Станишев: Ще работим заедно с Румъния за Шенген

Председателят на ПЕС Сергей Станишев ще се срещне днес с румънския премиер Михай Тудосе, предаде специалният пратеник на Дир. бг в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Ще работим заедно с Румъния за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сергея ,най-противния от червените капиталисти от БСП ,гробокопачите на българската нация работил за България ! Жалка история! Даже е отвратително да се коментира

тои иска да помогне на румьня защото там винаги другарите са на власт и когато ще доиде еврото например ще се казва че румьня е даржава модел

Стига сте коментирали цвъртенето на Бурсука Хохегерски... Или Моника плаща?

Колко стаж навъртя като европут...котат? Щото ,когато стана премиер,нямаше и ден.Сладка службица за работа против България.

Извинявам се, но кой е този човек?

СерГей.

да забатачи и двете страни.

Дебили как не проумяхте че мнозинството от народа ви дето ви издържа не му пука за шенген, канадски и американски визи..Наглостта ви расте както се вижда с нарастването на възрастта ви и с продължителността във властови облагодетелствани позиции

Не знам кои точно сте вие , дето така усърдно се трудите заедно с Румъния за шенген . И не искам да знам , с отпадъци не се занимавам . Не си позволявай по никакъв начин да заместваш България в хазарски схеми ! Никой си ,крадлив охлюв ! Не смей не да говориш , а дори да мислиш за древната ми Родина . Краят на всички безродници е кошмарен и жалък . Капиш ?

И се убиждат евреите като им казват лъжци. Защото той не е българин, а украинец по европейски.

От 15 г. все това слушаме. Ако трябваше да получаваш пари за това, гол щеше да ходиш. Лъжеш, и си лъжец.

Че защо ти е на теб шенген бе крадецо?Ти и боклуците ти нали сте вътре.В България не ви искаме ,вие защо се интерисувате от тази бедна и пропаднала държава с ваше участие ?

Не се мъчи бе "работохолико"Нали вкара в дира жена си ,сега всеки ден трибуна ти дава.Предполагам срещу заплащане.Насищане нямате га..ве проклети да сте.

на фактор в развитието на Балканите..нема ли да си гледа ранчото в Швейцарско.

а другаря станишев като какъв се явява та се среща с премиера на румъния,незнам от 2009 да е на власт,аман от натегачи за лапане

Драги Серж, Колкото по - малко работиш, толкова по - добре за България. Поздрави!

Много добре познаваме този Таварищ и знаем как и колко работи за Бьлгария. Не ни го показвайте! Не ни интересува!

Бо Бо

Хохегер за ръчичка и ВЪН от България! Тук нямаш място!

Голямо лъскане на имиджа на Станишев пада, за какво е всичко това, едва ли харчи пари за Пи Ар ей така?

Тоя индивид , и отвън България , работи против държавата ни.

Румъния работи , а България ,....????

Тия Бг-политици, толкова милеят за България и народа български , че накрая се увенчаха с ''успехът'': ''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА''...

Българите добре помним аферата Хохегер от която ти и Моника изкарахте милиони, дано само Цацаров да не е забравил!

Тоя още ли ''работи'' за България ?

Както виждаш, копае под нас чифута мръсен!

Кога ще се целуват с Местан , отдавна не са . Моника Станишева върна ли присвоеното от ЕС /50 млн./?

Вече става комичен този наш Шенген! Нали беше приоритет на Цветанов още по време на първия или втория им мандат - вече го забравихме? Сега изведнъж пак стана приоритет, този път на Станишев. И все сме тъй далеч, както бяхме преди години. Току изтупат темата от нафталина и пак я подхващат. Че няма да ни приемат си знаем, но този път защо я извадиха?

Тоя съсел от ПЕС излезе , голям ПЕС .

Помним добре как вече няколко пъти ни "помогна", затова тръпки ни побиват като чуем че пак ще "помагаш"!

Нямаш ли срам ,какво ще правиш там с тази вмирисана и смърдяща съдебна система и държава лъхаща на корупция ,така че първо си изчисти жилището ,проветри ,изкъпи се ,за да падне мръсотията пък после може да имаш претенции !!!!!!!!!!!!!

Добрютро....На тоя пък мухлясал плужек, какво му стана? Защо се раздвижи по никое време, явно нещо се мъти? Малко е закъснял с Румънците, бяха актуални за нас преди около 10 години... Сега трябва да се сближи с Ципрас, ако не иска да мухляса завинаги...

Хай сиктир, бре ДИР-ници. Само ПРАЙДАДЖИИ по новите ВИ, бре!!! Пецата, Роско и този зад МИКРОхоня!!

по-добре не работи, знаем много добре за кого и как работиш!

Сайтът на Моника Станишева дир.бг много активен в ПР-а на Станишев. Всеки ден статия за Станишката как се бори за интересите на държавата в Брюксел!!

Станишев , престани да ''помагаш'' на България , нали показа какво НЕ МОЖЕШ ? Не те искаме в България , не искаме да се пишеш и за българин !

Ха дано по-скоро Шенген и Еврозона!