Коментари - Бизнесмен: В България има геноцид над белите хора | Днес.dir.bg

Бизнесмен: В България има геноцид над белите хора

Протестите в защита на д-р Димитров продължават. За да го подкрепят, освен в Пловдив, граждани излязоха по улиците на София и други градове в страната.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесмен: В България има геноцид над белите хора | Днес.dir.bg

Коментари

Геноцидът над белите хора е проблем навсякъде. Последните 2 века бяха както напредък в технологично отношение така и катастрофа за белите хора. Например: 1. Две световни войни в Европа с предимно жертви европейци 2. Имиграция на араби, негри, азиатци. Това се оказва биологическа бомба, която унищожава расата, етничеството, културата. 3. Глобалистки политики, които се оказват пагубни за белите хора.

Гяурите са и..стадо!

Истината е че колониалното ни правителтво е в ръцете на сорос ,циганите също ,той плаща луди пари за защитата им и популацията им и Българския народ е оставен на тихо изчезване ,това е крайната цел -ДА НИ НЯМА

Това е достатъчен мотив да бъдем сплотени и да се подкрепяме. Българинът трябва да си припомни какво е това достойнство.

Геноцид, точно, но защо не развиете темата.План Калерги в действие, нещо се умълчаваме...

Точно така! Има геноцид над хората ,работещи честно,плащащи си данъците имсметките редовно,отнема им се правото на спокоен им достоен живот. Нападани,изнасилвани и бити , нормалните и честни граждани на България са подложени на геноцид ежедневно. Циганите безчинстват,мутрите също, крадците и убийците с дебели досиета в полицията са оставени да безчинсват над българския народ безнаказано и цинично! Няма нормално и справедливо правосъдие ,държавата е абдикирала от задълженията си,да пази честните си гражданин и да ги защитава! Разни неправителствени организации ,с неясна цел ,си позволяват да размахват думи ,като дискриминация и тормоз, при всяка елементарна защита на гражданите от посегателствата на наглеците ,изброени по- горе. Не се търпи!

има геноцид над хората

Време е в тази махала и много други да влязат спец части на МВР и армейски командоси, да прочистят и всеят респект. Стига са стреляли по картонени мишени.

защото избираме корумпирани лидери,които назначават корумпирани прависти ,корумпирани ченгета,корумпирани министри ,в бедната ни държава всичко е корумпирано

Ивайло Караньотов стана бизнесмен?

От както ти влезе в ОТРОВНОТО ОБЩЕСТВО НА СОРОС и заработваш жълти стотинки чрез писане

бизнесменът Kараниотов стана такъв,от както е любовник на Aня пенчева. Hо си е обикновен автокрадец!!!!!!!!!!!!!!

това написах по-горе ... неуспял ВИС-аджия, изказващ се по всякакви въпроси (които простата му глава не разбира) в жълти предавания.

Оръжие имат само МВР и бандитите. Кога нормалният българин ще има за собствена защита?!

Уж сме правова държава а жената отправила заплахи пред журналисти о полицай,че" ако пуснат доктора ще има война"не е задържана?! Това са публично отправени заплахи и призив към безредици. Трябва да бъде предупредена и да подпише протокол, Или действително страха е над закона?!

Много прости и балнуващи "хора" се изказват тук. Да ви плюя на скапания патриотизъм и фалшивите ви "традиционни ценности". Заслужавате си мизерията и ви казвам че няма да остане и един млад човек да ви плаща пнесиите на вас. Само омраза и плюене по всичко, разбрахме че целия свят ви е виновен.

КОлко ви плаща сорос за да пишете против БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ?

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРЕДАТЕЛИТЕ ВЪН!!!!!!!!!

бе в момента тече делото срещу мария и свилен велеви, които убиха жестоко бащата на единия, и държак заключени дечата си , на 13,14, и 18г! що не протестирате против това зверство? този геноцид над невръстни деца и стари хора?? смъртни присъди за извергите! всички на барикадата веднага!!!

Ще ги пуснат. Явно без да искат са свършили цялата работа.

не над белите а над бедните бели,

Скоро опушените ще издигнат паметник и на Клинтън,Сорос,Паси,Костоф,Стояноф,Чехлев и др. заслужили дейци и гробокопачи на българите!

Булгария-страната на свободата: всеки може да бие лекари,учители,просто така някой ,който не му е харесал на спирката или в парка,можете да биете със сопи даже полицаи особенно ако сте циганин с нищо няма да ви ограничат правата и свободите,особенно се толерира биенето придружено с псувни на пътя и магистралите-някой ако ви пречи да карате свободно и пречи на вашите правила, също се дава голяма свобода да крадете и мамите-така ,че статуята на свободата скоро трябва да я преместят в София,мисля ,че Тръмп няма да има нищо против! Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте ромите вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??

Геноцида срещу българите продължава вече 30 год маскиран зад фасадната "демокрация", независимо кой е на власт. Това прекрасно си личи от посоката на движение на Терминал 1 и 2! А от демографските показатели по - красноречив показател няма -българската нация е от най-бързо изчезващите в Света ! Забележете, това родните политици го постигат без война, а със "законови" средства ! Възниква логичния "?" - що за закони могат да са тези унищожаващи системно 1 народ?!

Нали знаеш кой за 2 череши да откъсне целия клон чупи! ама за да им вземем властта не знам какво да се случи

Абсолютно е прав!!! Българите са подложени на геноцид отвсякъде и от всички! Те трябва да работят, да печелят, колкото да преживяват, да си плащат чинно данъците и сметките и да мълчат, когато циганите ги бият, ограбват, изнасилват или пък направо убиват. Циганинът е на пиедестал в нашата държава, недосегаем за законите, посягащ безнаказано дори на органите на властта. Докога????

Геноцид не само над белите хора но и над всеки нормален обикновен човек. Толерират се само разните му там Гейове, Инвалиди , Етноси и тем подобни Фокуса е поставен именно на техните проблеми. Все едно нрмален хеторосексуален човек с 2 деца си няма проблеми и болежки

... комплексар, като тебе е! комплексар, на когото все другите са му виновни - циганите, гейовете, инвалидите, както самият ти си написал. Ама това, че си прост и некадърен няма значение. Да, обаче има - простите и некадърните НАВСЯКЪДЕ по света, не само у нас заслужават съдбата си. Така, че смешник - на калпав х ... знаеш кое му пречи!

Жалко за доктора!!! Погубиха живота му!!!

Аз съм потресен до къде се е стигнало в България,Америка ряпа да яде! Нима няма правосъдие в тази страна,което да отсъди кой е крив и кой е прав,та уличните протести да раздават "правосъдие"????

ДАП - НЯМА ПРАВОСЪДИЕ! В горката нещастна Република България НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, защото масата от съдиите в нашата страна СА КОРУМПИРАНИ. Тук-таме има по някой свестен, който спазва прилична морална хигиена и е истински късмет да попаднеш на такъв, но масата съдии ни обричат на РОБСТВО, от което няма освобождение! ЗАТОВА ПРОТЕСТИРАМЕ!

Да, още преди много време писах за геноцида срещу нас - българите, толкова стар народ,с такава велика история !! Но този народ си има и своите велики предатели в тази история. Не искам да влизам в ролята на проф. Б.Димитров, а искам дебело да подчертая, че цганите са най-желания електорат на сега управляващия ни политически "елит"( в кавички)!! Така, че манглите винаги ще бъдат под протекцията на властващите и ще влизат и излизат от пандиза десетки пъти, милвани от съд и прокуратура !!!

Въпрос който стои със страшна сила към вицето Валери Симеонов.Той е в ресорите му.А иначе беше радетел за българщината.Да ама не!Това доказва още веднъж черкезкия му произход.Другите двама Бялата Златка и Шкембо засега изчакват.Ако може някак си да се размие всичко и тях да не ги засяга.Нека това виси върху съвестта на тези които са пускали бюлетина за тях.Патриоти за министерски постове облаги и другото и дрън дрън.Къде Президента в момента.И той трае покрил се е като мишка в дупка.Вицето и която иначе е доста общителна не се знае жива ли е.Въобще държава само да се нарече такава.Пълен т....ак!

случайно ли пропусна човека в чиито ръце е цялата власт?

Време е да се опълчим на престъпността .Ако трябва ще бъдеме на улицата, да протестираме ,докато не променят наказателния кодекс.Частната собсвеност е неприкосновенна .Всеки който влезе в частна собсвеност трябва да бъде застрашен дори и с убийство за което не трябва да се носи наказателна отговорност.Цял парадокс е полицай да не може да влезе в частната собственост без прокурорска заповед,а крадеца да може да влиза безнаказано където си иска и да си прави каквото си иска.

Когато поредният мургав плъх ти влезне с взлом в жилището, пистолета ти е най-добрия приятел. А съдията след това- най-големия враг. Докога, "Ваша чест" ?!

Да - съдията не се безпокои от НИЩО, защото знае, че може да издаде всякаква присъда БЕЗНАКАЗАНО. Присъда дори в разрез със съществуващите у нас закони! Никак няма да се учудя, ако осъдят доктора, който се е опитал да защити семейството си и е стрелял по Плъха ... Българите сме РОБИ, защото сме БЕЗПРАВНИ - нямаме гарантираната защита на правната норма, на ЗАКОНА! Това е то!!!

Тоя пък сега открил Америка! Ами има геноцид! И бавноразвиващите се го видяха и разбраха.

В България няма правосъдие,охрана и защита за обикновения човек,който ходи на работа и гледа семейство.Време е геноцидът да се обърне срещу крадливите политици,които докараха хората и страната до това състояние!

В България никой няма правна защита. Имаме право на адвокат, но в съда сме обречени на съдийския произвол! Съдиите си правят каквото си искат, независимо от изричната буква на ЗАКОНИТЕ ни. Тук ЧИЧКО ПАРИЧКО е над всички, а не законът! Съдията знае, че е безнаказан, има някакъв "контрол" в лицето на инспектората, но и от там ти отговарят, че нямат правомощия да наказват ОЧЕВАДНО сгафил съдия или съдийка. И ... толкова ... Надявахме се, че поне тоягата на европейските инструкции ще подобрят корумпираната ни съдебна и политическа система - уви! Оставаме си РОБИ, без адекватна ПРАВНА ЗАЩИТА срещу каквато и да било ситуация - отвсякъде ни ограбват безнаказано - все едно дали това са монополистите като ЕВН- топлофикация, дали е някой от тлъстите известни на целия народ властимащи на местно или национално равнище, или кокошкарите от рода на Плъха ... Затова протестираме и ще протестираме! РАЗБИРА СЕ!!!

смята бизнесменът ивайло караньотов

Правилно, бели цигани сме, невъоръжени сме, страхливците ни убиват ни с незаконно притежавани оръжия, спрете геноцида над нас белите цигани!

ромската ТОЛЕРАНТНОСТ=ГЕНОЦИД над етническите българи

ех ,ако бяхме с чисто българско съзнание ,едва ли щяхме да гласуваме за българоубийците и да им плащаме ,това което си получават !

Прав си, вината на белите толерасти, пуснали Плъха 9 пъти (!) от пандиза е дори по-голяма, от тази на бандитите! Ако беха го тикнали до живот (напр.след 3 присъди), мишока хем нямаше да може вреди, хем щеше да си е жив.

Интересно кой слага"-" на коментара на фак-т

Най-големия геноцит е над хората с увреждания бившите инвалиди и никой не говори умишлено за това вмомента. Лекари Председатели на комисии взимат подкупи по 200 лв за да ти възстановят предишните проценти и намаляват процентие на инвалидите. Ако инвалида вземе пенсия случайно в НОИ ти назначават комисия която според уврежданията ти определят пенсията колко да взимаш и дали въобще да взимаш пенсия-ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ В ЕВРОПА ДОРИ В САЩ И АКО НЕ Е ГЕНОЦИД НАД ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ-защо ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ ИЗБИРАТ ИЛИ ПЕНСИЯ ИЛИ РАБОТА КАКТО НИ КАРАТ НАС ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ ОЩЕТЯВАТ ЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ЗА СМЕТКА НА ДРУГИТЕ-НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА ПЕНСИОНЕРИ БАБИНКИ ДО ГРОБ КАТО ЧИСТАЧКИ ДЯДОВЦИ ДО ГРОБ КАТО ОХРАНИТЕЛИ И навсичкото отгоре им вдигат с по 10 лв всяка година пенсийките от НОИ?СРАМ?А ИНВАЛИДА да го духа.

Със съдействието на национални продажници, циганите се стимулират систематично да тормозят българите, за да ги принудят да обезлюдят територията, която след това да се насели от друг народ. Циганите трябва да свършат мръсната работа а след това лесно ще се справят с тях, като хванат за гушата разни комитети, които сега ги защитават.

Българина сам си е виновен че е гласувал за ГРОБ-партията, която създаде и възстанови робството над белия човек.Никъде няма да отидеш на КОМИСИЯ НА ТЕЛК В НОИ и според уврежданията ТИ ДА ТИ ОПРЕДЕЛЯТ КОЛКО ЩЕ ПОЛУЧАВАШ И ДА ИЗБИРАШ ДАЛИ ДА РАБОТИШ ИЛИ ДА ВЗИМАШ ПЕНСИЯ-НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА защо тогава ПЕНСИОНЕРИТЕ КОИТО РАБТОЯТ НЕ ИМ СПРАТ ПЕНСИИТЕ МИ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО?

Е щом си бивш инвалид всичко е ясно. Откога измамниците трябва да бъдете дарявани с привилегии? Сбъркал си темата.

Скоро гледах трите части на филма ХАН АСПАРУХ, там имаше интересна реплика - хубава е тази земя Велизари но ще трябва постоянно да я браним с оръжие.

Kakъв геноцид над белите, какви пет лева. Съдът и прокуратура тормозят този, от когото могат да вземат нещо, на убийство се радват като малки деца, защото знаят че ще падне яко папане. Потърпевшият доктор сега ще трябва да продаде 2 къщи и да събере още толкова пари за да има за всички. Осем години ще има разследване, съдене по разни инстанции докато го ошушкат гол като пушка, след това ще му дадат 6 години и в затвора попада в ада. Тогава идва ред жена му да търси нови възможности за пари и взависимост как се отчете следва и намаление на присъдата. Никой не се интересува и най-малко кой крив кой прав. Закона е създаден от депутати юристи които правят бизнес със съдбите на хората.

къщата е мръсна,когато това ни харесва или просто не ни пука !

Белия човек е под човек-ВАЖНОТО Е РОМА ДА Е НОМЕР ЕДНО ВАЖНОТО е бежанеца да е номер едно важното е безарабския българин да е номер едно. Хората с увреждания нямат никакви-права РЯЗКО РЕЖАТ ПРОЦЕНТИТЕ НА ИНВАЛИДИТЕ С ПО 30 ПРОЦЕНТА с цел да ги унищожат напълно-ТОВА Е ФАКТ И НИКОЙ НЕ СЕ НАМЕСВА в тяхна защита както примерно с ТИЯ ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ ДЕТО ДОРИ И КОНВЕНЦИИ ПОДПИСАХА-БУЛГАР-ВУЛГАР!

Всички трябва да са наясно със едно нещо.За всички беди на обществото е виновен един човек и той се казва Бойко Борисов.От неговата същност идват всички проблеми на българите.Той води държавата към пропаст.Това той го прави съвсем съзнателно защото така му е заповядано от българската олигархия която го контролира.

бизнесменът би трябвало да каже ,че в Бг има геноцид върху белите овци. от 100 години !

Всичко това е част от войната срещу нормалните българи. Всеизвестния етнос е поставян отдавна в превилигировано положение. За него не важат закони, данъци, такси. Примери колкото щеш. И чрез него се постига обезлюдяване на цели райони от страната. Защото всеки опит да се засади градина и да се спретне някакъв поминък, бива унищожен в зародиш от мургавите ни сънародници. И това се подкрепя на високо ниво. Нашите по-матови съграждани са само изпълнители, ръководството е в ръцете на външни кукловоди и наш слугинаж. И това вече е истински геноцид над българите. От противопоставянето ще пострадат и другите, но те са първосигнални и не мислят дори за близкото бъдеще. С действията и бездействията си държавната машина у нас ни тласка към сериозен сблъсък. Той май вече е неизбежен.

В държавата на Бойко Борисов е така, ако не ви харесва Т2 Ви очаква

И ТИЯ, КОИТО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ДВИЖИМ , НО МОЖЕМ ДА ПИШЕМ ПОДКРЕПЯМЕ ДОКТОРА!!!! БЪЛГАРИЯ СТАНА УЖАСНО НЕУЮТНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ ОТ ЦИГАНИ И МУТРИ. РАБОТИМ , ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИ... И ТЕ ОТИВАТ КЪМ ЦИГАНИТЕ, КОИТО ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД НАС. ДО КОГА?!?!?!?! НА ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА ХОДИМ ВСИЧКИ, ЗА ДА НЕ Е ЦИГАНСКИЯТ ВОТ ОПРЕДЕЛЯЩ КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА. ДОКАТО ЦИГАНИТЕ СА ОСНОВНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ - ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СТРАДАМЕ. НИЕ ТРЯБВА ДА ПРЕОБЪРНЕМ СИТУАЦИЯТА!!!!!

Явно в България е важен ЕЛЕКТОРАТЪТ,а не НЯКАКЪВ си там доктор,та бил той и много добър .

случая с Гинка , са пробен лакмус за предсрочни избори.Ако правителството не вземе справедливи и убедителни мерки за разрешаването им, при това в полза на българските граждани ,рейтинга на управляващите тръгва надолу.

Добре ... доктора е задържан, ама нищо не се чу - какво стана с авера на плъха?

Съпоставка.Белият като искат да му помпат шистовия газ чете проучвания знае че е опасно прави рефередум и отхвърля.Тъмно зеленият не знае що е това газ, дават му 10 лв и до там.Белият слагат му база на МАТО пита колко наем плаща, срещу кого ще се използва.Тъмно зеленият не знае какво е МАТО и не го интересува.Белият на избори обмисля, недоволства, преценява, тъмно зеленият взима 50 лв и върти кючеци два дена.Кой е по-изгоден за тези които искат нашата територия- белият или тъмно зеленият?

Трият ли трият, "Еврика".

100+ По-добре не може да се каже! Точно това е причината, не само за обгрижването на тъмно зелените у нас, но и за постоянното им пробутване във всички развити страни. Мислещите са опасни!

Външни геополитически играчи чрез НПО и посолства поддържат изгоден за тях замразен етнически конфликт. С този конфликт държат здраво властта си над правителства, независимо от коя партия. Ако мръднем настрани, палят конфликта много лесно. За да го поддържат, спират дела срещу ц-ни (спомнете си условната присъда над билия учител ц-нин в Садово или Асеновград, където просто ги пуснаха), като мачкат българи. Напрежението се поддържа изкуствено високо, но контролирано. Така че това е външна игра и сме безпомощни. Никога няма да разрешат оръжие или самоотбрана, а ако се съпротивляваме ни чака съдбата на д-р Димитров. Не виждам никакъв изход, докато сме съюзници с подлеци и докато тече студената война в света.

Не е вярно - коригируемо е, но трябва народът целокупно да се вдигне и да разкара тая смрадлива гробарска, депесарска и бесепарска сган, трябва да има пряка демокрация, да се разкарат всички антибългарки нпо-та от България моментално!

Полицията и съда, дори в това състояние в което са, могат бързо и ефективно да респектират "ромите". Но не го правят, защото има чадър и той се поддържа отвън. Да разкараш НПО ще се счете от САЩ като скъсване на дипломатически отношения с тях. ЕС, които са пудел на САЩ моментално ни спират парите и ни съдят до припадък. Ако пак упорстваме, палят етническа война. Много е просто. Няма изход, защото сме окупирани.

Коментари - Бизнесмен: В България има геноцид над белите хора | Днес.dir.bg

Бизнесмен: В България има геноцид над белите хора

Протестите в защита на д-р Димитров продължават. За да го подкрепят, освен в Пловдив, граждани излязоха по улиците на София и други градове в страната.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесмен: В България има геноцид над белите хора | Днес.dir.bg

Коментари

Геноцидът над белите хора е проблем навсякъде. Последните 2 века бяха както напредък в технологично отношение така и катастрофа за белите хора. Например: 1. Две световни войни в Европа с предимно жертви европейци 2. Имиграция на араби, негри, азиатци. Това се оказва биологическа бомба, която унищожава расата, етничеството, културата. 3. Глобалистки политики, които се оказват пагубни за белите хора.

Гяурите са и..стадо!

Истината е че колониалното ни правителтво е в ръцете на сорос ,циганите също ,той плаща луди пари за защитата им и популацията им и Българския народ е оставен на тихо изчезване ,това е крайната цел -ДА НИ НЯМА

Това е достатъчен мотив да бъдем сплотени и да се подкрепяме. Българинът трябва да си припомни какво е това достойнство.

Геноцид, точно, но защо не развиете темата.План Калерги в действие, нещо се умълчаваме...

Точно така! Има геноцид над хората ,работещи честно,плащащи си данъците имсметките редовно,отнема им се правото на спокоен им достоен живот. Нападани,изнасилвани и бити , нормалните и честни граждани на България са подложени на геноцид ежедневно. Циганите безчинстват,мутрите също, крадците и убийците с дебели досиета в полицията са оставени да безчинсват над българския народ безнаказано и цинично! Няма нормално и справедливо правосъдие ,държавата е абдикирала от задълженията си,да пази честните си гражданин и да ги защитава! Разни неправителствени организации ,с неясна цел ,си позволяват да размахват думи ,като дискриминация и тормоз, при всяка елементарна защита на гражданите от посегателствата на наглеците ,изброени по- горе. Не се търпи!

има геноцид над хората

Време е в тази махала и много други да влязат спец части на МВР и армейски командоси, да прочистят и всеят респект. Стига са стреляли по картонени мишени.

защото избираме корумпирани лидери,които назначават корумпирани прависти ,корумпирани ченгета,корумпирани министри ,в бедната ни държава всичко е корумпирано

Ивайло Караньотов стана бизнесмен?

От както ти влезе в ОТРОВНОТО ОБЩЕСТВО НА СОРОС и заработваш жълти стотинки чрез писане

бизнесменът Kараниотов стана такъв,от както е любовник на Aня пенчева. Hо си е обикновен автокрадец!!!!!!!!!!!!!!

това написах по-горе ... неуспял ВИС-аджия, изказващ се по всякакви въпроси (които простата му глава не разбира) в жълти предавания.

Оръжие имат само МВР и бандитите. Кога нормалният българин ще има за собствена защита?!

Уж сме правова държава а жената отправила заплахи пред журналисти о полицай,че" ако пуснат доктора ще има война"не е задържана?! Това са публично отправени заплахи и призив към безредици. Трябва да бъде предупредена и да подпише протокол, Или действително страха е над закона?!

Много прости и балнуващи "хора" се изказват тук. Да ви плюя на скапания патриотизъм и фалшивите ви "традиционни ценности". Заслужавате си мизерията и ви казвам че няма да остане и един млад човек да ви плаща пнесиите на вас. Само омраза и плюене по всичко, разбрахме че целия свят ви е виновен.

КОлко ви плаща сорос за да пишете против БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ?

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРЕДАТЕЛИТЕ ВЪН!!!!!!!!!

бе в момента тече делото срещу мария и свилен велеви, които убиха жестоко бащата на единия, и държак заключени дечата си , на 13,14, и 18г! що не протестирате против това зверство? този геноцид над невръстни деца и стари хора?? смъртни присъди за извергите! всички на барикадата веднага!!!

Ще ги пуснат. Явно без да искат са свършили цялата работа.

не над белите а над бедните бели,

Скоро опушените ще издигнат паметник и на Клинтън,Сорос,Паси,Костоф,Стояноф,Чехлев и др. заслужили дейци и гробокопачи на българите!

Булгария-страната на свободата: всеки може да бие лекари,учители,просто така някой ,който не му е харесал на спирката или в парка,можете да биете със сопи даже полицаи особенно ако сте циганин с нищо няма да ви ограничат правата и свободите,особенно се толерира биенето придружено с псувни на пътя и магистралите-някой ако ви пречи да карате свободно и пречи на вашите правила, също се дава голяма свобода да крадете и мамите-така ,че статуята на свободата скоро трябва да я преместят в София,мисля ,че Тръмп няма да има нищо против! Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте ромите вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??

Геноцида срещу българите продължава вече 30 год маскиран зад фасадната "демокрация", независимо кой е на власт. Това прекрасно си личи от посоката на движение на Терминал 1 и 2! А от демографските показатели по - красноречив показател няма -българската нация е от най-бързо изчезващите в Света ! Забележете, това родните политици го постигат без война, а със "законови" средства ! Възниква логичния "?" - що за закони могат да са тези унищожаващи системно 1 народ?!

Нали знаеш кой за 2 череши да откъсне целия клон чупи! ама за да им вземем властта не знам какво да се случи

Абсолютно е прав!!! Българите са подложени на геноцид отвсякъде и от всички! Те трябва да работят, да печелят, колкото да преживяват, да си плащат чинно данъците и сметките и да мълчат, когато циганите ги бият, ограбват, изнасилват или пък направо убиват. Циганинът е на пиедестал в нашата държава, недосегаем за законите, посягащ безнаказано дори на органите на властта. Докога????

Геноцид не само над белите хора но и над всеки нормален обикновен човек. Толерират се само разните му там Гейове, Инвалиди , Етноси и тем подобни Фокуса е поставен именно на техните проблеми. Все едно нрмален хеторосексуален човек с 2 деца си няма проблеми и болежки

... комплексар, като тебе е! комплексар, на когото все другите са му виновни - циганите, гейовете, инвалидите, както самият ти си написал. Ама това, че си прост и некадърен няма значение. Да, обаче има - простите и некадърните НАВСЯКЪДЕ по света, не само у нас заслужават съдбата си. Така, че смешник - на калпав х ... знаеш кое му пречи!

Жалко за доктора!!! Погубиха живота му!!!

Аз съм потресен до къде се е стигнало в България,Америка ряпа да яде! Нима няма правосъдие в тази страна,което да отсъди кой е крив и кой е прав,та уличните протести да раздават "правосъдие"????

ДАП - НЯМА ПРАВОСЪДИЕ! В горката нещастна Република България НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, защото масата от съдиите в нашата страна СА КОРУМПИРАНИ. Тук-таме има по някой свестен, който спазва прилична морална хигиена и е истински късмет да попаднеш на такъв, но масата съдии ни обричат на РОБСТВО, от което няма освобождение! ЗАТОВА ПРОТЕСТИРАМЕ!

Да, още преди много време писах за геноцида срещу нас - българите, толкова стар народ,с такава велика история !! Но този народ си има и своите велики предатели в тази история. Не искам да влизам в ролята на проф. Б.Димитров, а искам дебело да подчертая, че цганите са най-желания електорат на сега управляващия ни политически "елит"( в кавички)!! Така, че манглите винаги ще бъдат под протекцията на властващите и ще влизат и излизат от пандиза десетки пъти, милвани от съд и прокуратура !!!

Въпрос който стои със страшна сила към вицето Валери Симеонов.Той е в ресорите му.А иначе беше радетел за българщината.Да ама не!Това доказва още веднъж черкезкия му произход.Другите двама Бялата Златка и Шкембо засега изчакват.Ако може някак си да се размие всичко и тях да не ги засяга.Нека това виси върху съвестта на тези които са пускали бюлетина за тях.Патриоти за министерски постове облаги и другото и дрън дрън.Къде Президента в момента.И той трае покрил се е като мишка в дупка.Вицето и която иначе е доста общителна не се знае жива ли е.Въобще държава само да се нарече такава.Пълен т....ак!

случайно ли пропусна човека в чиито ръце е цялата власт?

Време е да се опълчим на престъпността .Ако трябва ще бъдеме на улицата, да протестираме ,докато не променят наказателния кодекс.Частната собсвеност е неприкосновенна .Всеки който влезе в частна собсвеност трябва да бъде застрашен дори и с убийство за което не трябва да се носи наказателна отговорност.Цял парадокс е полицай да не може да влезе в частната собственост без прокурорска заповед,а крадеца да може да влиза безнаказано където си иска и да си прави каквото си иска.

Когато поредният мургав плъх ти влезне с взлом в жилището, пистолета ти е най-добрия приятел. А съдията след това- най-големия враг. Докога, "Ваша чест" ?!

Да - съдията не се безпокои от НИЩО, защото знае, че може да издаде всякаква присъда БЕЗНАКАЗАНО. Присъда дори в разрез със съществуващите у нас закони! Никак няма да се учудя, ако осъдят доктора, който се е опитал да защити семейството си и е стрелял по Плъха ... Българите сме РОБИ, защото сме БЕЗПРАВНИ - нямаме гарантираната защита на правната норма, на ЗАКОНА! Това е то!!!

Тоя пък сега открил Америка! Ами има геноцид! И бавноразвиващите се го видяха и разбраха.

В България няма правосъдие,охрана и защита за обикновения човек,който ходи на работа и гледа семейство.Време е геноцидът да се обърне срещу крадливите политици,които докараха хората и страната до това състояние!

В България никой няма правна защита. Имаме право на адвокат, но в съда сме обречени на съдийския произвол! Съдиите си правят каквото си искат, независимо от изричната буква на ЗАКОНИТЕ ни. Тук ЧИЧКО ПАРИЧКО е над всички, а не законът! Съдията знае, че е безнаказан, има някакъв "контрол" в лицето на инспектората, но и от там ти отговарят, че нямат правомощия да наказват ОЧЕВАДНО сгафил съдия или съдийка. И ... толкова ... Надявахме се, че поне тоягата на европейските инструкции ще подобрят корумпираната ни съдебна и политическа система - уви! Оставаме си РОБИ, без адекватна ПРАВНА ЗАЩИТА срещу каквато и да било ситуация - отвсякъде ни ограбват безнаказано - все едно дали това са монополистите като ЕВН- топлофикация, дали е някой от тлъстите известни на целия народ властимащи на местно или национално равнище, или кокошкарите от рода на Плъха ... Затова протестираме и ще протестираме! РАЗБИРА СЕ!!!

смята бизнесменът ивайло караньотов

Правилно, бели цигани сме, невъоръжени сме, страхливците ни убиват ни с незаконно притежавани оръжия, спрете геноцида над нас белите цигани!

ромската ТОЛЕРАНТНОСТ=ГЕНОЦИД над етническите българи

ех ,ако бяхме с чисто българско съзнание ,едва ли щяхме да гласуваме за българоубийците и да им плащаме ,това което си получават !

Прав си, вината на белите толерасти, пуснали Плъха 9 пъти (!) от пандиза е дори по-голяма, от тази на бандитите! Ако беха го тикнали до живот (напр.след 3 присъди), мишока хем нямаше да може вреди, хем щеше да си е жив.

Интересно кой слага"-" на коментара на фак-т

Най-големия геноцит е над хората с увреждания бившите инвалиди и никой не говори умишлено за това вмомента. Лекари Председатели на комисии взимат подкупи по 200 лв за да ти възстановят предишните проценти и намаляват процентие на инвалидите. Ако инвалида вземе пенсия случайно в НОИ ти назначават комисия която според уврежданията ти определят пенсията колко да взимаш и дали въобще да взимаш пенсия-ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ В ЕВРОПА ДОРИ В САЩ И АКО НЕ Е ГЕНОЦИД НАД ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ-защо ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ ИЗБИРАТ ИЛИ ПЕНСИЯ ИЛИ РАБОТА КАКТО НИ КАРАТ НАС ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ ОЩЕТЯВАТ ЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ЗА СМЕТКА НА ДРУГИТЕ-НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА ПЕНСИОНЕРИ БАБИНКИ ДО ГРОБ КАТО ЧИСТАЧКИ ДЯДОВЦИ ДО ГРОБ КАТО ОХРАНИТЕЛИ И навсичкото отгоре им вдигат с по 10 лв всяка година пенсийките от НОИ?СРАМ?А ИНВАЛИДА да го духа.

Със съдействието на национални продажници, циганите се стимулират систематично да тормозят българите, за да ги принудят да обезлюдят територията, която след това да се насели от друг народ. Циганите трябва да свършат мръсната работа а след това лесно ще се справят с тях, като хванат за гушата разни комитети, които сега ги защитават.

Българина сам си е виновен че е гласувал за ГРОБ-партията, която създаде и възстанови робството над белия човек.Никъде няма да отидеш на КОМИСИЯ НА ТЕЛК В НОИ и според уврежданията ТИ ДА ТИ ОПРЕДЕЛЯТ КОЛКО ЩЕ ПОЛУЧАВАШ И ДА ИЗБИРАШ ДАЛИ ДА РАБОТИШ ИЛИ ДА ВЗИМАШ ПЕНСИЯ-НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА защо тогава ПЕНСИОНЕРИТЕ КОИТО РАБТОЯТ НЕ ИМ СПРАТ ПЕНСИИТЕ МИ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО?

Е щом си бивш инвалид всичко е ясно. Откога измамниците трябва да бъдете дарявани с привилегии? Сбъркал си темата.

Скоро гледах трите части на филма ХАН АСПАРУХ, там имаше интересна реплика - хубава е тази земя Велизари но ще трябва постоянно да я браним с оръжие.

Kakъв геноцид над белите, какви пет лева. Съдът и прокуратура тормозят този, от когото могат да вземат нещо, на убийство се радват като малки деца, защото знаят че ще падне яко папане. Потърпевшият доктор сега ще трябва да продаде 2 къщи и да събере още толкова пари за да има за всички. Осем години ще има разследване, съдене по разни инстанции докато го ошушкат гол като пушка, след това ще му дадат 6 години и в затвора попада в ада. Тогава идва ред жена му да търси нови възможности за пари и взависимост как се отчете следва и намаление на присъдата. Никой не се интересува и най-малко кой крив кой прав. Закона е създаден от депутати юристи които правят бизнес със съдбите на хората.

къщата е мръсна,когато това ни харесва или просто не ни пука !

Белия човек е под човек-ВАЖНОТО Е РОМА ДА Е НОМЕР ЕДНО ВАЖНОТО е бежанеца да е номер едно важното е безарабския българин да е номер едно. Хората с увреждания нямат никакви-права РЯЗКО РЕЖАТ ПРОЦЕНТИТЕ НА ИНВАЛИДИТЕ С ПО 30 ПРОЦЕНТА с цел да ги унищожат напълно-ТОВА Е ФАКТ И НИКОЙ НЕ СЕ НАМЕСВА в тяхна защита както примерно с ТИЯ ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ ДЕТО ДОРИ И КОНВЕНЦИИ ПОДПИСАХА-БУЛГАР-ВУЛГАР!

Всички трябва да са наясно със едно нещо.За всички беди на обществото е виновен един човек и той се казва Бойко Борисов.От неговата същност идват всички проблеми на българите.Той води държавата към пропаст.Това той го прави съвсем съзнателно защото така му е заповядано от българската олигархия която го контролира.

бизнесменът би трябвало да каже ,че в Бг има геноцид върху белите овци. от 100 години !

Всичко това е част от войната срещу нормалните българи. Всеизвестния етнос е поставян отдавна в превилигировано положение. За него не важат закони, данъци, такси. Примери колкото щеш. И чрез него се постига обезлюдяване на цели райони от страната. Защото всеки опит да се засади градина и да се спретне някакъв поминък, бива унищожен в зародиш от мургавите ни сънародници. И това се подкрепя на високо ниво. Нашите по-матови съграждани са само изпълнители, ръководството е в ръцете на външни кукловоди и наш слугинаж. И това вече е истински геноцид над българите. От противопоставянето ще пострадат и другите, но те са първосигнални и не мислят дори за близкото бъдеще. С действията и бездействията си държавната машина у нас ни тласка към сериозен сблъсък. Той май вече е неизбежен.

В държавата на Бойко Борисов е така, ако не ви харесва Т2 Ви очаква

И ТИЯ, КОИТО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ДВИЖИМ , НО МОЖЕМ ДА ПИШЕМ ПОДКРЕПЯМЕ ДОКТОРА!!!! БЪЛГАРИЯ СТАНА УЖАСНО НЕУЮТНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ ОТ ЦИГАНИ И МУТРИ. РАБОТИМ , ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИ... И ТЕ ОТИВАТ КЪМ ЦИГАНИТЕ, КОИТО ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД НАС. ДО КОГА?!?!?!?! НА ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА ХОДИМ ВСИЧКИ, ЗА ДА НЕ Е ЦИГАНСКИЯТ ВОТ ОПРЕДЕЛЯЩ КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА. ДОКАТО ЦИГАНИТЕ СА ОСНОВНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ - ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СТРАДАМЕ. НИЕ ТРЯБВА ДА ПРЕОБЪРНЕМ СИТУАЦИЯТА!!!!!

Явно в България е важен ЕЛЕКТОРАТЪТ,а не НЯКАКЪВ си там доктор,та бил той и много добър .

случая с Гинка , са пробен лакмус за предсрочни избори.Ако правителството не вземе справедливи и убедителни мерки за разрешаването им, при това в полза на българските граждани ,рейтинга на управляващите тръгва надолу.

Добре ... доктора е задържан, ама нищо не се чу - какво стана с авера на плъха?

Съпоставка.Белият като искат да му помпат шистовия газ чете проучвания знае че е опасно прави рефередум и отхвърля.Тъмно зеленият не знае що е това газ, дават му 10 лв и до там.Белият слагат му база на МАТО пита колко наем плаща, срещу кого ще се използва.Тъмно зеленият не знае какво е МАТО и не го интересува.Белият на избори обмисля, недоволства, преценява, тъмно зеленият взима 50 лв и върти кючеци два дена.Кой е по-изгоден за тези които искат нашата територия- белият или тъмно зеленият?

Трият ли трият, "Еврика".

100+ По-добре не може да се каже! Точно това е причината, не само за обгрижването на тъмно зелените у нас, но и за постоянното им пробутване във всички развити страни. Мислещите са опасни!

Външни геополитически играчи чрез НПО и посолства поддържат изгоден за тях замразен етнически конфликт. С този конфликт държат здраво властта си над правителства, независимо от коя партия. Ако мръднем настрани, палят конфликта много лесно. За да го поддържат, спират дела срещу ц-ни (спомнете си условната присъда над билия учител ц-нин в Садово или Асеновград, където просто ги пуснаха), като мачкат българи. Напрежението се поддържа изкуствено високо, но контролирано. Така че това е външна игра и сме безпомощни. Никога няма да разрешат оръжие или самоотбрана, а ако се съпротивляваме ни чака съдбата на д-р Димитров. Не виждам никакъв изход, докато сме съюзници с подлеци и докато тече студената война в света.

Не е вярно - коригируемо е, но трябва народът целокупно да се вдигне и да разкара тая смрадлива гробарска, депесарска и бесепарска сган, трябва да има пряка демокрация, да се разкарат всички антибългарки нпо-та от България моментално!

Полицията и съда, дори в това състояние в което са, могат бързо и ефективно да респектират "ромите". Но не го правят, защото има чадър и той се поддържа отвън. Да разкараш НПО ще се счете от САЩ като скъсване на дипломатически отношения с тях. ЕС, които са пудел на САЩ моментално ни спират парите и ни съдят до припадък. Ако пак упорстваме, палят етническа война. Много е просто. Няма изход, защото сме окупирани.