Докладът на ЕК за България ще бъде обявен до края на януари

Европейската комисия вероятно ще представи тазгодишните си доклади по механизма за сътрудничество и проверка на 27 януари, съобщи неин говорител.

Обратно в новината

Коментари - Докладът на ЕК за България ще бъде обявен до края на януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По целия свят всичко е точно какво в България.

Ще им писне от нас и ще спрат да пишат доклади. Едва ли някой в Европа вярва, че бай Ганьо ще се оправи някога.

Доколкото съм запознат със събитията тази година се очаква разпад на ЕС. Защо ли. Очаква се масов "туристически поток" на черни, не на мургави, в Европа заради суша и глад, големи наводнения в Европа, някои говореха за Везувий, последна година на черния от бялата къща, срив на финансовата система. Малко кофти за евроатлантиците като Соломончо и евроатлантическите ценности. Какво да се прави, много запознати казват че идва десетата планета или второто слънце от юг а и не знам защо древните римляни са изписвали римското число 10 като буквата хикс (неизвестно).

да видя някой доклад на ес, да кажем за люксембург - какъв им е напредъка в борбата с корупцията или със свободата на медиите, или със защитата на правата на гражданите; например финландия по анонимен донос могат да разделят семейство и да лишат децата от дом

Егати малоумниците това и през комунизма го нямаше а аз си го спомням като вчера.И това го искат младите да ги тровят всяка сутрин от брюксел.Хахахаха 'ДЕМОКРАЦИЯ'

Откаднаха 4 милярда с КТБ, нека ЕС да е солидарен и да ни ги върне...

И аз имам много сериозни забележки по отношение на политиката на еврейския съюз към нахлуващите орки. Особенно към германия ! Не забелязвам никакъв напредък , напротив ! Умишлено се рушат устойте на европейската цивилизация .Корупция в мега размери , петорни стандарти и лицемерие . Яки санкции ви чакат , евродебили !

Дано разменят адресите с румънския...

СИЧКИТЕ МИГРАНТИ НАХТ ВЕСТЕН! ТВА ТРЕБВА ДА ИМ ПИШЕМЕ КАТ ОТГОВОР. ДА ГО ДУХАТ! Холандците не стават за помощници.

Прочутата Маковей, след идването си в България каза-до като управлява Борисов, истинска реформа в правосъдната система няма да има. А е тголкова лесно-просто се сменяват старите, затънали с корупция и обвързаности магистрати и слагаш нови, неопетнени млади хора. С доклади от Брюксел нищо няма да променим. Нашите магистрати добре са научили, че над тях е само Бог. А на нас, обикновените хора, Бог да ни е на помощ.

Така и няма да влезем в ШЕНГЕН. Щото няма да има къде да влизаме

Тези доклади край нямат, а Бг и Румъния - все чакатпред вратите на Шенген, ... но милионите мигранти си влизат без да признават граници, паспорти, визи, мизи идр.

От ся знам - Напредък има, ама продължавайте !