Даниел Митов: България не е, и никога няма да бъде за продан

Външният министър Даниел Митов коментира изказването на Пьотр Толстой, който заяви: "Просто ще купим цяла България. Половината от крайбрежието вече купихме".

Обратно в новината

Коментари - Даниел Митов: България не е, и никога няма да бъде за продан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даниел Митов от министерство на разтворените бузки -0)) Това Е Външно което от век поне го приема все вътрешно между бузките си и долните и горните. Такива са му от години и всички служителки и служители. Та какво се изказва този парцален КЕН които е най-достоен за играта кукла на конци във Вип брадър. И тои и цялото му министерство да тичкат в Нова ТВ за да им сложат по една камерка ж червата и на челата за да гледаме истинските кукли на конци. Виж Боко главатара може и да не ходи защото тои по правили не е излизал от екрана по повод и без повод.

България отдавна е разпродадена по сфери на влияние и интереси!!Тоя Толстой каза само част от истината. Всички знаем отдавна, че Черноморието в голямата си част, може би половината, е вече руска собственост. Турция пък е изкупила районите с "турско" население, Израел районите с минералните ни извори и някои други стратегически места. Британия също си хапна от българската баница, за Щатите няма да говорим. Та това е тъжната истина. Руснаците нямат пари да купят повече от България, пък и другите заинтереовани страни няма да й позволят. Ние останахме като овце за клане!

Даниел Митов: България не е, и никога няма да бъде за продан, въпреки че отдадохме на САЩ безвъзмездно територия за 4 военни бази.

Ми като не се продава, що я продавате бе льольо?

Предлагам Бойко , Митов ,Иво Инджев от името на Б-я да обявят война на Русия.И като дойдат 1-вите руски мигове и ракети Соломон Паси да уреди евтини тапи за уши от Израел,по 100 долара едната бройка, а Николайчо Младенов да уреди евтини памперси за възрастни,пак Израел и пак евтино,по 150 долара за брой..

Аз предлагам контра предложение на твоето. Примерно да не им правим кеф нито на евреите нито на руснаците, а вместо това да си наемем професионалисти които за една нощ да отстрелят като едър рогат добитък всички тупани от високите етажи дето си ги знаем. А и след първите 100 отсреляни останалите така ще напълнят гащите, че ще настане мазало в редиците на яките ни олигарси.

"от мухата слон"! Пьотр Толстой, внук на писателя с корени на волжски българи- Лев Н.Толстой е журналист-шоумен, с остър ироничен език... "Хванат "за интервю в момент на гласуване, преди да е станал депутат, е изразил иронично мнение с думите:"Разумеется. Мы просто ее купим. Половину побережья уже купили"... Направил си е шегичка! Това не е официално становище на Русия, за да й търси Митов официално сметка! Е, успя все пак да "разлае кучетата" и да се изложи като министър!

Виж сега брат, който му е голем - стига до дъното на жената! :) А на който му е малък и мек, като на български правителствен пишльок - я я потърка по клитора, я не - не знае как и господаря му ... нам къф си председател не му е дал разрешение! Но виж, да си го бара и опъва кожичката - може! :)

В никакъв случай, тя е подарена.

каза лицето, на тия които продадоха душите си на дявола ....

Не знам защо така наречените "политици" мислят, че българите сме толкова глупави- и този министър еднодневка ще се прави на интересен.Кой продаде Б-я и на кого?-чии бази са разположени в България, кои кораби са в черно море и убиват нашите делфини, кой насочи мигрантите в Европа?

ДО Даниел Митов- България вече е продадена на турци и евреи- няма какво да се пените с изказването на онзи руснак

БСП за разнообразие поне един път няма ли да застанат на страната на България..............

Те заставаха когато бяха фактор. Сега са нищо.

Митов , Митов ... Та вие вече я продадохте - на местни и чужди "мутри" , на офшорки и т.н. Стига с тоя популизъм! Обидно е да ни мислиш за толкова глупави!

За жалост, България винаги са я продавали от вътре. И днес. Избий предателите и купувачите сами ще си отмрат !

България не е, и никога няма да бъде за продан на Русия. Ще я продадем на САЩ!

Постоянно пребиваване да се дава само на чужди граждани, които са направили инвестиция в дълготрайни бизнес активи на стойност над 250 000 евро , без жилищни сгради и апартаменти. ВЕЧЕ Е ГЛАСУВАНО НОА 1- ВО ЧЕТЕНЕ ДА СЕ ДАВАТ БЪЛГ. ПАПОРТИ И ЗА БОКСОНИЕРА ,КУПЕНА У НАС...

българите чуха истината за презрението на братушките към българите, третирани в умовете и чрез действията на руските господари като стадо за продан.

България не се продава, защото вече я продадохте....Дано доживея денят, в който ще бъдете изправени до стената и разстреляни, мръсни предатели и продажници....

Митов, Митов, сам не знаеш на кой свят си.

Ти да видиш. И Митов най-сетне каза нещо от което да не се срамуваме !! Браво Даниеле, Браво Митов !

"България не е, и никога няма да бъде за продан". Така е , но за съжаление ти се продаде ,и страната ни продаде на своите господари!

България е продавана в течение на десетилетия. Това, което се вижда сега е резултат от продажбите в миналото столетие. Но това е основната теза. И докато руснаците си го признават по един или друг начин - че ни "купуват на дребно", ние сме продадени от другия Голям брат - от Запад. Продадени сме от Него на руснаците. Това е простата истина.

Митов , ти и такива като тебе отдавна сте се продали на американските империалисти.

Направиха опит да материализират думите на Толстой чрез закон. На 18 април 2016 г в Народното събрание бе вкаран законопроект на МС за изменение и допълнение на закона за чужденците. В член 24 от него се казва, кои лица могат да станат продължително пребиваващи на територията на страната. В случая беше фиксирано изменение на точка 19, която определя размера на инвестицията, за да получиш такъв статут. Предложението беше от 600 хил. лв. прагът да падне на 100 хил. лв. инвестиция, тоест 50 хил. евро. Така всеки който срещу тези нищожни пари получи статут на продължително пребиваващ, може след 5 години да получи и българско гражданство. Изменението на закона облекчаваше неоснователно всеки желаещ чрез нашата страна да получи и европейски статут и права. Притеснителното в този случая е, че бе подминат с мълчание от българската държава и специалните й служби. Никой не потърси отговор на въпроса кой е автор на тази определено предателска поправка. Тя застрашаваше пряко националната ни сигурност. Трябваше да се изясни, кой първо я предлага на МС и реално ги подвежда, внасяйки законопроекта в парламента. От направеното неофициално проучване се стига до факта, че жена е предложила тази опасна поправка. Тя е на пост зам. министър. Твърди се, че е в много близки отношения с руски консул в крайбрежен български град. Така пъзелът се нарежда. Но проблемът е - какво правят службите. Трябваше да се започне разследване срещу това лице. Ако тази поправка беше минала, всички руски граждани, които вече имат у нас над 500 хил. имота, които са на стойност много повече от 50 хил. евро, могат да се превърнат в български граждани. А това означава и в гласоподаватели, тоест в хора с равни политически права в европейска България. 50 хил евро е цената на една средна кола, на една гарсониера в София!!!

За това ли са си дали живота хиляди българи? Случаят трябва да се изясни публично и никой да не смее повече да предприема каквото и да е срещу интересите на народа ни.

Поне да се беше поинтересувал каква е раликата между получил "право на постоянно пребиваващ" и получил "гражданство", преди да плещеш глупотевини. Но за кукловодите ти, които ти пишат внушенията, това е без значение, защото за чалгаризирания електорат е по-важно какво му казват тези, които му плащат кебапчетата, а не истината! Да не говорим, че подобно решение е някак си по-близко до угодническо-продажната политика на ББ по емигрантския въпрос и едни други, тотално чужди на българина етноси от руснаците. Но кога ли за режисьорите на подобни пасквилни писания истината е имала някакво значение?

Аз, за ралика от зомбираните русоифилистици нямам нито кукловоди, нито оперативен работник, нито нужда от опорни точки за да казвам истината, такав кавато е!!! Това естествено не се харесма на цялата гнус, която се опитва да продаде на враждебна нам държава Майка България! Писаниците ви не ще омаловажи фактите! Ате се точно такива кавито са написани! Ако нещо не сте съгласни, проверети си ги сами! После проверете за нови опорни точки и пак напишете поредната простотия! Тъпи зомбирани чалгарски червени чукундури безродни!

Сега политиците много говорят по повод изказването на оня депутат. но бих попитал: 1.Купува се нещо което е изложено на тезгяха и се продава. Защо е изложено? 2.Защо българите не купуват апартаменти на морето а само чужденци? Нека политиците да обяснят защо не вдигнат финансовото състояние на всеки българин и тогава този проблем няма да го има. 3. Защо турските земеделци купуват земеделската земя а не българските земеделски производители. И т.н.

Политиците винаги наострят уши когато става дума за разпродаване на България, защото знаят че комисионната ще е добра. Така че Митов въобще не го слушайте, човека просто очаква оферта.

Тези "българи", които съдействат на въпросната продажба, изчезват постепенно от политическата сцена.

След такова изказване на този чужд депутат, в България трябва спешно да се промени законодателството като: 1. Да се забрани по-дълъг престой от 3 месеца на чужди граждани с паспорти на страни извън ЕС. 2. Постоянно пребиваване да се дава само на чужди граждани, които са направили инвестиция в дълготрайни бизнес активи на стойност над 250 000 евро , без жилищни сгради и апартаменти. 3. Данъците на недвижими имоти закупени от хора с чуждо гражданство извън ЕС да се увеличат десетократно. 4. Българско гражданство да се дава само на хора, които са инвестирали в България над 1 милион евро в рамките на една година.

Пълни глупости си надраскал. Ти от позицията на коя световна сила си ги писал тия глупости?

Тия прости истини са написани от позицията на НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ ХОРА И ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! Всичката гнус, която иска тук да е територия на чужда държава(без значение коя) са долни и мръсни предатели! Те трябва да бъдат съдени по най-строгите закони за предателство на Майка България! Смърт на всички врагове на България!

За нищо на света не продаваме втората половина на България.

Митов, ти си предател на България и заслужаваш куршум!Както и повечето, които са около теб!

мноу ербап тва къдрават сю ве май са му втрили пак брилянтин на козяк

Ако някой каже, че ще купи примерно Англия, на никой няма да му направи впечатление, щото хората не са комплексари. НИе веднага скачаме. Ми да заповяда да купуват, хората рекламират, за да продават, нас искат да ни купуват и ние се дърпаме. Да идват с твърдта валута и да действат. Аз имам имоти за продаване, заповядайте. После ще ви чарджим данъци и за подръжка на имотите и така, лошо няма.

Държавната помощ за плащането на АЕЦ "Белене" ще дойде от фискалния резерв, съобщи замeстник-финансовият министър Маринела Петрова, цитирана от БНР. Тя уточни, че парите са налични. В резерва има над 14 млрд. лева. НАВЕРНО ЕДИННАЯ РОССИЯ УКРАДЕ ВАЛУТНИЙ БОРД В МУТРИСТАНЕ ?

Най ме интересува на другаря Румен Р. какво са му казали да мисли за изказването на путиновия бушон. Ама нещо медиите не ни осветляват по въпроса...

"Природа отдыхает", отговорил Лев Толстой на въпроса защо децата му са посредствени личности, чиито качества по нищо не напомнят гения на баща им. Що се отнася до далечния му родственик Пьотр - природата очевидно напълно е заспала.

Ако ГЕРБ е на власт, България се продава. Българите са бедни , защото политиката на ГЕРБ е такава, че българите са принудени да продават земя за да оцелеят. Трябва да плащат данъци, такса смет, винетки и други. В цялата история на България няма по-големи и по гнусни национални предатели от гейберастите.

требе да даоде пак Мангалето от Драгалевци на власт - тогава нищо няма да се продава - щото няма да е останало де ))))))

симо

България - не,оцеляла е 1300 г.Но вие-да,прилагащи неолибералната доктрина-всичко е пазар.Та то какво ли остана за продаване????Жалкото е,че след всички идиотски неща ,които правите се като управляващи се асоциирате с БЪЛГАРИЯ.

симо

.....пък и закъснял е човекът-отдавна сме притежание на посолството и фондацията.

Даниел Митов: България не е, и никога няма да бъде за продан --- И си я продал И си я предал И си се продал И си педал

Сигурно не е за продан, но не отидоха ли младите мъже и жени на тази държава в чужбина за пари? ТО след тях и не остана нищо за продаване май.

ТИ ЗА КАКВА МЕ МИСЛИШ-ТАКА РЕАГИРА ТРУЖЕНИЧКА ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО КОГАТО ОФЕРТАТА И СЕ ВИЖДА НИСКА

Тя е продадена отдавна драги ако се сещаш

Не е продадена, а харизана!

Що се пенявите бе сладури,тя тая империя колко войни е водила за тая територия,що войска е измрела,що пари са похарчени за пропаганда и сега искали независимост.Да,ама друг път!Да си бяхте избирали освободителите,сега васали до гроб,това се очаква от вас!

Нека да погледнем реално на нещата без излишен патриотизъм! ЕС отпуска 300млн. за бежански лагери в България, тези пари не са за гранична ограда, стена или охрана, която да спре нахлуващите бежанци,парите са за бежански центрове, където трябва са бъдат настанени всички преминаващи с или без документи! Това според вас заплаха ли е? Заплаха е разбира се и още как!!! Сега: Какво определя една държава, дали тя е държава или не? Определя я нейната територия с ясно очертани граници, население, религия, традиции, самостоятелност и независимост ! България независима ли е? Не, България не е независима, тя е МНОГО зависима, защото вече е разпродадена и приватизирана от чуждестранни фирми, които изнасят златото и, грабят я безнаказано, поставят и рамки и правила, които трябва да следва, налагат и ценности, подменят етническото и население, окупират я с чужда армия и военна техника, като и посочват кой е нейният враг и кой приятел, диктуват и политиката, която трябва да следва срещу тях или с тях ...България няма икономика, фалирала е, не може да подсигури работа и храна на собственото си население, но се готви да храни и приеме брой бежанци, равен на напусналите я от глад българи... И сега идва въпроса: Коя България не се продава, след като тя вече е продадена?Руски депутат е казал хипотетично, че може да я купи , но не е споменал, че България отдавна е притежание на САЩ, тя е собственост на Сорос и фондацията "Америка за България", която е окупирала цялата и висша администрация и медийно пространство,което в момента се опитва да ни втълпи, че тези, които я продадоха на САЩ , отказват да я продават, заявявайки с фалшив патриотизъм, че България не се продава ! Да, не се продава, защото вече е продадена ... И.И.

Досега адски много пари са били отпуснати за интеграцията на роми - някъде да виждаш нещо на лице? Всичко е обрано, ограбено и потулено. До сега нито един обикновен човек не е получил пари от европейските инвестиции в селското стопанство - всичко е раздадено на стотина милионери, дето правят стотици фирми, за да излъжат комисарите на ЕС, в министерството тука го знаят, но срещу кеш дават на все едни и същи хора европейските пари и отказват на обикновен народ. В управа на тази държава само са тези, които осъществяват геноцид срещу народа си, лами ненаситни и лицемери безкрайни.

кой организира протести срещу мораториума върху продажба на български земи на чужденци??? Я да видим..............реформаторски блооокккк...........ами сега??

АМИ 1.3 МИЛИАРДА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ ХАРИЗАНИ ОТ ИВАН КОСТОВ-ТОВА НЕ Е ЛИ РАЗПРОДАЖБА НА РОДИНАТА АМИ 1.2 МИЛИАРДА ЗА ЛОКВАТА В БЕЛЕНЕ,ТОЛСТОЙ Е ПРАВ ,ТОЙ ВИЖДА ЧЕ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ И ПРАВИ ОФЕРТА

СССР поддържаше много близки отношения с НРБ! (почти окупация и почти 16-та республика) :D СССР се разпадна ;) изглежда и р ф иска да се разпадне ?!?!? немат акъл !

В продължение на 25 години вие грабихте и продавахте! Съсипахте всичко, но ще дойде времето за НАРОДЕН СЪД и няма измъкване! Горете в ада, продажни копелдаци!

Митов е най-добрия външен министър досега. Точно така Митов, Българските интереси стоят над руския ботуш. Още по голяма радост е че БГ мурзилките като чуят за него и получават аритмия.

как някой иска да купува, досега повечето си присвояваха тук почти без да плащат

ти си враг на народа - нищо лично ....))))знаеш си какво те чака

Митооов, ти продаваш България всеки ден - на западните си покровители...

Който рапортува на господарите си оттатък океана, какво е тръгнал да се бие в гърдите.

На тоя Митов, ми иде да му стъпя на очилата, и без това не вижда по-далече от носа си! А, на турците така не скача, а Митов?! А, американците кога ще плащат наем за военните бази, които ползват?!

... не американците, ние трябва да им плащаме, за да са тук с войска и техника и да ни защитават... от казаното от Толстой, става видно, че е крайно необходимо да бъдем охранявани...