Агенция ”Фич” вдигна кредитния ни рейтинг

Международната рейтингова агенция "Фич рейтингс" /Fitch Ratings/ повиши перспективата на кредитния рейтинг на България от стабилна на положителна.

Обратно в новината

Коментари - Агенция ”Фич” вдигна кредитния ни рейтинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много добра новина за България!

ФЕОДАЛА ЩЕ НИ ТОВАРИ И ПРАВНУЦИТЕ,КАКТО ГО Е ПОДКАРАЛ!!!

Ко стаа, а?

Не ме интересува фич, интересува ме когато моя пич дигне рейтинга.

Рейтингът на Фич и подобните им екзекутири е винаги висок за държави, които упражняват финансов терор и социални репресии над населението си. В държави където социалната система е солидна, пенсиите високи, здравеопазването е гарантирано, Фич и подобните им винаги дават ниски оценки.

сега ще настане едно благоденствие, йеее

Дреме ми какво казва една кредитна агенция!Нали и за американските акции все кредитни агенции пяха,че са много хубави докато всичко се срути?Интересно дали нашите са платили за това изказване и колко?

Видяхте ли! Само три месеца управлява Герджиков и свърши повече от всички останали за десет години. Ама неблагодарен народ бе...

Значи Бочко ще почва тегли кредити от Западналите банки. Имали уволнени за бракуваните Пол Кии? кой ще плати за тях?

То хубаво че публикуват рейтингите... Та да видим на какво толкоз Горанов вчера си писа шестица, трите В-та всъщност означават задоволително към момента а плюса показва че може и да се оправим при определени обстоятелства, а виж Ф-то с тройка покзва че към момента сме добре ама може и да не можем да си платим някои от предстоящите плащания.

КЪДЕ БЕХТЕ ПРОСВИТИТЕЛИ ТАКИВА ДА НИ РАСЯСНЯВАТЕ УМРЕЛИТЕ НИ РЕЙТИНГИ ДОКАТО УПРАВЛЯВАХА КОМУНЕТАТА?:):):):)

Агенцията ПОТВЪРДИ дългосрочния кредитен рейтинг на България... Или с други думи потвърждават рейтинга постигнат от комунетата;)

Какво ни интересуват оценките на някакви си еврейски формирования? Ползата, доколкото изобщо я има, няма да се усети от обикновения българин...така или иначе...

Никаква полза не усещам. През 2-3 години ми увеличават заплатата с по няклко процента, а ми прави впечатление, че все по-малко неща мога да си купувам. Става въпрос за храна и стоки от първа необходимост, въобще не говоря за "глезотии".

в т маркет са дигнали цените на хляба и прочее. мислач, че нама да се усети, но от под лев стана лев и 9. и чая се дига.....бах тоз рейтинг.

Агенцията ПОТВЪРДИ дългосрочния кредитен рейтинг на България... Или с други думи потвърждават рейтинга постигнат от комунетата;)

Държавният дълг към БВП ще продължи да намалява - а 16 милиарда - те в плюс ли са или в минус?

Аве малоумник така ли не разбра че тези 16 милиарда бяха взети да се рефинансират стари дългове.

Коментарът ви ясно демонстрира вашата фрапираща некомпетентност! Моля, информирайте се повече!

Дават възможност да се теглят кредити,за да може мутрите да ги усвояват,като КТВ и какво направи ЕС ,,НИЩО,,.Гарантирам ,че ще стане като в Гърция,но те малко дадоха и на хората,но една вихрушка се възползваха,а сега всички плащат.27год. Нашите крадци ни одраха,,кожата,,

Отвън все изглеждаме добре, но тук защо ли не виждаме резултатите от "успешния" растеж! Щом за повишаване на доходите все няма пари, хвалбите не струват и пукната пара. Само не ми споменавайте огромното строителство, защото едва ли има умен човек, който да не е наясно защо тъкмо в строителство се наливат толкова много пари.

Защо се налива в строителство? Прави ми впечатление, че в Търново, откъдето съм, постоянно се строят нови сгради, а населението не е мръднало от 89-та. Все си седим около 70 000.

Казватжпе сме добре,а ние същите мизерници.Ноедна малка част са си много добре.Тия дето са на хранилката на еврофондовете

Какво разбират пък тез'?! Другарката Нинова и видният полуидиот Гечев, който срива икономика за няколко дена, викат, че работата е зле.

Е затова няма дяволи до казана с българи в ада.Те сами се натискат надолу един друг :)

Ако един професор наричаш "полуидиот", как ли пък да наречем едни други...

Професор, отговорен за такава криза, каквато не имало и в африканска държава...Професор бил...Той и Вучков е професор...

Sangre sica

Прав си! Щом е професор и е в БСП -значи е пълен идиот! Другите............ кои?

Добра новина за България, а няма коментари? Ако беше лоша новина моят коментар щеше да 378-ми например а не първи.

И какво му е доброто?