Коментари - Борисов посрещна Еманюел и Брижит Макрон (снимки) | Днес.dir.bg

Борисов посрещна Еманюел и Брижит Макрон (снимки)

Френският президент Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит Макрон кацнаха снощи на летище Варна, където ги посрещна премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов посрещна Еманюел и Брижит Макрон (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

КОЕТО ИЗЛЪЧИХА ПО МЕДИИТЕ, КЪДЕТО ЩЕ БЪДАТ НАСТАНЕНИ ФР. ДЪРЖ. ГЛАВА И НЕГОВАТА "ПОЛОВИНКА"

ненадмината бай ганьовска простотия от наша страна!!!

Всички: Парле ву франсе! Пълен малоумник е тиквата и ни срами яко пред света, но той е горд, защото до толкова му стига акъла! И онази тъпа кифла - външния ни министър как може да снима с телефона като дете на концерт?! Тези гербаджии толкова ли няма кой да ги научи на обноски все пак са обществени личности?!

като нафиркани баджанаци са се прегърнали на мегданя

Е, и Макронови усетиха българската простащина при посрещането- прегръдки като селски мутри и мляскане като при Тодор Живков.

Г-да евроГейци, "идеите за бъдещето на Европа" НЕ се обсъждат, а се налагат със сила, без да ни питат. За ваше съжаление, моите идеи са различни от вашите.

Не е от Банкя, драги, от Хераково е! А пък аз нямам претенции за селски произход, дори село, от което да произхождат родителите ми, си нямам, за което благородно завиждам на "селяните", че поне през уикенда могат да избягат от градската лудница...

Mрънкайте срещу Боко до сълзи путлерастчета:))) Но идолът ви Путлер НИКОГА няма да стъпи в България!

БОКО може да си сложи протокола в малкия джоб. Други неее! За всяко нещо трябва да имаш дупе! Дори и да краде от магистрали, нали сега по-лесно си ходите у вас, или в Гърция или на моренце. Що пищите за глупости представа нямам

Пиянска снимка на идиоти в хоремага! "Пиян бях либе Милкано и нищо не помня от наШто първо венчило!"

Баце с посрещането на Макарон изби рибата

Точно ми прилича на бай ти Ганьо, с намазаната филия с мас, ухилен до уши!

Ники

Одъртял и охранил се е банкянският апаш. Няма нищо общо с жадното и гладно охранителче с вехто сако в компанията на тогавашни тигри, като Венци Стефанов, Пашата и банкера Николай Златев снимани заедно в една емблематична снимка

Боко пак тури всички видове протоколи в задния си джоб. Хубаво, че на дребничкия Макрон са му къси ръцете, че иначе снимката щеше да заприлича на снимка на двама селяни, интимно прегърнати на мегданя. Сега селянинът е само един и той е от ляво...Мдаа, обаче нашия са го галили по тиквата "три папи", а фъстъкът Макрон още не е удостоен с тази чест...Тва е да си политик от световна класа, папи да те галят по празната тиква...

Селянин ама от Банкя! Що всички Баш селяни придошли от на майка си кътния зъб се натискат да са в Банкя, Драгалевци и др.подобни местенца? И плюят ли, плюят! И май за първи път се споменава "хоремаг". Не ходеха ли Баш провинциалистите на Фешън заведения натокани? А, А? Или просто се разпознахте и дива злоба ви загриза, че не сте вие? А, А?

Специално за визитата на Микрон трябваше да върнат на служба за ден-два любимеца на психодесните еничари Росен П., мен лично ме е срам, че достоен Българин, като Президента Радев, трябва да се занимава с някаква американска марионетка от френски произход...

Типично поведение на самозабравил се бански шоп.

1. Борисов е тъп 2. Борисов е с минало на СИК-аджия-човек , който в една нормална държава най-много да го изберат за селски съветник в селото на Маргина 3. В момента тече мантрата : Който не харесва ГЕРБ и Борисов е червен. Същата история , която СДС пробута на тъпия БГ народ ; "Кой не скача е червен" Е....тъпия народ избра психарите около Фил Димитров и старта за галоп по нанадолнището беше даден. Сега е същото- умните не гласуват, тъпаците гласуват за ГЕРБ- външния дълг отиде на пи.....ка си лелина, Тиквата си живее луксозно с изтеглените милиарди заеми , които ние ще плащаме, след като направи скандал на Орешарски за един милиард.... Вживял се е сериозно в ролята на политик, при положение че 85% българи не го искат , а поне 50% си оправят настроението с гротексната му личност...Както би казал Фелини : Корабът пътува .....а за къде?

На мен не ми хареса , как набута букета от красивите рози в ръцете на Макронката

Бате Бойко свойски е прегърнал Макрон и се държи като собственик на селска кръчма,посрещащ важен чужденец.И четири мандата да изкара като премиер,пак ще си остане същия глупав ганювец.

Хей, ДИР, защо не пишете с каква фраза на "френски" ББ посрещна Макрон?! Ами то на френски "парле ву франсе" означава "говорите ЛИ френски", а не че по-голяма част от българската официална делегация говори френски, както се е опитал да обясни вездесъщий :)))

тия що са гушнати ??

Тези поне само се здрависват и прегръщат, други се и целуваха!

Та нали единия е на левия пост..!!

да им се поискат репарации за воината в бивша югославия!

за пътниците в МН17 и не се правете на луди за писмото на Янукович.

Горещо посрещане и приятелско излъчване.

Евалла пич, прозд си ногу, ама си яко продуктивен!

Позитанска лисицо, други опорни точки имаш ли?

Ако на селското, байганьовско подмазване, сервилничене и фамилиарничене му казвате приятелско посрещане....добре. По селско и не класно излъчване от това на Борисов няма...А посрещането беше в стил "една мутра чака гости...."...Никога не може да избяга от стила си на охранител...

Мутрата е казал на Макарона-ти си прост и аз съм проЗд и за това без преводач ще се разберем!!!!!!!!!!!!

О,ние що народ и прости хора сме приемали,и тоя бабоеб ще приемем и нагостим!

Борисов е един от най-интелигентни и успешни световни политици!

Дано,поне ТИ си вярваш!!!!

Леле мале , закъсахме я. Сигурен ли си , че няма нищо друго по-добро?

А ти си един от най-интелигетните хора, които са се раждали!

Руският офицер пиел много, но иначе се отнасял възпитано и с уважение към жените! Според мен е вярна само първата част с пиенето!

Кой от двамата на снимката е Руски офицер?

НЕЩО ВРАЖДЕБНОСТ ЛИ ДОЛАВЯМ ОТ СТРАНА НА РУСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ, А? ИСКАТЕ ЛИ ДА ИЗОСТРИМ ОТНОШЕНИЯТА? А ДА ГИ СКЪСАМЕ... АЙДЕ ПО-ПОЛЕКА ТАКА...ОЛЯ СЕ...

На снимката два френски лъва- единия "по-френски" де!

Нас нито германците са ни тормозили, нито руснаците, защото сме умни!

СА ПРИХВАНАЛИ АЙПИТАТА ВИ И САМОЧ АКАТ УДОБЕН ПРЕДЛОГ... КЬОРАВ АГЕНТ НЯМА ДА ОСТАНЕ...

Като друго не помага и това може да се пробва , ама не върши работа.

Руснака по принцип си ходи в мизерията, но верен на големият шеф/диктатор! Българите обичаме хубавият живот и си го накъсметяваме винаги накрая! Живеехме по-добре от руснаците в СИВ, сега ще живеем по-добре от САЩ в НАТО!

Боко, почерпи ли госта със суджук?

Не знам, какво обича да яде френският президент и придружаващите го лица, но с тези инфлирали заплати, вие едва ли можете да си го позволите! Оправяйте си рублата, лева си е добре!

Едното не изключва другото, дори го допълва! А кучетата, нека си лаят!

ДА СЕ ПРЕВИКА ВЪВ ВЪНШНО РУСКИЯ ПОСАНИК С НОТА СРЕЩУ РУСКИТЕ АГЕНТИ В ДИРА... НАЛЯГАЙТЕ СИ ЗАДНИЦИТЕ, ЩОТО ЛОШО ВИ СЕ ПИШЕ... ТЪРПЕЛИВИ СМЕ, НО ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ НИ РАЗСЪРДИТЕ, ЩОТО... ДА НЕ ПРИЕБЕМЕ БЪЛГАРО СЪВЕЦКАТА ДРУЖБА...

Ако си гледате вашата работа и не се месите в нашата българската, няма да ви лъснат голите гъзове! Сами си го правите!

Тъпунгелчетата от младежкото на ГЕРБ веднага прозряха и намесиха Русия. Те толкова си могат. Не е Русия , тъпчовци , а са нормални български граждани , данъкоплатци , които се възмущаваме от простотията на вожда ви.

Тази прегръдка дотолкова разтопи Макрон,че като нищо ще направи отстъпки и ще позвли да сменяме маслата на френските афтумобили.

Борисов е сърдечен и това винаги му е помагало в политиката! Борисов е интелигентен политик, а не надървен диктатор, като вашият!

Кой е казале не е! Да си бодигард на тато,се иска много расъдък.

Гледам снимката и се чудя-да се срамувам ли или да се смея!?Погледнете тази фамилиарно -угодническа лайкейска усмивка на г-н Борисов-тя показва всичко!В-к Le Figaro e обяснил достатъчно подробно защо техният човек идва в Австрия,България,Румъния,Чехия и Словакия и избягва Полша, Унгария и Хърватия!Ще кажа накратко -на тандема Меркел-Макрон не му харесва това ,което прави Полша/ преди всичко/,подкрепена от Унгария и Хърватия,като Австрия,Чехия и Словакия също подкрепят този курс,макар и колебливо!И сега Макрон поема трудната задача да набива чембери и да вкарва европейските туземци в правилния курс!Трудно е ,на Макрон трябва да се доказва!Борисов е много удобно доказателство,още Макрон не е стъпил на българска земя,а Борисов вече е на колене-а,ако му кажат ще пълзи!?

НА РЕШЕТНИКОВ , АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМ С ВИЗИТАТА, ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ АРМЕНСКИЯ ПОП ,ХИХИХ, И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С МОЗЪЧНАТА СИ ДИАРИЯ...

Правилно е да се напише- Борисов посрещна Брижит Макрон и придружаващият я съпруг Еманюел!

Уважението към съпругата е важна част от европейската цивилизация, това тъмни субекти миришещи на водка не могат да го разберат!

Боко има ли протокол, или и те са завършили някое килийно у-ще и нищо не разбират. Пълна излагация....байганювщина, и до кога? Какви са тия млясканици, прегръдки, стискане по ревера????? Боже, как не се научиха тия селяндури по върха да се държат като възпитани хора.

Протокола беше спазен перфектно! Това явно в школата по спам не са ви го преподавали! Дреги си е да флиртуваш с китайски съпруги!

Боко у протокол не улази , тесен му е. Той е широка , проста душа.

НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ТАЗИ РУСКА ЗЛОБА ОТ СРЕЩАТА НА ДЪРЖАВНИЦИТЕ 2 СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ... КАКВО ВИ БЪРКА ТОВА? ИЛИ НАЙСТИНА ВИ БЪРКА? БЪРКАМЕ ЛИ ВИ В Г. ЗА, МУЖИЦИ ПРОСТИ? ХАХАХАХА

Като си проЗ няма как да проумееш , какво значи показност на простащината на официално ниво.

РУСИЯ В МОМЕНТА ВОДИ ВРАЖЕСКИ ДЕЙСТВИЯ СПРЯМО бЪЛГАРИЯ! В ТОЗИ САЙТ! ПОСЛ НАЛИ НЯМА ДА СЕ СЪРДИТЕ, ЧЕ СЕ ОТНАСЯТ С ВАС КАТО С ГОВЕДА? БЪЛГАРИНЪТ ВИ НАМРАЗВА ВСЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАШАТА ПРОПАГАНДА1!

Нещо се пробваш , ама и ти не знаеш какво.

на СуджукБоко, са като левия шут на "Камата" - направиха ни известни по света!

Бацето се е снимал като със шимпанзето в зоологическата градина.

Каква весела тиква.

Коментари - Борисов посрещна Еманюел и Брижит Макрон (снимки) | Днес.dir.bg

Борисов посрещна Еманюел и Брижит Макрон (снимки)

Френският президент Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит Макрон кацнаха снощи на летище Варна, където ги посрещна премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов посрещна Еманюел и Брижит Макрон (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

КОЕТО ИЗЛЪЧИХА ПО МЕДИИТЕ, КЪДЕТО ЩЕ БЪДАТ НАСТАНЕНИ ФР. ДЪРЖ. ГЛАВА И НЕГОВАТА "ПОЛОВИНКА"

ненадмината бай ганьовска простотия от наша страна!!!

Всички: Парле ву франсе! Пълен малоумник е тиквата и ни срами яко пред света, но той е горд, защото до толкова му стига акъла! И онази тъпа кифла - външния ни министър как може да снима с телефона като дете на концерт?! Тези гербаджии толкова ли няма кой да ги научи на обноски все пак са обществени личности?!

като нафиркани баджанаци са се прегърнали на мегданя

Е, и Макронови усетиха българската простащина при посрещането- прегръдки като селски мутри и мляскане като при Тодор Живков.

Г-да евроГейци, "идеите за бъдещето на Европа" НЕ се обсъждат, а се налагат със сила, без да ни питат. За ваше съжаление, моите идеи са различни от вашите.

Не е от Банкя, драги, от Хераково е! А пък аз нямам претенции за селски произход, дори село, от което да произхождат родителите ми, си нямам, за което благородно завиждам на "селяните", че поне през уикенда могат да избягат от градската лудница...

Mрънкайте срещу Боко до сълзи путлерастчета:))) Но идолът ви Путлер НИКОГА няма да стъпи в България!

БОКО може да си сложи протокола в малкия джоб. Други неее! За всяко нещо трябва да имаш дупе! Дори и да краде от магистрали, нали сега по-лесно си ходите у вас, или в Гърция или на моренце. Що пищите за глупости представа нямам

Пиянска снимка на идиоти в хоремага! "Пиян бях либе Милкано и нищо не помня от наШто първо венчило!"

Баце с посрещането на Макарон изби рибата

Точно ми прилича на бай ти Ганьо, с намазаната филия с мас, ухилен до уши!

Ники

Одъртял и охранил се е банкянският апаш. Няма нищо общо с жадното и гладно охранителче с вехто сако в компанията на тогавашни тигри, като Венци Стефанов, Пашата и банкера Николай Златев снимани заедно в една емблематична снимка

Боко пак тури всички видове протоколи в задния си джоб. Хубаво, че на дребничкия Макрон са му къси ръцете, че иначе снимката щеше да заприлича на снимка на двама селяни, интимно прегърнати на мегданя. Сега селянинът е само един и той е от ляво...Мдаа, обаче нашия са го галили по тиквата "три папи", а фъстъкът Макрон още не е удостоен с тази чест...Тва е да си политик от световна класа, папи да те галят по празната тиква...

Селянин ама от Банкя! Що всички Баш селяни придошли от на майка си кътния зъб се натискат да са в Банкя, Драгалевци и др.подобни местенца? И плюят ли, плюят! И май за първи път се споменава "хоремаг". Не ходеха ли Баш провинциалистите на Фешън заведения натокани? А, А? Или просто се разпознахте и дива злоба ви загриза, че не сте вие? А, А?

Специално за визитата на Микрон трябваше да върнат на служба за ден-два любимеца на психодесните еничари Росен П., мен лично ме е срам, че достоен Българин, като Президента Радев, трябва да се занимава с някаква американска марионетка от френски произход...

Типично поведение на самозабравил се бански шоп.

1. Борисов е тъп 2. Борисов е с минало на СИК-аджия-човек , който в една нормална държава най-много да го изберат за селски съветник в селото на Маргина 3. В момента тече мантрата : Който не харесва ГЕРБ и Борисов е червен. Същата история , която СДС пробута на тъпия БГ народ ; "Кой не скача е червен" Е....тъпия народ избра психарите около Фил Димитров и старта за галоп по нанадолнището беше даден. Сега е същото- умните не гласуват, тъпаците гласуват за ГЕРБ- външния дълг отиде на пи.....ка си лелина, Тиквата си живее луксозно с изтеглените милиарди заеми , които ние ще плащаме, след като направи скандал на Орешарски за един милиард.... Вживял се е сериозно в ролята на политик, при положение че 85% българи не го искат , а поне 50% си оправят настроението с гротексната му личност...Както би казал Фелини : Корабът пътува .....а за къде?

На мен не ми хареса , как набута букета от красивите рози в ръцете на Макронката

Бате Бойко свойски е прегърнал Макрон и се държи като собственик на селска кръчма,посрещащ важен чужденец.И четири мандата да изкара като премиер,пак ще си остане същия глупав ганювец.

Хей, ДИР, защо не пишете с каква фраза на "френски" ББ посрещна Макрон?! Ами то на френски "парле ву франсе" означава "говорите ЛИ френски", а не че по-голяма част от българската официална делегация говори френски, както се е опитал да обясни вездесъщий :)))

тия що са гушнати ??

Тези поне само се здрависват и прегръщат, други се и целуваха!

Та нали единия е на левия пост..!!

да им се поискат репарации за воината в бивша югославия!

за пътниците в МН17 и не се правете на луди за писмото на Янукович.

Горещо посрещане и приятелско излъчване.

Евалла пич, прозд си ногу, ама си яко продуктивен!

Позитанска лисицо, други опорни точки имаш ли?

Ако на селското, байганьовско подмазване, сервилничене и фамилиарничене му казвате приятелско посрещане....добре. По селско и не класно излъчване от това на Борисов няма...А посрещането беше в стил "една мутра чака гости...."...Никога не може да избяга от стила си на охранител...

Мутрата е казал на Макарона-ти си прост и аз съм проЗд и за това без преводач ще се разберем!!!!!!!!!!!!

О,ние що народ и прости хора сме приемали,и тоя бабоеб ще приемем и нагостим!

Борисов е един от най-интелигентни и успешни световни политици!

Дано,поне ТИ си вярваш!!!!

Леле мале , закъсахме я. Сигурен ли си , че няма нищо друго по-добро?

А ти си един от най-интелигетните хора, които са се раждали!

Руският офицер пиел много, но иначе се отнасял възпитано и с уважение към жените! Според мен е вярна само първата част с пиенето!

Кой от двамата на снимката е Руски офицер?

НЕЩО ВРАЖДЕБНОСТ ЛИ ДОЛАВЯМ ОТ СТРАНА НА РУСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ, А? ИСКАТЕ ЛИ ДА ИЗОСТРИМ ОТНОШЕНИЯТА? А ДА ГИ СКЪСАМЕ... АЙДЕ ПО-ПОЛЕКА ТАКА...ОЛЯ СЕ...

На снимката два френски лъва- единия "по-френски" де!

Нас нито германците са ни тормозили, нито руснаците, защото сме умни!

СА ПРИХВАНАЛИ АЙПИТАТА ВИ И САМОЧ АКАТ УДОБЕН ПРЕДЛОГ... КЬОРАВ АГЕНТ НЯМА ДА ОСТАНЕ...

Като друго не помага и това може да се пробва , ама не върши работа.

Руснака по принцип си ходи в мизерията, но верен на големият шеф/диктатор! Българите обичаме хубавият живот и си го накъсметяваме винаги накрая! Живеехме по-добре от руснаците в СИВ, сега ще живеем по-добре от САЩ в НАТО!

Боко, почерпи ли госта със суджук?

Не знам, какво обича да яде френският президент и придружаващите го лица, но с тези инфлирали заплати, вие едва ли можете да си го позволите! Оправяйте си рублата, лева си е добре!

Едното не изключва другото, дори го допълва! А кучетата, нека си лаят!

ДА СЕ ПРЕВИКА ВЪВ ВЪНШНО РУСКИЯ ПОСАНИК С НОТА СРЕЩУ РУСКИТЕ АГЕНТИ В ДИРА... НАЛЯГАЙТЕ СИ ЗАДНИЦИТЕ, ЩОТО ЛОШО ВИ СЕ ПИШЕ... ТЪРПЕЛИВИ СМЕ, НО ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ НИ РАЗСЪРДИТЕ, ЩОТО... ДА НЕ ПРИЕБЕМЕ БЪЛГАРО СЪВЕЦКАТА ДРУЖБА...

Ако си гледате вашата работа и не се месите в нашата българската, няма да ви лъснат голите гъзове! Сами си го правите!

Тъпунгелчетата от младежкото на ГЕРБ веднага прозряха и намесиха Русия. Те толкова си могат. Не е Русия , тъпчовци , а са нормални български граждани , данъкоплатци , които се възмущаваме от простотията на вожда ви.

Тази прегръдка дотолкова разтопи Макрон,че като нищо ще направи отстъпки и ще позвли да сменяме маслата на френските афтумобили.

Борисов е сърдечен и това винаги му е помагало в политиката! Борисов е интелигентен политик, а не надървен диктатор, като вашият!

Кой е казале не е! Да си бодигард на тато,се иска много расъдък.

Гледам снимката и се чудя-да се срамувам ли или да се смея!?Погледнете тази фамилиарно -угодническа лайкейска усмивка на г-н Борисов-тя показва всичко!В-к Le Figaro e обяснил достатъчно подробно защо техният човек идва в Австрия,България,Румъния,Чехия и Словакия и избягва Полша, Унгария и Хърватия!Ще кажа накратко -на тандема Меркел-Макрон не му харесва това ,което прави Полша/ преди всичко/,подкрепена от Унгария и Хърватия,като Австрия,Чехия и Словакия също подкрепят този курс,макар и колебливо!И сега Макрон поема трудната задача да набива чембери и да вкарва европейските туземци в правилния курс!Трудно е ,на Макрон трябва да се доказва!Борисов е много удобно доказателство,още Макрон не е стъпил на българска земя,а Борисов вече е на колене-а,ако му кажат ще пълзи!?

НА РЕШЕТНИКОВ , АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМ С ВИЗИТАТА, ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ АРМЕНСКИЯ ПОП ,ХИХИХ, И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С МОЗЪЧНАТА СИ ДИАРИЯ...

Правилно е да се напише- Борисов посрещна Брижит Макрон и придружаващият я съпруг Еманюел!

Уважението към съпругата е важна част от европейската цивилизация, това тъмни субекти миришещи на водка не могат да го разберат!

Боко има ли протокол, или и те са завършили някое килийно у-ще и нищо не разбират. Пълна излагация....байганювщина, и до кога? Какви са тия млясканици, прегръдки, стискане по ревера????? Боже, как не се научиха тия селяндури по върха да се държат като възпитани хора.

Протокола беше спазен перфектно! Това явно в школата по спам не са ви го преподавали! Дреги си е да флиртуваш с китайски съпруги!

Боко у протокол не улази , тесен му е. Той е широка , проста душа.

НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ТАЗИ РУСКА ЗЛОБА ОТ СРЕЩАТА НА ДЪРЖАВНИЦИТЕ 2 СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ... КАКВО ВИ БЪРКА ТОВА? ИЛИ НАЙСТИНА ВИ БЪРКА? БЪРКАМЕ ЛИ ВИ В Г. ЗА, МУЖИЦИ ПРОСТИ? ХАХАХАХА

Като си проЗ няма как да проумееш , какво значи показност на простащината на официално ниво.

РУСИЯ В МОМЕНТА ВОДИ ВРАЖЕСКИ ДЕЙСТВИЯ СПРЯМО бЪЛГАРИЯ! В ТОЗИ САЙТ! ПОСЛ НАЛИ НЯМА ДА СЕ СЪРДИТЕ, ЧЕ СЕ ОТНАСЯТ С ВАС КАТО С ГОВЕДА? БЪЛГАРИНЪТ ВИ НАМРАЗВА ВСЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАШАТА ПРОПАГАНДА1!

Нещо се пробваш , ама и ти не знаеш какво.

на СуджукБоко, са като левия шут на "Камата" - направиха ни известни по света!

Бацето се е снимал като със шимпанзето в зоологическата градина.

Каква весела тиква.