Канада ще съобщи наесен кога ще махне визите

Канада ще съобщи в началото на есента в какви срокове предстои да премахне визите за българи и румънци.

Обратно в новината

Коментари - Канада ще съобщи наесен кога ще махне визите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Куково лято!

уж сме съюзници, голяма любов, а то бошлаф работа

Сигурен съм, че отмяната на визите ще бъде или напролет, или през лятото - или напролет при цъфтежа на налъмите, или на куково лято.

Точно никога няма да ги махнат. Защото тъпите ционисти искат на българина и румънеца да им е зле те румънците дефакто са българи също. Говорим за едно и също нещо само дето 1850 са им наложили този изкилиферчен език далеч от латинския с цел да не се разбираме иначе ще се обеденим и ставаме голяма държава.

А така Канада и САЩ да премахнат визите на пук на дискриминаторите от UK! Да не си мислят, че са рая небесен гадовете.

Dimi

Процента откази за щатите се поддържа изкуствено висок от администрацията в посолството. Познавам хора на които са отказани визи, те са обжалвали и се оказва, че няма основание за отказ и им се издават в последствие, но статистиката си остава, пък и много малко хора обжалват отказите...

След като премахне визите за украинците. Вчера премиерът Трюдо беше в Украйна и Порошенко се похвали, че въпросът се движи.

Премахване на визи,означава че няма да видите виза вече,и след това ще искате пак визи.за да идете в Канада.

Догодина по-никое време!

БРЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БРЕ, ЦЯЛА ЕВРОПА РАБОТА БОЛ, ТЕ В КАНАДА МИ ХУКНАЛИ. ТО СТАНА КАТО НА СЕЛО ДО НАЙ-ДАЛЕЧНАТА ЕВРО ДЪРЖАВА Е ТРИ ЧАСА И СТОТИНКИ ЦЕНА, ТЕ В ТАЙГИТЕ ИСКАТ ДА ХОДЯТ.

Пич не става въпрос за работни визи а за туристически. USA и Канада се правят на ощипани.

Спор нема - добро е споразумението, а сега разкарайте визите, веднага! Иначе нема подпис...

Никой не виновен за сегашнто положение на българския народ ,а си е виновен самия народ ,дори управляващите политици нямат толкова вина ! Защото , все чака друг някой си , да му реши проблемите ,защото заспало-търпелив ,защото иска на готово да отиде във подредена държава ,като иска спокойствие на аванта и после се оплаква че бил бял роб във чужбина или по-точно , не е народ а е мърша !

Срам ме е че не ти слагам +, прав си, но е мога.

Напротив, ние бяхме подредена държава но проциониските шабац ликвишдираха България. Имаме ресурси да сме богати и хората бяха, но тези изроди унищожиха и продължават да унищожават.

аман от такива като тебе дето само се включват с мнение за да плюят...повдига ми се от такива като теб, обикновено дрънкало дето все е недоволно и единствената му радост е да сипе хули по България и българите, все другите били по-добре, ай стига вече зяпали в чуждата паница, а ти не са кой знае колко цъфнали и вързали за други неща пък. Такива са управниците, такава е политиката, властта е разделяй и владей..навсякъде, по целия свят! само дето някой пускат малко повече трохи за тези отдолу, отколкото други..

в Канада и САЩ има над милион бг, а в Сибир -0

Кога успя да ги преброиш. Българската диаспора в Канада е една от най малките. В страната живеят около 40 хил българи, като новата емиграция, т.е. през годините на демокрацията е около половината. По голямата част населяват Голямо Торонто

И на мен ми отказаха виза канадците,но, ,фанах''самолета и отидох до Куба!И там се видяхме с един мой пгиятел от детинство който живее вече бая годинки в Канада!И стана по добре!Иначе Куба уверено гради социализЪма!В курортите е рай за работническата класа от САЩ, Канада и други Западни прогнили държави!

За да Ви откажат виза е имало причина. Аз получих туристическа виза за точно четири дни.Бърз и безпроблемен процес.

както ес направи всичко за укрите то и канада ще направи всичко за нас както за тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! тоест никога едни лъжи до бескраиност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Що бе, лошо ли е да скокнеш до Канада? А Цезарчо?

Nikolai Vasilev

на мене и европа мие добре не искам да ходя при тези !!!!!!!!!!!!!!!!

Той цезарчо скоква от време на време и га има пари до Крим!

Nikolai Vasilev

имам и са си мои с руснаците съм си ги изкарал и никога не саме лъгали като конярите че все нещо не е така !!!!!!!!!!!!1говориме за едно а после кряка до небесата ами и парите напред??????????те маи говедата са изперкали че изкат българин да излъжaт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За това на гей парада ли те осведомиха?

Bизи за Kанада и Aмерика ще има, през есента на путкин ден.

Не обиждай Путкин бе!

Канада ще съобщи през есента на 3000-та година, кога ще махне визите

По него време малцината оцелели след ТСВ европейци тъкмо ще са преоткрили топлата вода и каменните сечива, ще мислят че Земята е плоска, а Канада ще има да почака пак да я открият.

Така ли ви учат от пасола? Ти първо прочети посланията на NATO към Руското ръководство!

Тоз министър му викат МакКалъм, не Макколъм.

"за безвизово пътуване в САЩ изискването за процента отказани визи трябва да бъде под 3%." Най добрият начин да не ти откажат виза за САЩ е да докажеш, че изобщо не ти се ходи там. Както най добрият начин да вземеш кредит от банка е да докажеш, че пари си имаш в изобилие и други просто не ти трябват.

на есен ще ни кажат, че ще махнат визите, ама друг път!

На есен ще им съобщим, че им слагаме визи за топла Бълхария- по 1000 евро на кратуна!

Пълна 100% реципрочност за всички хамерикански и канадски говеда , само с визи да идват до тук и на колкото нашенци има отказани визи същата бройка им връщаме и ние. Така се прави политика , а не в приклекнало положение.

парахади да прекарват откраднатити коли за в България? От Европата беше лесно.

Някакъв грантов трол отдолу в устрем да зарботи надника написал -всички освен антирашистите са WELLCOM в Канада.В една дума две грешки иначе на руския са перфектни нали едно време са го учили като кълвачи с надежда да отидат да учат в Москва или да направят номенклатурна кариера.

поправка, написал е ''всички освен рашистите са wellcom в Канада''.

Става въпрос за премахване са туристически визи с ограничен престой и без право на работа, а не за имигриране. Чудя се защо ги държат още. Ако някой българин иска да се занимава с нискоквалифицирана работа, може да го го прави легално в Западна Европа, вместо да лети през океана. Квалифицирана работа така или иначе в канада без легален статус не върви.

Ха ха , нашите като се юрнат към Канада ,ще разберат как са се преебали ,разбирайки какво дърво ги чака: големи данъци, скъпи наеми и имоти и яка дисциплина -нема бегане ,ще трябва да се плаща. А и климата е супер 6 месеца студ .Аре нема нужда.Мерси!

Забравих да добавя ,голямата дивотия извън Торонто и Монреал + дебелите канадки. А и да се приготвят да бъдат по-ниски от пакитата и индийците дето са навсякъде. Добре дошли роби на труда.

явно някои неуспял ти е разказал за Kанада :). нема лошо седи си на слънчев бряг :)

В Торонто съм .За съжаление за Канада се говори много преувеличено в БГ.

Лятно време е нечовешка жега+ висока влажност, зимата температурите стигат до - 40C, и те хукват към Тампа, Флорида да се стоплят. Красива , много уредена страна, но високи данъци и цени, а заплатите по-ниски от тези в САЩ.

Това са същите тези канадски крадци,които ни грабят ежедневно.Концесиите за златото ни са ни наложени от същите тези долни крадци.ЕС нали щеше да въведе визи за всичките северноамерикански терористи?Какво стана?Пак ли двойни стандарти и лъжи от страна на четвъртия райх и Гестапо?

гошка много са те промили бе кухар

Канада ще съобщи наесен кога ще махне визите. На куково лято!

май не знае каквдо ще и се случи. Германските полиция, съдилища и пр. са пълни с българи които не знаят български, но са с паспорти!

Крайно време е нашите управници пък да премахнат концесията с "Дънди Прешъс" и да си добиваме пак злато и скъпоценни метали сами! Стига сме подпомагали страни с значително по висок жизнен стандарт от тукашния!

ОСВЕН АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ И ПОЩЕНСКА КУТИЯ НИЩО ДРУГО КАНАДСКО НЯМА В ДЪНДИ

и неизчерпаеми природни богатства се нуждае както от хай-тек специалисти, така и от нискоквалифицирани бачкери. Заплатите не са лоши, а социалните бонуси са повече от добри. WELLCOM на антирашистите.

Виждал си Канада колкото кравар луната.

Пише се welcome бе тъпанар.

той е забравил точката : link

Да имат големи заплати, ама после им слагат големите данъци от по 50%, после идва големият наем/ипотека, после големите застраховки, сметки по кредитни карти и накрая оставаш с един голям х..й в ръката.

еи много разбирачи много нещо, яки вицове...скъсах се от смех...много сме закъсали в Канада...кво че правиме не знам :)

Е те това имах предвид два поста по-нагоре. Уж изкарваш пари ,а накрая к.р голям ... в джоба нищо...

Откъде ги взе тези 50% данък? Не ще да е от хвърлени зарове, щото те петица имат, ама нула - не.

И накрая България съвсем ще изчезне.

това продажно, рашофилистично племе, дхд.

Докато Канада се накани да вземе това "човеколюбиво" решение, хората ще загубят интерес към нея, та дори ще започнат да се изселват оттам. Вервайте ми!... Не стига, че ги удостояваш с присъствието сио, ами и трябва да им се молиш! Хм-хм...

най-твърдо се противопостави на путлерастката агресия срещу Украйна. В КАНАДА живеят над 3 /три/ милиона Украинци потомци на оцелелите от болшевишкия голодомор, със съответните "симпатии" към кагебишките потомци на болшевишките палачи.

Канада не е държава,по-скоро е сборище на крадци.

Маргаритис Схинас: " Това са различни неща. СЕТА е добро споразумение. Искаме възможно по-скоро то да бъде одобрено и приложено". За вас но не и за нас

Който има зор да ходи в Канада, ще си извади виза! Отпадане на визите, че отпадане! Освен златото, какво още им искат на българските продажници, че да ги премахнат тези визи?

Тези които си мислят ,че като паднат визите ще отидат в Канада и ще станат канадци много се лъжат ,ще им изтече срока на пребиваване и ще ги изгонят обратно ,или ще стоят като нелегални ,ще работят нещо на черно ,докато ги спре някой полицаи за нарушение и дотам самолетчето и в София ,и американците и канадците гонят дори и западноевропейци,да не говорим за българи и румънци.

someone

типичната българска негативност - вместо да ти даде съвет как да си добре в канада ще ти каже как няма да успееш да останеш и как ще те върнат като нелегален.

е ако мислиш че с миене на задни*ци ще си добре там, заминавай веднага, кво чакаш ??

Има начини да се преместиш да живееш в Канада, но отпадането на визите не е един от тях. Лошото е че си мечтаем разни работи, и си ги разправяме помежду си, и им вярваме ... Дори не отворим Гуглата поне да видим за какво става дума.

Прав е чикагото - така не става. За право на работа или имиграция си имат процедури

Отговорът на есен: - Когато цъфнат налъмите. :)))

Що бе джанъм ние дето се интегрираме и плащаме данъци и ви говорим езиците сме заплаха, а алах - акбарчетата, дето не се интегрират, не говорят езици и са готови да отнесат мнозина в отвъдното при повик на имама не са заплаха?

someone

а българските обичаи какво общо имат с канадските, че да ни имат за близки? да не би да ядат шкембе чорба?

Ние, българите трябва да заявим ясно и твърдо, че не сме виновниците за Втората Световна Война и е неуместно държави, които поддържат привилегиите да ни дискриминират, докато в същото време безпроблемно допускат от нашите държави хора с публично известно комунистическо минало. За комунизмът, който не е нищо друго освен масови убийства с цел грабеж няма никаква критика в Канада и САЩ, но за обикновения народ, определян като "Хитлеристки" съдът е до девето коляно! Недопустимо е да бъдем третирани като хитлеристи и комунисти, след като тук са извършвани толкова много зверства и това трябва да бъде поставено като първа точка в отношенията със САЩ и Канада, защото те нямат никакво основание да се отнасят с нас като с престъпници.

за популацията на путлерския задунайски протекторат, троянски катър в Целия Западен Свят. Проверка на всички бг имигранти в Щатите и Канада и екстрадиране на рашистко-путлерската агентура.

someone

това ще е новото голямо преселение, след падането на визите за европеиския съюз. поне едно 50, 000 калпака може да заминат, предимно от българите.

Рашистко-путлерски катъри не приемаме, панимаеш !!!

НароденСъд 2

Що бре, ти да не си от местните???

Британският протекторат Канада, която под влияние на САЩ и Великобритания се отнася към нас като към хора, които не са в ЕС заявява, че ще допусне обикновени хора до територията си и това е новина, вместо позор, който отдавна трябваше да бъде изобличен? Канадците, които са се оградили от хора, които по никакъв начин не може да служат за пример, които са дали какви ли не привилегии на индианците е държава, която не може да говори за демокрация. Колко години минаха, за да се чуе, че канадците са едни дръвници, които нарочно не допускат хора от "фашистка България", защото за комунисти визи никога не е имало проблем да се получават? Подлеци с подлеци!

Ние от факултето сме готови за покоряване на новата дистанция.

Канада ще съобщи наесен кога ще махне визите Наесен ще разберем, че за Румъния ще отпаднат визите , а за нас по натам.

"Резултатите от оценките ще бъдат съобщени в ранната есен, когато се очаква да бъде представен и срок за отпадането на канадските визи за българи и румънци." Ще ги изпреваря. Визите за БГ и РО, ще отпаднат с настъпването на БЛИЗКАТА 2028 г.

Визите и споразумението били различни работи?! Амо то и Шенген и съдебната система са различни работи, обаче ние вече колко години сме II-а класа европейци. Ай сиктир, двулична сган! Прави са британците в некои неща!

България и Румъния преговарят, да отпаднат визите с Канада?!?!

А за какво нашето правителство се бори да няма визи? Подобрява ли возенето на продукция там и търговията? Малко са далече. Иначе ако е за емигранти, то България няма полза от този процес, че да го подпомага.

Ееех, Канада!

Съжалявам, но точно тук от ЕК не са прави - в правото сме си да не подписваме търговско споразумение с Канада, ако не отпаднат визите. Въпросът е принципен - или Канада гледа на ЕС като а едно цяло или не. Същото важи и за отношенията със САЩ и Русия. В крайна сметка се получава нелоялна конкуренция в рамките на ЕС - немския бизнесмен хваща самолета и утре е в Канада за преговори, българския трябва да виси за виза. А се замислете какво ще си помисли канадския партньор - ами много просто - щом като им искат визи, значи не са много читави тия българи. Не, че е много далеч от истината, ама не е нужно всеки да го знае. Нали това е една от причините да сме в ЕС - за да може да имаме имидж на по-честни отколкото сме.