Румен Радев разтълкува формула на Айнщайн

Работете с желание, вяра и любов за България. Това е най-голямото удовлетворение.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев разтълкува формула на Айнщайн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, боже - чета и не вярвам на очите си . . .

Хахаха, гледам календара и се чудя дали 1 април тази година не е подранил?!

Добрата маса отлита за европейските университети със скорстта на светлината. Останалите чакат дипломи от килийните училища, наричани тук университети. От над 50 университета в България, само 2-3 са забелязани в световните класации, (някъде към края)останалото е плява.

Само за последните 5 години в България се появиха 14 000 нови доценти и професори, кандидати и доктори на науките

Бахти маймунската държава!!! Това е пълен ташак!! Двама клоуни - политически буфосинхронисти ръководят държавата. Единият е неграмотна и проста мутра, а другият сричащ папагал, говореща марионетка по потник, джапанки и зелени чорапи... И двамата приличат на бай Тошо - същите кухи плешиви манерки и клепнали уши... Господи, с какво заслужихме...!!!!

Господи, с какво сме заслужили да четем полюциите на треторазрядни фенчета?

явно си фен на Плевньо-говорещият безсмислици с "придихание"!Или може би Цецка щеше да ти пасне най-добре, но тя пък чете от Устава на БКП, тя не е една!

го виждаш със потника и чорапите?Защо не го видиш с пилотския гащиризон, със шлема и с табло на самолет пред себе си, което ти наистина би гледал като маймуна микровълнова печка...?!

Да ръси простотиии, или е пренебрежителна статистическа единица.

Като не си доволен, какво си направил да промениш нещо?! Ако можеш да отовориш правилно на този въпрос, ще вземем предвид мнението ти.

турците имат хубава поговорка,,никога не е касно да станеш за резил.

...никога не е кАсно да станеш за резил... РАНО СИ СТАНАЛ ЗА РЕЗИЛ.

Абе Руми абе фуражка ... това да не са ти твойте фатмашки иширети бе ... стой си мирен там ... има време кога да лаеш ... аз нали се нагуших при командира ...

Намаза ааа , а смазка остана ли ... :))))

Да ухаа доволна съм :) еее сега смазка пък ти ... неудобно е тука сега пред хората пред другарите някак ...

Ех тоя Дон Амичи, не се отказва да обижда на тролчета а самият той е комунистическа издънка, кой знае за кого работещ - я директно за президента или пък за Нинова. Със сигурност другарю Амичи си комунистическо ко....нце и да ми възхваляваш кой къде е учил и какви заслуги има е тъпо. Човек трябва да е човек на първо място, да има морал и отговорности, а не като му падне някоя секретарка и хайде, далеч от семейство, без отговорности и с генералшата Деса живот здравей. Да не би да е учил дипломация в САЩ та да е такъв перфектен президент дето го изкарваш. Обикновен пилот другарю Амичи, а всички знаем че и по-добри от него има, но кой го знае как се е докопал до висините да командва пилотите. Тези безсрамните не действат честно, така че затвори си вече устата комунистическа, прибери плюнката и лягай да нункаш.

Плужек коментира летец? Хахооо, де си ръгнааал???

Ние в Пресцентъра на Партията за българия с умиление си спомняме за времената, в които не само c, ами и всички останали константи зависеха от нашата обществена система.

Физик реши да запише семинарията и на въпроса : В какво се изразява Божията сила? Той отговорил: На Божията маса по Божието ускорение.

А божието ускорение е втора производна на неведомите пътища божии.

Гледам самолётчика и все повече установявам ,че започва да прилича на Иванушка-глупака.Така се оплел,в самохваления ,разбира се с помощта на цялата партийна група и най-вече в собствените си глупости,че почти не му остава място и за заповедите на генерал деси

Т'ва защо си го изръсил, та се правиш на интересен, а не видиш какво става около теб и отвъд теб. Ако можеш да го кажеш по-добре, или нещо в този смисъл, та да направиш впечатление, разбирам, но само да се хули и oтрича не е никакава позиция, или пък признак за интелект, а тъкмо обратното.

Сутрин си бойко, следобед бойка. Не ти е лесно-оплел си си животът.

И таз реч ще е писана от Деса, докато е кълцалс магданоза на ситно....

Президента Радев няма една неадекватна постъпка до момента! Поне една надежда има, че не всички са чалгари, охранители, мутряци и вместо да си купуват книги си пазаруват писачи като Антон Тодоров Шайката. Единствената ми забележка към работата му до момента е, че остави без отговор отговорите Борисов за връзките му с Пеевски/Доган. Надявам се, че не им е минало времето и че не са били просто ала-бала.

Я внимавай всички - строй се !! мирно !! равнение на ляво !! за почест на другарката дето приватизира тенхото при Костов а сега е пръво комунде хаха!!

Радев лети в небето , Тикви и кауни се търкалят в полето !

МНОГО ТРУДНА И НЕБЛАГОДАРНА РАБОТА Е ДА БЪДЕШ ТРОЛ, КОЙТО ТРЯБВА ДА ХУЛИ ПРЕЗИДЕНТА. ТО Е НЕЩО, КАТО ДА СЕ ОПИТВАШ ДА СВАЛИШ САМОЛЕТ С ПРАШКА. НИЩО КОНКРЕТНО, НИЩО СМИСЛЕНО НЕ МОГАТ ДА НАПИШАТ. ЗНАЕТЕ ЛИ ВИЕ МИЛИ ТРОЛЧЕТА, КОЙ ОТ БЪЛГАРИЯ УЧИ И СПЕЦИАЛИЗИРА В САЩ? САМО НАЙ УМНИТЕ И НАЙ СПОСОБНИТЕ БЪЛГАРИ. И В САЩ ТЕ СИ ОСТАВАТ НАЙ СПОСОБНИ, ВЪПРЕКИ КОНКУРЕНЦИЯТА. ,1 РАДЕВ Е ЕДИН ОТ ТИЯ СПОСОБНИ ХОРА, ИМАЛ ЧЕСТА И КАЧЕСТВАТА ДА СПЕЦИАЛИЗАРА В ЩАТИТЕ. ВПРОЧЕМ, А ВИЕ КЪДЕ СПЕЦИАЛИЗИРАХТЕ, ТА СЕ ОПИТВАТЕ ДА СЕ МЕРИТЕ С ПРЕЗИДЕНТА?

Удри муйо да те у сеньор амичито :))))

Защо пишеш с главни букви ? Да изглеждаш по-умен цццц!

За твое сведение - Путин е специализирал в Щатите.

Кой го взема вече на сериозно този смешник?

Вашто човек Плевнев изби цялата риба, а и хората вече няма къде да си мият ръцете. Я си признай 'що мразиш Квантовата теория и механика?

Браво господин Президент , всеки ден показваш че си високо интелигентен човек ! Може би заради това те мразят ,Тиквите и Кауните и техните платени клакьори ! Знай господин Президент избран си от 2,5 милиона Българи ! А не си назначен като Управляващите от Държавния Департамент на САЩ !

Е назначен от лявото мъдо на Путин - Решетников Това го прави приемлив според вас ?! ;)

Ти си тъп Изрод и смешник !

Ако прочетете внимателно ще разберете, какво е искал да каже! Константата всъщност е ПОСТОЯНСТВО! Постоянство в развитието на образованието и науката и постоянство в усвояването на знания!

Радо-потника? Никога! Той е олицетворение на самата честност, искреност, добросърдечност, върховен ум и най-вече велик борец срещу корупцията и "честните" приватизации на другарката лъжа! Вервайте ми!

Потник- ама друг път По ще му ходи Зеления Чорап или Празната Манерка

Ми няма щото пилотът се прави ту на пРезидент, ту на Айнщайн Българска работа...

Има ли пилот в самолетЪТ? В твоя определно няма.

Сеньоре амичи, ти пък от къде така отблизо знаеш и познаваш президента, от къде си сигурен колко е умен при положение че този умник си остави децата и жената и направи куп недомислици в разрез със закона докато беше шеф на пилотите и назначи метресата си на две длъжности незаконно. Голям ум, голямо нещо се иска за да извършиш такава простотия. Глухи и слепи ли сте да възхвалявате изказванията на този човек, той непрекъснато бръщолеви научени фрази и прави мили очи сега на младите, белким ги приобщи към комунистическата кауза. Някой дали наистина си мисли че Радев милее за народа и младото поколени.... Изобщо който говори толкова високопарно загрижен за хората, хич не му пука за тях. Делата другарю Радев, делата. На теб не ти пука за децата ти, та за нас ще мислиш! Безморален и глупав човек, избран от Нинова да го върти на пръста си. Това се казва "смелост и характер". Другия път, ако не бъдеш преждевременно свален от поста заради всичко което правиш в ущърб на държавата, не се надявай да станеш това което се водиш в момента.

Президентът Радев да взема пример от мене, пастирката от ирландия, оставих първата си жена, зарязах и втората с децата.

Умен, а! Мнооого умен.

и той като бай тошо-тази година полупроводници.догодина-цели проводници.

Ужас, не мога да разбера как човек завършил МГ може да изръси такива върховни глупости. Колкото и да не им се иска на ан комундетата шапката явно не пршава на никого. А тея дето се исказват в негова подкрепа явно и хабер нямат за какво иде реч.

ужас, такова неграмотно писане не бях виждал!!! неграмотен ром ли си бе дебил???;))

Константите са числа, които не променят стойностите си, за разлика от променливите. Така че погледнато от тази гледна точка,тълкуването на Айнщайн е пълна безмислица,но няма кой да му каже ...

константен ГЛУПЧО СИ ХОХХОООООООООО

ТУКА ЕДИН ИЗВЕСТЕН ТРОЛ НАРИЧА ПРЕЗИДЕНТА ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО "РАДО ПОТНИКА". ТОЗИ "ПОТНИК", В КОЯТО И СТРАНА В СВЕТА ДА ОТИДЕ ЩЕ БЪДЕ ИСТИНСКИ АС ЛЕТЕЦ. И ТОВА Е КОНСТАНТНО. А ТИ КЪДЕТО И ДА ОТИДЕШ, ЩЕ СИ ЕДНО НИЩО. ТОВА СЪЩО Е КОНСТАНТА. НЕ СЕ И ОПИТВАЙ ДА ДАВАШ ПРЕЦЕНКА НА ДОКАЗАНО ПО УМЕН ОТ ТЕБ. КОНТРАПРОДУКТИВНО Е. ХЕВ А НАЙС ДЕЙ.

Този само джендър Деси може да го разбере какво е искал да каже.

Тоя надмина себе си! По-голяма глупост на бях чел! Стойността на КОНСТАНТА да зависи от нещо?!?! Льотчик, льотчик му кажи и не го обиждай повече!!!

Брей,направо ми падна шапката,като прочетох заглавието.Ами защо ни е БАН,като си имаме такъв капацитет ?

Към младежите - радвайте се че задължителната казарма отпадна защото такива като този щяха да ви съсипят с тъпотия две години и то едни от най-хубавите от живота ви.

Който работи за държава, която не гарантира собствеността, напротив - обсебва я, поддържа мафията и заробването ни. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Масата това сте вие .... А аз съм комунде, привилегировано с партийна индулгенция да ви ръгам като скотове и да ви поучавам че да вървите в социалното стадо-маса.

блеееее ... блеееее ... води ни ... води ни овчарю с фуражка ... към светли бъднини! само зобче и трвичка да има за нас иначе вие с другарите мезете!

Ало масата каква е бре има ли номизматична стойност като барок, готика, нео класицизъм или фекална маса май ?

А бре! Неграмотнико! Къде си тръгнал като даже не знаеш правописа? НОмизматична! ХА ХА ХА!

Ей гоуем си бате , мое ли да дойдеш и да разцъкаш за още некои таквиа умнотии де , за бозоно или за колайдеро ....

Бетер крепостни селяни са българите, бетер 100% дебили щом ги търпим червените боклуци толкова години. Хайде Гинке, вдигай цената на тока, че да влизаме в ритъм!!!

Wooow ...... този шапкар счупи тъпомера.

Ама защо ми изтрихте коментара? Аз похвалих президента!

Ами точно затова е бил изтрит, какво чудно. Целта на тази статия е да се ругае президента, а не да се хвали.

Президентът ИНТЕРПРЕТИРА формулата на Айнщайн, драга редакция. Пренебрежителното заглавие разлайва форумните кучета и говори зле за вас, не за президента. Посланието на президента е, че, ако приемем училищната среда, която е еднаква за всички, за константа, успехите на всекиго зависят от личната воля, постоянство и упоритост. Това е неразбираемо за изказалите се айнщайновци. Горкичките...Побързали да се обозначат... Всичко е нормално - поне 80% са...

Босия фатмак с белия потник цитира Айнщайн! РЕВА!! БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Само, че ГЕНЕРАЛ МАЙОР. Което означава, че изкукалия фатмак в случая си ти МАЙОРЕ. БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

ОТ ЕДИН ОТЛИЧНИК В УЧИЛИЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЕДИН ОТЛИЧЕНЛЕТЕЦ О ЧУДНО ИМА, АКО ОТЛИЧНИЯТ ЛЕТЕЦ СТАНАЛ ОТЛИЧЕН ПРЕЗИДЕНТ. ПРЕДИ ЗАЩИТАВАЛ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВЪЗДУХА. СЕГА ПАК ГИ ЗАЩИТАВА, НО ВЕЧЕ ОТ ДОНДУКОВ 2.

Г-н Президент (обръщам се към вас така, защото възпитанието ми го повелява), Безспорно доказахте, че сте цар на лакърдиите, безсмислените фрази и помпозните, изречени с патос слова! Свалям ви шапка! Високият ви рейтинг доказва, че чудесно се справяте с популистките си призиви и безсмислени тиради, толкова лесно достигащи до не особено грамотното съвукупнон българско население. Само да вметна, от позицията на обикновен гражданин който не ви харесва, че младите хора ще се задържат в България, не с празни думи, а с ясна и последователна бизнес стратегия, която ще доведе до ръст на икономиката и увеличаване на доходите. Всичко останало е вятър и мъгла, толкова добре подхождаща на дебилното поведение на подкрепящата ви политическа сила.

ФАТМАКО ТИ ОТДАВНА СИ БИЛ ГОТОВ ЗА ПОЛИТИК, КЪДЕ ХОДИШ ПО КАЗАРМИТЕ ? ДРЪНКАШ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ КРАСИВО! НО ХОРАТА НЯМА ДА СЕ ПОДВЕДАТ ПОВЕЧЕ ПО ПРОСТАЩИНАТА !

докато има комунистически генерали на такива постове като във латинска америка след военен преврат и то ляв няма да стане

И много ще сбъркаш.

Поздравления ,г-н президент !

Поне веднъж бъди мъж- излезни на екрана и кажи- мили сънародници, лъгах малко, че ще боря корупцията, а няма да я обслужвам с празнословици и циркове за идиоти. Ама така ми наредиха Корнелия-Импекса и другите крадливи и лъжливи милионери от комунистическата ми партия ! Затова Ви оставям Вие сами да се оправяте! Ние ще те разберем и ще гласуваме за друг!

Коментарът няма нищо общо с отразеното в статията събитие, а съдържа общи приказки, основно клевети срещу Радев. Зашо не е скрит, като "не по темата"? Или темата е да се хули президента?

ако познавахте законите ни щяхте да знаете какви са пълномощията на президента .

НИКАВИ!

Ако на този му се връзват и сега, значи народът наистина е мърша и 80% дебили. Значи няма надежда и още живеем в реалностите на пеевски, доган и другарката лъжа. И си кротуваме и си заслужаваме всичко, което се случва

Радев е перфектният Господин Празни но красиви приказки. Идеален.

С други думи: C е константа, която варира от 0 до безкрайност.

Хайде 2 по математика - константите не варират, затова са константи. Иди си хвърли дипломата за основно образование, ако имаш такава. Надявам се, че за по-високо образование не са ти дали, поради дълбоките ти проблеми с елементарните знания.