Борисов към Шислер: Усилено модернизираме армията

Премиерът Бойко Борисов разговаря със заместник-председателя на Военния комитет на НАТО генерал-лейтенант Марк Шислер в Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Шислер: Усилено модернизираме армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички плюят по Бойко и политиците и как някой трябва да ни оправи, ама няма да е сульо и пульо дето седи в Дирник и пише глупости.

Това ли е най-кадърният премиер или аз не съм разбрал? Господи пази България от такива кадърни хора!

Българското правителство много се старае за охраната, но защо не пише КАКВО ПОЛУЧАВАМЕ ОТ ТАМ ДЕТО РЕДОВНО СИ ПЛАЩАМЕ?

и дали си вълк е спорно, но че си идиот е повече от видно.

Усилено въоражава армията с прашки парашути дето не се отварят ... и с лакове ...детската му мечта от периода в който е чел единствената си книга през живота ,,ВИНЕТУ '' !!! БОКО ХАРАМ най големия терорист на България и партия ГРОБ !!!

БОКО ХАРЕМ - Цецки, Румита, Меглени, Лилета, Десита, Цветета, Кристалинки и за разкош една МенТа...

думи, думи, хубави думи ...... Да не дава господ да се наложи да се покрият с дела, че тогава може и да си останем само с думите.......

Като видите клошарите, просяците и % на бедните и гладните българи сами ще се уверите че наистина следваме заветите ви да се въоръжаваме с ваши оръжия

БОКО НЕ Е РАЗГОВАРЯЛ А Е СЛУШАЛ С ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ ДИРЕКТИВИТЕ КОИТО МУ ПРАЩАТ НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ ПЕНТАГОНА

по важното е че чужди черупки са нежелани в черно море.

Бел епок на ЕС свърши. От едната ни страна е агресорът Ердоганя От другата е агресорът Путя И от двамата не можем да чакаме никаква милост Да се готвим за война, ако не искаме Турция или братята им от Русия да ни затрият

абе лайномет досега да са ни затрили по няколко пъти и едните и другите!

Бандерлога бегайда се готвиш за война с турците, и обезателно си подмии пърдялника, защото ще ти е основното оръжие за отбрана.!.

Шитлер да отскочи до Истанбул и да пита Ердоган дали още иска флотолия, понеже напоследък гледам е станал първа дружка на Путин.

Не е лошо да се тества дружбата на Путин и Ердоган ,като отново руски самолет наруши въздушното пространство на Турция. Много ми е интересно какво ще се случи?..ха.ха

Всяка сутрин като се събудя се радвам на синьото мирно небе пазено от НАТО. А преди все бяхме на щрек да не ни нападне някой враг на руснаците... А руснаците винаги са имали много врагове. А който е приятел на руснаците винаги е мишена.

хахахаха предполагам че ако видиш руски самальот който веднага ще разпознаеш ще пристъпиш към ритуално сомалийско самоубийство. щото си сомалийска булка.

Нормално и естествено е вьв Бьлгария да идват генерали от сьюзниците от НАТО и ЕС! Руския ботуш да стои далече, зад Урал, и в Сибир!!!

Нормално и естестввено е да си безмозъчен червей , безправен и безгласен!

Като руските колхозници ли?

Нашата подлога до вчера унищожаваше армията ни, дори искаше и въздушното пространство на Турция да даде, сега се завъоръжавал. Чудя се, как не допусна един умен човек до себе си този дебил?!

В България е много спокойно: и по границите и между тях. Дори несвързаните брътвежи на СИКаджията минават за част от спокойствието българско.

До вчера ревехте с пьлни гьрла, за какво се теглиха 16 милиарда заем за следващите пет години...... Ами голяма част от тях ще отиде за нови изтребители, само че не руски!!! Там ви стяга чепика вас, мурзилките, нали? :-)

Пффхахаха, коя армия бе, Тиквич?!? Нямаме армия, разберете го. Всичко са само едни думи, на които и ББ не вярва, но не му е позволено да признае!!! Ако имахме армия като някогашната, ББ, Цв Цв, Курнелия и всичката подобна сган, нямаше да съществува.

Модернизация на БНА може да стане с НАТО и Русия. Имаме добри взаймодействия и с двете сили и никога няма да позволиме едната страна да взима превез над другата. Това е позицията на разумният българин, а за мнението на политиците съдете вие.

Така е. Нищо в България не става без Русия да вземе комисионна.

Мистър Шислер , тук в България няма Армия освен на САЩ ! На тази територия са останали на до изживяване , Пенсионери и цигани мръсни черни !

Този с какви пари ще модернизира , като окрадоха всичко ! Ония от имиграцията ще плащат по 6 лева на километър , тук трябва да си обикновен Гербер и да лапаш пари с чували , голяма лакомия са !Дали в ЕК знаят тези гербери как крадат и после се прегръщат и целуват с Юнкер !

Откакто плъзна новината за президентската номинация на генерал Радев ГЕРБ изпреварващо се активизира по въпроси на военна тематика.

По руски ;-)))

Пелотка (шлюха ;-)

"Усилено модернизираме армията" ;-)))

Каква армия бе, Боце? То хора не останаха на тази територия, само пенсии и първобитни хора.

Липсват ли ти?

Ако се развалят отношенията между САЩ и Турция и тя излезе, тогава ще е интересна позицията на Бойко!

Разкрачена. Такава е позицията на всяка политическа ку...ва.

Кви са тия глупости...Само мозък на еврофекал може да роди такива глупости! Ще се модернизираме , с какво?! С пръцки с лук ли!!! Едно време имахме 500 бони самолета, 100 въртолета, 2000 танка, 3000 БМП и БТР дори наши родно пройзводство БМП-23, 5000 оръдия над 100 балистични ракети Скъд, Луна, ТОчка, Ока...А сега какво имаме? Имаме евроепдалите от Гейсъюза-Кончитите, говедатат от Краварника, и естествено Султан Пердоган и Туркестан..Демек кръгла НУЛА ИМАМЕ, А НЕ АРМИЯ!!!!

Не знам дали съм "европедал от Гейсъюза" или "говедо от Краварника", но е еднозначно есно и абсолютно сигурно, че ти си проруски боклук. И като такъв трябва да си знаеш мястото - на дъното на контейнера с отпадъчни екскременти.

На тебе ти показаха мястото у чакалнята за евроатлантически благини! Там и ще се пенсионираш, ако доживееш де!

Единият "генерал", с пелотка на главата, (популярен термин за смачкана пилотска шапка, наподобяващ женски орган) Другият "генерал", пожарникар, с маркуча, (подобно на горното, за мъжки атрибут) P.S. Очакваме продължение...

Аз наричам НАТО бухалката на американците, с която те смятат евентуално да отклонят за кратко вниманието на Путин от Америка.при една хипотетична война. Някои специалисти го наричат буфер, който при удар е смачкван. А пък ние сме на върха на буфера. Представяте ли си до какво доживяхме. Не зная каква наглост трябва да има човек, за да твърди, че американците щяли били да ни пазят от руснаците. Бах си положението. Без глупости - нас никой не ни смята за хора, та не да ни пази. България е страна със затихващи функции. Това не аз, а световната банка го казва. А всичките тези дрънканици на оръжие са за парлама пред народонаселението. Що се отнася до Бойко, той получава истинските опорни точки чрез Валентин Златев, до като вечер уж се събирали на карти. Бойко е голям играч в това отношение. Учители са му двама царе - правешкият и мадридският.

ПРЕДИ 7-8 МЕСЕЦА МЕРКЕЛ ПРЕДЛОЖИЛА НА ЯПОНЕЦА ДА ВЛЕЗЕ В НАТО .. КАЗАЛА МУ ЧЕ МОЖЕ ДА УРЕДИ СЪГЛАСИЕТО НА КАМЕРУНЕЦА И ОЛАНД :)))) .... НАТО ИСКА ДА СТАНЕ СВЕТОВНА БУХАЛКА НЕ САМО СРЕЩУ РОСИЯ , НО И СРЕЩУ КИТАЙ :))

като бодигард си е на мястото, но мадридската легенда изпълняващ поръчка го направи глав сек и личен Прим(и)мер.

Без НАТО няма мир червени господа, защото малкия диктатор само това чака и ще "освободи" отново източна Европа.Всички ще влезат в НАТО дори Беларус и Казахстан само за да се защитят от руския терор.Този път няма да се размине на русия.Като умрат от глад и дойде хиперинфлацията, ще се молят и тогава ще ги обезоръжим веднъж завинаги.

Ти пък кой си, с това малко пишле, та се мериш с големите? Лягай

Бланко, ти тези глупости дето ги пишеш, сериозно ли ги мислиш, или ни само ни будалкаш. Ако обичаш да щракаш на компа, пиши коментари в раздела Лайф. Тям всякакви майтапи минават. Много си малък, за да пишеш политически коментари. Повярвай ми, казвам ти го приятелски.

Не е много по темата, но все пак е свързано с НАТО. Обвиненията към починалия в затвора Слободан Милошевич са снети! Ако още беше жив, сега щяха да го освободят. Това се е случило тихомълком тази пролет и новината е потулена от света. Спомнете си как НАТО бомбардира Белград през 1999-та и Милошевич бе смятан за сатаната. Както това се случи и със Саддам. И каквото май се гласеше за Асад.

америка,с натовската си бухалка, е точно като една световна мутра. едно огромно раково образувание, което ако не бъде унищожено, ще унищожи целия свят.

Не искаме ФАТО и ЕгС!!!

Репликите трябва да се забранят за обратни.

Опа, още един обратен. с минуса (-)

суяк москалски?

Последната новина от сайта на клуба е с майска давност: Атлантическият Клуб в България и Атлантическа Дигитална Мрежа честитят 24 май -- Ден на българската просвета и култура и българската азбука

Като сме лоялен член на НАТО, нека бъдем така добри да си модернизираме армията, флота и авиацията, сега нямаме нищо. Армията е под 20 хиляди души, няма офицери, няма сержанти, няма войници ... Няма пари за гуми, гориво, резервни части, няма достатъчна подготовка за военните ... въоръжените ни сили са една бутафория. А Борисов не искал, видиш ли, да има напрежение в Черно море. Ами то не става с пожелания, не искам това, искам това. Когато имаш силни въоръжени сили разни Ердогановци и Путиновци няма да ти се перчат. Каква авиация имаме ние? Ревем че Русия ни прахосвала ресурса на самолетите ... ами Борисов бе на власт и през 2008-а година, да бе стартирал процедура по придобиване на нов изтребител, натовски, за да не зависим от Русия да ни поддържа двигателите на самолетите.

ПОНЯКОГА РАБОТАТА НА НАШИТЕ АМЕРИКАНСКИ ГЕНЕРАЛИ ВКЛЮЧВА И СРЕЩИ С ПРИМАТИ :)))

Не искаме Нато! Искаме мир!

Каква армия? Остана ли нещо от нея още? Не ми се вярва да имаме някаква армия.

Spirit

Баце, след това което направи онзи ден , повече никой не ти вярва!

Г-н Премиер, и с най-съвременна техника да въоръжите едни, НИЩО НЕ СТАВА, когато ПРЕДАТЕЛИТЕ са вътре... Това са "Правосъдие" и " Гранична полиция", които си далаверят под носа на всички нас и Вас !!! И ДЪРЖАВАТА Е БЕЗСИЛНА ДА СЕ СПРАВИ С ПРЕДАТЕЛИТЕ, МАФИОТИТЕ, помагачите на трафикиращи и пропускащи терористите и ония далавераджии прокурорите, съдиите и т.н ИЗМЕТ, от която трябва да се ИЗЧИСТИ тая държава НАЙ-СЕТНЕеее??? Това е истината г-н Премиер, ЧИСТКАТА да започне ВЕДНАГАААА....

ХА, ХА, ХА! Ма коя армия Бат Бойко? Онази дето има 3 танка, 2 самолета и 2 гимии или тази дето скоро ще дойде от АНАДОЛА?

А бе аланкоолу, кой го е еня за БГ-реге, до кога ще залъгвате народа с празни приказки и кой ви вярва вече бе???!!!

"България е лоялен член на НАТО и Европейския съюз, доказали сме своята евроатлантическа ориентация. На българска територия непрекъснато се провеждат тренировки, учения и подготовка, участвахме в наблюденията на учения на българските и американски сухопътни сили, на нашата и тяхната авиация, високо се цени приносът на българските военнослужещи в мисии и операции на НАТО, заяви премиерът Бойко Борисов при разговора си със заместник-председателя на Военния комитет на НАТО генерал-лейтенант Марк Шислер." Момент! Не би ли трябвало всичко това да го казва този натовски генерал, а нашият премиер - който и да е той, ако трябва може и да се съгласи с това ласкателство и скромно да кимне. Колкото да не обиди госта от НАТО. Само кимване е предостатъчно, няма нужда да се хаби и с приказки. А Борисов направо му четка обувките, държи се като роб мазник заради едно петаче от господаря си. Все едно всеки момент ще ни изхвърлят от НАТО, та трябва на НАТО да обясняваме колко сме му лоялни. ОТВРАТИТЕЛНО!

Той така говори и с Ердоган и с Путин и с всеки друг!

модернизираме ...... от прашки минаваме на лъкове

Минаваме от два строшени самолета - на три....е модернизация, няма що

Колкото повече дрънкат за някаква лоялност към НАТО, толкова повече личи, че дрънкането е на празно. В момента по телевизията тече надпис -НАТО няма да ни помага при пазенето на границата. Вие какво, не разбрахте ли, че НАТО не смята джихадистите за враг. Враг 1 на Европа бил Путин. Нещо като заплаха за западната цивилизация. Но специално ние можем да спим спокойно. Защото американците обещават, че ще ни опазят от руснаците. Ето, това е опорната точка на деня, а не някакви си атентатори. Даже и нападението в Швейцария не било терористичен акт. Човека просто искал за изгори влака, заедно с хората в него. Това самата швейцарска полиция го казва. Ето, това е същноста на политиката сега, казано без излишно шикалкавене.

ББ-Рапорт даден Шислер-добра работа кур,во

Наскоро беше открита най-модерната самолетна писта в България асфалтирана от TRACE

Борисов отново е излъгал. Като дърт циганин лъже. Безсрамник.

А защо Борисов не каза на този тиквеник от снимката, че по-голямата част от народът не иска членство в НАТО? И въобще какво иска този тиквеник от нас?

Иска да си плащаме за да галят боко по тиквата. Гърците ги изнудиха ,уж да се превъоръжават. Просто ни тупат като брашнен чувал.

Ти пък си един народ..мале мале...

Откога руските тролове станаха "народа"?

Откакто резултата е 9 стрещу 2 против нато!

Единият "генерал", с пелотка на главата, (популярен термин за смачкана пилотска шапка, наподобяващ женски орган) Другият "генерал", пожарникар, с маркуча, (подобно на горното, за мъжки атрибут) P.S. Чакаме развитие...

Боко да стяга Сиганора, щото умните и годни българи са на изчезване зад граница.

"Всекидневно полагаме огромни усилия за справяне с мигрантския поток, благодарение на огромния труд на нашите полицаи, жандармеристи, военни и военноморски сили", каза още Бойко Борисов." Пука му на натовеца точно за мигрантския поток...