България и Румъния ще подсилват югоизточния фланг на НАТО

България и Румъния се договориха за подсилване на източния фланг на НАТО, стана ясно на среща на военния министър на Румъния Мирча Душа с Николай Ненчев.

Обратно в новината

Коментари - България и Румъния ще подсилват югоизточния фланг на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам, че ще го подсилим с мангали главно.

двама кретени ще подсилват нато !!

Aбе България трябва да се бори на първо време срещу колониализма, ако иска да е свободна държава. Никога не съм вярвал, че като влезем в ЕС ще станем колония на УСА.

най-големия колониеалист в 20 и 21 век е русия.

Браво! Ама се чудя: нашите кугари не могат да летят на нашите географски ширини. Маскировъчните облекла на нашите войници са добри за пустинята но не и за гористи и тревисти земи. Та ние точно с какво ще го подсилваме въпросния фланг?

С тоалетните и със секретарките.

тея хора май не виждат къде е врагъ... и си измислят враг

и къде е?

САЩ - намесват се и диктуват нашата политика и политиката на други държави. Турция - строят джамии, жените ходят забрадени (дето и в Турция не ходят така), българите мохамедани вече казват за себе си че са турци, вкарват ни сирийци месят се в политиката ни... Македония - крадат ни историята (строят паметници на нашите царе и бележити личности), плюят по България в медиите и тормозят истинските българи там.

Февруари тг в София забележете: ИМПЕРСКИЯТ РУСКИ балет?!?! щял да има представления. А после Рассия не била Империя, плитиката и не била Имперска и Пу не бил Император! Удавиха в кръв Украйна, а тук балети ще играят...

Изменниците на България от дпс, бсп и атака трябва да знаят едно нещо - истинските българи ще се изправим срещу вас и няма да позволим да предадете България на руските терористи! Гответе се за жестока и болезнена смърт- на предателите и изменниците на България друго не се полага!

Какъв българин си ти бе платен соросоиден боклук.

Министъръ! И ние си спомняме съветцките филми,че не можеха без влак кон и самогон,ама през втората световна в Берлин се озоваха с танкове самолети и артилерия.В днешно време пък за зло имат и ядрено оръжие. Та, какви са перспективите за самоотбрана? Пещерата Леденика и други естественни дупки за скриване!

Военната служба е тежка, но за сметка на това продължителна. Войника трябва да бъде или в строя или в гроба...

Ами жертвите за Берлин?И Западен Берлин остана Западен.Русия и нейните територии изостанаха с векове.

преклонена главица сабля я не сече но дупето е голо после плачкаш че си натакован....

Докато ние се подпичквахме с Португалската оферта,румънците я приеха.Във впоследствие с тясно сътрудничество сНАТО,Румъния е неоспорим военен фактор на Балканите.Фашистите от путинова Русия трябва да се съобразяват с тяхната способност да влияят на евентуала руска агресия насочена към Молдова.

Преди години румънците платиха на Сталин откуп с Молдова,сега на Путин с какво ще платят-черноморието?

Много Строго Секретно!!!Там по Аспаруховият Вал веднага да се проектират две линии на дълбока ешелонна отбрана . Първият ред секретарки с плажни чадъри,втори ред младши серджанти с масло за противослънчева радиация ,и друга такава,трети ред генерал с далекоклед да наглежда стадото и да връща дезертьорите на фронтовата линия. За целта да се свъздаде военно временен запас от домашна ракия сушени наденци и бъклици с вино. Румените бузки и бляскавият огън в очите повдига бойният дух и води до саможертва за родината на изпълнителният състав! Никакви политкомисари-вече сме в европейският съюз ,ако има такива да се наричат -европейски комисари и да се зачислят на ведомост към бюджета на санитарните войски-баняджии химически тоалетни и други! Да се следи за вражески елементи и проникващи чужди идеологии сред изпълнителният състав на предната линия! Рубли за подупи е изрично забранено да се приемат, само чужда валута! Поради трудности с бюджета на място на полевите доктори да се назначават само ветеринари.Ветеринарни войски е едно от нововъведението на армията. Да се поощряват любовните авантюри всред войската ,защото всяко новородено бебе е бъдещ войник и пирон в ковчега на гнилия ъъъ.... преди беше империализъм ,сега е руски империализъм. Никакво разговаряне разголване интимни отношения с руски почиващи по плажа.

Много министри на отбраната се смениха, но такъв некомпетентен и злобен, като мл. серж. от Трудови войски Ненчев не е имало. Не ти завиждам България!!!

Само тъп човек може да размахва оръжие срещу страна и нация която го е спасила от ФЕСА При едно текова насиране което вършат лизаческите ни политици всеки истински българин ще се бие срещу натовците

Шило

А бе не ги вземай насериозно. Първо- при една мобилизация ще видиш колко ни е болна нацията. Отделно са тези, които ще се ометат в други държави още като помиришат, че ще има такава. А не мисля, че ще се намери човек с глава на раменете, който да е сигурен, че ще воюва с Русия. За мен това си е помпане на мускули, защото никой няма да предприеме военни действия. Трябва да си луд, за да станеш причина света да бъде унищожен.

след 45 години съвеЦко упревления нищо не е останало от славната Българска армия от първата и втората световна война. останали са само русофили с меки китки и коленца хленцещи за бащицата им путлер!

Шило

Извинете, кога сте служил в Българската армия? В кой род войски, като какъв? Къде няма да Ви питам.

служил съм 2 години. ако ти споделиш нещо повече по въпроса за теб, ще споделя и аз

Ех Звездец, Звездец ти южен гарнизон!! Ей ти 698, имаш ли представа какво е това кашик от Звездец??

"На гол корем - чифте пищови!"

Какъв фланг, да не сме на фронта и ако сме с кого воюваме? С ИД, Русия, Турция? Щото и трите ще ни пердашат за норматив. Ние едни бежанци не можем спре, камо ли армии от такъв калибър.

Ами според резултатите от вашата пропутиновска и антибългарска пропаганда от вас в България няма никаква нужда.

''......... Българският генералитет са невоювали натовски службогонци. Що за генерали са невоювалите генерали? Те са остарели момчета, които си искат техните играчки. Искат българите, които са самозапалват от отчаяние и умират от глад, да им купят натовски играчки - изтребители - позлатявайки продавачите на играчки. Българската "професионална" армия тъй щяла по-добре да ни пази........''

Абе аз се чудя Турция,като наш съюзник дали е защитила добре южният ни фланг! То за северния е ясно ,че с голи знамена баняджии и секретарки с пагони трудно ще удържим,ама там Дракула ще ни спаси в последният момент.

С МИГ29 и F16 не могат да се спрат нашествениците от Азия и Африка, които ще ни унищожат. Продажните ибрикчии наречени български политици имат за цел унищожаване на българския етнос в България. Не са ни нужни самолети, а граничари.

С манафи от дясно,рейнджъри в задният ни двор и побеснял Путин насреща ,трудно се определя подходящ противник. Ааа забравих и Идил да ти дойде неочаквано на посещение,или страшна икономическа криза. Всъщност последното не е толкова страшно.Вече 25 години водим безуспешно война с кризата победихме я и сега сме в разцвет.Или бъркам?

има един враг и това е путлер, той плаща и на идил

Плаща с рубли. Нали и Асад поддържа,сега пък и ИДИЛ. А из форумите пише,че Путлер вече бил фалирал и са му останали едни мижави 2,5 милиарда евро ,колкото да подържа руският трезв дух.

loyola

Като гледам накъде върви работата, препоръчвам да се запасим с повечко вазелин.

ти винаги си запасен, няма какво да те мислим.

Ами то ние с яхнийки , румънците с качамак с пръжки и флангът е готов! Ние изначално не искаме да напукаме каските на рашаните, румънците пък искат, ама не им става намерението. А бе флангът си е фланг. Ние като видим побеснелия кремълски стопанин, някак си и яхнийката ни няма да се получи.

Какво да подсилваме!??! Ние сме заобиколени от всички страни от членове на НАТО, без Сърбия. (Македония такова .... не се брои). До нас членове, ние ще подсилваме! Ми да, навъдиха се жени в армията! Да подсилват!

на отговорност е Черно море. За отбелязване е, че в Крим се пребазират две ескадрили Су и двайсет щурмови хеликаптера Ми-28. Следва да се взимат адекватни мерки при такива носители..Винаги е било така.

Хайде всички варненци и бургазлии в София! Щото Черно море става за военни действия!

Излизaне от НAТО и пълен вовнен неутрaлитет ! -товa сaмо ни спaсявa,евентуaлно,може би ! И снишaвaне,снишaвaне ...!

Шило

Нали знаете, че на практика най-милитаризираната държава е неутрална Швейцария?

Защото не разчита на никой да я пази и храни собствена армия!

Това е полезния ход за Путя и мафията ,но не и за народа на България!

подобен неутралитет не би действал като спирачка на сатрапа от кремъл. ти си един страхлив продажен атакист!

С какво ние ще го подсилваме, че нещо не се сещам? Най-вероятно с увеличено производство на вазелин или с изказванията и прозренията на наш Плевньо....

Ще го подсилим със самолети и радари срещу диктатора Путин и кагебистката му шайка!Или мислиш ,че българския войник е по слаб от руския!Трябва да ти кажа ,че грешиш!

.... стова именце ....запрашвай за Юдея..или Израел при дедо и баба!

дали греши,аз пак не си мисля а сум убеден че рускя воиник е много повече от булгарскя,то казармата беше някав маитап,в затвора има повече дисциплина.....абе ще се види самолети ли радари ли,ще ревеш като гладна циганка маи......както украинците реват а се биха в гурдите! а кои и помага че не виждам,нато ли? отиват си бавно ама сигорно,прави си изводите!няма как булгаря да излезе от нато,ще стане нещо като с либя,както казаха здраво вазелин и тва е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пи време нa ВСВ обявихме войнa нa Aнглия и СAЩ в следствие нa което София е билa бомбaрдирaнa от aмерикaнски сaмолети . Лошото е ,че сегa ще ни думнaт сaмо с еднa рaкетa ( нaпример Тооил-М ) и от нaс и помен нямa дa остaне ! СЪВЕТ : Купете си къщa в нaй-зaтънтеното село нa БГ,дето го нямa и нa кaртaтa и aко съвсем случaйно оцелеете,си,пригответе букетче с цветя и плaкaт " Добре дошли брaтушки освободители "

остави на нас. Ко шъ праим с руските продажници...

Обявете срок на всички хора, които не искат да живеят на територия, на която се води война ... да се изтеглят и да заминат, където искат... Все ми е едно с кого ще воювате, НЕ ИСКАМ ВОЙНА! Останете си само вие - военнолюбци и си се бийте... Другите пуснете да заминават... така ще е честно. Всъщност не знам какво означава за вас честност и чест....

Пи време нa ВСВ румънски войски сa охрaнявaли двaтa флaнгa нa aрмиятa нa Пуллус при Стaлингрaд.Е знaем от историятa кaкво стaнa - руснaците пометохa флaнговете и обкръжихa 320 хил.aрмия нa Пaллус,сaмия той попaдa в плен !Дa не стaне същото с южния флaнг нa НAТО ? БГ aрмиятa ще премине нa стрaнaтa нa руснaците,румънскaтa ще приложи тaктикaтa " бягaш,бягaш,пa удaриш нa молбa "

Ние не ламтим за техната земя. Те ламтят за Северния полюс.

Сигурно е и друго. Готвят България за територия на сражения, а населението за мобилизация и шлака. Затова никаква икономика няма да се развива тук.

Шило

Не знам дали една такава мобилизация ще има успех. Дори да съберат резервистите, не съм сигурен, че повече от 10 % ще тръгнат срещу когото и да е. И не от страх, или нещо такова, а защото България не е нападната, целите са неясни, а от тук и мотивацията. Според мен българинът не иска война.

Крайно време е да затворим границите и да се разправим с националните предатели!!!

Хм, никой не разчита явно на мобилизираните. Други ще са водещите сили, евентуално.

Сигурно е едно. Ако България няма натовски войски на територията си, не ги съпортва и не обявава война на Русия никога Русия не би я нападнала.

И унас водят из медиите хибридна война. Сякаш сме им изяли третото.

На румънците не им пука за никаква дружба с рашистите и ще ги пукат с кеф Нашите като видят какво представлява рашняцкия враг от Вост Орда - и те

мислиш, че румънците ще са доволни да им пукат териториите и населението ли, започвайки първи война за целите на незнам кой си?!

Бай Ставри

Не разбира се. Те и украинците досега не са доволни от рассиянската агресия, ама като те нападнат мутрите от Восток - биеш се и това е

Леелее колко съм горд с тази новина. Сега вече всички славяни трябва да умират от страх. Българити и Румънцити идат!

със славяните сме в Алианса. Те са до румънците.

НА ТАИНА СРЕщА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ Е ВЗЕТО РЕшЕНИЕ--КАТО НАчАЛО БЪЛГАРИЯ ДА УСИГУРИ--100000буркана кисели краставици.А приятелите от РУМЪНИЯ 1000 ТОНА МАМАЛИГА.............

като открием първия етап на ПРО на сушата.

подарят по един от двата кораба, които са платени от руснаците и така ще подсилим южният фланг в нужната степен. Американските ни приятели ще ни предоставят безвъзмездно хеликоптери и хеликоптероносачите ще са надеждна преграда в защитата на България и Румъния от руският агресор.

Местим полевите кухни и теляцитена военните бани до Румъния ,и минаваме на мамалига! Врагът е разгромен още на прага на полевата кухня с черпаци с вряла мамалига -мляс и край!

По телевизията показаха военни повиквателни на наши момчета от Сливен и Шумен!Приканват ги да се явят за да им обяснят в случай на военни действия къде трябва да се явят!Настръхвам!нас наистина ни готвят за война и плацдарм на бъдещи военни действия!А хората спокойно се карата в нета!

живот живеете. Излезте от посолството, огледайте се, вече сме 21 век..

НАТО е добре да национализираме всички имоти, собственост на руски физически и юридически лица. Това е с цел да не довтасат некви зелени човечета като в Украйна и да се окаже , че това са осъдените престъпници в Русия, на които им е обещано предсрочно освобождаване от затвора ако отидат в чужбина да се бият. Да живее национализацията!

от България се снимайте пред вашето посолство.

Мой човек, дълга е процедурата за излизане от НАТО ! Сорри !

Колега, нещо не си разбрал - България ще бъде представена от другаря Росен Асенов Плевнелиев - той като Матросов ще застане пред амбразурата и ще защитава до смърт евроатлантическите ценности (каквото и да означава това)! Смело напред, другарю Плевнелиев, НАТО е зад теб! А ние, българите, леко ще пасуваме в тази игра.

Май ти не си разбрал. България май ще е представена от НАТО войски, с бази на нейна територия. Господата, които си изброил ще са духнали вероятно или на сигурно. Хората, живеещи на територията на България ще отговарят за изборите на господата, наравно с НАТО-вските военни, до момента, до който войсковите части не бъдат изтеглени... после ще останат да отговарят само живеещите на територията... каквото е останало и който е останал...

big_uncle@dir.bg

Жалко, колега...не си схванал иронията. Както и да е - хубава вечер!

Абе какво стана с бурята в щатите?

започна засилването на НАТО от страна на България. Очаква се да се включат и повечето от парламентарната група на ГЕРБ.

КГБ държи путеноидите с материали свързани с тяхната мъжка любов...ха..ха..много ги вълнува тази тема.Тя е опорна точка на третополовите..ха..ха

Знам ли...ама май Бонго-бонго държи с нещо баба Меркел...а и третополовите са патент на САЩ и ЕС...пак пропусна мишената, кирливан - три непоряда по служба! Марш!

Тук понякога пише един такъв Бе-геец да не би ти да си избягалата му любовница или любовник? а може и двете. Я се връщай при него че и двамата се побйрквате ако ви разделят явно "любовта" ви е много голяма.

Предатели ни управляват . Вън всички от България , заедно нотото си

Рашняците изпадат в патриотичен оргазъм само когато откраднат някому земята

Щерев,теб да не би да са те онождали руснаци,че толкова много си ги намразил?

по-скоро му е харесало и сега си проси още...

ама теб са те "фъкали" американците:)))

Да не си капо, да са ти честити анадолските джентълмени!

По-скоро чеченци - хем им е по религията, хем им прилича...пък и нещо е много лют...та знам ли...