Русия забрани вноса на българска земеделска продукция

Русия е забранила от 1 септември вноса на земеделски продукти от България от списъка на подлежащи на карантина плодове и зеленчуци.

Обратно в новината

Коментари - Русия забрани вноса на българска земеделска продукция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е добре, ние трябва да намалим отношенията си с Русия. Да се стремим да сме по далеч от тези психопати. От тях може да се очакват всякакви идиотщини и извращения.

писна ми да купувам домати и други подобни пластики по европеиски стандарт. европа или тук да забранят вноса и произвоцтвото на тези изкуствени домати.лекарката ми каза не купуваи продукти сус е-та инаце те цака тезко заболяване.аз попитах какво става вув организма.става це организма не мозе да ги преработва тези храни.токзините се наслагват и крафта ти става токсицна.од тук нататак поцвас да полуцавас обриви по козата и се образуват рани од токсините.сусто така не мозес да ходис редовно до тоалетна.всико остава вув тебе.ти не го осазнавас првите 2-3 години но то си работи вув теб.незнам какво да купувам всико е сус е-та.само насите блгарски домати од село наистина ми помогнаха и сега се цувствам по добре.за лекарства дадох 50 лева но цистата храна си остава наи здравословното. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Зеленчуци който не яде, той голям не ще да порасте. Жужи, усещаш ли приятния гъдел, ще си останеш 162 санта.

А, няма страшно, в Русия от 1 година се внасят беларуски морски риби, морски миди и всякакви морски продукти, нищо че Беларус няма излаз на море. Са в Русия ще се увеличи вноса на беларуски чушки и домати.

Русия трябва да преустанови всякакви икономически връзки с тази държава. Тя е без абсолютно никакво значение за руската икономика. Цените на енергоносителите също следва спешно да се преразгледат, до колко изобщо Русия има интерес да има икономически връзки с тази държава.

България е била добре, само когато е била далече от таз кочина...

Хубаво забраняваме това и онова ...ами частните имоти половината Витоша е частна собственост ама секи си трае тия хора какво имат право да правят с земите си а ? навярно да се снимат с тях .... като спомен от наследството на дедите им

Износът на България е нараснал с 11 процента през последната година....забраните на кочината са ми през познайте къде

голям праз, като го забрани вноса, путлер , путлер и пак путлер....

Русия ,да вземе да се ЗАБРАНИ...

Опаааа кво стана ся, май ще си заврем краставиците на онова задно място ха ха ха

Само на мурзилките! Те си го зуслужавят изцяло!

Ало рубладжиите, ако човек има една гънка и капка достойнство, ще ползва компютъра за други цели, може да запише курс при Светлин Наков или някаква свястна професия и ще се препитава достойно , че повече пари ще вади и сънародниците му няма да го презират.Опитайте, понякога въпреки, че се муслите за тъпи, това не така. Тъй като понякога предпоставка за промяна няма, следва да ви предупредя за една опасност: гледайте да не получите профи деформация и да почнете да си вярвате на пропагандата. От бизнес и сродяване с Русия , никой не е излезнал жив и богат след 5 години , затова и след като си вземат пая заможните руснаци бягат далеч от това"бизнес" място. Доверете им се , те са доста в час със собствената си кочина , но никога няма да ви го доверят, което си е травма от тамишния бизнес-всеки е чинги и донася. А от сродяване следват такива резили, че дедите ви ще се обърнат в гроба и няма да ви остане достойнство да сте дегенерати само по професия, а по руски ще се отпуснете в блаженно море на пълната загуба на човешки образ. Да ви е като обица на ухото и първо правило в бизнеса. Със здраве ще сте ми благодарни, ако не забравяте - с русия друг бизнес освен платени подлоги няма.

Как не ви е срам всички ненавиждащи се? Защо е тази злоба? На кой му дреме дали сте сини, червени, зелени човечета, оранжеви стари земеделци или просто държавно издържани боклуци от всякакъв вид, цвят, вероизповедание, сексуална нагласа и т.н. ? Аз не отглеждам зеле и домати на терасата и не ми пука /финансово/, даже не си го вкисвам "за Зимата", ама има хора дето ше мрат от глад и ще фалират в България, а не в ус или усср. Какво точно сте Вие? Тролове, орки, хакери със записващи машини или най-обикновени тъпаци. Десни бегове ли сте или сте леви, или сте средняци с насоченост към екстремни спортове? Кажете, та да знаем 1. Дали да ви четем? 2.. Дали да четем този сайт?

странно как се налагат санкции от управляващите на държава с население по-малко от населението на само един град в 'санкционираната' държава. А да не говорим за агресивната 'отбранителна политика ' на същите 'управляващи' . Смешно. Дори жалко.

Тези, който ви дават парите от мошиахска мисъл ,бих уволнил до един. Такива бездарници,който са наели такива некадърници ,като Вас не бих държал и 1 секунда.Дебелизма на така наречените евро,бг-гейци е генетично-вторично внедрен,чрез контакти неприемливи за нормалните.

До всички читатели на "Козяшка мисъл": Момчета не се напъвайте да доказвате недоказуемото.Руснаците са спрели вноса след сигнал на БАБХ, че "реекспорта" е с фалшиви документи. Това си е право на руснаците. А за това са ги предупредили нашите.И вие бихте стояли гладни ако храната ви е с недоказан произхд. Само дето руснаците хич не са гладни и са 100 пъти по добре от вас дето дращите за центове и надежда за зелена карта. Последната я забравете,накрая ще ви изхвърлят с боклука. Хайде със здраве.

Тъй като са много гладни изгледайте гладорията на рашата специален репортаж.это Алтай

Всички знаят, че Костов уби земеделието и силското стопанство въобще, а Борисов го довърши. Плодове и зеленчуци вече няма и в дворовете, а по заповед на хамериканците, плодовете и зеленчуците по селата и дворовете на бабите са вече ГМО. Това е доказателство, че произхода на този износ е от БРИКС, но не и от Бълтгария.

Филип, Филип Димитров му такова майката на земеделието!Млад си,не помниш....Върнаха по 1-2 крави на гражданите и последните ги пратиха в кланицата....Не бяха готови и съгласни да ги гледат....

Росселкаскет е преценил, че на росселкалъф ябълки не му трябват, когато има в джоба на ватенката си сушена вобла.

Въпросът е, ти какво ще имаш в джоба.Аз се досещам, надявам се и ти.

па ние нема да продаваме на нашите братя християни ще храниме мюсюлмани че да имат сили да ни режат главите Нека русите ядат китайски и румънски боклуци а ние ще си рупаме гмо-то на братята хамериканци Прост народ сме и това си е

България спря да внася от токсична Алкашия заразата на военния комунизъм - путинизма и руския нацизъм. Озлоблението от това, предзивиква действията на Росселхознадзор. Росселхознадзор предпочита гречката да се яде без ябълки, но Росселхознадзор да се нрави на комплексирания водач на руските нацизъм и милиция.

И започна да внася американска ГМО-демокрация която освен гейове друго не ражда.

Я, каква дата наближава през следващата година 09.09.2016 г.Да си спомним последната 09.09.1944 г. какво съвпадение 4 ри девятки срещу три.Български три девятки или 270 дни поредна 9 ка. Ностардамус,число-бога-колядара

тябва да им забраним на русняците да ползват кирилицата.

А на девети да ни освободят от пидалите,който са много умни момчета.Господа пидали аз не искам да Ви обидя ,моят гуру Винету така Ви нарича .Модераторе не ме трий използвам думите на примиера

Ми кво чакаш, бегай при Путин и му го кажи лично..............смешко ха ха ха

Кефи ме как русофилите защитават русия от удобните си кресла в ЕС, вместо да се преселят със своите семейства в русоландия и да се потопят в охолство и безгрижие.

кога ще спрат да внасят петрол от Русия че да спестим от некачествен бензин и дизел

Питай Ротшилд. Лукойл е частна холандска фирма. Ако Бочко го помоли , ако изобщо бъде приет, може да внася петрол от рафинериите на Лукойл в САЩ. Всяка втора бензиностанция в Ню Йорк и Източтия бряг на САЩ е Лукойл :)))

Най, накрая един умен мен.Дано се изпълни ,защото руския петрол е най мръсния петрол на земята,нека да се движим пеша да вдишаме истинската свобода ,да прогоним петролните расисти и да си станем комунисти.

Другарят каПутин е решил, че крепостните селяни ще пият водката само с мезе от картофи.

Това, че са забранили вноса на бългърски земеделски продукти почти няма да се почуства от повечето хора. Лошо ще бъде ако забранят износа на газ и нефт за България. Тогава ще видим какво означава истинско инбарго.

дедо ми се е греел само на руска газ..

Инбарго ли думаш? Истинско? Инбарго!?!?!?

Не си разбрат, не е нито ЕМБАРГО, НИТО ИМБАРГО, а ИБАГО.

Ето ги вашите "братушки" дето ги хвалите по форума 24 часа на ден. Те бягат от нас и ни режат отвсякъде а група българчета от смесени бракове продължава да ги облизва отзад. Верно че кръвта вода не става ама то това вашето си е направо пикня а не кръв.

Те не бягат от нас, просто действат по принципа: -Каквото повикало, такова се обадило.

не вярвам България да е забранила вноса на Руски зеленчуци но щом ушанките казват сигурно е така.

гого

на печелившите честито !

Бизнесът с русия е риск.Нещата са простички, поне 3 курса по бизнес риск учи всеки икономист. Няма разлика дали Русия или Зумбабве- все висок риск.И затова си е виновна русия. Висок политически риск, неяснота , рекет, липса на сигурност, риск за стоките и да не получиш плащане. Всеки е наясно с това Що някои си влага парите в рисковасидържава, си е негов избора и негов риск и айде да не се правят на непълнолетни и дебили или обидно да разчитат ние да им се връзвамие и да прехвърлят вина от здравата глава на болната.

Прав си за риска. Ама същия риск го има и в България.

Много по-нисък . и достатъчно висок за липса за инвестиции и бедност. Ама да се чувстваме виновни за недъзите на руското общество, още повече, че бедите ни бяха натрапени от неговото влияние 70 години, е обръщане на причините и абсурд.

Може би тези санкции да имат здравословен и поучителен ефект за българското население,още по добре ще е ако обърнат гръб и на туризма и свързаното с него строителство.По добре е да акцентираме в развитие на конкурентно ,постоянно развиващо се продаваемо машиностроене, така инжинери и технолози да са много по ценни от депутат,народен представител,,тоест повече икономика вместо корупция и политика!

Не е лошо като идея, но господарите от ЕС и САЩ май няма да са съгласни с такава постановка.

Президентът откри щаба на НАТО в София.....

този дебил сие дебилллллллллллллллл

В аптеките се появиха километрични опашки от русофили чакащи за памперси XXXXXL!!!!

Аз пък на обрато Паисий ,искам руски санкции към Бежанскоциганистанско измекярство. Обеден съм ти кат пазител наший род,ме подкрепяш в таз молитва. Няма газ рахат,няма нафта ихтибар,няма рус няма и българ,само очи чйорнае.

Да разкараме хунтата дошла на власт с кървавите пари на ЦРУ и Сорос.Националните предатели от ГРОБ няма да се спрат докато не ни вкарат във войните на господарите си.

Каква хунта са тези лаже маже. Лъже мъже ,содомити и лъже жени,че на кой храм в България не е написано какво да се прави с тях на всеки от Рилския до Бачковския. Проклятие и клетви а ние ги избираме цялата партийна олигархическа кучка.

Ми бегай в Масквабад и разкарай хунтата на Путлер! Кво само зяваш, паре нема, действай!

Последно!? Искаме търговия с Русия или санкции, според Митов?!

Ква търговия бе, след като пенсиите са им по 80 БГ лева, а МРЗ 160 лева! Те използват вестници вместо тоалетна хартия, както по времето на соца, ква търговия?

Вуте пише : "Ква търговия бе, след като пенсиите са им по 80 БГ лева, а МРЗ 160 лева! Те използват вестници вместо тоалетна хартия, както по времето на соца, ква търговия? ..."Вуте, недей да заблуждаваш хората. И пенсиите са там достатъчни за да живеят пенсионерите нормално и заплатите са добри. Русия е социална държава - пенсионерите плащат не повече от 10% от пенсиите за режийните разходи, за второ дете семействата получават 10 000 евро, а и детските също не са малки. Така че по-добре млъкни и недей съзнателно да заблуждаваш хората! Айщайн правилно е казал :"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."- link Що се отнася до санкциите - България е направила избора си.

баламурници стига с тия комунисти бе, които все ви пречат. Не разбрахте ли , че такива вече няма всички са капиталисти(крадци).Руснаците били поробители . Последни данни от годините на капитализма-164села изчезнали , а 564 с население под 10души. На сащ и европа ще им викаме ЗАЛИЧИТЕЛИ .

така е, ЗАЛИЧИТЕЛЯТ е амер.филм със Шварценегер!

Руска шваба - дърта баба, уж брои ни за братушки а не иска наши чушки...

Как да искат бе Паси,нашите чушки пълнят юдейски гушки,щото наще семена,ционистите ги скриха в дън Земя*Норвегия. Днес продават ни на нас семена,кат раст. Дет, немож се размножават и след година като п ...раста стават

Брех, колега ама ти също стихове редиш! Я се малко напъни и за Путин нареди мили думи и хвалби, после стягай чемадан и отивай в Путлерстан.

Сега в Русия започват да ядат газ, да пият нафта и да се обличат с бензин в студените дни. Просто дематогия и манипулация е това, което правят там. Нищо повече.

И как няма да я забрани като е пълна с нитрати и пестициди на Монсанто,освен това не е от мигрантоциганистанбулгарски,санджак на еврейстан.

Не само това Русия трябва да спре на библейско,юдейско-комунистическото управление в България и газта.Ние българите знаем как да се справим с този проблем когато ни светнат очите

Когато ни натресоха вируса на изостаналата феодално- комунистическа зараза през 44 гдина и ни върнаха с 50 години назад,ние си го приехме,даже ни хареса! А сега била заразена продукцията ни! Азиатско- робовладелческо племе-това са нашите ,,братушки,,!

Много, си прав зараза привнесена от уолстриит ,ситито и швейцария с обрязани гагнстери на осмия ден и привнесени в бг то от лица с библейски имена,като соломон Паси,Лев главинчев и женени за йудеиски дежици партийни секретари.

Свиване на пазара с близо 34%? Не може да бъде! ББ каза официално, че България НЕ търпи НИКАКВИ загуби от санкциите срещу Русия! Хак ни е!!!

Никакъв,пазар не е изгубен ние нищо не произвеждаме за Русия,освен оголени соросоидни дирници и дебили бивши праведни комунисти,кааналисти на исламски черни мигранти.

Абе от тези санкции печелим всички потребители, не разбрахте ли бе!? Цените на плодовете и зеленчуците никога не са били по-ниски! Хайде народе на компотите, туршиите и бурканите като цяло!

Копувай си малоумнико,несретен.Аз ям само от градината си и на теб и слива не продавам.

спасе, от теб нищо не кОпувам. А ти си яж сливите и не идвай в София, моля те

ти ъкъл не ми давай, щото само можеш да ми ядеш шмайзера. наред с боклуците от градината ти...

неспасяем тъпанар си майна, оти си не траеш?

..пишеш по цял ден простотии тук, Спаска ли ти копа градината?

Купувам от насядали турци и цигани край спирките качествени домати, както от мрачното соцвреме. Но изгониха домашните млекари и сега купувам боклушиво полско мляко от 1.80. Да не говорим за водката по веригите - или е над 20 лв. или отровна. Няколко съседа умряха от евтина уж беларуска водка. Но пък има банани в изобилие.

Ами, набивай банани тогава. Поне няма да се катериш по палмите.

Майната на "управляващите"!!!! За 1 дка засадена продукция Ми "дават" субсидия 38.23лв ПРИ В Л О Ж Е Н И -267.47лв!?!??? Субсидиите "отиват" при "производители" , които НИКОГА един корен домати или краставица НЕ СА бучнали в земята!?!?!! Но при "демокрацията " е ТАКА!!!!!!Сега с наказателните санкции с/у Русия ИЗГУБИХМЕ 210 млн-нен пазар , който НЕ Е претенциозен , НО е СИГУРЕН!?!?!

Като си вложил 267.47 лева на декар , за колко продаваш продукцията си? Защо на мен никой не ми дава субсидия? И трето- защо аржентинския боб е по-евтин от българския?

Отговори си сам глупако малоумен,за да умреш по скоро да си джи и да си щастлив от това. Иван Ефремов

Kакъв пазар сте изгубили като на БГ пазара няма читави местни плодове и зеленчуци. Виж, ако братушките са единствените, които ви купуват кофти продукцията на завишените цени наистина загубата си е ваша...

И кога комунистите правихте пазар и пазарна икономика и имате наглоста да говорите , че сте имали пазар , нещо ,което ката ден громяхте с доклади.Не си наред с понятита бе момче , наследена комуноидна идиотия. Кога при комунизма е имало пазар, че да го имаш. Имаше план и задължение да си изкупуваме боклуците. Съответно не пазар и пазарна икономика и съответно производство на боклуци. Що не си купуваш ладички и що очакваш някои да ти купи боклук като стюардесата. Разликата е че доматите отиват на деня в тоалетната, пък руската машина те връща 50 години след света и така те унищожва за десетилетия напред.

райко, комунизма си отиде от Русия, но в България не е помръднал. Бившите мастити партийни секретари са днешни масони в братства. Гергов притежава пловдивската ложа " Слънце-Ориент ". Заради това ,създадените икономически позиции на България бяха учтиво саморазрушени. България,държеше целия Близък изток чрез Тексим и Сомат в транспортните услуги. Чак до Иран и Тюркменистан. България беше основен доставчик за арабите на пилешко, яйца, агнешко. Единственно българското агнешко в Либия имаше печат за висше качество. В Москва и Ленинград, през 1979г. лично видях , че плодовете и зеленчуците са български. Качеството им никога не съм виждал в България по магазините. БГА Балкан само от продажбата на летищните права загуби стотици милиони. Мога още да изброявам. Вместо да се премине в плавен преход след 10 ноември, Луканов и лейтинантът му Костов разсипаха България. Целта беше, запада да няма конкуренция от бившите соц. страни. 2 млн. българи и 500000 българи мохамедани сме навън. Насила ни изгониха, защото в България не можеш до днес да работиш за себе си и да правиш пари. Турция отвори вратите си за мохамеданите и си наля свежа и работеща кръв. Българите мохамедани отвориха фирми, постъпиха на работа като лекари и висококвалифицирани работници. Днес ако български лекар отиде в Турция, и като християнин, веднага ще го назначат на работа с необходимото уважение и заплата. Лично го знам от българска мохамеданка - лекар, чакащи с мъжът си хирург да вземе специалност и да заминават в Турция. Никого няма да забравя митинга на Орлов мост с 1,5 милиона българи жадуващи да имат собствен живот и бизнес в собствената си държава. Тогава СДС насила загуби изборите. Днес България внася плодове, зеленчуци, месо, птици, мляко, яйца. Загуби бездънните руски и арабски пазари. Сега чакам в САЩ български малини...

МАЙНАТА ИМ НА ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ,АМА НЯМА "СТОЛИЧНАЯ" ПО ВЕРИГИТЕ

Да, ама има сайдер!

Ко туй ма Пено?

FuckTheEU

Болгарский перец отнюдь не болгарский, даже в болгарии. За съжаление.

На времето изнасяхме влакови композиции с кисели краставички за Русия, а теперь - нет!

може ли на български, а? Аз не знам и не искам да знам какво е "перец", както и "тепер"

А какво ще рече на български FuckTheUSSR?