Социалистите в ЕП: България и Румъния веднага в Шенген

Групата на социалистите в Европейския парламент настоя да се предприемат всички необходими стъпки за приемането на България и Румъния в Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Социалистите в ЕП: България и Румъния веднага в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забележете кога се разлаяха кучетата да ни приемат в шенген. Преди кризата с нелегалните имигранти и дума не можеше да става. Сега спешно трябвало да ни приемат. Пъклен план се готви, ама за жалост много хора не го осъзнават. Безплатен обяд няма, ЕС го доказа през последните 10 години. Каквото ни дадоха - 10 пъти повече взеха.

Крайно време беше, Шенген и ЕЗ ! Нека дойдат и да упражнят собствен контрол, но нямат право по-вече да ни третират като аборигени, нямат никакво оправдание и това им отношение разочарова и е храна за наши популисти..Край на демагогията.!

Крайно време беше, Шенген и ЕЗ ! Нека дойдат и да упражнят собствен контрол, но нямат право по вече да ни третират като аборигени

За първи път да харесам изказване на социалист! НО забележете, все пак това е Западен социалист, а не съветски такъв!

Българските граждани какво печелят от Щенген? Даже е по-добре да имаме контрол по границите, особено Гръцката. Кой ни е спрял да пътуваме в ЕС? Показваш си лк и продължаваш с пътуването. Въпроса с приемането ни в Шенген трябва да се разгледа у нас на референдум.

Глупости, показваш си личната карта, но чак след два часа чакане на опашка за Гърция. Шенген Незабавано!

АЗ ПЪК КАЗВАМ:БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС,ВЕДНАГА,ИМИДИЪТЛИ!!! ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ ВАС ПО-СКОРО МИ Е МЕЧТАТА!!!ШОПАР ЧЕРВЕНДАЛЕСТ И ПРОСТ!

Що говориш на английски, нали не си европеец? Я дай па руски, по ще ти отива!

Ми то в България е пълно с руски кавали и има половин милион руснаци.

Нали разбирате какво означава това? Дано да се получи, но едва ли ... кои ще са им роби после с минусови минимални заплащания по еврпейски стандарт - двоен, разбира се? Защото сега за тях е една заплатката, а за нас - друга, а после нямало робство, а това какво е? Как му казват? Борете се, социалисти, Бойко като не иска!

Социалистите са нечий "троянски кон" очевидно! Как си представяте да ни приемат в Шенген с блокирано/корумпирано/зависимо правосъдие и в двете държави (особено в БГ) бъкано от руски шпиони ?!

объркан съм...??? единственните ,,терористи-бомбаджии,, при нас ,имам в предвид ,,сарафово,, доидоха чрез ,,шенген,,...??? ние сме ,,границата,, на евросъюза,, а не ,,буферна зона,,...!!! за тях може...??? ,,..Република Ирландия и Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия. Швейцария, Норвегия, Исландия и Лихтенщайн, които не членуват в ЕС, също прилагат шенгенските правила...,,

а шенген кво беше та цоциалистите ни канят там,има нещо за цуцане ли?

Не бе, щото сАвецкио-Троянски кон "застря" некъде около Сегед!

Социалистите в ЕП: България и Румъния веднага в Шенген За всеки случай питайте и Рюте какво ще рече.

Тук голяма част от коментиращите не желаят да влязат в Шенген! Това дами и господа се нарича Стокхолмски синдром!!

Искате Шенген. И к*во? Ще станете по- богати или по- европейци? Смешни сте. Не виждате ли отношението на ЕС към нас? Открито ни показват,че за тях сме трета ръка хора. Техните цели са други и нищо добро не ни чака. Няма ли да вденете най после или иглите нямат уши? Пфууу,че наивни хора..Много ви се иска да станете два пъти по-бедни. Кротнете се вече,че ще има да виете като вълци на месечина.

Разбира се, че с влизането в Шенген ще станем по-богати. Както и с влизането в еврозоната. Разбира се това се отнася за хората, които говорим чужди езици. Останалите ще продължавате да бачкате за българи, а българинът е най-гадния работодател в Европа. Разбира се, че всяко правило има изключение - тук таме се намират и нормални българи. Тук- таме. Учете езици хора и си търсете нормална работа при нормални работодатели. Ако правите бизенс - пак учете езици и правете бизнес с нормални хора.

"Нормалните" работодатели за жалост си изнасят печалбата.

Не си далеч от истината. Огромен процент от българите са точно трета ръка хора.

това е разкрач, като в худ.гимнастика! От Москва до Шенген! Браво, маладци!

Изглежда мека китка от левия бряг.

Както викат соросоидите опитвайки се да иронизират социализма - немедлено в Шенген.

Не че ние наред правосъдието, но тази тема не е обвързана с ктитериите за техническа и оперативна готовност за Шенген! Тази тема изкуствено е привнесена ... т. е. правилата са сменени по времето на мача!!! Ако по магичен начин си оправим правосъдието утре, сигурно ще се измисли нова пречка - например, че са ни криви краставиците....и така до безкрай, или поне докато се разпадне ЕС.... А иначе - нито мафията например в Италия е изчезнала, нито корупцията в "белите" държави е изчезнала.... В същност, ЕС постъпва много подло - от нас се изисква да пазим границата по стандартите на Шенгенското пространство.....ама иначе не можем да членуваме там...

Абсолютно точно! Поне част от българите имаме достатъчно висок коефициент на интелигентност, за да сме наясно, че не става въпрос за критерии, а за отношение. Винаги са ни възприемали като дълбока провинция и диви балканци, повечето западноевропейци нямат понятие как изглежда сега България, но са верни на стари стереотипи. Щом страните от Южна Европа могат да са в Шенген, с какво сме по-различни от тях? Освен, че след ВСВ са ни подарили на чичко Сталин...

Г-да, мислете за референдума в Каталония , за да не ни предизвиквате да се надигнат и други недоволни от поредното ограбване, в най корумпираните,по Ваша преценка, страни

И за какво ни е Шенген!?!?!?!? Да се напълним с черни ли? Някой има ли идея изобщо ...

Пак да попитам... Какво се променя с влизането в Шенген? Защо винаги се вади този въпрос без никакъв смисъл? За да има коментари колко сме зле щото не сме в Шенген?

Защото, бай Хой, когато сме в Шенген, заплащането ти ще стане по европейски стандарт, ако работиш в евпорейска компания, затова. Но това са някакви въжделения на социалистите, които няма да се получат скоро, де. Но аз ги аплодирам за активността им!

ку влезем у ченгеня шъ сме трета класа нее ми четвърта

Ако не искаш да те унижават, трябва да спреш да им се подлагаш. Това е основен принцип. Някой пита ли ни искаме ли Европа? Няма такова животно ЕС. Той е продължение на Втората световна война с мирни средства. Толкоз.

Разбира се, че искаме в Европа. В момента в Европа работят поне толкова Българи, колкото извън бюджетната сфера у нас. А ако сложим и тези, които работят за европейски фирми, тези, които работят във фирми, които усвояват европейски средства ще останете една шепа хора, които не искате в Европа.

Ама те и Швейцария и Норвегия са в Европа, ама не са в ЕС! Кой е казал, че трябва да си в ЕС за да те признаят, че си в Европа?! Швейцария и Норвегия са си баш в Европа пак казвам, но не членуват в ЕС. Никой не е оспорил че Швейцария не е в Европа или на Норвегия. И народите на тия държави си живеят добре, нищо че нямат "евросредства от ЕС" имат си пари и за инфраструктура и всичко. Така може да сме и ние. Никой няма да ни оспори че сме в Европа. Швейцария, Норвегия, България и Великобритания може да си живеят пре добре и извън ЕС.

Щом не искаме да сме в "Европа" задължително сме комунисти и русофили. Българинът така разсъждава - черно и бяло. Нищо друго не може да има. Ама тия нали молиха братята норвежци "да споделят европейските им ценности", разбирай да им ползуват енергийните източници, водите, горите, рибата и всичко каквото хората си имат. Само че онези не щат. Значи всички норвежци са комунисти до един.

Ай,сиктир!

харесва ми коментара ти, бих го повторил и аз "Ай, сиктир"- към червените боклуци.

Шенген ще видим, когато си оправим правосъдието - т.е. ни-ко-га. Да ни пуснат в Шенген значи всичките ни мафиоти да имат достъп до бази данни и режими, които направо са манна небесна за тях. Холандия ще ни блокира до последно и нямам никакво основание да не съм съгласна с тях и обективните им оценки.

Одма! Ама не!

Това е смешно.. Обединена Европа...Лозунги ... и нека е грях искам някой ден да се*ем на тях!

Германия, Австрия и Холандия: България и Румъния в ШЕНГЕН след 3 години. МОЖЕБИ

Така ни казаха преди 8 години

И онзи ден отново

Нема, нема, току си е ма та

След 3 г могат само да си мечтаят за нас....няма кой да ги чака

Захариева, отзови посланика ни от Холандия!Да не отзовем теб!

Е са си е ма та!

Аз съм си купил слънчеви очила от скъпите. Че от тъмно резко на светло е много кофти

меркел, рюте, макрон. Почти като СТАЛИН, ТИТО, ДИМИТРОВ. Кои сте вие,соцялисчетата? Холандиа ше ви оправи.