Йълдъръм: Следваме целта си за членство в ЕС

Турция с решителност преследва целта за членство в ЕС и председателството на България на ЕС ще улесни сътрудничеството в това отношение и ще ускори този процес.

Обратно в новината

Коментари - Йълдъръм: Следваме целта си за членство в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вратовръзките и на Ердоан и на Йълдъръм са в зелен цвят, като знамето на Пророка Мохамед. Никак не е случайно!

До Пловдив, ама Йок до Пловдив!!! Еееееее Путинееее, бързо хуманитарни помощи за кюрдите! Бойкоооооооо, пази границата от живак, с бурка ли е - по лице, къде са баретите, строй се, преброй се, тия ще се оправдават с Мохамед като потурчат до Пловдив!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е, как да каже в прав текст, че искат да завладеят Европа?

Турция следва с решителност подобна на решителността си да превземе Виена, членството си в ЕС.

С други думи на България се отрежда ролята на ниско магаре, на гърба на което Ердоан султан да влезе триумфално в Брюксел :) Или на турски чардак в задния двор на Аврупа :) Достойно ест!

Между турския и българския народ има добросъседски взаимоотношения и исторически ТУРИСТИЧЕСКИ връзки.

и тъй не чух дали биха камбаната? То каква църква е без камбана?

Църква без камбана е като село без църква. Т.е нищо.

Откажете се докато е време, не ви трубва ес!

Единственото разумно решение е България да наложи вето върху желанието на Турция за членство в ЕС.

писах ви, ама вие все минуси. българките не желаят български момчета. има смесени бракове. пример: жена християнка, съпруг мохамеданин, с две деца, разведени, тя лекар в Испания И бабата живееща в бг без да й кажа нищо, от приказка на приказка ... и веднага старобългарката от село Пчеларово ние не искаме, а тя християнка, БЪЛГАРИН, много мързеливи, и виждам , как се събират смесените бракове, ужас, трябва око да види, а не отдалеч, а и много в столицата с големи кръстове, помаци най вече, мая , но с пълно шест завърши 12 клас, с пълно шест ТУ, Пловдив и в столичани в повече , иди та разбери, те са си към мюсюлманите, вярата им е , работохолици са, а и от тях много умни, математика, езици, всичко им се отдава, а и християнски деца са били на студенстки бригади , много работливи са малцинствата, вече мнозинства, не народ е бг, а мърша, това са ни учили великите ваши и наши патриоти...ще има работа, смяна на учебници вероятно, аз съм българче, с ,,,,напомняно от тях, бай Тошо вина има голяма, че им смени имената, от кон на катър на магаре не става, 13 пъти са им сменяли имената на мохамеданите, имаме приятелки, през 1972 отидоха при лелите си в Турция, разказа ми, цял ферман мога да напиша през 1972 , от фатма на милда, от мустафа на малин, младите не са били родени, преди четири години е започнало и е свършено всичко през 1972

Турската политика на Балканите винаги е била миротворна ,това се дължи на джентълменството на турската нация ,която има имперски произход . Да си спомним какво е казал турският философ , поет Кашгарлъ Махмут ,който през 11 век е написал първият турско-арабски речник( с над 7500 турски думи) така нареченият Диваню Люгатит Тюрк ; Всевишният създаде турският етнос , което произлиза от Яфес син ,на Ноа и осмият син на Яфес носи името Тюрк. Всичко това показва че турският етнос е с много древен произход.

Турците са потомци на едно незначително племе начело с Осман, живило около римския град Ефес, по-точно град Селджук. Благодарение на това, и то е гениално, че са удушавали всички братя на избрания за султан стават велика империя. Управляващия е без конкуренция, не е ли велико? Примера с България, защо я покоряват, защото нашите не могат да се разберат кое на кого е. Колкото до ЕС, Бойко говори за сближаване , а Юнкер в прав текст каза на Бойко Василев в Панорама, че Турция с големи крачки напуска ЕС. Бойко може да яде сопа по гъза за непремерените изказвания.

Твоите тези нямат здрава почва, скоро турският професор Алпаслан Джейлан от катедрата по древна история от Ататюрк университеси направи проучвания в област Карс които доказват че турците са дошли в Анадола 3000(три хиляди) години преди новата ера, до сега се знаеше че тази дата е през 1071г., битката при Малазгирт завършила с победата турският вожд Алпарслан над източноримският император Ромен Диоген.

Tова са политически приказки , тук в Tурция много са малко хората които искат в EC , само смугли кюрдски младежи които искат да чукат руси моми.

кокошка!

Поне кон!

Йълдъръм: Следваме целта си за членство в ЕС

Превод: Османоглу с кордон го взехме от Сирия - помним историята - глобализация, жените ни са грозни - искаме вашите, 500 години не стигат, Мохамед е казал "до Пловдив" - на политически език - "Искаме в ЕС"... Анатемосвайте ме, ама от Ердоган само модела за борба с протестърите може да използваме, другото е "ние сме добри, нашите дипломати докарват диаманти, защо не ни давате да ви такоами жените??" В същото време "ние сме бедни гастербайтери, това не е живак, не искахме да спрем в турския ресторант да го дадем на шефа, захлевам се в Аллах и Мохамед!!!" Ревете от мутрите, ама ако не Русия, то частния сектор ще ни спаси!!!

Да приемем Турция в ЕС още сега! Ние като европредседатели и добри комшии можем да помогнем на турците да влязат в Евросъюза още преди края на нашето председателство. Сега Турция е една модерна страна със стабилна икономика и стабилно политическо управление. Турците са добре дошли в Европа.

Първо не си българин. Второ-нещо да ти хлопа дъската? Ходил ли си скоро на доктор? Трето- гаджалите никой не ви иска в Европа, защото сте зверове.

Първо съм етнически българин. Второ не ми хлопа нито една от дъските. Трето не обиждай нашите добри съседи с тая дума "гаджали". Чувал лиси някога те така да ни обиждат? Турците са едни готини хора, но ние досега не сме ги познавали добре. Имахме едни идеологизирани ,митологизирани погрешни представи за тях. Донякъде и под влияние на религията ни, която е различна от тяхната. Но Бог е един за всички, просто го наричаме с различни имена. Гледай поне няколко турски филма и ще разбереш истината за тая страна, колко модерна и съвременна държава са. Те са нашите най-добри приятели тук на Балканите. Какво лошо има да им помогнем и ходатайстваме за приемане в ЕС? Ето виж как те възстановиха нашата църка в Истанбул в знак на приятелски чувства.

Почети повечко истинска история а не тази в учебниците ни от 50 год. насам

Да ги прецакаме и тях да са в ес!