Коментари - Дончев за Скрипал: Старите връзки с Русия влияят на България | Днес.dir.bg

Дончев за Скрипал: Старите връзки с Русия влияят на България

Старите връзки на България с Русия влияят на решението за дипломатите във връзка със случая „Скрипал“, заяви Томислав Дончев.

Обратно в новината

Коментари - Дончев за Скрипал: Старите връзки с Русия влияят на България | Днес.dir.bg

Коментари

Само да попитам де! Какво наричаш "стари връзки"? Освобождението ни от турско робство ли? Бравос! И това вицепремиер на България!Кой ви избира и откъде се пръквате такива! Не си гледал нашият радиоточката в Габрово, а се захванал с политика! Аман от недоразумения! ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО БИЛИ "СТАРИ ВРЪЗКИ"! ЩО НЕ ИДЕШ НЕЙДЕ СЕДЕРАСЧО ДА СЕ ГРЪМНЕШ! АМАН ОТ ПОДСКАЧАЩИ ПОЛУИДИОТИ!

Да си припомним несправедливите обвиненията срещу България за покушението срещу Папата.България беше подложена на опозоряване и санкции, един човешки живот беше прекършен, но никой не пое отговорност за това.

..този, бе! !

Този израства по-голяма ТИКВА и от Тиквата!? Баце скоро ще му духне под опашката.

Кой е този НОВО-ПРЕДСТАВЕН И ИЗЛЮПЕН дончефф ???

как не,като станахте много продажни новите.....

И тоя противен бастун стана експерт

Старите ВЕКОВНИ връзки между братски народи са моноооого, мнооого по - ценни отколкото насила наложените ни джендърски връзки с яловия евросъюз и международните разбойници от нато.

Дончев нали е стар ерген Да си вземе оная убостница, англ. посланичка, дето носи верига на врата като нашите мутри, и да управляват България

Връзките ни с Русия не може да се определят като стари или нови, те са вечни!

А пък на Дончев и нему подобните им влияят НОВИТЕ ВРЪЗКИ със старитр врагове.

Цялата тази идиотия е измислена от световният жандарм САЩ, и насочена срещу Русия. Англия даде сигнала за атаката. От цялата тази работа ще пострада ЕС.

Дончев за Скрипал: "Старите връзки с Русия влияят на България". Правилно г-н Дончев, ама не смееш да кажеш че влияят ползотворно, нали. Или и ти си соросоиден слугинаж!?

ОП, които са проруска партия и са в коалицията.

Повечето ни проблеми в България ще се изчистят веднага след изритването на палачите ГЕРБ . ... Ама Кой да дойдел след палачите ? Ами всеки може . По-лошо не имало !

Хайде познайте кой е казал това: Британските аристократи не са глутница глупаци, както са изобразявани от медиите, с чашка чай, комично. Те и техните банкери са най-кръвожадните и студенокръвни гангстери, цинични масови убийци, най-лошата колекция събирана някога. Те ще използват заболявания, революции, глад, планирани икономически бедствия, граждански войни, концентрационни лагери, атомни бомби, и масово избиване от ваксинации както тук, така и в чужбина, докато те спечелят, или докато не бъдат отстранени на сила от властта им. Тази широка картина около плана им за световно завоевание ще осигури рамка за разбиране на съвременните събития в очите на наблюдателните, тъй като злото вече е почукало на вашата врата, а лидерите ви са я отворили за тях.

Прав си! Те създадоха Ленин, после го шитнаха на немците, само и само да затрият Руската империя, но не им се получи.

Тоя тъп плешивец или е купен или е заплащен, за да говори така. Аман от слугинажи. Англичаните казаха, че в Ирак има химическо оръжие, намериха чеп. Зомбито тони блеър се извиняма, но след като убиха хиляди иракчани и разориха страната. Бомбиха Югославия, заради стребите на мюсюланския пазар в Босна, май беше, после се оказа, че американци са стреляли, а сръбски войници. Но Югосламия беше бомбена и болници разрушени. Та така със западната честна дума. Дончев отвращаваш хорада от ГЕП. На следващите избори, западните фалшификации и кембридж аналитик няма да могат да ви помогнат да влезете в парламента.

Поправка: , а не сръбските войници.

Дончев, нещаст.нико, и ти ли си на хранилката на сатанинските изчадия, незачитащи международното право и готови да подпалят световна война? Хора, не ви ли е гнус от подобни под.логи - слуги на световното зло?!? Поне имаме нов повод да ги разпознаем и низвергнем!

Страховитият,винаги задължително Смъртоносен според Всички експерти на Запад и в Англия ... ...нервнопаралитичен газ ..се оказа едно голямо НИЩО !? .. РУСКИНЯТА Е ЖИВА И ЗДРАВА , храни се добре , иска да си ходи в Москва , ,а таткото ще го Оздравеят по-късно за съспенс !! .. медиите веднага ще забравят за Скрипал ,..но ще продължат да повтарят колко гадна е Русия и да мрънкат за своите напълно Импотентни санкции . ГЕРБ вече изправиха и България срещу Русия като Изтеглиха посланика ни там. Нужно ни е разумно правителство което да даде Приоритет на връзките с Русия,Китай...Изтока пред нехуманния,унищожителен запад ! 29 ГОДИНИ ЕСАЩски фашизъм ...Стигат , времето е наше !?

А ти какво искаш, бе, Кретен???? Да ги прекъснем ли ?????????????????

Войната между Кагала в Кремъл и Синедриона в Манхатън. Войната, както винаги, е за пари...кой да брои световните пари.

дончев(нарочно с малка буква), а случайно да не би и Австрия да има стари руски връзки, че не изгони дипломати? Пелтеци като тебе колко искаш!

"Дончев заяви, че засега България ще изчака доклада на Организацията за забрана на химическото оръжие (ОЗХО), като междувременно София ще следи развитието на събитията отблизо." Повтаря се сагата с Истанбулската конвенция / хем е изтеглена, хем я разглеждат /. Дончев изчаква Доклада, Цвъки събира доказателства и "надгражда" Решението... ... "Старите връзки на България с Русия влияят на решението за дипломатите във връзка със случая Скрипал, заяви Томислав Дончев." Ех, горкият М-р "Отворено общество". Не му се отвори парашутът новите евроатлантически връзки да надделеят над Решението. И този е в траур като Цвъки, "високопоставения служител на ГЕРБ"...

И ТИ ОТ ВРЕМЕ ОНО СИ СВИКНАЛ ДА СИ НАВЕДЕН... НЕ ЛОБИ В УПРАВЛЕНИЕТО... БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ПРИЗНАТЕЛЕН НА РУСИЯ ЗА СВОЕТО ОСВОБОЖДАНИЕ. А ПЪК И ЗА ЗАВОДИТЕ, ФАБРИКИТЕ, ИЗУЧЕНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ И ... КОСМОНАВТИТЕ СИ!!!!

Не Дончев, тук става въпрос за още не доказана вина на Русия! Дончев и Цветанов много настояват, да сме солидарни с лъжата !

Така е, Дончев, но пък нищо не каза, за действията на една шепа американски мекерета / протестни мрежи, Плевнелиев и тн. /, които са с крайна антируска реторика, докосвайки патриотизма на българите, чрез интерпретиране на исторически факти.Балансираната и правилна политика, не е първична реакция, за да покажеш солидарност към "партньори", без значение истината.Нали затова плюете комунистическа България!!!

Този дето на темето нямо нищо, май и под него няма нищо. Откъде изпълзя, като преди няколко години беше световно неизвестен, и изведнъж се издигна до върховете на държавата. Какво БОВ бе Дончев? Ако наистина беше такова, мислиш ли, че щеше да оживее?

Този човек съвсем изтрещя...

ИСКАМЕ Великобритания да предостави доказателства за участието на Русия в отравянето на Скрипал, а не 8 пъти да си сменя ВЕРСИЯТА и ПОКАЗАНИЯТА си!!! ИМАМЕ и риторичен ВЪПРОС към така наречените политически "елити", които всеки ден и всеки час говорят и са готови да извършват действия нарушаващи сигурността на Народите им : Рогатия, когато ви даваше АПАРТАМЕНТЧЕТА(по 5-6 броя), ВИЛИЧКИ на Халкидики, ИМЕНИЯ в Калифорния, ХАРТИЕНИ МИЛИОНЧЕТА в офшорни сметки и др. облаги, не ви ли каза, че му давате в замяна душата си, и че после няма мърдане, и ще лазите, и ще ходите на 4-тири крака, и ще се подчинявате дори да поиска от вас да УБИЕТЕ майка си, камо ли Русия, а?!!! Българския Народ се РАЗГРАНИЧАВА от слугинските ви оправдания и СОЛИДАРНОСТТА, която давате...на сляпо!!! НИЕ си имаме наши ЦЕННОСТИ и ДОСОЙНСТВО и те се наричат-БЪЛГАРСКИ!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Цялата тази идиотия е измислена от световният жандарм САЩ, и насочена срещу Русия. Англия даде сигнала за атаката. От цялата тази работа ще пострада ЕС.

Такива продажници какви майки са ги раждали

Такива като този един ден ще бъдат съдени за национално предателство. помияри

индивидът на снимката е генералния представител на Cорос за нашата страна!!!!!!!!!!!!!!! всички коментари са излишни.....

Vinetou

Преди малко четохме смехотворните изявления на Пипона (Цв. Цв.), сега започна да му приглася и Рапона. Как искаме да се развиваме и живеем добре, като водещи политици в България са Тиквата, Пипона и Рапона? Прости, диви и крадливи!

Искаме да се развиваме добре под крилото на Русия.

Vinetou

Не, искаме да живеем добре в независима България!

Тоз тез приказки може да ги разправя само на бавноразвитите и на платените - били сме съюзници с американците хахаха абе донче България колко бази има у америка ? Могат ли българските граждани да пътуват до там свободно ? къв съюзник сме донче ? даже и васал не сме , третокласна колония сме ето това сме .

Ето още един мъдрец, който поучава народа ! Много станаха "мъдрите" и "знаещите" в нашата страна.

Запада не зачита правото и направо се изпикаха на него. Не може да обвиняваш с 0 доказателства. Явно считат хората за кретени, че да им вярват. Другата възможност е те да са кретени и да си вярват. Но и двете говорят зле за тях. Русия едва ли не трябва да съди Тереза Мей и Борис Джонсън за клевета. Ако се докаже после, че са невинни (вероятно ще бъде скрито), дали някои ще се червят!

Ей,на герберите все връзки са им в главетата - сладури :-)

"те се противопоставиха на призива на високо поставен служител на ГЕРБ да се последват съюзниците" Поставен, колко високо да е поставен? Дончев ти почна да плещиш глупости!!!

"те се противопоставиха на призива на високо поставен служител на ГЕРБ да се последват съюзниците" Поставен, колк

гонят руските дипломати, защото гордите им и достойни народи желаят това и няма да им простят колебания и шикалкавене !!!

Анкета тук в момента: Трябва ли България да експулсира руски дипломати? 14.01% - Да 83.52% - Не 2.47% - Не мога да преценя Нашият народ какво иска според теб?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vinetou

"България, която има силно про-руско лоби в правителството си" Сигурно това е причината и Португалия и Австрия да не изгонят дипломати. И там навярно има проруско лоби в правителството. Ахмак!

И Нова Зеландия също...

И Израел и Турция.

А днешните връзки на пълна зависимост и не равнопоставеност от американци и европейци ще ни до- унищожи като нация...!?

ние българите имаме един проблем - нямаме-задружие-единство по важни национални въпроси- като счупен магнит сме -СРАМ. да се поучим от братята сърби

Коментари - Дончев за Скрипал: Старите връзки с Русия влияят на България | Днес.dir.bg

Дончев за Скрипал: Старите връзки с Русия влияят на България

Старите връзки на България с Русия влияят на решението за дипломатите във връзка със случая „Скрипал“, заяви Томислав Дончев.

Обратно в новината

Коментари - Дончев за Скрипал: Старите връзки с Русия влияят на България | Днес.dir.bg

Коментари

Само да попитам де! Какво наричаш "стари връзки"? Освобождението ни от турско робство ли? Бравос! И това вицепремиер на България!Кой ви избира и откъде се пръквате такива! Не си гледал нашият радиоточката в Габрово, а се захванал с политика! Аман от недоразумения! ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО БИЛИ "СТАРИ ВРЪЗКИ"! ЩО НЕ ИДЕШ НЕЙДЕ СЕДЕРАСЧО ДА СЕ ГРЪМНЕШ! АМАН ОТ ПОДСКАЧАЩИ ПОЛУИДИОТИ!

Да си припомним несправедливите обвиненията срещу България за покушението срещу Папата.България беше подложена на опозоряване и санкции, един човешки живот беше прекършен, но никой не пое отговорност за това.

..този, бе! !

Този израства по-голяма ТИКВА и от Тиквата!? Баце скоро ще му духне под опашката.

Кой е този НОВО-ПРЕДСТАВЕН И ИЗЛЮПЕН дончефф ???

как не,като станахте много продажни новите.....

И тоя противен бастун стана експерт

Старите ВЕКОВНИ връзки между братски народи са моноооого, мнооого по - ценни отколкото насила наложените ни джендърски връзки с яловия евросъюз и международните разбойници от нато.

Дончев нали е стар ерген Да си вземе оная убостница, англ. посланичка, дето носи верига на врата като нашите мутри, и да управляват България

Връзките ни с Русия не може да се определят като стари или нови, те са вечни!

А пък на Дончев и нему подобните им влияят НОВИТЕ ВРЪЗКИ със старитр врагове.

Цялата тази идиотия е измислена от световният жандарм САЩ, и насочена срещу Русия. Англия даде сигнала за атаката. От цялата тази работа ще пострада ЕС.

Дончев за Скрипал: "Старите връзки с Русия влияят на България". Правилно г-н Дончев, ама не смееш да кажеш че влияят ползотворно, нали. Или и ти си соросоиден слугинаж!?

ОП, които са проруска партия и са в коалицията.

Повечето ни проблеми в България ще се изчистят веднага след изритването на палачите ГЕРБ . ... Ама Кой да дойдел след палачите ? Ами всеки може . По-лошо не имало !

Хайде познайте кой е казал това: Британските аристократи не са глутница глупаци, както са изобразявани от медиите, с чашка чай, комично. Те и техните банкери са най-кръвожадните и студенокръвни гангстери, цинични масови убийци, най-лошата колекция събирана някога. Те ще използват заболявания, революции, глад, планирани икономически бедствия, граждански войни, концентрационни лагери, атомни бомби, и масово избиване от ваксинации както тук, така и в чужбина, докато те спечелят, или докато не бъдат отстранени на сила от властта им. Тази широка картина около плана им за световно завоевание ще осигури рамка за разбиране на съвременните събития в очите на наблюдателните, тъй като злото вече е почукало на вашата врата, а лидерите ви са я отворили за тях.

Прав си! Те създадоха Ленин, после го шитнаха на немците, само и само да затрият Руската империя, но не им се получи.

Тоя тъп плешивец или е купен или е заплащен, за да говори така. Аман от слугинажи. Англичаните казаха, че в Ирак има химическо оръжие, намериха чеп. Зомбито тони блеър се извиняма, но след като убиха хиляди иракчани и разориха страната. Бомбиха Югославия, заради стребите на мюсюланския пазар в Босна, май беше, после се оказа, че американци са стреляли, а сръбски войници. Но Югосламия беше бомбена и болници разрушени. Та така със западната честна дума. Дончев отвращаваш хорада от ГЕП. На следващите избори, западните фалшификации и кембридж аналитик няма да могат да ви помогнат да влезете в парламента.

Поправка: , а не сръбските войници.

Дончев, нещаст.нико, и ти ли си на хранилката на сатанинските изчадия, незачитащи международното право и готови да подпалят световна война? Хора, не ви ли е гнус от подобни под.логи - слуги на световното зло?!? Поне имаме нов повод да ги разпознаем и низвергнем!

Страховитият,винаги задължително Смъртоносен според Всички експерти на Запад и в Англия ... ...нервнопаралитичен газ ..се оказа едно голямо НИЩО !? .. РУСКИНЯТА Е ЖИВА И ЗДРАВА , храни се добре , иска да си ходи в Москва , ,а таткото ще го Оздравеят по-късно за съспенс !! .. медиите веднага ще забравят за Скрипал ,..но ще продължат да повтарят колко гадна е Русия и да мрънкат за своите напълно Импотентни санкции . ГЕРБ вече изправиха и България срещу Русия като Изтеглиха посланика ни там. Нужно ни е разумно правителство което да даде Приоритет на връзките с Русия,Китай...Изтока пред нехуманния,унищожителен запад ! 29 ГОДИНИ ЕСАЩски фашизъм ...Стигат , времето е наше !?

А ти какво искаш, бе, Кретен???? Да ги прекъснем ли ?????????????????

Войната между Кагала в Кремъл и Синедриона в Манхатън. Войната, както винаги, е за пари...кой да брои световните пари.

дончев(нарочно с малка буква), а случайно да не би и Австрия да има стари руски връзки, че не изгони дипломати? Пелтеци като тебе колко искаш!

"Дончев заяви, че засега България ще изчака доклада на Организацията за забрана на химическото оръжие (ОЗХО), като междувременно София ще следи развитието на събитията отблизо." Повтаря се сагата с Истанбулската конвенция / хем е изтеглена, хем я разглеждат /. Дончев изчаква Доклада, Цвъки събира доказателства и "надгражда" Решението... ... "Старите връзки на България с Русия влияят на решението за дипломатите във връзка със случая Скрипал, заяви Томислав Дончев." Ех, горкият М-р "Отворено общество". Не му се отвори парашутът новите евроатлантически връзки да надделеят над Решението. И този е в траур като Цвъки, "високопоставения служител на ГЕРБ"...

И ТИ ОТ ВРЕМЕ ОНО СИ СВИКНАЛ ДА СИ НАВЕДЕН... НЕ ЛОБИ В УПРАВЛЕНИЕТО... БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ПРИЗНАТЕЛЕН НА РУСИЯ ЗА СВОЕТО ОСВОБОЖДАНИЕ. А ПЪК И ЗА ЗАВОДИТЕ, ФАБРИКИТЕ, ИЗУЧЕНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ И ... КОСМОНАВТИТЕ СИ!!!!

Не Дончев, тук става въпрос за още не доказана вина на Русия! Дончев и Цветанов много настояват, да сме солидарни с лъжата !

Така е, Дончев, но пък нищо не каза, за действията на една шепа американски мекерета / протестни мрежи, Плевнелиев и тн. /, които са с крайна антируска реторика, докосвайки патриотизма на българите, чрез интерпретиране на исторически факти.Балансираната и правилна политика, не е първична реакция, за да покажеш солидарност към "партньори", без значение истината.Нали затова плюете комунистическа България!!!

Този дето на темето нямо нищо, май и под него няма нищо. Откъде изпълзя, като преди няколко години беше световно неизвестен, и изведнъж се издигна до върховете на държавата. Какво БОВ бе Дончев? Ако наистина беше такова, мислиш ли, че щеше да оживее?

Този човек съвсем изтрещя...

ИСКАМЕ Великобритания да предостави доказателства за участието на Русия в отравянето на Скрипал, а не 8 пъти да си сменя ВЕРСИЯТА и ПОКАЗАНИЯТА си!!! ИМАМЕ и риторичен ВЪПРОС към така наречените политически "елити", които всеки ден и всеки час говорят и са готови да извършват действия нарушаващи сигурността на Народите им : Рогатия, когато ви даваше АПАРТАМЕНТЧЕТА(по 5-6 броя), ВИЛИЧКИ на Халкидики, ИМЕНИЯ в Калифорния, ХАРТИЕНИ МИЛИОНЧЕТА в офшорни сметки и др. облаги, не ви ли каза, че му давате в замяна душата си, и че после няма мърдане, и ще лазите, и ще ходите на 4-тири крака, и ще се подчинявате дори да поиска от вас да УБИЕТЕ майка си, камо ли Русия, а?!!! Българския Народ се РАЗГРАНИЧАВА от слугинските ви оправдания и СОЛИДАРНОСТТА, която давате...на сляпо!!! НИЕ си имаме наши ЦЕННОСТИ и ДОСОЙНСТВО и те се наричат-БЪЛГАРСКИ!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Цялата тази идиотия е измислена от световният жандарм САЩ, и насочена срещу Русия. Англия даде сигнала за атаката. От цялата тази работа ще пострада ЕС.

Такива продажници какви майки са ги раждали

Такива като този един ден ще бъдат съдени за национално предателство. помияри

индивидът на снимката е генералния представител на Cорос за нашата страна!!!!!!!!!!!!!!! всички коментари са излишни.....

Vinetou

Преди малко четохме смехотворните изявления на Пипона (Цв. Цв.), сега започна да му приглася и Рапона. Как искаме да се развиваме и живеем добре, като водещи политици в България са Тиквата, Пипона и Рапона? Прости, диви и крадливи!

Искаме да се развиваме добре под крилото на Русия.

Vinetou

Не, искаме да живеем добре в независима България!

Тоз тез приказки може да ги разправя само на бавноразвитите и на платените - били сме съюзници с американците хахаха абе донче България колко бази има у америка ? Могат ли българските граждани да пътуват до там свободно ? къв съюзник сме донче ? даже и васал не сме , третокласна колония сме ето това сме .

Ето още един мъдрец, който поучава народа ! Много станаха "мъдрите" и "знаещите" в нашата страна.

Запада не зачита правото и направо се изпикаха на него. Не може да обвиняваш с 0 доказателства. Явно считат хората за кретени, че да им вярват. Другата възможност е те да са кретени и да си вярват. Но и двете говорят зле за тях. Русия едва ли не трябва да съди Тереза Мей и Борис Джонсън за клевета. Ако се докаже после, че са невинни (вероятно ще бъде скрито), дали някои ще се червят!

Ей,на герберите все връзки са им в главетата - сладури :-)

"те се противопоставиха на призива на високо поставен служител на ГЕРБ да се последват съюзниците" Поставен, колко високо да е поставен? Дончев ти почна да плещиш глупости!!!

"те се противопоставиха на призива на високо поставен служител на ГЕРБ да се последват съюзниците" Поставен, колк

гонят руските дипломати, защото гордите им и достойни народи желаят това и няма да им простят колебания и шикалкавене !!!

Анкета тук в момента: Трябва ли България да експулсира руски дипломати? 14.01% - Да 83.52% - Не 2.47% - Не мога да преценя Нашият народ какво иска според теб?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vinetou

"България, която има силно про-руско лоби в правителството си" Сигурно това е причината и Португалия и Австрия да не изгонят дипломати. И там навярно има проруско лоби в правителството. Ахмак!

И Нова Зеландия също...

И Израел и Турция.

А днешните връзки на пълна зависимост и не равнопоставеност от американци и европейци ще ни до- унищожи като нация...!?

ние българите имаме един проблем - нямаме-задружие-единство по важни национални въпроси- като счупен магнит сме -СРАМ. да се поучим от братята сърби