България отстъпва на Полша мандата си за Съвета на сигурност

България се отказва от мандата си на непостоянен член на Съвета за сигурност на ООН за периода 2018-2019 в полза на Полша под натиск от САЩ.

Обратно в новината

Коментари - България отстъпва на Полша мандата си за Съвета на сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко ще си дойде на място, защото със сигурност новоизбраният Президент няма да остави и едно съмнително ненщо непроверено11

Имаше такъв един филм, за паднали от бомбардировач в Средиземно море край Испания на две американски атомни бомби. Евфемизъм ... за Митов. Те милите чифутчета, не знаят че заради направеното на българите и България, Законът Карма ще ги възмезди подобаващо, ако ще те да са староверци-амиши, християни-католици, ястреби-ционисти.

След като избраха Лайньо Радев за президент, с еопасявам че такива случки ще зачестяват. Много е страшно съюзниците ти да ти нямат доверие. Още по-страшното е когато имат сериозни основания да смятат че ти покрепяш врага на НАТО. От гледена точка на САЩ каква би била разликата между България и Полша в СС на ООН? не би трябвало да бъде никаква. И двете държави са членки на НАТО, и двете са членки на ЕС. НО.... в Полша има национален консенсус срещу товяа някой да защитава интересите на Русия. И даже някой и да с еопита, даже и да бъде завоалирано ще бъде изхвърлен и бит с камъни. Без значение кой е на власт - просто обществото има нетърпимост към това. там не са възможни никакви шлемове с Русия - нито големи, нито малки. Ако спазвам терминилогията от бриджа, там никой няма да допусне и анонс на една купа, камо ли шлем. Да, в САЩ има и значително полско лоби, поляците са компактна маса и се поддържат, но не това е главната причина. И докато си избираме такива като Лайньо Радев да ни представляват, така ще е

С новоизбрания президент е опасно да заемаме такива позиции. Утре ще се запрегръща с Путин за срам на целия свят.

На това му се казва "Предателство на националните интереси на България" ...

Я ми кажи какви точно "национални интереси" има да защитава България в съвета за сигурност на ООН?! Ние велика сила ли сме, водим операции срещу ИДИЛ ли, регионална суперсила на Балканите ли сме?! Не разбра ли, че нашите корумпирани политици само се чудят на коя азиатска тирания да се надупят - едните дърпат към Русия, другите към Турция. Много по-добре, а и много по-справедливо е Източна Европа да се представлява от Полша - най-голямата и най-силната страна в региона с ясна, принципна и честна позиция по международните въпроси. Абе, то Румъния не се кандидатира, дето е 3 пъти по-голяма от нас, а вече и доста по-богата, Чехия не се кандидатира, дето е в сърцето на Европа с 10 милиона население, ние, ганювците, току сме ръгнали да се бутаме за най-важните световни постове. Я, по-кротко, бе. Всяка жаба да си знае гьола!

Я ми кажи какви точно "национални интереси" има да защитава България в съвета за сигурност на ООН?! _ Като питаш, нека да ти кажа. БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ са формулирани още на времето от Петър Дънов. На кратко, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е натоварен с мисия от РАЗУМА, наричан още БАЩА или БОГ, да въведе в света УЧЕНИЕТО ЗА БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, най-мощната космическа сила. Разбира се, това е съпроводено с огромна съпротива от МОЩНО СОЦИАЛНО СТАТИЧНО ФОТОННО ТОРСИОННО ЕНЕРГИЙНО НЕВИДИМО ПОЛЕ. То е видимо във форума като цензура и манипулации.

вот на българският народ в президентските ни избори водят до несигурност в провеждането на американската политика в рамките на ЕС и за това нашите продажници "отстъпват" мястото ни в СС на ООН на далеч по-удобните и по-послушни, за САЩ, антируски настроени и изживяващи се като ястреби на НАТО кокошкари от Полша! Вече става пределно ясно и за най-непросветените и за най-отявлените американофили, че нашите управници са американски марионетки и правят това, което им се нареди, и никога нищо на правят в защита на националните ни интереси и суверенитет!!!

Стига вече!!!0ще тази вечер очаквам да излязат на улицата ония раннобудни, красиви, умни и прочее "патриоти" за да зададт въпросите: 1. Кой продаде нацоналното достойнство и отговорност да бъдем фигура в СС на ООН. 2. Кой си поддава на натиск на чужди амбасади в ущърб на националните интереси, Кой, кой????? Кой на превръща в нация изтривалка и памерс в международната политика? Кой? Кой?

Иван Вазов, "ЖИДОВ ГРОБ" - 1-ви февруари 1906 г., "ДИЗРАЕЛИ" - 1876 г.. Това е най-точния отговор, даден от поета.

на тази новина...то верно народа спи... ама и вие избихте рибата шарлита.

Струва ми се изписаните коментари по-долу относно този къдрокос младеж на снимката показват цялата народна любов по отношение на този служител.Не знам какъв дълбок смисъл има да назначаваш подобен човек за Министър и дори да го наричаш успешен.

Не му е лесно на Бойко да си подбира съратниците. Той, като слаб ръководител, назначава на длъжности само по-тъпи от него. А как да намериш такива? Критерият е много висок.

Ако е вярно за натиска на САЩ, означава, че на "партньорите" им трябва ОЗЛОБЕН, КАТЕГОРИЧЕН, МОТИВИРАН и ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ВЕРЕН антируски слуга!!! Добре е, ако "партньорите" не гледат на нас по този начин, но лошото е, че ние ще "слушкаме и попкаме", защото такава е играта!

Браво Митов, мислиш в перспектива! Извадил си им отровните зъби и сега вият на умрело!

Нещо ти хлопа?

Искаш да кажеш, че изби нашите зъбки, за да не им драскаме, като ги обслужваме. Спец си, знам;-)- и той също.

Смешник, какви отровни зъби? Какъв е този патос,който не е на място? Русия не я пука срещу САЩ, камо ли от някаква малка васалска държава. Било то Полша или Латвия и тем подобни.

Света се управлява, от Уайнари, и всеки Своето, ще ти предложи Да ги сбира, Бойко, и да подари, някои любими Гъски и Керкенези

Надали на България й трябва такава отговорност - от една страна са USA от другата Русия, а трябва да се гласуват решения в Съвета за сигурност към ООН. а си настъпил по мазола едните - лошо, а другите - пак лошо!

Като няма отговорност няма и държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много станаха случаите, при които важни за суверенитета на страната ни решения, се вземат в други държави! Този случай е доста грозен и говори за пълна подчиненост и слугинаж на България! Преди дни ЕНП при ЕП, забрани на ГЕРБ да прави коалиция с ПФ, защото според тях ПФ са ксенофоби, или нещо подобно! Спират ни енергийни проекти. ЕС спира планово, развитието на българската икономика, като и налага ръстове не превишаващи два процента годишно. А, на всеки образован човек е известно, че за да престане да се увеличава разликата ни в икономиките, дори от предпоследните в ЕС - Румъния, трябва да имаме минимум 8% ръст на БВП годишно! Вместо да се поставят сериозно на дискусия тези въпроси, се тиражират по медиите, некомпетентни, манипулативни оценки, фалшифицирани показатели, представяни в проценти изчислявани не при еднаква база, а нашия процент изчислен с мижавата ни база, се сравнява с такива, на които базата е 10 пъти по-висока от нашата и ГЕРБ "парадира", че сме на 2 място по ръст на БВП в Европа, ама не казват, че БВП това е опашата манипулация! БВП не се мери в %, а се измерва в евро и погледнат така БВП ни е трагичен, та трагичен и намалява при управлението а ГЕРБ, а камо ли да достигнем някоя държава в ЕС! Намалява като обща сума за страната! А, представено на глава от населението това все още не личи, поради ежегодно голямо намаляване на населението ни от емиграция!

представяте ли си какъв вой от соросоидите щеше да има, ако България беше отстъпила мандата си на Армения примерно под натиск на Русия. Това щеше да НАЦ.ПРЕДАТЕЛСТВО"... и т.н. Сега обаче соросоидите мълчат като .....

По сегашното законодателство какво е наказанието за национално предателство? По-рано беше единственото справедливо - смърт.

Много харесвам никовете на протестърските тролчета във форума: "Българин", "Обичам само България" и прочее подобни;-). Казвал съм го и преди: заради "патриоти" като този "господин" на снимката страната ни в международен план е като малоумна проститутка, която си плаща, за да я изнасилват!! За 25 години освен тоталният икономически, социален, демографски и прочее колапс ни намразиха руснаци, араби, който се сетите- а никакви ползи насреща, освен правото на протестърчетата да се веят на гейпаради в центъра на София, хаха.

Забележете, че и двамата "реформатори" в правителството на Борисов - Ненчев и Митов се заиграват с Полша. Поляците нелегално получаваха милиони в кеш от ЦРУ за тяхната "Солидарност" през 80-те. Изобщо не е изключено сега те да пускат малко сухо на такива продажници като споменатите двама срещу някоя си и друга услуга.

Кога най-накрая ще видим в ЗАТВОРА за извършени престъпления по служба вкл национално предателство министър или друг държавен чиновник ??? КРАЙНО ВРЕМЕ ! ! !

това е супер скандално! ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ! ... АМАН ОТ АМЕРИКАНОФИЛСКИ ПОДЛОГИ

Този външен министер не си ли си е превишил правата? Не е ли извършил престъпление по служба - национално предателство, като не осведомил нар. събрание и народа за токова важно решение?!

И този като хубавото Наде ?! За нищо не става !

А! И той става. Като Надето. За същото.

А бе Надето вече отдавна НЕ СТАВА...........

Затуй са стиснали мандата - щото имат много гадости започнати, които искат да довършат: отказване от СС, мащабна концесия за злато в Трън, съдействие на ислямисткото нашенствие под прикритие на "бежански" поток...

БРАВО БЕ, ДЕФОРМАТОР!... Т'ва момченце КОЙ го назначи за министър?! А, Урко Борисов - естествено...

"Министър Даниел Митов бил приел България да се откаже от ротационния си мандат в Съвета за сигурност на ООН" Тия работи не се ли гласуват в Нар. събрание, не се ли публикуват в държавен вестник???!!

...както виждаш - НЕ! Решават се еднолично от Министъра на външните работи... ПОД МАСАТА... по нареждане на чужда държава, в случая - САЩ. Кое не е ясно?!

Защо имаме нужда от бг. външен министер, като всичко се решава в САЩ!? Можем да си съществуваме като село Урково, с.Тиква и пр. нямат външен министер...

Еее, сега може ли така! Поляците били "по-твърд партньор" на САЩ!... Ами, то има ли по-големи подлоги от нашите политици, особено към Краваристан - щом им свирнат оттам веднага наострят уши и завъртат опашка... Но, както и да е, каквото каже "големия брат" от Щатите, това ще стане! Както се казва: Ееее, меее, т'ва е положението!... ;-)

нашите политици толкова покорно въртят опашки, че ония вече не ги и потупват по главата само ги сритват в ъгъла... и България заедно с тях!

Митов не е гербаджия, както в много коментари тук пишат. Двамата с Ненчев са от реформаторите. Същите които сега взеха мандата, жадни за власт. Очите им светнаха като на котка при вида на луканка. В следващия парламент няма да ги има.

Тъквунът нали е мин. председател можеше да ги смени веднага! Нещо не става ясно, той ли тях командва или те него?!

Излагация, предателство, продажба на националните интереси... най-вече обида на българите! Не виждам защо са ни такъв мин. претседател и външен министър като сме управлявани от заместника на 15-тия секретар на посолството на САЩ в България!!!

ееееей.... пускайте водата ... страшна смрад ... после и с четката .. и с белина ... че това изходното герб трудно ще се изчисти

Направо, събаряй и засипвай турския кенеф на "българската" политика и прави съвременен вътрешен клозет по швейцарски модел.

Защото им е по-твърд,разбрахме сега,че нашият е с по-мек, та затова го помолили и той приел. Никой неще мека мара. На митов сигурно ще му готвят нещо по така.....

Митов и Боко кой знай в коя световна международна банка ще продължат да служат. Единият на информацията, другият ще пази на вратата

Защо новината за новото огромно предателство на Митов и Борисов не е на 1-ва страница? Нормално ви се вижда бг. външен министър и премиер да работят срещу България?!

Не се отчайвайте и по лошо ще стане! И как винаги при такива изцепки става някаква авария или трагичен случай и покрай него отшумява издънката почти незабележимо? Нещо взех да замислям ката стават бедствия и аварии, дали не са планирани?

Дано да не си прав!

Страшното мина. ИДЕ У Ж А С Ъ Т

на снимката е проститутка, която ще осребри много добре фелациото, което прави на ФАЩ!

ЗАЩО С ЛОШИТЕ НОВИНИ ВИНАГИ СЛАГАТЕ .....МАЗНОТО ЛИЦЕ??????!!

Плазмодии са! Гнусни шпиони, които само унизяват България!

Ако това е вярно България трябва официално да се откаже от името Република и да признае, че е американски протекторат. Като КосовА.

Няма по-големи продажници от ГЕРБо- РъБската пасмина. Доживотен затвор за тези платени от САЩ к-ви.

Тези гербажийски боклуци трябва да ги обесим с краката надолу. Първо почваме с Борисов и Митов-толкова поразии направиха. А бе тия хора неса ли Българи.....

Тези гербажийски боклуци трябва да ги обесим с краката надолу. Първо почваме с Борисов и Митов-толкова поразии направиха. А бе тия хора неса ли Българи.....

Тези гербажийски боклуци трябва да ги обесим с краката надолу. Първо почваме с Борисов и Митов-толкова поразии направиха. А бе тия хора неса ли Българи.....

токмака докато не го арестуват и му сложат гривна, ще продължава да прави мизерии, един път осъден няма да има право на обществено-политическа деиност, и естествено, запор на имущество и вложения, за да се почувства като нормален бг гражданин

КОЙ ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ?Простият комунист Борисов,станал атлантически антикомунист.Колко е гнусно да си предател?Тикво получаваш презрението и на бившите си съпартийци и на тези които не харесваха БКП ,като мен! Такива като теб и сопол не заслужават!

Ти най-добре трябва да знаеш, колко гнусно е да си предател - твоите любимци 65 години слугуват на онези, които са така жизнено необходими на България, както слънцето и въздуха за всяко живо същество - сякаш България започва през 1944 година. Все още не сме се предлагали за щат на САЩ, за република обаче се предлагахме!

Разлика от небето до земята! И да се предлагаш, кой ли ще те купи, като всичко получават БЕЗПЛАТНО!

Правителството на Симеон е подало в ООН кандидатурата на България за непостоянен член на СС за мандат 2018/19 още през 2003 г. Соросоидчето Митов и патрона му Борисов са заявили писмено пред ООН, че България се отказва още на 23.11.16 г. Досега тези типове са крили от нашата общественост този позорен факт. А източници от ООН са потвърдили, че след блестящото представяне на Ирина Бокова, мястото на България е било почти 100 % сигурно. Долната ГЕРБ-ерастко реформаторска паплач ни е лишила от възможността да седнем на една маса с най-големите и 2 г. решенията да зависят и от нас. Ясно прозира фигурата и ролята на агента на ЦРУ Сорос, техните подлоги в правителството. Докато това мекотело е в министерски пост дедите ни се обръщат в гроба си, каква низост и власт имаме, все обратни, все предатели. Патронът му ни докара до трета национална катастрофа. Ликвидира два стратегически мегаенергийни проекта и ни докара преки щети от милиарди. А бъдещите щети са неизчислими, десетки милиарди за 50-100 години напред от пропуснати ползи и дивиденти, от инвестиции, производство на евтин ток и въгелводороди, такси пренос и т.н. Знайеки за грабежа на КТБ, остави неговите изпълинтели да го свършат. ДАНС и Главна прокуратура какво чакат?!? Какво работят? Кога тоя жидопедал и неговият официален шеф ще бъдат арестувани и натикани там, където е мястото на предателите на България, на антибългарите, на слугите на сатаните!!??