 милиона и нейната фиктивност е капака на Аферите на Герб ! Кой иска да си има работа с откровено престъпно Управление на една ограбена , опоскана Държава !

меркел, макрон, рюте...германия, франция, холандия....като изключим холандийката, къдете е все още криво-ляво чистичко (но днес сирийци клаха сирийци в чистичкия маастрихт!), който напоследък е бил в париж или берлин, може просто да отиде и да им се изсмее в лицето на тия чистофайници, на които проблем им е членството на България и румъния в шенген. и в Париж и в Берлин на моменти не си наясно къде си, кви са тия тумби от тарамбуки, кви са тия многобройни талибани, тук-таме по някой бял турист. режат клона, на който седят и свирят строгичко с малка шенгенска свирчица, че да им е по-весело, като се изтърсят смъртоносно от клона, точно това сме го виждали във филма "титаник".

Всичко ни е сбъркано оплакваме се, че не ни пускат в Шенген, сякаш това е концерт, за който обаче нямаме билет, а държим фалшива хартийка, и плачем, че не ни я признават. Истинските билети имат цена, а ние не искаме да я платим. Няма Шенген докато ни управляват тримата шишковци. Само не знам защо не им спират фондовете. Те не служат на хората ,а захранват мафията.

Ето ги виновниците-посочвам ги със пръст политикоикономическито статукво от вътрешнопартиийният преврат на бившите диктатори от БКП,-БСП,Атака,Обединени патриотари,ГЕРБ,ДПС,ДОСТ.Там където всички са виновни естествено виновни няма,(изпитана стратегия на нашите момчета на нашите другари)

какъв Шенген с Премиеп-мутра бе! Я се осъзнайте! Цял свет, в това число и началниците му от сащ и ЕС знаяг, кримиталния Бойко, но го търпят щото им е удобен! Докато Бойко е фактор в българската политика, Иенген-на кукуво лято! Айде дирници, рипайте на клавиатурата , трийте и блокирайте! Мутра защитавате вие, не е шега работа!

По-скоро е ясно на думи,че Борисов иска да сме в Шенген и Еврозоната, но "КОЙ" няма интерес от това...затова и не се "натискаме"...обикновенния човек ще продължава да опъва каиша и да си мисли че е европеец, но не е !

Ама че долнопробна статия!.Ако вие на нас така, ние пък на вас така..Такова е разбирането на Ганьо за членство в съюз. Само че, холандците са прави. Още от едно време терористи се разхождат, че и въоръжават в България. По папата стреляха. А ако сме в Шенген, от България ще си щъкат из цяла Европа...Оградата на Валерко е само за показване, но тя не върши работа..Онези , корумпирани типове, на държавни служби са проблем. Те и Бин Ладен биха пуснали да влезе в България, ако им даде по 50 евро. А да, и никой нормален човек не може да има обща позиция с БСП. По никакъв въпрос

Какво ни касае Шенген? За най-обикновените българи,като мен,веднага падат ГКПП с Гърция и Румъния.Нататък,към Запад,също. Не ни приемат.Не с техническо НЕ.С политическо такова.Заради корупция и липса на нормална Съдебна система. И така от 2011г.КОЙ властва от тогава?

Не сме за Шенген, защото в БГ живеят говеда. Такива простаци няма на друго место из Европа. Не се вижда никаква полиция, тази която пенсионират рано и им изсипват 20 заплати накуп. Полицията отказва да работи. Нещо ново се направи, велоалея или парк или пейки и веднага се осере. Изроди живеят в България, не хора.

Ама малко казваш - само за полицията си прав. Иначе не сме по лоши от кой да е европейски народ. Всяко стадо си има мърша, лошото е , че при нас мършата се е впила във властта и ни управлява, и не разрешава промяна, остава насила!

За велоалеите и полицията е чиста истина. Преди час минах с колело по велоалеята на Дондуков, един спрял, направих му забележка, започна да ми се дърви. Продължих по вело алеята на Раковски, пак спрени таксита, а едно такси караше по алеята половината вътре половина вън. Поне там може да има полиция защото е центъра на София. Полицията е в постоянна стачка. Виждаме ги само на митинг за ранно пенсиониране, пари и униформи.

Много точно казано: само с целувки и прегръдки на европейски лидери няма да стане. Трябва обща позиция, трябва настойчивост, трябва поставяне на директни въпроси и искания. Способни ли сме да го направим?

Ех, Йоро, след целувките и прегръдките идва какво? А така - секса. Само че хубавичко си помисли дали го искаш...

Йоро е видял и 2 и 200. Ти си помисли, дали изобщо знаеш къде се намираш и има ли смисъл в коментарите които правиш. Първо прочети: "само с целувки", позьорщина и глупости не става.

Показателно е,че щом БКП-то искат Шенген значи затова не ти щат в Шенген!Защото Москва ни управлява де факто!

Ние се радваме, те - виновни търсят!!

Та Баце си го посочи - Цвъцко.. Не сколасал да вапца едни барачки по КПП-тата. С боица за къде 7 млн. евро.. И туй ни спря да ни приемат още 2012.. Щот от тогава бееме УЖ готови.. Ама боята ли я отнема, парите ли.. Както и да е Далаверко сега ги отмени.. "Новата" тоалетна на Калотина пък той за N-ти път от 2004-та пак откри.. Та сега може и да стане..

А вие сте един глупак. Значи според вас може да се натискат тия там Макрон, Меркел, Ван не знам си кой си, ама ние не ги натискаме? А? Де гиди дряновица неокастрена...

Това са глобалните анализатори на "близа" Те са "комепетенти" по всичко.

Тц,тц,тц,е,що така ,бе Миме? Толкова се напиняме да се харесаме на господарите,ама те йок,не ни искат.

като не ни искат, пущайте старите блокове на АЕЦ , че тока скъп квот , такова, той лева нали е вързан за еврото все едно сме там и гонете тия ЕРП-та тока да става държавен!

Докато си оправил доходите и съдебната система, никакъв Шенген за нас, то е ясно, като бял ден. Е освен ако не станам мурагви гъзопоклонници и не започнем да се колим, тогава ще ни приемат, като бежанци, ама не си е опция. А цената на труда и съдебната система са нежалани за промяна от мутроолигархията, демек скоро няма да го бъде и те така.

А мутроолигархията управлява и народът вика ура ! Ми нека мизерства тогава. Ако приемаха в Шенгенските граници по простотия, щяхме първи да сме вътре.

Къв Шенген бе гьостерица ви требе и шут в гъзо от Европа

На мен шеннгени не ми трябват. Умрел съм им за арабско - негърските кочини.

Бегай при евенките тогава! Да пасеш елени...