Валежи и гръмотевици в Западна и Централна България в неделя

Над Западна и Централна България в неделя ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места до вечерта ще има краткотрайни валежи, някъде и гръмотевици.

Обратно в новината

Коментари - Валежи и гръмотевици в Западна и Централна България в неделя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като пишман синоптиците ежечасно ни заливат по телевизиите с тотално сбърканите си прогнози, вече имат ежедневна трибуна и в ДИР. От това едва ли ще увеличат броя на доверилите им се...

Никой не Ви кара насила да гледате прогнози. Като смятате, че Ви лъжат, правете си прогнозите сам - никой не Ви е длъжен за нищо. Аз ако бях синоптик щях да правя само лъжливи прогнози и да гледам сеира на хората :)))

На теб какъв ти е проблема. Естествено, че хората ще са възмутени. Непредсказаните градушки, които се изсипаха над София през юли ни струваха доста, след като начукаха здраво колите ни. А повечето предсказани градушки не се случиха и тава вся напрежение сред хората. Доверието се гради, а липсата на доверие в синоптичните прогнози се дължи на некъдърността и немърливостта на работата на синоптиците, като и на факта, че знаем как правят прогнозите си. Хората имат свръх мощни компютри, правят се сложни изчисления и прогнози от специалисти и така предвиждат седмици и месеци напред времето. Хората там имат доверие и вземат мерки предварително - не се давят в домовете си докато спят. А тукашните не поглеждат и какво е времето навън. Падне градушка, а те я отразят в новините на следващия ден. И какво да гледат хората според теб, ако не прогнозата за времето, когато искат да се информират за времето. Сигурно фолкаджийските канали, дето са те озлобили и са ти изпили мозъка. А що се отнася до лошото ти отношение към хората, ако всички са луди злоби като теб, то майстора, който оправя колата ти, би трябвало да ти среже спирачките, вместо ти оправи автомобила, съмнявам се, че имаш такъв. Лошото е, че не си единствения бесен луд на свобода.

Съгласен съм,челъжат. При миналалите валежи,които бяха обявени пак за запдна и централна БГ в Плевен не падна капка,а духа вятър,който не обявиха. Исега едвали ще вали.

Аз пък ако ти бях работодател щях да те изгоня и да ти гледам твоя сеир докато се редиш на опашка за помощи. Е от такива "съвестни" работници сме на това дередже.

Кравари, айде спирайте вече ХААРПА, че много жега, бе....

Днес в Тирол Валя сняг хи-хи!...

Искренни съчувствия от мен

София най ш..баният студен град в българия...и лондон е по приятен даже

В София по принцип е по-хладно само през ноща. През деня си е адска жега (днес бях на басейн). Те го дават 31 градуса, но заради урбанизацията се усеща 36.

Бас хващам, че в Пловдив няма да падне и една капка.

...ще отслабне, без да стихва... като най-... ми се..., но по-... ми се

50 нюанса вятър.