Шефът на ЦРУ два дни на тайно посещение в България

От 5 до 7 юни директорът на ЦРУ Дейвид Петреъс е бил в България, съобщиха изненадващо от посолството на САЩ. На среща с властта той е поискал "по-силни" връзки между разузнавателните служби на двете страни.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва сега разбирам за отминалото посещение на настоящият директор на Централното Разузнавателно Управление г-н Дейвид Петреъс. Ето как го тълкувам аз,ако бъркам моля да бъда коригиран: Подкрепата която бе заявена още в миналото от г-н Леон Панета към нашето правителство си остава,но с известни забележки и препоръки. Разобличителя

Ако позволите (без ни най-малка амбиция/необходимост за корекция на мнението- Ви) : -Представете си хипотетично, че Вие отдавна (О-т-д-а-в-н-а ! ) сте изказали в пряк текст готовноста Ви да помагате на ... на-ааа ... да речем неясно-Вам как-станалите `нечий` гаулайтери в една далечна (Но Важна!) Земя . Но -- при надлежно Спазване на взаимно-одобрени Условия. .... Времето си течееее ... и единственото което Става е: -нищо; -плюс, че Ви крънкат за още и още (Вие да давате); -а и перманентно Ви се спретват `изненадки`, при това -- с Вашето Име (навсякъде), че и у Вас (дори). -------- Вие-лично какво бихте направили?

ЦРУ-то ИДВА ВЕДНАГА ДА ОПРАВИ НЕЩАТА СЛЕД КАТО НЕМЦИТЕ ПОКАЗАХА ЧЕ ЗАД СИМО СТОИ ЦРУ. НЯКОЙ ДА ОТРЕЧЕ ЧЕ ЦРУ СА НАПИСАЛИ ПРЕЗ 2006Г. НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ББ? НЯМА ТАКЪВ! ЗАТОВА НА ПОЖАР ПРИСИГА САМИЯТ ШЕФ,КОЙТО ПОЧВА ДА ЛУСКА ИМИДЖА ДА ТЕХНИЯ ЧОВЕК,ЩОТО НЕЩАТА ОТИВАТ НА ИЗУЙ ГАЩИ. ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ СМЕТКА ЗА 3 ГОДИНИ НАЗАД- КОГАТО ББ И ГЕРБ ОБЪРКАТ ЯКО НЕЩАТА, ВЕДНАГА ОТ САЩ ПРИСТИГА НЯКАКЪВ ШЕФ И ПОЧВА ДА ОБЯСНЯВА КОЛКО ХУБАВО Е ТОВА УПРАВЛЕНИЕ. ТО МОЖЕ ДА Е ХУБАВО ,НО ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ, А ЗА НАС БЪЛГАПИТЕ СИ Е ОТВРАТИТЕЛНО ЦИНИЧНО.

Дано Роската, БойкА, Цвъцко и Гейчето не са се сецнали, че три дни да ходиш приведен не е лесна работа. По-добре патешко ходене, отколкото гъ.а ти да е по-ниско от главата. Абе, не е лесна и тяхната...

Извинявам се, грешка! На третия ред да се чете "по-високо" вместо "по-ниско"!

Този ни тупа по гърба но ни пуска и пръст в г,за. дошъл да пита за апартаменчетата на цвъчко

сър

Малииий тиквата не си върши задълженията

Не е трудно да се отгатне истиснката цел на посещението - шпионаж срещу Русия. Сега на власт у нас са мутри, западни дупедавци и хора на Сорос. Няма да му трудно да постигне целите си. По всякакъв начин се опитват да затегнат примката срещу Русия. Но няма да им се удаде. По една проста причина. Русия все по-тясно се съюзява с държавата, която само след няколко години ще е единствената световна суперсила. Познайте коя е.

mostrov@

Искам да видя афроамериканец на тази длъжност! Иначе всички дрънканици за равноправие ще ми звучат фалшиво.

Ако е афроамериканец И еврейче, като Обама, може и да видиш.

Аз се чудех що всички по Президенството и Министерски Съвет ходеха бавно като женски булонки след "турска баня" , а то си имало причина :)

Влад0

Цели 2 дена инструктаж? Много бе.

Ха! Беше тук на инструктаж!

и да не забравяме кои ни докара до тук- отново комунистите, които сега си вартят бизнеса по чужбина и в балгария.

...твоята неграмотност и неграмотността на такива като теб, дето се набутаха в управлението!!!!

фашизам,комунизам,демокрация.......балгария с барзи стапки варви кам........../сещаите се/.

...я изправиха на крака AEG, Сименс, Мерцедес, ИГ Фарбен, Бош и прочие мощни корпорации, а не американците....понимаеш!?!? В Австрия пък въобще не се и приватизираха. Колко много европейски държави, си вдигнаха стандарта, като построиха социалистически капитализъм, а не африкански капитализъм като нас...под американски диктовка.

Той хубаво е бил, но никой от наще дупедавци не смее да му поиска нещо, само се навеждат, дълбоко се навеждат, защото нито президента е президент, а мухльо, нито премиера нито който и да било. Няма държавници, има държаво разсипници.

Ще Имаме!

Това е добър сигнал, за тези които разбират. Само това, че се бием рамо до рамо, но ни искат визи, за да посетим САЩ (и то по 170 долара) е необяснимо. Могат и за директни полети да помислят - ако наистина България иска здрави връзки с емигрантите в САЩ.

Та те емигрантите ако искаха здрави връзки с България щяха да си стоят тук.....

KGB добре ви каза, че свободата да плюете страната, правителството и демократичния свят дължите на същите тези Щати. Да ви припомня, че най-правоверните и влюбени в Сталин, първи измряха в лагерите на ГУЛАГ...

Гледай ти, още един свидетел от времето на Сталин. Аман от столетници в тези форуми!

САЩ ли накараха тези, дето приказваха вицове за Сталин да копаят едната страна на Волгодонския канал? Или пък тези, дето са слушали вицовете за Сталин, да копаят другият бряг? Намери и гледай съветският филм "Власть Соловетская", за да разбереш защо каквото е повикал Ленин, Сталин му го е предоставил, а трети евреин пък е сложил капак на ковчега на Сталин.

Този на снимката е убиец! На чиято съвест лежи убийството на десетки хиляди цивилни мъже, жени и деца от Афганистан, Ирак и Пакистан.

генерал губернатора си наобиколи задокеанската присъединена територия. Какво може да иска тоя тъп янки освен пушечно месо за завоевателните им войни(скоро и с Иран и Корея, може и Китай) и защита на краварокабалските бизнесинтереси у нас. васалите се надупиха със свалени гащи. Цвъ Цвъ разбира се е най-послушния и затова най-обичания. Гроб за янките и нашите продажници!!!!! Да бъде!!!!

Червените кратуни са свикнали с длъжността генерал-губернатор. От времето ан СССР. Но са свикнали да е съветски другар, та сега, когато дойде някой от САЩ все едно че им бъркат отзад. Няма лошо, аз ще им припомня текста на една руска частушка от съветско време: "Если раз натянут вас, вы наверно вскрикнете, раз натянут, два натянут, а потом привыкнете". Така че свиквайте, другари. Колкото по-бързо свикнете с отсъствието на съветската армия-окупаторка от България, толкова по-лесно ще ви бъде да приемате за нормални американскте униформи. И негри-офицери.

KGB, мойто Хасан кога е на две ракии, е прекрасен. Пожелавам и на тебе да те ощастливява някоя рязана карабина, белким ти влезе нещо в кухата кратуна и "потом привыкнеш" с наличието на акъл. Дано не си закъснял с начинанието, миличък.

А ти каква кратуна си, синя или празна? Май и двете! Само да те светна, "червените кратуни" все още те управляват защото повечето "умници и разбирачи" като теб всъщност са си едни прости момченца със самочувствие без покритие!

а с какво помага америка на балгаря само с потупване по рамото

Поне можеш спокойноо да си кажеш мнението. По времето на СССР само опитът да кажеш нещо срещу властта можеше да завърши в ГУЛАГ. Или с инвазия на съветски танкове. Като 1956 в Унбнгария, 1968 в Чехословакия или 1979 в Афганистан. Свободата на чревената пасмина да плюе по ББ дължи не на Русия а именно на гадните империалисти от САЩ. То в Русия го виждаме колко им е свободата....

...защо ти поникнаха рога!?!?

Тичай сега да попрочетеш за ГУЛаг, дори не го изписваш правилно, и тогава давай компетентно мнение, защото повечето неща и цифри не са преувеличени те направо са измислени. Поредната еврейска атака срещу името на Сталин, все пак да не забравяме, че той ги е изчистил всичките от управлението на СССР.

Свободата да плюеш по собственната ти държава дължиш не на САЩ, а на Горбачов. Точно той е човекът, който е позволил на Германиите да се обединят. Именно е "позволил"

да се маха тоя свиркажия от тук , да не му пална чергата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Управниците ни живеят във собствен свят подплатен с милионите от мафията. Държавата ни се циганизира. На практика според всички правила на природата ние вече сме изчезнали и след 10-15 години няма да има кой да изкарва помощите на един милион цигани. Българите ще бъдат все по-застрашени, ограбвани и ще живеят в мегаполисите без да смеят да излизат извън тях. Разходката сред природата или на риба ще бъде само мит. Или ще бъде тежко въоръжена. Това е пътя и нещата вече започват да се случват точно по този сценарии предвиден от ЦРУ преди повече от 20 години. Не знам на какво разчитат но всяко семейство трябва да има поне 3 деца а циганите да спрат да раждат поне 20 години за да се възстанови равновесието. 40 % от циганките имат НАД 4 деца. Не знам на какво разчитат управляващите или просто ни поддържат на изкуствено дишане докато се разграби каквото може до дупка.

Така е. Но не ми се вярва да имат каквато и да е амбиция. Непрекъснато се агитира срещу нежеланат абременност повече, отколкото се образоват циганите на темата за безопасен секс. Просто трябва краен комунистически или даже нацистки режим, който да върне "флората и фауната" в нашата държавица. Според мен освен за заграбване, приватизация и спестяване за сметка на народа, никой от тия боклуци не мисли.

А един фотонен вихър, не щеш ли? Да "засмучи" всичката утайка, барабар с пяната?

всяко семеиство да има по 3 деца.ами вие имате ли, защото аз нито едно. та с лозунги даиде да дадеме нищо няма да стане. и всичко зависи от мажете. те като са мамини синчета и ако мама не каже ожени се или кака- не се жени не си мардат праста. после ако не харесат булката мама и кака ,може и на улицата да остане с детето и без пари за препитание. но виж за пари са готови и на маика си кожaта за 2 лева да продадат. просто хората се изродиха, защото парво една проста жена не може да вазпита маж , а онова което се попалваше от религята , сега се потапква, за да могат разни дивашки "ценности" да варлуват из света. но не се безпокоите. господ контролира всичко и всички.

Много ме изненада съобщението за посещението.Нали ЦРУ са цялата ни държава! Ние нямаме тайни от най-големия брат-янки!

Какви ни били ЦРУ и ФБР, та да ни инспектират и оценяват? САЩ е нашата нова метрополия, след като на 1-3 декември 1989 година край о. Малта, Горбачов ни преотстъпи на запада. Сталин през 1943 година, в Ялта ни кооптира към СССР, като 16-та република. А нали сега сме 51-вия хамерикански щат, ще ни инспектират, я.

иска човекът, ама не виждам как ще стане тая работа. С кого да осъществява по-тесни контакти? С агентите на Москва ли? Защото както добре знаем огромната част от по-старите кадри на родното разузнаване са от съветската школа. И служат на Русия към настоящия момент, в което няма нищо чудно. А ние искаме тия екземпляри да работят за България. Глупости! От справката за посланниците стана ясен процента на агентите на ДС - над 50%. Няма никакви основания да се очаква че процентът на съветските агенти в родните разузнавателни служби е по-малък. Даже напротив - по-голям е. Така, при липса на чистка се оказва че родните разведки сигурно работят за Русия повече, отколкото за НАТО. Нещо, което е меко казано неприемливо. За БСП това разбира се е в реда на нещата - те самите са руски подлоги. Но за останалите, за нас, нормалните хора това си е скандално. Както и за съюзниците ни от НАТО.

Разчитат хората на продажници, за да им върви далаверата и да им се харчат бомбите. Ти си им подходящ напълно! Дерзай!

Ей, това KGB, съвсем лудна. Един СМЕРШ вършее в главата му, а не схваща, че всяка ситуация има повече от едно решение. Българинът, в борбата си за свобода е антипод на евреите от ГРУ /Медведев (Мендель) и Путин (Шаломов-Эпштейн)/ и CIA. Евреина иска да те купи, продаде и отново да те купи. Свободата е индивидуално достижение. Колективно достижение на свобода е възможно когато СВОБОДНИТЕ ИНДИВИДИ са над 66%. /Войвода, юнак четник и четник предател./ Тандемът Б.Б. - Цв.Цв. и Н.М. според Джон Байерли (2006 г.), е много "хлъзгав" за американската политика. Сега и ЦРУ се стъписа пред провала на американската национална сигурност. Разбраха милите, за 23 години, че тяхната "Империя на доброто" ще последва "Империята на злото". А пък машата им, "НЕООСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ" ще се абортира, въпреки инвитро усилията на САЩ.

Явно скоро ще очакваме поредното антинародно решение.Писна ни !

Никак не ме радва каквото и да е посещение на някой от америка,защото вече стана ясно,че посещенията и хвалбите им означават разсипване на държавата ни и загуба на всякакъв суверинитед.Това означава шистов га,подарени концесии,въвличане в безкрайните американски войни.Мисля,че трябва да кажем НЕ на тези каубои!

Никак не ме радва каквото и да е посещение на някой от америка,защото вече стана ясно,че посещенията и хвалбите им означават разсипване на държавата ни и загуба на всякакъв суверинитед.Това означава шистов га,подарени концесии,въвличане в безкрайните американски войни.Мисля,че трябва да кажем НЕ на тези каубои!

Никак не ме радва каквото и да е посещение на някой от америка,защото вече стана ясно,че посещенията и хвалбите им означават разсипване на държавата ни и загуба на всякакъв суверинитед.Това означава шистов га,подарени концесии,въвличане в безкрайните американски войни.Мисля,че трябва да кажем НЕ на тези каубои!

Никак не ме радва каквото и да е посещение на някой от америка,защото вече стана ясно,че посещенията и хвалбите им означават разсипване на държавата ни и загуба на всякакъв суверинитед.Това означава шистов га,подарени концесии,въвличане в безкрайните американски войни.Мисля,че трябва да кажем НЕ на тези каубои!

Просто в Близкият Изток се задава голяма война с Иран и Сирия зад които са Китай и Русия, затова ни навещават толкова често хамериканците... Ще ядем гоооолеми шамари...

Петреъс си е тръгнал "дълбоко впечатлен от цялостната визия, представена от президента и министър-председателя". Не впечатлен, а направо изумен е бил - такава простотия, дори този обръгнал генерал не е очаквал.

Дошъл е да види боко добре ли се грижи за "балканския канал" и качеството на амфетамините.

ето това маи е наи-точното - +1

Колъри Клинтън дойде,Шистовият газ е оново на масата, Държавен АЕЦ Белене ,ГЕРБ го убиха, сега го възкресяват,като "частен"(Американски вероятно) проект ! Шеф на ЦРУ иска по-тесни "връзки" с подчинените си от ГЕРБ ! Колко по-тесни от това?Замирисва на Еротика+ ! Арабите подушиха ГЕРБерската Плячка-България . Да не говорим за Местните Олигарси ,създали и Управляващи Проекта ГЕРБ ! Наши и Чужди Лешояди, поканени от ГЕРБ на Пиршество, Разкъсват Слабото и Болно тяло на България !!! Докога ?!

Докога?! От нас зависи.

Голяма мъка, тАвАришчи! Ама к'во да пра'йш?! България е в НАТО, а Варшавския Пакт отлетя! Толкоз! То, май Гоце също подкрепи НАТО, сляд като се целуваше с Милошевич?!

...вече сме най-зле в Европата, с повсеместна мизерия!!!!

Посолството на САЩ ни съобщава а нашите "барабар петко с мъжете"ББ и ЦЦ си мълчат и не се хвалят както става обикновенно когато някой западняк "пръдне "у нас...Защо ли е това мълчание???

Толкова тайно, че всички значт...Явно нещо са сгазили лука подчинените им ББ и ЦЦ та решили на място да ги "проверят"т.е. да има "по силни разузнавателни контакти"..Горкото ЦРУ след като е стигнало до "силни контакти с нас"

Посещението е било работно след като е било държано в тайна многото шум е само с политическа полза, ще видим какво ще стане след работното посещение. Доста ме притеснява, че си отива впечатлен от "визията" на разбойко и комсомолко.

В артикула се говори за СТРАХОВЕ. Нито се изяснява какви са тези страхове, от къде да ги очакваме, атом от дясно, атом от ляво, отгоре, от долу. Май Българския Народ го взеха за шопската салата с мастика ледена, Родината за разграден овчарник без кучета и чобанин.

Тези и оценки ли пишат? Баси и държавата сме.

ЦРУ-то ИСКАЛО ПО-СИЛНИ КОНТАКТИ С НАШИТЕ СЛУЖБИ. ОТКЪДЕ ПЪК СЕ ПРЪКНА ТОВА ЗАГЛАВИЕ?СЯКАШ НАШИТЕ СА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ СЛУЖБИ НА СВЕТА.КАТО ЗНАМ КАКВО ОСТАНА В ТЯХ, ПЪК ЗА РЪКОВОДСТВАТА ИМ НЯМА ДУМИ ДА СЕ ОПИШЕ. ТО В МОМЕНТА ЕЖЕДНЕВНО В ДАНС ИМА СЛУЖИТЕЛ НА ЦРУ,КОЙТО Е ОТ ПОСОЛСТВОТО. И НАШИТЕ КАТА ДЕН СИ МУ ДОКЛАДВАТ ЧИННО ЗА ВСИЧКО КОЕТО ГИ ПОПИТА. И ДА НЕ ГИ ПИТА-ТЕ ПАК СЕ НАТИСКАТ ДА МУ ДОКЛАДВАТ,ЩОТО СМЕ СИ ЛИЗАЧИ БЪЛГАРЕТЕ. ЗАД ВСИЧЧКОТО ТОВА СЕ КРИЕ ИЗРАЗА НА ЗАПАДНЯЦИТЕ: "ДОБРЕ РАБОТИМ С ВАШИТЕ СЛУЖБИ". А КОГАТО КАЖАТ ЧЕ НЕ РАБОТЯТ ДОБРЕ-ЗНАЧИ НЕЩО НЕ ИМ ОТЪРВА И НЕ ВСИЧКО ИМ СЕ ПОДНАСЯ НА ТЕПСИЯ. ТАКА БЕШЕ ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ПЕТКО СЕРТОВ. СЕГА Е ОБРАТНОТО-ХОРАТА НА ДРАШКОВ И ЙОВЧЕВ СЕ СКЪСВАТ ГЪЗЕНЦЕТО ДА ГИ ОБСЛУЖВАТ АМЕРИКАНЦИТЕ.

Мда-аааа ... `Наште` `избранници` лъжат (И мажат!) като брадати еди-какви-си, пък и си въобразяват че номеуъ ще мине навсякъде и пред всеки. Задало се е комай жежко Лято, Колеги/жки ; Нали ?!

Лятото ще бледнее пред събитието което се очаква за първият ден на есента - 22 септември. А до тогава, "узо", сиртаки и гръцка музика.

:-) ... :-) ... Кала, поли кала яврука! Евхаристо поли, игушена!

Какво изненадващо пък има в посещението? Панета като беше в ЦРУ дойде да се срещне лично с прекия си подчинен боко тиквата. Сега Петреъс прави същото. Няма да се дават нареждания само по телефона я!

Спец ЦРУ-то си е тръгнал силно впечатлен от фасула с джоджен, карловската луканка, сърмите, българския ЙОГУР, крайпътните свирки и други работи.