Косово открива консулство в Несебър

Правителството даде съгласието си Република Косово да открие почетно консулство в България и да назначи Пламен Копчев за свой почетен консул.

Обратно в новината

Коментари - Косово открива консулство в Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В НЕСЕБЪР?! И ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА?! И ЗАЩО КОСОВО?! ДОСТА ВЪПРОСИ МИ СЕ ЗАВЪРТЯХА В ГЛАВАТА,КАТО ЗНАМ СТАТУТА НА ТАЗИ ХММММ ДЪРЖАВА!

Следващото консулство ще бъде на идил в пазарджик, за консул ще правят избори в циганската махала.

Ако нашите политици имаха и най-бегла представа какво зло са косоварите едва ли биха ги допуснали но явно интереса клати феса. А народа кучета го яли ...

Уважаеми избиратели на ГЕРБ. Да сте живи и здрави и дано не ви се случва точно на вас да ви отвличат децата и да ги продават я за органи, я за проститутки. Защото това са запазени марки на шиптърската мафия. Няма по-диви и агресивни радикални джихадисти от косовските шиптъри. Имат достатъчно пари да вдигнат и джамия във всяко гето. Майстори са на наркотиците и когато убиват, затриват цели семейства, не само виновния. Чеченците са като мили гълъбчета пред тях. Тази случка трябва да ви говори ясно що за фигура е ББ и неговите началници. И сподвижници.

Цялата тази смахната история с "приоритет Западни балкани" е най-бясната глупост, откакто сме в т.нар. "преход". Безмозъчни политици, ръчкани от козяци, обслужващи чужди интереси без капка мисъл за нас и бъдещето на страната. Държат здраво за топките бай хой едни Началници и той изпълнява ли изпълнява. Не само Косово е опасна ислямистка дупка, такива са разни босни, черна гора, санджаци и особено много Албания. Трябва да се пазим като от огън от тези престъпни царства. Но на кой ли му пука.

Какво те бърка Черна гора ?

Туй ако не е дипломатическа корупция здраве му кажи. Косоварите ще плащат кефа на почетните консулари , а те щастливо ще обикалят офисите из "Слънчака" Братя Диневи и Елените за Балканско единение. Дето се вика добросъседството ще бъде издигнато с облаци до звездния прах в небесата.

това какво е суджюк геит е дал светлина на резаните ?????този боико идиот лие или реве мошно за железо в главата

на ,,пратките,, ще пише ...,,дипломатическа поща,,...!!! турско в ,,бургас,, ...,,косоварско,, в несебър...!!! в ,,малко търново,, на ,,ислямска държава,,...!!! ,,боиката,, съвсем се е ,,отпуснал,, или са го ...,,натегнали ,,яко...!!!

Айде на джамиите!

Като българин мога да кажа само едно нещо- НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО СЪВСЕМ КЪСНО. Не за това са мрели наши национални герои. А иначе казано би трябвало в нашата конституция да се казва ясно, че държави които не са одобрени от всички нации не би трябвало да им се разрешава да имат посолства и консулства.

А през 1999 когато бомбардираха Сърбия, запада се кълнеше че няма да признаят държава Косово. Ето защо не трябва да се вярва на запада.

На ислямска държава почетно консулство няма ли да отворите?

Ако началниците наредят...

е много кофти, за какво сте ни я пуснали изобщо - ние нищо не решаваме, има си правителство, има си замисли и идеи разни. но е грозно това избързване с оглед някои събития отпреди 2 дни - българското правителство можеше да задържи топката все пак.

Пламен Копчев - член на УС на БХРА, - собственик на хотел Меридиан Болярски, гр. Велико Търново. Пламен Копчев - партия СДП

Албанската мафия разпростира пипалата си навсякъде- с благословията на България, ЕУ и Америка. От тук нататъка няма за какво повече да се говори, а хората да се приготвят да бъдат тормозени.

18 апр 2016 ... Освен него обаче в полицията бе задържан още един мъж - столичният бизнесмен Пламен Копчев, който е бивш президент на ФК Несебър, притежава хотели в морския град

погребаха ли вече Йованович, брутално ликвидирания лидер на косовските сърби, че откриват консулство точно сега? ама животът явно си иска своето, няма нужда от превземки.

В съдебната зала стана ясно, че той е стрелял със законно притежавания си пистолет след употреба на алкохол - в кръвта му са измерени 1,15 промила. Това станало на 17 април около 22,00 ч. в лекия автомобил Ауди S8 на футболния бос в Несебър Пламен Копчев. Христов седял на задната седалка и започнал да стреля с 9-милеметров пистолет Зиг Зауер. Единият от куршумите минал през седалката и попаднал в седящия отпред Никола Колев.

Боце,тъпо копеле се оказа.Махай тия шиптъри бе малоумнико.Никой не ги иска никъде вие пак смъкнахте гащите.

18 апр 2016 ... Освен него обаче в полицията бе задържан още един мъж - столичният бизнесмен Пламен Копчев, който е бивш президент на ФК Несебър, притежава хотели в морския град

Само убийци и подпалвачи липсват! И без това още не е раздадено възмездие по взрива в Сарафово.

ХОТЕЛИЕРИТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ??? ... МУТРИ ЮНАЙТЕД ОТ ЦЯЛ СВЯТ ... ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ ИМА И ЕВРЕЙСКИ ТУРИСТИ В ХОТЕЛИТЕ НА АЛАНСКИ ИСЛЯМИСТИ :)) :))

БАРОВЕЦЪТ Е РЕШИЛ ДА СТАНЕ ПОЧЕТЕН КОНСУЛ И СЕ Е ДОГОВОРИЛ С ШИПТЪРИТЕ ! ПРАВИТЕЛСТВОТО ФОРМАЛНО САМО ОДОБРЯВА СДЕЛКАТА !!!

Република Косово не съществува. Министърът на Външните работи може да се гръмне, от уважение към избирателите. Ако ли пък не, на следващите избори ще си кажем мнението.

тя съществува само в главите на евро атлантико либерастко соросоидите

В Несебър е добре. Вие да не искате в Драгоман , или Калотина ?

А у наше село кога ще откриете консулство, например на Таити? Мамицата ви малоумна, герберска.

България даде въздушен коридор в полза на Косово срещу Сърбия. Една от първите призна джихадисткото Косово. Как няма да открият консулство мръсните шиптъри. Продадоха България демофашистите

ЩЕ СИ СЪТРУДНИЧИМ С БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ, НАЙ-ВЕЧЕ В ЛИ.... ПАРДОН , В ОЧИТЕ НА МИТЬО !!

Скоро ще рИвем и от албанците, че по-диво и агресивно племе са само афганистанците. Но ние сме си дебили по принцип и ако нямаме бела си я намираме. Как едно смислено нещо не свършваме, а само глупости.

Ся си е.а мамата!Тачи стъпи и там.Ще има пукане!

на самопровъзгласила се държава - ами честито на печелившите, чудесно място за почивка, плаж, чадъри, моренце, бира-скара.

ОРЪЖЕЙНАТА МАФИЯТА СИ ОТКРИВА ОФИС , БЛИЗКО ДО БУРГАС ЗА КОНТРОЛ НА ТРАФИКА !

"Косово открива консулство в Несебър" къде е България в тази новина

Ама защо в Несебър, ние там имаме достатъчно наркотици ????

Удобно е оттам да разпространяват наркотиците в Слънчев бряг.

големи дупедавци са това правителство !!човека" щъркелче 4е голям" сТрък" !!!

Така де. ПОД РЪКА НА МОТЬО ОЧИЧКИТЕ. Защо БОКУ ТИКВАТА го спаси със всички всевъзможни ДЪРЖАВНИ РЕСУРСИ? Да има мрежа за разпространение

ША СВЪРШИ РАБОТА ;-)

предателствата на властта нямат край, защо в несебър никой не знае освен косоварите те със сигурност знаят

Българите на сме съгласни. Още 20 километра на Изток. Върху некоя изгнила БАРЖА. Подвижно консулство

Копчев да бъде закопчан .

А в Капитан Андреево няма ли да открият консулство?

Избрали са точното място. Възниква проблем, а те са пичиващи и хоп в консулството. Много хитро.

единствената православна страна признала откраднатата с кръв от сърбия парче земя ... сега им отваря консулство ... бомба в парламента триябва 10 мегатона !!! та да ги помете и в полите на витоша изродите

По тази въпрос търсете правителството и т.н.МВнР.

как непризната от повечето страни област ще има консулство?

Позор! Трафикантите на наркотици и човешки органи си имат почетно консулство у нас!!!

а бре само шиптъри ни липсваха у нас ... знаете ли изобщо що за долно , нагло и арогантно племе са шиптърите ??? а и несебър ... ха ха ха , що не в сандански поне ...там поне е по близо ... а честито ви дрога и търговиика с човешки органи ! продажно племе ...

Шип(т)ъри (планинци в буквален превод, или албанци - от името на страната Шипериа) са албанците, в Косово си имат друго име. Косовари, но не съм сигурен

ЗНАЧИ ТАМ СТАВА ДЕПОТО ЗА НАРКОТИЦИ ;-)