Коментари - Руският посланик: Кракът на Путин отдавна не е стъпвал тук | Днес.dir.bg

Руският посланик: Кракът на Путин отдавна не е стъпвал тук

През миналата година започна да се забелязва позитивен прелом в този застой, който съществуваше дълго време в българо-руските отношения.

Обратно в новината

Коментари - Руският посланик: Кракът на Путин отдавна не е стъпвал тук | Днес.dir.bg

Коментари

Кракът му не ни грее! НО "ръката" му яко я чувстваме, след като минахме само на ръчен труд - ни рускини, ни украинки!

"Руският посланик: Кракът на Путин отдавна не е стъпвал тук" И С ПРАВО! ТАКА И ТРЯБВА! Както казва Захари Стоянов: "Бъдете малко по-настрана от нас, давайте ни съвети през гори и планини, да ви виждаме и чуваме отдалеч"

Така и трябва!

Един цитат от писмо на Васил Левски до Каравелов: "Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате МИРИЗЛИВИЯТ КАЗАШКИ БУТУШ в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." В. Лъвский

И дано никога повече не стъпи тук

Как да стъпи като го е страх от Асян Гянюфф (Щерев), Манол и другите протестъри.Ако се радикализират може да тръгнат и на атентат за още 70 цента отгоре.

Наложително ли е?

Е, нали му дадохме куче? Сега чакаме Новия Голям брат на посещение и ..да видиме и Меланито!?

JMM®

След наглите изказвания на Путин за България, кракът му да не стъпва тук !

А с пръдня ли ще пълниш ХЪБа??

да се отреже и докара

И дано никога повече не стъпва, както и кракът на който и да е друг руски президент.

НАТО НА КОЛЕНЕ ПРЕД РУСИЯ: МОЛИМ, СПРЕТЕ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ УКРАЙНА! АРМИЯТА ИМ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ДЪЛГО! Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в сряда призова Русия да използва влиянието си върху проруските сеператисти в източната част на Украйна, за да спре това, което той определи като най-лошото засилване на военните действия от дълго време, предава AFP. Ние призоваваме Русия да използва своето значително влияние върху асепаратистите, за да сложи край на насилието, подчерта Столтенберг. В Украйна ние виждаме най-сериозното увеличение на проявите на насилието от дълго - See more at: link

За мене Путин е велик. Този човек спаси Русия.Дано да спаси и България.

Бе да ни взима Слънчака, ама насам да не стъпва. :(( Морето наш`те предатели го отстъпиха вече

Русофоб да е направил повече добро за България от колко зло има ли? Няма! Русофобите в България са или предатели, или продажници, или мекерета, или малоумници, или Български турци. Русия е Братска страна и който е против Русия не е истински Българин. Трябва да им се отнемат гражданствата на Русофобите в България за предателство спрямо народа.

Или путинофил да е свършил нещичко"?

ми русофобите през 1916година наритаха руският задник, и спасиха България!

Русия НЕ Е братска страна! Там само езикът е сроден на българския. Но Русия ВИНАГИ се е отнасяла към нас като към колония! Още от Освобождението ни от османско иго! Идеята на войната от 1877/78 е била създаването тук на откровено руска територия. Обаче българите, начело със Стамболов въстават срещу тия имперски планове и не допускаме те да се реализират! Русия по ред причини разбира, че не може да води явна война с "освободените" от нея и затова от тоя момент насетне предприема подмолната тиха необявена война на "приятелите"-освободители! Русия унищожи българското национално съзнание от 1945г. насетне, подмени историята ни и ни натрапи един сатрапски режим "молчать и не разсуждать"! А заедно с това ни се внушаваше раболепно чувство на малоценност към Големия брат! Русия - това е Византия по отношение към България, но и в международно отношение! Тя затова си и носи нейните символи! Но изпростачените българи станаха толкова много, че не могат да забележат всичко това!

не само да стъпи, но и да понатисне

предложи ни предложи - най-скъпия газ на света

Да заповяда. Ще отворя една туршия и една ракийца. Ама от тази хубавата. За Тръмп няма да ги пазя защото той България и на картата няма да ми я покаже. А баба ти Меркел я има България за европейско гето и никога няма да стъпи тука.

И по-добре да не стъпва с никоя телесна част. Достатъчно стъпваха 70 г. и ги хранехме тях, войниците им и смесените им семейства. Както каза още дядо Славейков на един генерал: "Вие ни освободихте - добре. А после кой ще ни освободи от вас?"

А сапогите, какой размер ще са?

Джуджето да пукне, преди да се опита отново да идва в България.

Много странни коментари. "Хич да не идва Путин", "Не ни трябва Путин". Аз пък мисля, че на малка и обедняла България й трябва всеки, който има да предложи нещо. Освен това й трябват кадърни лидери, способни да защитават интересите на страната. Виртуози в преговорите. Хора без комплекси. Защото Путин е прав - когато става въпрос за чисто икономически отношения няма място за политизиране. Големите не спряха да се ритат, да си преразпределят света. Западните неолиберали-соросоиди искат да наложат нов световен ред и корпоративна хегемония, но без Русия и Китай. Но нито Русия, нито Китай са съгласни. Тръмп категорично обяви, че него го интересува само и единствено Америка. Честно казано, мисля, че САЩ останаха в НАТО за сега само, за да не взривява допълнително ситуацията. Как ще свърши тази драма бъдещето ще покаже. Но едно нещо е очевадно - живеем във взривоопасно време и на страните с размера и положението на България е необходима балансирана политика.

Нямаме и нужда от "кракът" на Путин в България, нека си го държи далеч от тук!

за сметка на което краката на руските пу.ки са тук, за радост на задръстените дъртофайници дето не могат една нормална жена да си хванат... живея до морето що рускини сме омачкали не е истина.... е.ем великият съветски съюз....

Трудно ще се организира посещение. Либералите ще получат апоплектичен удар, като видят какво посрещане ще му устрои българският народ !

Лошото е, че като стъпи руският ботуш на наша земя, не иска да си ходи. А всички знаем, че гостенинът е мил и драг от обяд до максимум три дни /а не почти век!!!/. Освен това е доказано, че където стъпи руски ботуш, там после трева не никне. Така че внимателно с поканите и с гостите!

Много сащ-исан слугинаж се надпреварват да драскат тука. Хайде отидете си в усарско или в пустинята Негев...Тук е за Българи.

а не за червени руски мекерета с български паспорт.

става въпрос за бизнес толкова ли е сложно да се разбере. стига да е съобразено с интересите на страната.

Гогато кракъ на Путкин съпи в България трябва дападне и да си го шчупи. Руския посерко да не приказва.

Никсън , вземи научи правописа бе, излагаш се ама много, като сащ-исаните си господари...

това е въпрос на политика, а не на форумни глупаци!

Ами политиката казва НЕ!!

И няма да стъпи скоро.

Руснаците са на колене пред гордите българи.

Явно на Путин му се иска да има втори изход за износа за Югоизточна Европа и да не се разчита само на Турция. Г-н Радев да проучи в детайли сагата по Южен поток, да направи срещи и с ЕС и да се изработи българската позиция по въпроса, след което да се покани г-н Путин на посещение у нас. За него посещенията в страните от ЕС е много важно с ноглед по-бързото снемане на санкциите срещу Русия, за което има реални условия предвид позициите на Доналд Тръмп.

Тръмп не го интересува Русия и нейните санкции!! И го е казал на джуджето. Та санкциите остават докато Русия се изтегли от Украйна.

И по добре!! Никой не иска малкият фашист тука!!

Путин няма работа в България!Първо трябва да се извини за щетите нанесени от руската доминация и задигнатите богатства от нас!Аман ,такъв противен навлек не ни трябва!Ще го гоним с камъни тоя мушеник!

Да идва без да чака да го канят "управляващите". Народът го кани. Исторически,религиозно и емоционално е поканен винаги. Добро пожаловать ! Негово превъзходителство г-н Макаров да покани българските вишисти завършили в СССР в посолството да види колко много приятели има тук.

После да ги натовари и да си ги носи в поято точка на Сибир си иска

Кой народ? Червените боклуци и рубладжийските дУпетати? Това не е българския народ.

Но Петър Волгин (и в това интервю) така се вихри, че явно криле са му пораснали след победата на Радев. Странно е как един по принцип умен човек (Петър Георгиев - Волгин) се е бъгнал до степен да говори гьобелсовски истини (една лъжа 100 пъти)

Кракът на Путин отдавна не е стъпвал тук? Да заповяда на гости, но да си държи имперските амбиции и зелените човечета далече. Ако може да си обере и рубладжиите - голяма услуга ще направи на България.

Какво са някакви 7 години в сравнение с дъъъългият мандат, който ще има Путин? Та вие в Русия ще го избирате все така "демократично" докато е жив! От друга страна погледнато излиза веднага един много интересен въпрос. Как така проектите ни с Русия винаги ни излизат на солени цени, докато на Унгария обещават пълно субсидиране на нейната АЕЦ? То е ясно, че всички са глупави да слушат руснаците, но дори и в тази глупава класация искат нас да изкарат още по-глупави.

Жалко за хубавото българско кученце дадено в робство на Путя, без референдум. Путьо, не те харесваме, не си добре дошъл у нас, а Макаров да си обира макарите и да си ходи, не ни е притрябвал.

(Ваше, Его, Их и т. д.) Превосходительство почётный титул и обращение к аристократам или лицам исключительно высокого положения. Согласно современному дипломатическому протоколу, титул превосходительство применяется к послам зарубежных государств в принимающей стране В настоящее время при использовании в обиходе имеет саркастический оттенок. --------- ключови думи: "дипломатическому протоколу" и "в обиходе"(!!!!!) --------- дираджийските журналюги явно се имат за дипломатическа инстанция, защото иначе обръщението се води сарказъм (особено като се има предвид недотам аристократичната физиономия на тоя мужик)

-Румене,как може да забравяш една от основните задачи,които съм ти поставил! Нашият посланник ли трябва да те подсеща да се заемеш с подготовката за посещението на другаря Путин? А молбата за възобновяването на Южен поток,чието строителство да бъде финансирано изцяло от България още ли не си я написал?

JMM®

"Кракът на Путин" НЯМА МЯСТО на нито една територия от цивилизования свят !

Другарю Макаров,не е възпитано някой да се опитва да се самопокани.А и за танц са необходими двама,нали?То и ние не бяхме цвете за мирисане 27 години.Изпълнявахме механично чужди заръки,ма и вие какво направихте?Плюхте ни в лицето постоянно...Като сте братя,другаря Златев да намали малко горивото,а...Да разбие картелите поне в сферата на горивата,че онова хайванче Борисовото-Марешки не изпълява партийните повели както трябва...

"Сега" "Орешарски след среща с US сенатори: Спряхме "Южен поток" "Разпоредил съм да спрат действията по старта на изграждането на тръбопровода "Южен поток"... Това обяви премиерът Пламен Орешарски на брифинг в Министерски съвет след среща с американските сенатори Джон Маккейн, Кристофър Мърфи и Рон Джонсън." и bultimes "Хилари Клинтън спряла АЕЦ Белене (Документи) Публикувано на 05.07.2016 тговорникът за външната политика на САЩ живо се е интересувала от България и по-специално от енергийната й политика. В имейл от заместник-шефа на кабинета на Клинтън тогава Джейк Съливан до самата бивша първа дама от 26 март 2012 г. става ясно, че той я информира за спирането на строежа за АЕЦ Белене. В писмото, публикувано от Wikileaks Съливан пише: Not bad work (Нелоша работа), което директно навежда на мисълта, че именно администрацията на държавния секретар и дипломатическите мисии на САЩ в региона са оказали ключово влияние в решението на българските власти да спрат проекта. Най-ключово влияние обаче явно е оказала визитата на Клинтън в България дни преди да бъде спрян проекта, заради което явно тя получава и поздравления от зам.-шефа на кабинета си.

...незабавно напускане на HATO и на мартвороденя EC !...вастановяване на отношенiята на дружба и прiятелство с Pусiя !!!

Ленчееее, прекалила си с вибраторите мойто момиче. Сопри се малко.

НАЧАЛНИЦИ - НЕ ;)

Вж.: "Сега" "Орешарски след среща с US сенатори: Спряхме "Южен поток" "Разпоредил съм да спрат действията по старта на изграждането на тръбопровода "Южен поток"... Това обяви премиерът Пламен Орешарски на брифинг в Министерски съвет след среща с американските сенатори Джон Маккейн, Кристофър Мърфи и Рон Джонсън." и bultimes "Хилари Клинтън спряла АЕЦ Белене (Документи) Публикувано на 05.07.2016 тговорникът за външната политика на САЩ живо се е интересувала от България и по-специално от енергийната й политика. В имейл от заместник-шефа на кабинета на Клинтън тогава Джейк Съливан до самата бивша първа дама от 26 март 2012 г. става ясно, че той я информира за спирането на строежа за АЕЦ Белене. В писмото, публикувано от Wikileaks Съливан пише: Not bad work (Нелоша работа), което директно навежда на мисълта, че именно администрацията на държавния секретар и дипломатическите мисии на САЩ в региона са оказали ключово влияние в решението на българските власти да спрат проекта. Най-ключово влияние обаче явно е оказала визитата на Клинтън в България дни преди да бъде спрян проекта, заради което явно тя получава и поздравления от зам.-шефа на кабинета си.

...ами краино време е....

Ами за какво да идва? Нашите идиоти само провалят всички българи-руски проекти по нареждане на американските си господари!

Първо махни сърпа и чука от профила си, след това си направи лоботомия на главния мозък а след това коментирай ситуациите.

За сметка на това имаме 4 американски военни бази безплатни, с 200 танка в тях, самолети, ескадрили, с атомно оръжие. А вие ми говорите, че Белене бил опасен... И понеже оня чифут, дето Адолф пропусна, Ивайло Калфин, подписа за базите с Кондомигъзолиза Прайс и Бушовската администрация - следва Путин да дойде с отряд спецназовци, с които да избием всички тук национални предатели. Моята съпруга е рускиня. Търсих българка - тц - от прости по-прости, комерсиални и интересчийки. Търсих американка, оказа се тотална лъжкиня и психопатка. Сега имам прекрасно семейство. Русия и България винаги ще бъдат ръка за ръка, защото сме и ще бъдем едно семейство, една кръв, една вяра, еднакви ценности. Путине, идвай, защото трябва да освобождаваме България от енергийната мафия, от американската партия на соросоидите в геРБсп,ДпсДСБдц, абвОЛЯ, дост и подобните нови психодесни соросоидни сформирования на "америка за България", по-точно америка против България. Окървавиха целия свят. Опедерастиха цяла България и Европа. И Арабския свят. Тук сме колония на монополи-колонизатори, наречени "концесионери" или "чуждестранни инвеститори". Държавните фирми Топлофикация, Веолия, ЕДФ, ЧЕЗ, ЕВН (чуждите държави са фасадата-прикриват местната енергийна мафия) погазват всякакви национални и европейски закони и Конституция. Превърнаха Съда дори в своя мутра с бухалка за терор над населението. ЧСИтата са като филдфюрерите на СС. А шефовете им са гаулайтерите, като на вермахта. Унищожиха ни армията, продадоха оръжията ни в Сирия на ИДИЛ, за да няма с какво да се защитим от терористите тук! Затова моля, нека Спецназ да донесат достатъчно оборудване, с което заедно да ликвидираме мафията. Тя е не-повече от 50000 души. Но пред себе си са впрегнати местните полиция, съд... С ръководните длъжностни лица също ще се справим. Редовият персонал сам ще мине на страната на народа, когато му свалим служебните окови.

Е, по-добре не мога да го кажа. Поздрсвления!

Благодаря Ви. Казах каквото мисля, от сърце. Затова е така. Истината винаги побеждава. Желая Ви успехи.

JMM®

Само едно не разбрах от написаното до тук - защо се натискате в капиталистическа България, ами не заминете в "райската градина" сътворена от Путя Първи - Къси ????

Само да вметна по темата, смешнико фен на Шутя- американските бази издържат Българската армия с милионите, които плащат САЩ на Бг!! Има справки, документи с отворено съдържание-търсете и четете! Ама нямате мозък дори за това!!

Не забравяй да подсещаш баджанака да не си забрави нещо у вас

Ти, откакто си женен за рускиня си минал на Боярешник, нали?

Не, не зная какво е това, и жена ми не знае. Вие като голям специалист по "Боярешник", ще ни обясните ли? JMM: България е моята родина. Русия е втората ми родина. Ако ви преча, ей го де е Терминал 2, пръждосвайте се при западните ЕРПта, Веолии, Дъндита. асг : милиони грънци. Калфин подписа с гъзолиза райс безплатно безвъзмездно ползване на базите ни. Дори минералната вода там е внос!!! И по-добре да не знаят вкуса на нашата вода. mel: ???

Че к'во да пра'й Путин в България да си губи времето с управляващите я вече 28г. соросоидни марионетки: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа).

За което искрено благодарим!

Коментари - Руският посланик: Кракът на Путин отдавна не е стъпвал тук | Днес.dir.bg

Руският посланик: Кракът на Путин отдавна не е стъпвал тук

През миналата година започна да се забелязва позитивен прелом в този застой, който съществуваше дълго време в българо-руските отношения.

Обратно в новината

Коментари - Руският посланик: Кракът на Путин отдавна не е стъпвал тук | Днес.dir.bg

Коментари

Кракът му не ни грее! НО "ръката" му яко я чувстваме, след като минахме само на ръчен труд - ни рускини, ни украинки!

"Руският посланик: Кракът на Путин отдавна не е стъпвал тук" И С ПРАВО! ТАКА И ТРЯБВА! Както казва Захари Стоянов: "Бъдете малко по-настрана от нас, давайте ни съвети през гори и планини, да ви виждаме и чуваме отдалеч"

Така и трябва!

Един цитат от писмо на Васил Левски до Каравелов: "Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате МИРИЗЛИВИЯТ КАЗАШКИ БУТУШ в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." В. Лъвский

И дано никога повече не стъпи тук

Как да стъпи като го е страх от Асян Гянюфф (Щерев), Манол и другите протестъри.Ако се радикализират може да тръгнат и на атентат за още 70 цента отгоре.

Наложително ли е?

Е, нали му дадохме куче? Сега чакаме Новия Голям брат на посещение и ..да видиме и Меланито!?

JMM®

След наглите изказвания на Путин за България, кракът му да не стъпва тук !

А с пръдня ли ще пълниш ХЪБа??

да се отреже и докара

И дано никога повече не стъпва, както и кракът на който и да е друг руски президент.

НАТО НА КОЛЕНЕ ПРЕД РУСИЯ: МОЛИМ, СПРЕТЕ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ УКРАЙНА! АРМИЯТА ИМ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ДЪЛГО! Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в сряда призова Русия да използва влиянието си върху проруските сеператисти в източната част на Украйна, за да спре това, което той определи като най-лошото засилване на военните действия от дълго време, предава AFP. Ние призоваваме Русия да използва своето значително влияние върху асепаратистите, за да сложи край на насилието, подчерта Столтенберг. В Украйна ние виждаме най-сериозното увеличение на проявите на насилието от дълго - See more at: link

За мене Путин е велик. Този човек спаси Русия.Дано да спаси и България.

Бе да ни взима Слънчака, ама насам да не стъпва. :(( Морето наш`те предатели го отстъпиха вече

Русофоб да е направил повече добро за България от колко зло има ли? Няма! Русофобите в България са или предатели, или продажници, или мекерета, или малоумници, или Български турци. Русия е Братска страна и който е против Русия не е истински Българин. Трябва да им се отнемат гражданствата на Русофобите в България за предателство спрямо народа.

Или путинофил да е свършил нещичко"?

ми русофобите през 1916година наритаха руският задник, и спасиха България!

Русия НЕ Е братска страна! Там само езикът е сроден на българския. Но Русия ВИНАГИ се е отнасяла към нас като към колония! Още от Освобождението ни от османско иго! Идеята на войната от 1877/78 е била създаването тук на откровено руска територия. Обаче българите, начело със Стамболов въстават срещу тия имперски планове и не допускаме те да се реализират! Русия по ред причини разбира, че не може да води явна война с "освободените" от нея и затова от тоя момент насетне предприема подмолната тиха необявена война на "приятелите"-освободители! Русия унищожи българското национално съзнание от 1945г. насетне, подмени историята ни и ни натрапи един сатрапски режим "молчать и не разсуждать"! А заедно с това ни се внушаваше раболепно чувство на малоценност към Големия брат! Русия - това е Византия по отношение към България, но и в международно отношение! Тя затова си и носи нейните символи! Но изпростачените българи станаха толкова много, че не могат да забележат всичко това!

не само да стъпи, но и да понатисне

предложи ни предложи - най-скъпия газ на света

Да заповяда. Ще отворя една туршия и една ракийца. Ама от тази хубавата. За Тръмп няма да ги пазя защото той България и на картата няма да ми я покаже. А баба ти Меркел я има България за европейско гето и никога няма да стъпи тука.

И по-добре да не стъпва с никоя телесна част. Достатъчно стъпваха 70 г. и ги хранехме тях, войниците им и смесените им семейства. Както каза още дядо Славейков на един генерал: "Вие ни освободихте - добре. А после кой ще ни освободи от вас?"

А сапогите, какой размер ще са?

Джуджето да пукне, преди да се опита отново да идва в България.

Много странни коментари. "Хич да не идва Путин", "Не ни трябва Путин". Аз пък мисля, че на малка и обедняла България й трябва всеки, който има да предложи нещо. Освен това й трябват кадърни лидери, способни да защитават интересите на страната. Виртуози в преговорите. Хора без комплекси. Защото Путин е прав - когато става въпрос за чисто икономически отношения няма място за политизиране. Големите не спряха да се ритат, да си преразпределят света. Западните неолиберали-соросоиди искат да наложат нов световен ред и корпоративна хегемония, но без Русия и Китай. Но нито Русия, нито Китай са съгласни. Тръмп категорично обяви, че него го интересува само и единствено Америка. Честно казано, мисля, че САЩ останаха в НАТО за сега само, за да не взривява допълнително ситуацията. Как ще свърши тази драма бъдещето ще покаже. Но едно нещо е очевадно - живеем във взривоопасно време и на страните с размера и положението на България е необходима балансирана политика.

Нямаме и нужда от "кракът" на Путин в България, нека си го държи далеч от тук!

за сметка на което краката на руските пу.ки са тук, за радост на задръстените дъртофайници дето не могат една нормална жена да си хванат... живея до морето що рускини сме омачкали не е истина.... е.ем великият съветски съюз....

Трудно ще се организира посещение. Либералите ще получат апоплектичен удар, като видят какво посрещане ще му устрои българският народ !

Лошото е, че като стъпи руският ботуш на наша земя, не иска да си ходи. А всички знаем, че гостенинът е мил и драг от обяд до максимум три дни /а не почти век!!!/. Освен това е доказано, че където стъпи руски ботуш, там после трева не никне. Така че внимателно с поканите и с гостите!

Много сащ-исан слугинаж се надпреварват да драскат тука. Хайде отидете си в усарско или в пустинята Негев...Тук е за Българи.

а не за червени руски мекерета с български паспорт.

става въпрос за бизнес толкова ли е сложно да се разбере. стига да е съобразено с интересите на страната.

Гогато кракъ на Путкин съпи в България трябва дападне и да си го шчупи. Руския посерко да не приказва.

Никсън , вземи научи правописа бе, излагаш се ама много, като сащ-исаните си господари...

това е въпрос на политика, а не на форумни глупаци!

Ами политиката казва НЕ!!

И няма да стъпи скоро.

Руснаците са на колене пред гордите българи.

Явно на Путин му се иска да има втори изход за износа за Югоизточна Европа и да не се разчита само на Турция. Г-н Радев да проучи в детайли сагата по Южен поток, да направи срещи и с ЕС и да се изработи българската позиция по въпроса, след което да се покани г-н Путин на посещение у нас. За него посещенията в страните от ЕС е много важно с ноглед по-бързото снемане на санкциите срещу Русия, за което има реални условия предвид позициите на Доналд Тръмп.

Тръмп не го интересува Русия и нейните санкции!! И го е казал на джуджето. Та санкциите остават докато Русия се изтегли от Украйна.

И по добре!! Никой не иска малкият фашист тука!!

Путин няма работа в България!Първо трябва да се извини за щетите нанесени от руската доминация и задигнатите богатства от нас!Аман ,такъв противен навлек не ни трябва!Ще го гоним с камъни тоя мушеник!

Да идва без да чака да го канят "управляващите". Народът го кани. Исторически,религиозно и емоционално е поканен винаги. Добро пожаловать ! Негово превъзходителство г-н Макаров да покани българските вишисти завършили в СССР в посолството да види колко много приятели има тук.

После да ги натовари и да си ги носи в поято точка на Сибир си иска

Кой народ? Червените боклуци и рубладжийските дУпетати? Това не е българския народ.

Но Петър Волгин (и в това интервю) така се вихри, че явно криле са му пораснали след победата на Радев. Странно е как един по принцип умен човек (Петър Георгиев - Волгин) се е бъгнал до степен да говори гьобелсовски истини (една лъжа 100 пъти)

Кракът на Путин отдавна не е стъпвал тук? Да заповяда на гости, но да си държи имперските амбиции и зелените човечета далече. Ако може да си обере и рубладжиите - голяма услуга ще направи на България.

Какво са някакви 7 години в сравнение с дъъъългият мандат, който ще има Путин? Та вие в Русия ще го избирате все така "демократично" докато е жив! От друга страна погледнато излиза веднага един много интересен въпрос. Как така проектите ни с Русия винаги ни излизат на солени цени, докато на Унгария обещават пълно субсидиране на нейната АЕЦ? То е ясно, че всички са глупави да слушат руснаците, но дори и в тази глупава класация искат нас да изкарат още по-глупави.

Жалко за хубавото българско кученце дадено в робство на Путя, без референдум. Путьо, не те харесваме, не си добре дошъл у нас, а Макаров да си обира макарите и да си ходи, не ни е притрябвал.

(Ваше, Его, Их и т. д.) Превосходительство почётный титул и обращение к аристократам или лицам исключительно высокого положения. Согласно современному дипломатическому протоколу, титул превосходительство применяется к послам зарубежных государств в принимающей стране В настоящее время при использовании в обиходе имеет саркастический оттенок. --------- ключови думи: "дипломатическому протоколу" и "в обиходе"(!!!!!) --------- дираджийските журналюги явно се имат за дипломатическа инстанция, защото иначе обръщението се води сарказъм (особено като се има предвид недотам аристократичната физиономия на тоя мужик)

-Румене,как може да забравяш една от основните задачи,които съм ти поставил! Нашият посланник ли трябва да те подсеща да се заемеш с подготовката за посещението на другаря Путин? А молбата за възобновяването на Южен поток,чието строителство да бъде финансирано изцяло от България още ли не си я написал?

JMM®

"Кракът на Путин" НЯМА МЯСТО на нито една територия от цивилизования свят !

Другарю Макаров,не е възпитано някой да се опитва да се самопокани.А и за танц са необходими двама,нали?То и ние не бяхме цвете за мирисане 27 години.Изпълнявахме механично чужди заръки,ма и вие какво направихте?Плюхте ни в лицето постоянно...Като сте братя,другаря Златев да намали малко горивото,а...Да разбие картелите поне в сферата на горивата,че онова хайванче Борисовото-Марешки не изпълява партийните повели както трябва...

"Сега" "Орешарски след среща с US сенатори: Спряхме "Южен поток" "Разпоредил съм да спрат действията по старта на изграждането на тръбопровода "Южен поток"... Това обяви премиерът Пламен Орешарски на брифинг в Министерски съвет след среща с американските сенатори Джон Маккейн, Кристофър Мърфи и Рон Джонсън." и bultimes "Хилари Клинтън спряла АЕЦ Белене (Документи) Публикувано на 05.07.2016 тговорникът за външната политика на САЩ живо се е интересувала от България и по-специално от енергийната й политика. В имейл от заместник-шефа на кабинета на Клинтън тогава Джейк Съливан до самата бивша първа дама от 26 март 2012 г. става ясно, че той я информира за спирането на строежа за АЕЦ Белене. В писмото, публикувано от Wikileaks Съливан пише: Not bad work (Нелоша работа), което директно навежда на мисълта, че именно администрацията на държавния секретар и дипломатическите мисии на САЩ в региона са оказали ключово влияние в решението на българските власти да спрат проекта. Най-ключово влияние обаче явно е оказала визитата на Клинтън в България дни преди да бъде спрян проекта, заради което явно тя получава и поздравления от зам.-шефа на кабинета си.

...незабавно напускане на HATO и на мартвороденя EC !...вастановяване на отношенiята на дружба и прiятелство с Pусiя !!!

Ленчееее, прекалила си с вибраторите мойто момиче. Сопри се малко.

НАЧАЛНИЦИ - НЕ ;)

Вж.: "Сега" "Орешарски след среща с US сенатори: Спряхме "Южен поток" "Разпоредил съм да спрат действията по старта на изграждането на тръбопровода "Южен поток"... Това обяви премиерът Пламен Орешарски на брифинг в Министерски съвет след среща с американските сенатори Джон Маккейн, Кристофър Мърфи и Рон Джонсън." и bultimes "Хилари Клинтън спряла АЕЦ Белене (Документи) Публикувано на 05.07.2016 тговорникът за външната политика на САЩ живо се е интересувала от България и по-специално от енергийната й политика. В имейл от заместник-шефа на кабинета на Клинтън тогава Джейк Съливан до самата бивша първа дама от 26 март 2012 г. става ясно, че той я информира за спирането на строежа за АЕЦ Белене. В писмото, публикувано от Wikileaks Съливан пише: Not bad work (Нелоша работа), което директно навежда на мисълта, че именно администрацията на държавния секретар и дипломатическите мисии на САЩ в региона са оказали ключово влияние в решението на българските власти да спрат проекта. Най-ключово влияние обаче явно е оказала визитата на Клинтън в България дни преди да бъде спрян проекта, заради което явно тя получава и поздравления от зам.-шефа на кабинета си.

...ами краино време е....

Ами за какво да идва? Нашите идиоти само провалят всички българи-руски проекти по нареждане на американските си господари!

Първо махни сърпа и чука от профила си, след това си направи лоботомия на главния мозък а след това коментирай ситуациите.

За сметка на това имаме 4 американски военни бази безплатни, с 200 танка в тях, самолети, ескадрили, с атомно оръжие. А вие ми говорите, че Белене бил опасен... И понеже оня чифут, дето Адолф пропусна, Ивайло Калфин, подписа за базите с Кондомигъзолиза Прайс и Бушовската администрация - следва Путин да дойде с отряд спецназовци, с които да избием всички тук национални предатели. Моята съпруга е рускиня. Търсих българка - тц - от прости по-прости, комерсиални и интересчийки. Търсих американка, оказа се тотална лъжкиня и психопатка. Сега имам прекрасно семейство. Русия и България винаги ще бъдат ръка за ръка, защото сме и ще бъдем едно семейство, една кръв, една вяра, еднакви ценности. Путине, идвай, защото трябва да освобождаваме България от енергийната мафия, от американската партия на соросоидите в геРБсп,ДпсДСБдц, абвОЛЯ, дост и подобните нови психодесни соросоидни сформирования на "америка за България", по-точно америка против България. Окървавиха целия свят. Опедерастиха цяла България и Европа. И Арабския свят. Тук сме колония на монополи-колонизатори, наречени "концесионери" или "чуждестранни инвеститори". Държавните фирми Топлофикация, Веолия, ЕДФ, ЧЕЗ, ЕВН (чуждите държави са фасадата-прикриват местната енергийна мафия) погазват всякакви национални и европейски закони и Конституция. Превърнаха Съда дори в своя мутра с бухалка за терор над населението. ЧСИтата са като филдфюрерите на СС. А шефовете им са гаулайтерите, като на вермахта. Унищожиха ни армията, продадоха оръжията ни в Сирия на ИДИЛ, за да няма с какво да се защитим от терористите тук! Затова моля, нека Спецназ да донесат достатъчно оборудване, с което заедно да ликвидираме мафията. Тя е не-повече от 50000 души. Но пред себе си са впрегнати местните полиция, съд... С ръководните длъжностни лица също ще се справим. Редовият персонал сам ще мине на страната на народа, когато му свалим служебните окови.

Е, по-добре не мога да го кажа. Поздрсвления!

Благодаря Ви. Казах каквото мисля, от сърце. Затова е така. Истината винаги побеждава. Желая Ви успехи.

JMM®

Само едно не разбрах от написаното до тук - защо се натискате в капиталистическа България, ами не заминете в "райската градина" сътворена от Путя Първи - Къси ????

Само да вметна по темата, смешнико фен на Шутя- американските бази издържат Българската армия с милионите, които плащат САЩ на Бг!! Има справки, документи с отворено съдържание-търсете и четете! Ама нямате мозък дори за това!!

Не забравяй да подсещаш баджанака да не си забрави нещо у вас

Ти, откакто си женен за рускиня си минал на Боярешник, нали?

Не, не зная какво е това, и жена ми не знае. Вие като голям специалист по "Боярешник", ще ни обясните ли? JMM: България е моята родина. Русия е втората ми родина. Ако ви преча, ей го де е Терминал 2, пръждосвайте се при западните ЕРПта, Веолии, Дъндита. асг : милиони грънци. Калфин подписа с гъзолиза райс безплатно безвъзмездно ползване на базите ни. Дори минералната вода там е внос!!! И по-добре да не знаят вкуса на нашата вода. mel: ???

Че к'во да пра'й Путин в България да си губи времето с управляващите я вече 28г. соросоидни марионетки: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа).

За което искрено благодарим!