ЕС настоя за ”незабавен напредък” по въпроса с US визите

ЕК отчете, че в последните месеци контактите с Вашингтон са зачестили по въпроса с визовата реципрочност, но настоя за незабавен напредък.

Обратно в новината

Коментари - ЕС настоя за ”незабавен напредък” по въпроса с US визите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя гърголяч трябва да сложи 10 000$ виза ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ

Щом се говори за визи значи ще се слиза надолу в мазето на...и ще се копае.

Тия граничари приличат ли ви на Българи от Капитан Андреево? На мен не! А и защо български граничари са с финландски униформи??? Зза пореден път дираджиите показаха, че са малоумници.

САЩ води информационно очерняне на България от 150 години назад. Във всяка американска медия за България се споменава или лошо или нищо! От 150 години е така. Тук май не вдявате американската визия за Балканите! Омекотен вариант на нова Османска империя - разбира се под американски контрол. Затова и беше опита да разкарат Ердоган, за да сложат на неговото място Давутоглу с неговата "Стратегическа дълбочина", която изцяло съвпада с американската визия за Балканите. За какви визи ми говорите???

и 1000 минуса да му лепнете човеко е прав !!! маи само саждите от тецовете ни останаха от америка ...

На кого в Америка му пука за България? Никой не го интересува някаква малка държава на другия край на света. Не си мисли, че България е някакъв фактор, особено пък за Америка.

пускат мексиканци без визи. а красиви бели поляци румънци българи искат визи.

това е целта брачед .... утре мексиканец по трудно може да седне на велурен стол :) съответно мястото му е на ... тръстиката !!! после говорим за демокрация ...или робство !

"брадърите" хич не ни "лав-ят"?! Що, пък ние толкова ги "лав-им", и в Афганистан и още къде бяхме с тях и навсякъде ги подкрепяме, и дупе даваме, и Марици, и всичко, пък те... Аз съм жестоко обиден на "брадърите" ... добре да го знаят...

Сигурно има нещо общо с това, че българин на всякъде по света се свързва с циганин. И за това не са виновни чужденците. Сещаш ли се за оня епос за бай Ганьо?

Американците се страхуват, че българите ще се юрнат към САЩ. Няма страшно бре, българите обичат Русия и към нея ги влече...Така ни разправят разни АНАЛИзатори

Да разбирам тогава че и ти си българин и те влече русия, нали глупавото соросче,лаеш,лаеш,но не можеш да избягаш от истината,или сега ще кажеш че мразиш русия,значи си циганин,евреин или тем подобна сволоч,само не и Българин

Не, бе. Като всеки соц. каунь, пак нищо не разбираш. Българите 5 пари не дават за изостаналата, мизерна Русия. Иронизирам анализаторите

dobrin

ами да приемем законза военнслузба след навършени 21 bulgarski

"До следващата есен ЕК ще докладва на евродепутатите и на Съвета на ЕС за развитието по въпроса." Превод: Тати ще ми купи колело, ама друг път!

този смешник сравнява УСА с изброените държави или , с която и да е друга държава... ненормалник.... УСА имат икономика от 20 трилиона долара, територия от 10 милиона кв. км, контрол в/у въздушното пространство на още 5 мил кв километра морска територия( например дългите 1700 км Алеутски острови) от тихия, атлантическия океани и карибско море, има свръх модерна армия и ако наложи санкции или забрани, на която и да е страна или съюз, болката е неимоверно силна и неприятна... та този смешник ще заплашва УСА... По-добре да си пие хапчетата...

Уса няма нищо, измислена държава с огромен външен дълг и печатница за зелена тоалетна хартия...

та коя развита страна няма дългове??? Я поясни.... Развитата Япония май е номер едно по дълг/БВП? Китай например дължи 4,3 трилиона....

САЩ - население 330 милиона, ЕС - население 510 милиона. Хайде сега ми кажи дали Великите производители на блага от САЩ не ги интересуват потребителите с висока покупателна способност от ЕС. Която и да е икономика има нужда от някой да и купува произведеното иначе то не струва пукнат долар!

Абсолютно не е вярно за Австралия. Изискват виза. Компетентността в ЕС съвсем се изгуби.

Австралийската виза е електронна и става за 10 мин. след попълване на формуляра он-лайн. Което е нещо коренно различно от американските бумащини.

До австралия си трябва виза - пише го и на сайта на външно

И сега кравар да дойде в БГ-то знае, че някъде по пътя ще го набият! Това ако не е реципрочна виза за обонговците- здраве му кажи, пък и така им се пада на гринговците!

Нали помните онези бойни спецове на франсето дето ядоха големите бухалки от нашите селяни! Единстветното изискване за посещение в БГ-то на смели ковбой е да могат да викат силно- "ноусър, ноусър", а не реципрочни визи! Пък ако искате екшън с мазни дебели трътлести полицаи, патлаци, патрулки и светлинно шоу- айде всички идиоти одете у съшато да дирите приключения !

Ахахаха, кой пък се е засилил да идва в България! Няма нещо, което да си заслужава. За почивка ли, за бизнес ли?

до Япония отдавна се пътува без виза а до Австралия е електронна ,след като те проучат.

ЕК и ЕС единствено могат незабавно да се хваната за палците!!!!!!!!!!!!!

им всякакви там настоявания на ЕС, дреме им на дядовия, нали се правят на властелини на света, ама отгоре как се пада... ще боли много!

Хубаво е, че финландски офицери охранядат българската граница... Или драскачите от Дир.БГ са използвали снимка, за която идея си нямат откъде е дошла. Офицерите, показани с комисаря са от финландските гранични власти. Като гледам и маркировката на пътя, в България не се използва такава маркировка.

"настоя". И какъв е резултата? В ЕС всички са равни, но има и по-равни. Защо ЕС не наложи визи на краварите? Защо нашата тиква не говори нищо? Той папка, слушка, краде и е доволен от живота.

Абе оставете нашия обонго- той не знае английски /американски/ език!

"Великата демокрация САЩ" разбира само езика на силата! Ако ЕС има топки да обяви визов режим за САЩ, може и да се позамислят хАмериканците...

А пък аз искам безвизов режим за бежанците към израел и щатите,те ни ги натресоха,да си ги взимат обратно барабар с дивата слугиня на евреи и кравари баба меркелица