Борисов: Като се дисциплинират, въвеждаме еврото

Бойко Борисов е предложил на колегата си Алексис Ципрас съвместни действия срещу контрабандата. Гръцките банки у нас са стабилни, категоричен е премиерът.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Като се дисциплинират, въвеждаме еврото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бОРЧО ОПРАВИ СЕ ПЪРВО И Олигархията която краде лъже и мами ,но не можеш те държат и тебе в смъртна прегръдка , за да ги изтребеш и се пишеш на водач трябва ъкъл и дупе, и чак тогава гледай към народеца , тогава той ще ти вявра и ще е след теб А сега само малка искра така ще подпали чергата,че и ти ите ще си игорите яко и бързо идеите на ислямска та държава не са далеч а те са тъкмо против такива като теб дето подкрепят олигархията

Патологичен лъжец,става опасен за държавата.Първо поради корумпирана администрация ,политически рекет и скъп ток ,не сме атрактивни за инвестиции.Цифрите го доказват.Второ парите от ЕС съвсем не са в такъв размер(70%) ,спрямо общите приходи в бюджета ,при това не се усвояват достатъчно добре.Вместо да лъже и маже при всяко изказване ,да вземе пример от Орбан и устоява нашите интереси пред ЕС.

И, не бех се поглеждала, НО, като видех, тоя Пич и 1/2, зех огледалцето, ико да вида? 1:1 ! Тодорка, с. Долна Грешница

Ще се дисциплинират. Няма къде да ходят другаде.

Ципрас да си подаде оставката веднага.

axa i shte jiveem s 250nevro zaplata na mesec koito sa djobni pari za uchenicite v evrosauza .daje daje nestigat i za socialna pomosht za bezrabotni....

правилно, за народа бой, стригание и дисциплина, за политиците - сметки за стотици милиони в офшорни сметки

Кога ББ-то шъ открий топлата вода в БГ-то? Топла вода в болниците, в даскалото, в кметствата, в обществените тоалети и бани?

Айде стига бе,това недоразумение се брой за политик,па отгоре и мъдър.Само преди дни представителя на Световната банка Тони Томпсън каза в прав текст,че България не става за инвестиции,а "политикът"твърди,че сме били атрактивна страна.Било построено много.Виж как се строй,по-скоро какво е построено в бившите соц.страни,и след това говори дежурните си тъпотии.

Бате Боко е строг , но справедлив! Той ще ни оправи!

България е на 7 място по смъртност в света, по-малка е смъртността в Афганистан Сомалия... Тренда е покачване! Това и при комунистите не е било. Какво следва?

евро, та евро.. Ами забравихте ли ,че в който и да е съюз да е влезнала България , все се разпада. Голема разрушителна сила сме, или съдба? Кой да ти каже?????

Сега, като се погледнах, мязам, на, Премиера Б2, с наболи мостаци? една старица от с. Долна грешница

какво € то е обречено на провал оставаме си с лева

На Ципрас му е само до нас и нашите граници.На него му гори под краката и затова иска да прави референдум,че може с камъни да го изгонят.

И расхладен, ОТ, фикално-жълтиникавия фонтан, сига, Ришил е, да кръсти квартала "Кичук Париш", на Бойково ІІ леля Дочка, слушалка- дописник

Каква дисциплина , какви 5 лева, като всички политици от всички предишни правителства - "демократи", комунисти , крадяха като за световно и сега всичките те са милионери. Плачевното е друго, че никой не търси съдебна отговорност на другия, защото са се подредили като стълбица на домино...а разкрият един от тях и стълбицата пада! Няма комунисти, няма "демократи"- всичко е икономически кражби и интереси!

Ами само като видим кметовете на провинциалните градчета как крадът и ни става ясно за каква "демокрация" става въпрос - поредното предаване по Нова тв за стотиците хиляди левове за автомобили на тези дирибеи!

Тоя не беше ли пъдаря на царя.

Доколкото царя се оказа ливада - да.Иначе гавазина.

Нищо не било изградено през социализма ? моля ? тоя явно от марс е паднал, всичката индустрия, заводи, блокове , пътища всичко от там го наследиха и го ограбиха и осраха най-безнаказно.А на евро оптимизма да му плюя в лицето и на тъпотията, цяла европа е потънала налагат ни всевъзможни гей простотии, той за оптимизъм ще ми говори.

На построеното при социализма ББ сега само поддръжката не може да осигури.

Нетният външен дълг на България в края на януари 2015 г. е 13,534 млрд. евро.А близо 39,041 млрд. евро е брутният външен дълг към края на януари, сочат данните на БНБ или всичко 52,6милиарда евро.Това е без 16милиардния заем.Кой ще връща,кое ни е добрето,означава че само лихвите са 10милиарда евро.Бог да пази България

Ти не разбра ли бе, дълг, не се "връща" а само се рефинсира. Дълга винаги расте, въпроса е как расте относно БВП на съответната държава. Ако не "верваш" посочи ми държава дето външниа дълг е намалял

НИЕ, бо божията воля и с циганския вот ЦАР Тиквоний І-ви, ВЪВЕЖДАМЕ еврото! Може да ви звучи абсурдно, но това ИЗПРАЖНИНИЕ наистина си е повярвало! Стигнал е до там, че дори не забелязва СНИЗХОЖДЕНИЕТО И ИРОНИЯТА бликащи от Европейските премиери, когато по неволя трябва да чуят няколко изречения на Тиквоний, на перфектен шопски диалект!

Ще го въведем,но БЕЗ ТЕБ, за да има скакво да си плащаш за "услугите" в затвора!

Абсолютен простак си !!!!!!!!

+++

"Борисов: Като се дисциплинират, въвеждаме еврото...."Не се ли досещате, за скритият подтекст на казаната поредна простотия от другаря Борисов?!Че те, останалите, с доходи в пъти по-големи от нашите, са недисциплинирани, а ние, благодарение на Него, сме дисциплинирани и Го потупват по рамото! Това е важното за васала, раболепно да изпълнява заповедите на господарите си, а че народа живее зле-това въобще не го вълнува...Пак си го изберете, простаци и му се радвайте....

Не му вярвайте на тоя, всичко, което е казвал досега през годините, 90 % винаги се е оказвало лъжа!!!Този нещастник бляабосва простотии от сутрин до вечер, а тъпите и прости като него му се вързват и за 2 път го избират...Няма такава държава, няма толкова прост и задръстен народ като българският, вижте кой е начело на държавата-мегапростак, без никакво образование и тъмно минало....

Как може този глупак да говори за стабилност на гръцките банки и нас и тяхната независимост от фирмите майки?!? Та това е национално предателство!!! Този тиквеник да не е получил пари от тях та говори такива небивалици? Били разработили мерки в БНБ... Такива като с КТБ ли? И как Веждичката си взе милионите когато държавата гарантира 100 хил. Евро? Аман от простотия! И нашия тъп народ седи и мълчи и търпи! Бахти просташката държава!!! То за това и един бодигард и стана премиер! Няма такъв цирк! Да дойде и да ни превземе който и да е! Духа на Ботев и Левски отдавна е умрял тук!

земята на Ботев и Левски отново е робска земя

Националния ГЕРБ е над всичко!

боко па себ е напил и плямпа глупости

Бацка , що не ходиш да ги дисциплинираш , че ми стана байгън да експериментираш с нас.

Първокоп Ленторезов, див колкото бързия влак.

"Кризата в Гърция е огромна, имаме проблеми с контрабандата от Гърция, поканих премиера Алексис Ципрас да дойде в България, да види как контролираме границата и ако се включи да го правим заедно, ще бъде много по-силен центърът, двете държави ще създадем много повече приходи." С дебелашките си предложения Тиквата сега ще развали отношенията ни с Гърция.

Боко - Човекът оркестър! Прави "хъбчета", помага на Щвейцария, дава акъл на Ципрас ТОЧНО срещу контрабандата... Нали ако Ципрас му понесе на акъла, после Боко ще се оправдава с него и ще го разнася по света, а не само в Европа.

Това с "нито една магистрала при социализма, нищо при согиализма" е поредното доказателство, че е бил практикуващ каратист. Ударите по главата не способстват паметта и интелекта!

lu4ka

А референдум?

Шменти-капели - като няма какво да се каже по важните въпроси - се измъква с глупости - само ни е до евро сега - всичката Мара втасала! А докато от ЕС разрешат за въвеждане на еврото у нас - може долара да смени еврото.

Това са важни въпорси. Е, не е за това колко кебапчета ще набиеш по изборите, не си аудитория на ГЕРБ. Вероятно си на ДПС или на БСП. За това не са ти интересни нещата, които водят до икономически ръст. Интересни са ти битовизмите. Обяснимо.

Не съм нито от левите, нито от десните - не харесвам никои от управляващите, но харесвам управляващите в Румъния и в Гърция, които защитават интересите на страната си и на народа си. Погледни как, като се заговори за война - доларът пак тръгна нагоре - скоро ще се изравнят с еврото.

Простотии, простотии и пак простотии!!! Но Алексис Ципрас си го бива!!! Да им натрие мутрите на тези в Европа!!!

Лелеее , и аз съм плюл Атака и Сидеров , за което се извинявам . Президента , и министрите Попова , също и Лукарски се доказаха, че са статуетки ,но вече имаме друга статуетка и това е Ненчев .Доказателство- вече има американски танкове във Блгария ,но явно военния министър не знае . Нито той ,нито парламента знае ,НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

че плюеш срещу заплащане, ти не верваш.

геиберастче цъфнало на полянка,не лижи шоколадената фабрика на тиквата,ням да те направи народен избраник защото има много лизачи преди теб в списъка

Абе мислех да не пиша... ама не се сдържах.. "По времето на социализма не са направили една магистрала, едно метро, нещо голямо да се запомни от хората. Всичко, което правим сега, е с европейски пари и съм голям оптимист, допълни той." С лека ръка отписва миналото.. моите родители са били доста квалифицирани когато са се изучавали.. имало е тежка промишленост, машиностроене и корабостроене.. участвали сме в космически разработки.. Сега се радваме като направим някаква магистрала, която след 10 дни почваме да я ремонтираме.. Докато магистралата към Плевен е на повече от 40 години и асфалта не е мръднал.. само на местата където пече много слънце не са слагали по-малко асфалт, но това е малък проблем..

ОТ ТОЯ БЕЗМОЗЪЧЕН ИМБЕЦИЛ ЛИ ЗАВИСИ ДА ВЪВЕДЕМ ЕВРОТО?!?! ТО БИВА ДА СИ НАДУТ ИДИОТ, АМА ТОЯ СИГУРНО ПАЛИ И ГАСИ СЛЪНЦЕТО! ЕЙ МУНЧО, АБЕ ЩО НЕ ИМ ИЗДЪРПАШ УШИТЕ НА ТИЯ ЕВРОПЕЙЦИ? ЧУДЯ СЕ, ТОЛКО ЛИ Е НИСКО НИВОТО НА ГЕРБЕРСКАТА МАСОВКА, ТА ИМ ПРОБУТВАТ ТИЯ ИДИОТЩИНИ ???

ТогавА се строяха язовири, училища, болници, почивни станции, заводи, имаше армия, изтрибители, 45 дни платена отпуска, безплатно учение, лечение. Чукахме германки, рускини, чехкини безлатно на морето. Айде стига толкова

Сега тия дето не са ги строили ги купиха и са капиталисти !

Sangre sica

Е затова мразя комунистите и техните врагове: БСП!

Проз, ли е,к'во ли е? Наглост, дисциплина да има за гладните за да може да крадат политиците. Дисциплинираната българка чисти къщата на фалиралата гъркиня.

боико пак расис простотии и небивалици

Този строител не помнили, че на метрото и магистралите строежа започна при социализма.

И нищо не бе завършено тогава...

Въведи :: това в твоита ширина !