Нинова: Вътрешнопартийните игри в ГЕРБ са срам за България

Вътрешнопартийните битки за пари и обществени поръчки в ГЕРБ ще костват много на българските граждани и са срам за България пред Европа.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Вътрешнопартийните игри в ГЕРБ са срам за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като "свиня в супера" е - рови, квичи и иска всичко да стане на бунище, за да се чувства най-конфортно... Отврат...

ако натиснете малко чиновниците от Столична община ще ви кажат неща за които и в американските фими за мафията няма да видите. Отваряне на пликове с цени на участниците, субективни методики и нагласяне на точки за една определена фирма, направо чудеса. Прави се всичко само и само да се нагласят поръчките в полза на една фирма. Защо се прави това при все некачествените ремонти и забавеното строителство? Ми щото уговорките са тези фирми да не се закачат, да постигнат минимална себестойност на услугата за да могат да "върнат" обратно на определен чиновник едни пари стигащи до 40%. Така ако едно строителство струва 1млн се връщат до 400000 лева обратно в чиновниците. Краде се най-много от ремонтите на детски градини и училища. Там се правят ремонт върху ремонт, не се търси гаранционна отговорност, даже има данни да се правят дупки по здрави покриви за да се поръчва после ремонт. Количествата са силно завишени, но се краде най-много от скритите работи, които строителния надзор удобно премълчава. Ако гражданите знаят какво се случва отвътре ще им се доповръща. Няма директор в Столична община който да не е милионер в евро. Чудя се само защо мълчат фирмите. Ако се анализират поръчките в Столична община ще се види че цените са в пъти по-високи от тези на свободния пазар. Това е така щото се вкарва в цената не само процента за чиновника, но и евентуалната неустойка от забавяне на строителството и така цената става доста по-висока. Направо е страшно положението в обществените поръчки. Законодателно трябва да се забранят критерий за оценка различни от най-ниска цена и само в изключителни случаи да се допускат методики за оценка, които обаче да бъдат обективни и да не зависи оценката от комисията, както е в случая с НДК. Самият факт, че депутатите не искат да направят такава промяна е знак за корупция на много високо ниво.

Срам за България са трите фалита на банки все при управлението на БСП. Срамно за БСП е да загуби избори от ГЕРБ.

Съгласна съм. Хората от ГЕРБ, които се въртят на ролетка от министерство в министерство и хабер си нямат от това което вършат, но иначе са много специалицирани в оратолствуването, даването на обещания и прехвърляне на вина, ме довеждат единствено и само до отчаяние. До скоро имах надежда, вече не....

Не искам БСП на власт за да не се случи отново описаното в ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Закона се отнася за предшествениците на БСП. БСП се явява наследница на тези престъпници и до ден днешен такива загрижени за страната у, народа, заетостта, демографския прираст, доходите ни, парите ни, децата ни и т.н наследници от БСП не са се извинили на народа си за престъпната война която водят против собствения си народ повече от век.

Не искаш БСП,но гласува за кадесарите от ГЕРБ,най-ретроградната част на бившата номенклатура на БКП,техните синове,дъщери и внуци.Глупаци като теб дават властта в ръцете на най-радикалните болшивики.

32 тона злато ни струва само поредната руско-турска война през 1877/78. Към тях трябва да добавим и откраднатото злато от трезора на БНБ веднага на 9 9 1944, издръжката на окупационната Червена армия в периода 1944/47, както и изнесеното злато за СССР за строеж на губещи заводи с технологии от 20-те години. Плюс дадените тонове злато от Тодор Живков на СССР "за съхранение" - и никога не върнати. Сумирано, откраднатото от нас злато от Русия за 140 години надхвърля 100 тона. Сто тона.

Никоя друга партия не е нанесла такива злини на страната и народа, каквито нанесе БСП!

А къде е златото на БНБ след 1989г. знаеш ли читателю на жълти вестници,да ти кажа то е на отговорно съхранение във Федералния резерв на САЩ т.е в ръцете на група частни банки и няма де се върне от там....

Права е Нинова. Жената иска само да се сменят с ПП ГЕРБ, за да се случат следните неща. Тя да си изпълни заръката която й е дала Москва. Те да правят същото и по-лоши неща от ГЕРБ, защото това го могат доказано. Да осигури финансово семейството до 15-20 коляно, като дали ще има такова не е доказано.

Срам за България са недоклатените политици като теб.

Извинявайте , само едно въпросче , ако разрешите разбира се- Бацко вече от доклатените ли е?

Никоя друга партия не е нанесла такива злини на страната, каквито нанесе БСП. Партията с най-много милионери, партията която източи пенсионните и здравни фондове, днес лъже народа си, че му готви сполука. Същите, които станаха известни с червените куфарчета днес обещават да се борят с бедността. Децата им учат в САЩ, а избирателите им след 37 години трудов стаж са с пенсии под 100 евра, някои от които ровят и по кофите. Благодарение на станишев и петър димитров бяха ликвидирани БЪлгарски Морски Флот, летищата Варна и Бургас бяха подарени на ТИМ през 2006-та, беше ликвидиран и ТЕЦ Варна. Същите другари днес говорят за икономика и работни места, когато оставиха хиляди без работа през последния си цял мандат. И както те си забравят обещанията, така смятат,че мизерията и злините , които са причинили също са забравени. Най-добрия им депутат от Варна е бил член на герб, другия е старозагорски продавач на бира, протеже на петър димитров, а другия, който го накараха да се оттегли беше арестуван през 2010-та в общинския съвет със 100 хиляди лева в брой в служебното чекмедже в общинския съвет, с които се оказа щял да ходи на почивка със слугинята.

ГЕРБ успешно се борят за лидерското място в тази насока. Имат забележителни постижения.

"А вие защо биете негрите?" Няколко тролчета ни заливат с примитивни мантри "какво било,кога било и т.н." Вярно ли е това което казва Нинова?Това е въпроса!И не увъртайте! Защото ДНЕС е животът ни!

Днес ни е живота, но той е продължение на основата от минали години! А тази основа за по-голямата част от българите е "жизнь", а не "live" за съжаление!

Неудобни ли са ти нещата, които е написал "варненец" Неудобни са ти, защото и ти си от същото мързеливо котило, каквито са от БСП!

Цецо мамини прости,ще свърши стотинките дето ви раздава тролчета прости и тогава да видим що ще правите.

това че в страната е хаос се вижда от всички що годе таферни хора ама ти неуважаема госпожо да даваш мнение /при положение че собствената си партия не можеш да овладееш/е наѝ малкото неуместно.един съвет като от по възрастен човек,преосмисли наѝ на пред собствените си деѝствия в твоята партия виж дали някъде няма подводни камъни в които да ''блъснеш лодката'' и тогава гледаѝ какво правят другите.

провинциални бсп лидерчета също

Кури се скъса да се облизва. Власт обаче няма да види защото българският народ има, макар и вял инстинкт за самосъхранение.

Вожда ви прост , вие - прости , а ти акъл си взел да раздаваш.

БСП трябва да бъде държана далеч от властта.

Герберчетата сите мамини айдучета в затвора ли ще ги държим?

Те - "вътрешнопартийните игри" в БСП, защото са гордост за България, затова се е притеснила г-жата.

Някога археолози ще проучват какъв катаклизъм е довел до изчезването на българския народ.Да се не мъчат , мисля да им оставя eдна плоча с издълбано на нея името Байко Методиев Борисов.

Уважаема Нинова, това са бившите доносници на шесто управление на дс които обхванаха страната със страховете на хората и сега си развяват коня. Но между другото има информация че този народ ще изчезне както Волжка България. Както се казва няма нищо ново под слънцето.

Нинова , назад с материала си.Аз отдавна знам , че Простият е унищожителен за България.

Не са вътрешно партийни ''игри'' а си е реално преразпределение на потоците на краденото.. Незнам какво точно лилянката ще ''подготвя'' за това ''председателство'' ама в другите страни няма и по два реда в медиите на седмица за тяхното за разлика от нас дето всеки ден ни се втълпява какво голямо ''значение и предизвикателство'' било...

Стига сте размахвали тази служебна изборна победа на ГЕРБ и Бойко Борисов на Парламентарните избори! Припомнете си ултиматимумите и заканите към България и БСП отправни от Шефовете на ЕНП, които управляват и ЕС от Брюксел! БСП разбра и не само БСП, заплахите срешу България, ако БСП спечели изборите и по време на предизборната кампания К.Нинова и предизборният щаб на БСП, дадоха заден ход на голяма скорост! Каквито и да са ГЕРБ и особено Б. Борисов са много харесвани със сервилността си към САЩ и ЕС и занапред ще бъдат поддържани, каквото и ГЕРБ да прави в страната и гражданите и! За останалите страни е от полза българина да мизерства и да бъде ежедневно унижаван от собствената си власт с разни измислени класации! Мизерията в България усилва позициите на ГЕРБ в международен план! Но, в замяна на това посредствености, като Цв.Цветанов Цв.Карянчева, Антон Тодоров, Главчев и много други ГЕРБ-аджии блестят на политическият хоризонт!

Нинова много дразни простоватчетата , защото Простият им вожд издиша като спукан балон.

То с Георги Гергов беше една гордост,едно чудо!

Защо "срамежливо" пропускате да споменете какво се случи с въпросния гергов в БСП?...!!! А?...

Кажи на Простия да хвърля бялата кърпа и да пробваме. Може и с изнасяне на ръце да стане на дебелогъзия още малко като се омаже.

Нинова е виновна за следното. За Бузлуджа. За загубата на изборите и по-специално за проваляне на протестен вот срещу Борисов. Тя може би си въобразява, че е замазала нещата с водопад от приказки, но съпартийците й са й открили сметка и тази сметка набъбва. Членската маса ще поиска тази сметка да бъде платена един ден и това изнервя Нинова до степен на неконтролирана агресия и криене в паралелен измислен свят.

ще ви секнат смръдливите гъзове на всички вас в парламента, наш'те деца ви показа среден и един на работа няма да видите от тях да постъпи скоро, за да ви храни с данъци си, докато вие само произвеждате тлъсти лайна по тоалетните на парламента

Помислете за здравето си!

Срам за България е това че страна в ЕС и НАТО все още има комунистическа партия.

За ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" ли хортуваш?... Щото в ръководството на ОПГ"герб" са само "комунисти", с все още валидни партийни членски книжки на БКП в джобчетата...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

е кое е спам, че Нинова е приватизаторка на костов, или че БКП е престъпна партия?

"Вътрешнопартийните игри в ГЕРБ са срам за България." А пък: Вътрешнопартийните игри в БСП са чест за България.

За съжаление в нашето общество думата "морал" е загубила съдържание. Много често хората не разбират какво се говори, а виждат само този, който говори. И по стар български обичай ще се изхарчат безумни пари, за да се докараме пред чужденците, нищо че държавата като организация се е разпаднала. Корупцията, наглостта и лъжата са превзели цялото общество, забравило, че в основата на всичко е моралът, уважението и добротата.

от Свищов... Г-н Цветанов...ето ви снимка от Свищов с президента...от едната страна на президента съм аз,а от другата страна на президента сте ВИЕ г-н Цветанов....не злоупотребавайте. Гледайте парламента.

Срам ни от вас, БСП Нинова! Ако питате защо, защото не сте се извинили и до днес за стореното. Защото на няколко пъти обрахте България до шушка и ви текат лигите за още един път. Но, вече имаме исторически опит с вас и лъжите ви и власт няма да помиришете. Ние, родените на българска земя се срамуваме от вас родените на тази земя от червено знаме.

как не я е срам тая, всеки ден измисля глупости да отвлича вниманиетона на скапания от мизерията българин от същинските проблеми на мизерията в страната. пикая им и на социалистите прости.... ей, парламентарен паразит такъв, чела ли си скоро нещо относно социалната система в българия ма? Знаете ли, че ако почнете работа и си плащате осигуровки даже и на 2000 лева заплата и после внезапно след 2,5 години например загубите работата си , няма да имате право да получавате пълно обещетение за безработица, дори и да сте имали 10 годишен трудов стаж и да сте си плащали големите социални осигуровки....

благодарение на театрите на тая и на оня борисов, ако ви се наложи в рамките на 2,9 години да се запишете два пъти в бюрото по труда , ще получавате само минималното обещетение от 140 лева, дори да сте имали като цяло 10 години стаж и да сте се осигурявали на 2000 лева прец цялото това време....Парите ни от социалните осигуровки се оказава, че се крадат от борисов, нинова и циганите...

НИНОВА и БСП са големия срам за България.

комисия в парламента за НДК...

Ето така се гради имидж.Всеки ден да си в писанията на журналистите.Може да говориш лъжи ,може да говориш празни приказки ,но да си на първо място в медиите.

А ми вашите мафиотско крадливи игри с др. Гергов бе др. КУРнелия - ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ...!!!!!! Ми теб те уличи в лъжа ген. Решетников, който сега отговаря за балканската политика на путинова Русия, а те уличиха и в кражба на акциите на Техноимпекс, от времето когато бе вярна СДС-арка на др. Костов... Боже каква комунистическа наглост и безочие...!!!!!!

И защо "срамежливо" пропускате да споменете какво се случи с въпросния гергов в БСП?...!!! А?...

Какво е станало с Гергов.Да не са му взели милионите.

Ха-ха-ха, казала най-голямата интригантка г-жа ЛЪЖА!!!!!

Тролке, виж ся, преди няколко дена ти казах да си търсиш НОВА РАБОТА, ако имаш капацитет де.... Писна ми от ТРОЛЕНЕТО ТИ вече 5-6 година! КЪШ!!!

Ако се опитаме да се абстрахираме от това кой казва тези неща, нима не е вярно, че има вътрешнопартийни битки за пари и обществени поръчки в ГЕРБ? Този филм нима не го гледаме вече трети сезон, пардон, мандат? Наши фирми правиха магистралите, наши фирми правиха оградата по границата и какво? Нищо не е направено качествено, а отидоха милиони и милиони левове за това. И къде са тези пари? В нечии дълбочки джобове!

Я си спомни батко и братко.Да ти припомня ли кой прави оградата по границата по времето на Орешарски та я подпираха да не падне.

"Неколко"съображения.... За пред широката публика,Опозицията е длъжна да критикува и гръмко да громи управляващите.Какво се случва зад сцената е др.въпрос. Столетницата е изнервена.Борисов и др.Дебелаци,управляват и разпределят ресурсите.За Нинова не остава.Партията обеднява,а "спонсорите"са се пренасочили. Колкото до НДК драмите-циркът надмина всякакви рекорди.Но и парите за там са рекордни.Това обяснява всичко.

ето това е този форум. Безсмислени и безпочвени обвинения на гербаджии срещу комунисти и на комуности срещу гербаджии. И едните и другите нахъсани и надъханио с омраза!!! Ай сиктир, бре. С такива като вас България няма да просперира никога!! Все едно чета "Бай Ганьо на избори" от Алеко Константинов написано преди повече от 100 години. Как тази наша България не се помири!!

Лиляна Павлова в управлението на НДК,и за които се замълча???? Как стана така че нещата водеха към прокуратура....пък после палачинката се обърна и Боршош бе върнат на бял кон? Или са скрити прегрешения на Боршош или Павлова е излъгала... И в двата случая след скандала е нужно обществото да знае истината.

много деньги получает.

Аман от всички Вас ! Нито знаете какво е срам , нито го притежавате , нито сте чували за морал или отговорност ! НАЙСТРАШНОТО ОБАЧЕ ,Е ЧЕ НЕ СТЕ И ЧУВАЛИ ЗА РОДОЛЮБИЕ И ПАТРИОТИЗЪМ !!!!! ВСИЧКО ЗА КОЕТО МИСЛИТЕ И СТЕ ЧУВАЛИ Е : пари ; пари ;пари !!!!!!

Абсолютно точно! Погледни зомбитата тук как се самоизяждат, вместо да се замислят и тази дърта кранта да бъде изритана със шутове... Защото тя и нейната партия са виновни за това, че са смазани като хора! Никой друг!

И Борисов 10 да дойде и Нинова 12 България си е отишла вече! Населението се евакуира масово!

всичко това се вижда в Европа и целия свят. За това никой не иска да инвестира в България, за това 85% от висшистите напускат родината си. Никой от политиците не мисли, че след има няма 20-30 години България ще се нарича Циганландия.

Висшистите напускат щото в България управляват взелите книжки червени професори и академици.

Другарко Нинова, точно Вие ли казвате кой е срам за България? Доживяхме комунистическата лидер - наследничката на партията, която обезобрази народа си, да говори, че някой друг, а не тя и ръководената от нея партия е срам за Родината! Един нормален човек от Вашата позиция- ръководител на партията народо- убиец, трябва да мълчи, и да се извинява на всеки срещнат човек на улицата! Защото цялата тази мизерия и сбъркан начин на мислене е благодарение на ръководената от Вас партия! А на злобеещите тук дребни душици ще кажа- Вие не сте виновни! Тази Другарка, която въздигате в култ Ви е унищожила! Едва ли някога ще може да се възстановите, затова не Ви остава нищо друго, освен да се оставите на злобата, разделението и омразата един към друг. За съжаление, разбира се. Животинско е... Но такава е била целта на ЛЮБИМАТА Ви партия и ръководство. Обучена от КГБ. А Цветанов, Борисов, Нинова, Радев и другите юнаци на деня- те са от едно котило- колкото и да се хапете тук един друг. Циркът, че се карат и са си опозиция е за пред такива немислещи и заспали зомбита като Вас :-) Явно целта им е постигната. Самоизяждайте се- това ги улеснява още повече.

малко са те били в милиционерското МВР. За такива като вас - куршумът е крайното решение.

щом уважението ви опира до куршума. Това е поради бедна мисъл.

За такива като мен- не сте Вие зомбито, което ще реши какво да бъде. А за такива като Вас- няма спасение, защото Вие вече сте отстрелян! Мисловно, душевно и всякак! Само си мислите, че сте жив. Вярвайте и величайте тази комунистическа марионетка, и тя ще Ви довърши тотално! :-) Много сте жалки всички с това мислене.. :-) Няма оздравяване от него! Че даже и куршумът няма да Ви помогне.. :-)

Кражбата с пенсиите. Болен здрав носи. Патриотите на власт с толериране на кражбата от работилите пенсионери за сметка на некадърниците, лентяите, шмекерите.